BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde kørt sammen i to-tre år. Samme tur gennem københavn. Morgentoget - fast hver dag og af og til eftermiddagsturen.
Jeg hedder Jens og arbejder i byen, 52 år, gift, børn det hele.... men på vej til arbejde glæder jeg mig for jeg nyder DIG. I starten så vi ikke hianden tror jeg men langsomt ser man hvem der kører med hver dag.. og du var en af dem.
Du var vel 25-30 år og på den måde var vi i hver vores verden - men din sensualitet og kvindelighed blændede mig totalt.

Jeg begyndte at glæde mig til togturen - ænsede ikke myldret at de 1000 andre der stod af op på. vi stod på uden for den værste trængsel og fik som regel pladser - plejede at læse romaner men når DU sad inden for synsvidde var mine tanker andre steder.
Af og til sad vi overfor hinanden - tilfældig - ville jo ikke være stalker-agtig. Jeg kunne se på dig at du også genkendte mig - jeg tænkte af og til at du kunne lide mig andre gange kom jeg til at tænke på alle dem jeg ikke kunne lide men alligevle genkendte og smilede høfligt til og krympede mig - måsk synes du jeg var en grå kedelig gennemsnitsnar.

SEX I DAG?

Om sommeren var den altid gal: Din smag for korte kjoler - både stramme og løse drev mig til vanvid ville bare ned mellem dine lår. Vi var begyndt at hilse diskret om morgen - ligsom alle de andre i "fællesskabet"
Sidste år gik toget i stå mellem to peronner - en ulykke forhindrede os i at køre og snart gik snakken og vi tog hul på den da hun så på mig "Har du også travlt?" Jeg smilede "Næh jeg kan flekse og komme og gå som jeg vil - men det ha du?" "Ja mega - skal til eksamen på uni"
Jeg så på hende "Sjovt endelig at høre din stemme nu vi har kørt sammen i et år før vi taler" Hun så mig ind i øjnene og hendes øjne funklende drilsk "2 år søde - 2 år har vi kørt sammen" jeg nød at hun holdt øje med tiden og at hun havde set mig længe og jeg spurgte til studie og den slags og til sidst brød jeg anonymiteten med "hvad hedder du egentlig?"
Hun smilede "Jeg hedder Rikke, Jens!" Jeg var målløs og sagde straks "Hvordan vidste du.." "Jens når du taler i mobiltelefon kan vi andre følge med" fnisede hun.
Vi snakkede om vores liv uden at det blev for detaljeret og snakken var hyggelig men min hjerne var ikke lige der - alle mine drifter brugte hjenens ressourcer på at analysere hende veje hende og vurderingerne faldt hele tiden ud til hendes favør - hunvar sød - rigtig sød og flirtede rigtigt - uskyldigt men jeg forstod at hun også syntes godt om mig. Hun var begavet og hendes sætninger og ordvalg - afslørede at hun var beleven og videne og kvik - og jeg fandt ud af hun var 25 år. Hendes sensualitet var overvældende og hendes energi sprudlede af liv. Hendes karat var sådan at alle andre i toget kiggede skævt til mig - en mand så meget ældre kunne kun tale med hende af een årsag. Sjovt nok havde de jo ret på en måde men alligevel ikke vores samvær ville ikke være der hvis denne sympati for hinanden som sansende intelligente væsener ikke var der - så havde samtalen døet ud og jeg havde tænkt - hende gad jeg godt kneppe - eller en anden halvhjertet tanke som mænd skal producere i tomgang.
Jeg måtte hele tiden fokusere på hende som væsen - mærkede hvordan mine drifter koblede mere og mere fra på øverste etage og stillede mit blik ind på jagt og nedlæggelse. Min lyst til denne kvinde var dyrisk og mit indre var i brand - udenpå sad en civiliseret mand og bevarede fokus på samtalen.
Toget satte i gang og samtalen sluttede snart - for Rikke skulle af næste gang. Hun rejste og smilede "Dejligt endelig at få hilst på dig Jens" Jeg så op på hende, smilede tilbage "Ja Rikke, jeg glæder mig allerede til at skulle på arbejde imorgen" og væk var hun.
Min mave var urolig og jeg var frustreret - vidste jo godt at jeg aldrig ville få lejlighed til andet end en lille flirt. Smilede og tænkte over at det jo i sig selv var dejligt - og nogen gange er det bedst at holde ting i fantasien.

Få sex i dag

Arbejdet, hjemturen, familien var bare en trummerum - plejede at nyde det og min kone mærkede uden tvivl at jeg var et andet sted.

