BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er fredag og jeg har tidlig weekend, familien er taget afsted på job og i skole og jeg sætter mig ind i min bil, for at sætte kursen mod dig.

Vi har en aftale ved frokost tid, når du er færdig med formiddagens møder. Men hvis jeg kommer afsted nu, kan jeg nå en yoga time og derefter overraske dig i din lejlighed. Det var din ide, jeg skulle have en nøgle, så jeg bare kunne lukke mig ind hvis du ikke lige var hjemme.
Efter en veloverstået yoga time, og lidt indkøb, sætter jeg nøglen i din hoveddør og lukker mig ind, kikker på klokken og regner ud at jeg ca har en time inden du kommer hjem.
Jeg tænder for vandet i badekaret og mens jeg sætter varerne på køl, fylder karet sig op. Jeg smider tøjet og glider ned i det varme vand. Jeg har ikke set dig længe og længes efter dine berøringer. Jeg nyder det varme vand omkring min krop og mine tanker kredser om dig. Jeg bliver mere og mere urolig i kroppen og begynder at kærtegne mine bryster, som var det dine hænder. Hænderne glider mod mit skød og jeg stønner let da de finder vej til min klitoris, og med lidt hjælp fra bruseren får jeg lige taget toppen af min lyst.
Jeg kommer op af badet, bliver tørret, lægger en let makeup og smutter i en af dine skjorter der hænger på badeværelset. Jeg går ud i køkkenet og begynder at forberede vores frokost. Åbner en flaske hvidvin og anretter et par rejemadder. Pludselig kan jeg høre nogen på trappen og en nøgle i døren, jeg går ud i gangen for at tage imod dig og især for at se dit ansigt når du ser mig.
Du lyser op i et dejligt smil, da du ser mig stå inden for døren og uden at sige en lyd, kysser du mig dybt og længe.
Stadig uden at sige noget tager du skjorten af mig og kysser mig ned af halsen, videre ned af skulderne og ned til mine bryster der allerede stritter af forventning. "Kom" er det første du siger og tager min hånd og fører mig ind i dit soveværelse. Jeg bliver blidt lagt på sengen og du fortsætter med at kysse min krop. Din mund kysser nænsomt hver en mm af min krop, dog undgår du bevidst mit skød og jeg begynder at tigge dig om at gå lidt hårdere tilværks, men du ignorere mine bønner og har fuldstændig kontrollen over mig. Endelig nærmer du dig mine skamlæber og begynder først blot at berøre dem ganske forsigtigt med læberne og derefter slikke mere og mere krævende uden på og endelig skiller du dem fra hinanden og puster skiftevis forsigtig på min klit og slikker mig så langt op i fissen din tunge kan nå. Jeg sukker af nydelse og langsomt, men sikkert kommer min orgasme rullende. Du lader mig få vejret et øjeblik, og ligger dig på sengen ved siden af mig.
Jeg kravler op og sætter mig overskrævs på dig for langsomt men sikkert at knappe din skjorte op. Jeg bøjer mig ned og kysser dig på brystet, suger og napper i dine brystvorter. Du ligger med lukkede øjne og lader mig vide at du nyder min behandling, ved at brumme dybt. Jeg kysser og slikker dig ned mod navlen og får åbnet dine bukser. Jeg fisker din pik frem og begynder forsigtig at kysse spidsen, præspermen pibler frem og jeg bliver lidt mere grådig. Jeg slikker undersiden af skaftet og langsomt men sikkert stivner din pik, jeg tager den så langt ind i min mund jeg kan rumme. Jeg forsøger at lave et undertryk hvergang jeg trækker vejret ind og lader dig glide næsten ud når jeg trækker vejret ud. Du stønner højt nu og tager fat i mit