Dagen efter sprang jeg på toget - glad. kun for at se at Rikke sad i en bås der var optaget. Hun så op og smilede og hilste som de øvrige hverdagspendlere gør når de møder en artsfælle. Slukøret satte jeg mig i den anden side hvor der var plads - vores snak i går var jo bare smalltalk og det var tilfældigt at det var mig og Rikke, havde det været en af de andre faste var dem samtlaen havde fundet sted med. to stop senere blev der luft inden myldret tættere på centrum. Jeg så at der overfor Rikke var tomt men ville ikke være anmasende og blev siddende. Men da der også var to tomme sæder hos mig kunne hun jo..
Rikke rejste sig og kom over - jeg sad ved vinduet og pladsen ved siden af var ledig og den diagonal længst væk.
Rikke sagde "Jeg kommer lige herover - det er for varmt i den anden side med solen på" Jeg smilede og håbede hun løj og kom for at sidde sammen med mig. En af de andre pendlere sagde "Kan jeg godt forstå - det er ikke rart at komme svedig ind på kontoret" Rikke sagde "Præcist" og kikkede ned i sin bog og ham den anden læste igen avis.
Jeg ville godt have svaret på hendes bemærkning men ham den anden var hurtigere - sikkert fordi min hjerne ville fabrikere et godt svar men blokeret af skønheden stod alt stille.
Jeg kiggede på hende - uden at stirre - men iagtog hendes læsning. Hun så op og smilede "Godmorgen Jens - undskyld jeg er så fraværende - men jeg skal op til næste eksamen og skal ind til min læsegruppe"
Jeg livede op på et sekund "Lad dig ikke forstyrre Rikke - vi får jo mange timer sammen" grinede jeg og fortsatte "Så du slipper ikke så nemt af med mig" jeg tænkte om jeg var for lummer - men da pendleren fra før ikke kikkede underligt tænkte jeg det var ok og Rikke svarede "Hvem siger jeg vil slippe? - Det er nok mere dig der fortryder at give afkald på den indre ro på rejsen før dagen på job starter" Jeg smilede "Rikke - den konkurence taber du" hendes kinder tog lidt farve da hun læste videre. Hende der sad ved siden af hende rejste sig og en mand satte sig - Rikke sad i sin korte kjole og var sikkert ganske vant med sultne blikke og fyre der ville hende så hun rykkede instinktivt mod mig - jeg kunne se der var god plads til nabofyren men kunne mærke hendes lår mod mit. Kortslutnigen over denne fysiske berøring var overvældende - alle der rejser med tog ved at man af og til sidder og står tæt men man gør det i sig selv så berøringen bliver mekanisk og ikke eksisterende sådan en professionel optræden. Rikkes lår hvilede slapt mod mit - jeg kunne mærke at følselsen var intim - jeg tøede derfor mit professionelt spændte ben op og slappede mere af lod mig rive med. Jeg kiggede ud ad vinduet og mærkede varmen i min krop - vores lår gyngde rytmisk med toget. I mit indre var al opmærksom i vores kroppes kontakt - og det kan være svært at tolke sådanne lår der rører hinanden - der er virkelig basis for at man læser sin egen misforståede virkelighed ind i det. Vi nærmede os Rikkes stop. Hun lagde hånden på mit lår "Tak for turen - næste gang skal jeg nok være mere selskabelig" Hun rejste sig og jeg sagde "Glæder jeg mig til - held og lykke med læsningen" hun vinkede og forsvandt.
Jeg sad og mærkede låret - og hånden - og fik følelsen at at være en gammel gris - Rikke sad tættere på mig fordi hun kendte mig og hendes hånd var ikke en lummer berøring men bare venskabelig - jeg tog mig sammen og prøvede at stoppe den sexfikserede tilgang - men hold kæft det var svært - mærkede pludslig medlidenhed med Rikke da jeg i et kort øjeblik forstod at hun måtte have et hyr med mænd i alle aldre - sjovt at hun stadig gad tale med hankøn.
Jeg glædede mig til at se Rikke igen og vi fik en måneds tid med disse morgenmøder - vi rejste ca. 20-25 minutter sammen - jeg nød det og fornemmede det var gensidigt. Hvis der ikke var to pladser stod vi op for at sludre.
Vi flirtede uskyldigt og jeg nød hendes sensuelle kvindelighed hun var virkelig lækker - i det kødelige var hun almindeligt bygget - med en flot krop - mest den måde hun hvilede i sig selv på. Hendes bryster var faste og velformede hverken for små eller svulmende men passede perfekt hun havde pagehår og de sødste og frækkeste grønne øjne. Hendes mund og læber var velskabte og når hun af og til bed sig i læben under en samtale - røg billedet ind på den frække hylde i min bog. hendes vuggende røv når hun forsavndt ud af kupeen - drømme er toldfri.
Lørdag skulle vi ind til byen på cafe og shoppe og mig og konen tog toget - parkering er håbløs og efter to øl er det slut med at køre hjem så valget er let. Vi stiger ind i toget og jeg stivner. Rikke sidder i kupeen - alene og læser. Hun ser os komme ind og mærker min forvirring og da min kone kigger på båsen til venstre for Rikke kigger jeg kort uset på Rikke - vores blikke mødes og hun smiler og blinker og læser videre i sin bog. Jeg havde overvejet at hilse og præsentere dem - det var jo en uskyldig ting en pendler kollega. Men var glad for Rikkes reaktion/diskretion - det betød at også hun lagde mere i det.
Jeg undlod at kigge på Rikke overhovedet og vi stod af før hende og min konen gik forest og jeg smilede og vinkede diskret og Rikke smilede og sendte et fingerkys - igen på denne her uskyldige måde som det naturligste i verden.

Jeg tog mig sammen og var nærværende på vores bytur.
Weekenden gik med havesysler og adspredelse og Rikkes smil fingerkys livsgnist tumlede i mig.

Mandag morgen var jeg spændt på vores møde og Rikke smilede bredt og sagde "Hej Jens" da jeg kom ind i toget. Alle sæder omkring hende var optaget så hun rejste sig og kom over til mig. Lad os finde en kupe med mere plads sagde hun og vi gik ned gennem togstammen - vi sad normalt i den bageste vogn med var nu nået frem mod midten - og fandt to pladser. Rikke sagde "Nogen gange vil man godt slippe for de øvrige rejsefæller - de er blevet så nysgerrige på os to - har du ikke bemærket det?"
Det havde jeg ikke men det var fint for mig og Rikke sagde "Ja jeg turde jo ikke hilse - ville jo ikke have at det blev akavet og din kone undrede sig over du sludrede med en ung studine" grinede hun. Jeg så på hende "Det var nok klogt en kvinde med dit udseende - der er nok mange der tænker grimt om mig" Rikke så mig lige i øjnene "Og hvad så - hvis vi kan lide hinanden rager det vel ikke nogen" Jeg så på Rikke "Nej og jeg kan godt lide dig Rikke" sagde jeg hæst. Hun lænede sig frem og lagde hånden på mit lår "Det ved jeg da godt - du ved vist også godt at jeg har et lille crush på dig ikke?" Jeg lagde min hånd på hendes og lod vores fingre flette "Jo Rikke - jeg kan godt mærke det"
Der sad vi og flettede fingre og så hinanden dybt i øjnene i morgenmyldretraffiken. Alle de andre passager var forsvundet - vi ænsede ikke trængslen. Da hun stod af lænede hun sig frem og kyssede mig blidt på munden "Hav en god dag skat" smilede hun. Jeg råbte efter hende "Vi ses min skat"
Da hun var væk vågnede jeg og så blikkene fra de andre passager - nogen sad og smilede andre skulede - jeg ignorerede dem og sad i mine egne tanker. Jeg vidste at det ikke stoppede her.

Dagen efter stod jeg på som sædvanligt Rikke sad i toget og jeg så hun afviste en mand der ville sidde overfor hvor hendes taske stod og spærrede. Jeg kom ind i kupeen og hun vinkede "Hej Jens - din plads er her" Jeg smilede rundt ingen af de øvrige pendler tog notits af os og jeg satte mig. "Hvor dejligt Rikke" sagde jeg og smilede bredt og jeg så hende sidde der i en kort løs sommerkjole og en løst hængende skjorte - skjorten var rød ligesom bh'en indenunder. Kjolen og skjorten var samme farve - nok et sæt og jeg gættede at trusserne også var røde... "Hvad tænker du på?" Rikke så på mig "Du virkede lidt fjern" Jeg så rundt på vores pendler kollegaer og følte mig overvåget og lænede mig frem og sagde dæmpet "DIG - tænker på dig og blev lige forstyrret af din flotte påklædning" Rikke smilede varmt og hendes øjne funklede "Tak Jens" hun satte det ene ben over det andet og lod sin klipklapper stå på gulvet - hendes fod strejfede mit skinneben og hun aede det kortvarigt "Og i lige måde" hun så på mig og igen forsavndt alt omkring mig. jeg skød mit ben frem og lod vores skinneben røre hinanden. Hun smilede frækt til mig og jeg blev ret tændt - min pik blev halvfed og jeg mindedes alle morgenbadene hvor jeg havde onaneret med alle mulige fantasier hvor vi kneppede i toget og var ligeglad med alle de andre. Hun tog sit ben ned og sad med et ben på hver side af begge mine og kiggede udfordrende på mig og smilede "Hvad så?" meget lavt. Jeg spredte mine ben og ramte hendes og dermed spredte jeg med mine ben hendes ben mens vi så hinanden i øjnene. Hun smilede og hendes mund åbnedes lidt og hun bed sig i underlæben og en liderlig skygge gled over hendes øjne. Hun så sig rundt og jeg ligeså - folk læste aviser og smsede eller chekede facebook hvad ved jeg...

Rikke kiggede endnu mere rundt inden hun rettede på kjolen og idet hun gjorde det løftede hun op iden og jeg kunne se hendes røde trusser. Jeg smilede til hende "Jeg havde gættet farven" sagde jeg og hun fnisede "Vi kan jo lave en konkurence - gæt dagens farve". Jeg smilede "Det lyder slet ikke dårligt" grinede jeg. Rikke sagde "fem dage og taberen giver en middag" Jeg stivnede ikke så meget over konkurencens frækhed som tanken om at se Rikke uden for toget som var vores univers - pludselig blev legen alvor og det pirrede mig. "Lyder dejligt Rikke - på den måde vinder jeg uanset hvad" Hun smilede "Sådan har jeg det da også Jens"
En dag i den røde kjole på og jeg tænkte først sort men så bestemte jeg mig for hvid og hvergang fik hun diskret flashet så jeg kunne ane farven.
Jeg havde gættet rigtigt og efter to rigtige og to forkerte var den uafgjort - undervejs havde der været pause for den ene dag havde det regnet og hun var i jeans og så var det ikke så sjovt.
Nå men finalen kom en torsdag og Rikke sad i toget i en hvid ærmeløs kjole - vildt flot med klasse - kjolen var flot og gik til under knæet og fremhævede hende som en ærbar kvinde hvis ikke lige de der frække mandeløjne flirtede så vildt.

"Nåh" sagde hun så "Hvad så?" Jeg så vurderende på hende og sagde "oplagt hvide - men jeg tor du snyder mig her - længden på kjolen kunne godt afsøre at du slet ikke har nogen på" smilede jeg. Min pik dirrede ved tanken og da hun sad og rettede på kjolen og fik løfet en flig så der kom en slids kunne jeg se ind "Gule gennemsigtige trusser der afslørede en veltrimmet dusk der skubbede på trusserne.
"Du tabte" smilede hun og fortsatte "Jeg VIDSTE du ville gætte på ingenting og derfor ombestemte jeg mig i sidste øjeblik" Jeg så på hende "Rikke siger du at du i sidste øjeblik valgte ingenting fra - min dag er ødelagt"
Hun fnisede "Dårlig taber" Jeg så op på hende "nej nej jeg vil elske at invitere på den middag - det er udsigten jeg kunne have fået" Rikkes kinder tog farve og hun sagde "Jeg havde tænkt mig at møde op til vores DATE i denne kjole - så hvem ved?" Min pik rørte på sig og jeg sagde "Hvornår smukke?" Hun sagde "hvorfor vente: i aften?" Jeg havde møder til langt ud på aften som jeg kunne aflyse så det var en aftale.
Vi mødtes kl. 17 i centrum og fandt en cafe og fik en drink før maden. Vi sad og flettede fingre mens vi snakkede og jeg tænkte ikke på om der kom folk forbi som vi måske kendte.
Rikke sagde "Vi sidder ret meget til skue fra gaden og i cafeen - og vi kender begge ret mange i byen". Cafeen var stor og med en første sal - vi gik ovenpå - der var kun os og vi satte os i et hjørne. Jeg tog hende på lårene "Rikke for fanden - du er dejlig" hun spredte sine ben og jeg lod hånden glide mod hendes skød - hun så sig omkring og løfte kjolen så en slids lod min hånd komme ind på hende sbare hud - jeg så hende i øjnene og mine hånd gled frem og ramte de gule trusser og Rikke fnisede "Gud jeg havde jo lovet ikke at have dem på" hun rejste sig og i enhurtig bevægelse krængede hun dem ned og trådte ud af dem - hun gav mig dem "Pas på dem til jeg skal bruge dem igen" jeg stoppede dem i inderlommen på min jakke og vi genoptog legen. nu ramte mine fingre hendes bløde fisse og jeg nøde den lille dusk og mine fingre mødte saften mellem skamlæberne og jeg kørte fingeren mllem skamlæberne og nød at mærke hendes sitren jeg lænede mig frem og kyssede hende for første gang rigtig lidenskabeligt vores tunger legede alt imens min fingre legdede med duske og kælde blidt for hendes skamlæber.
Vi holdt pause og hørte lyde der flere gæster - så vi rettede os og hun smilede "Nå du legede med min dusk - du kan lide hår?" Jeg kiggede på hende "Jah Rikke min generation er vist til behåring - men trimmede fisser som din er vildt lækre og helt glatte fisser kan også være frække" Så sagde hun "Jeg er til voksne mænd og jeg holder dusken så jeg den frister i mit segment" Jeg gispede. Hun var så ligefrem og fræk - følte mig helt gammel og sat af nogen gange. Tænkte jeg var for romatisk til hende og ville gerne skrue op for porno-knappen - men vidste også at jeg ikke ville være noget andet end mig selv. Jeg lænede mig frem og kyssede hende - hun besvarede det og sagde - husk vi ikke er alene hvortil jeg svarede "Jeg kan vil kysse min elskerinde som jeg vil - sålænge vi ikke knepper offentligt" Hun fnisede sjovt du siger der - der er en del parker i københavn med ugenerte steder.
Mit hjerte hoppede og som i trance gik vik gennem gaderne og havnede på kastellet på østerbro - Vi fandt et afsides sted og stod og kyssede - snart lå vi i græsset og gik grådt på opdagelse. Vi fik planet os halt inde i noget buskads og vi lå på min jakke og jeg priste mig lykkelig over det var sommer og tørvejr - vi kyssede og mine hænder vandrede på hendes krop æltede brysterne og kælede hendes fisse - hun lå og nød det med lukkede øjne. Hun stønnede "Jens endelig mærker jeg dig som jeg så længe har drømt om" Jeg bukkede mig ned og kyssede hendes skød - hendes "mmmmm" efterfulgt af et par ben der spredte sig var rigelig invitation for min tunge og jeg lagde mig mellem hendes ben og slikkede hendes fisse - det var lyst og jeg kunne nyde synet - en flot fisse - veltrimmet og med velproportionerede skamlæber der lige nu svulmede som en rose og hævede havde gjort klart til at modtage en sulten pik - og her måtte hun nøjes med en fræk tunge der blidt pirrede skamlæber snart grådigt samgte på hende - smagen af fisse er så dyrisk så pirrende og lækker og nogen krydrede smage taler mere til generne end andre - hende her var lige min type. Jeg holdt om hendes røv og borede mit ansigt hårdere mod fissen og hun stønnede "Åhh ja Jens krads min lår med dit skæg" og fra at hav ligget stille med lukkede øjne og suget sansningen begyndte hun at gnubbe sit underliv hårdere og hurtigere mod mit ansigt og nu tog hun hænderne bag mit hoved og pressede mit ansigt hårdt mod fissen "Jens JENS JENS - jeg kommer i ansigtet på dig" og hendes orgasme var vild og jeg mærkede hvordan fissen med et blev meget våd - hun lå og vred sig "Åhh Jens stik din pik op mig" klynkede hun og jeg kravled eop på siden af hende og lod min pik glide mod hendes fisse - hun var stram og jeg gav hende tid til at modtage mig "ohhh hvor dejligt" hun åbnede øjnene og hendes liderlige blik spændte min pik til det yderste. Hun sagde "Jens du må godt sprøjte i mig" .
Jeg holdt om hendes røv og pumpede hende og mærked hvordan hun vred sig af lyst. Jeg rullede op på hende og passede på ikke at klemme luften ud af hende hvilende på albuerne kneppede jeg hende kun afbrudt af pauser når hendes mund stjal opmærksomheden og vores tunge legede - pludslig stoppede hun med at kysse og kigge på mig med halvt lukkede øjne "Jens sperm min fisse til" stønnede hun og jeg kneppede hend og mærked min pik dirrer "oHHH JA - Du vokser" Hvinede hun og hendes hænder holdt om min røv "sprøjt i mig Jens" og jeg sendte min ladning op i hende af flere omgange - hun skubbede mig af og hendes mund fandt min pik "mmmm skal lige smage" jeg måtte stoppe hende kunne ikke mere. Hun så på mig "Jens - du skal sperme i min mund også"
Jeg lagde mig hos hende og kyssede hende "Rikke - jeg vil nyde at se dit frække ansigt bearbejde min pik og nyde at komme i munden på dig" Men lige nu har du drænet mig frække kvinde. Hun fnisede "Dejligt så har vi et påskud for at ses igen" Jeg så på hende "Rikke, ses igen? Du slipper aldrig af med mig" Hun så lidenskabeligt på mig "Jeg har helle ikke lyst til at slippe dig skønne".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 80 votes
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.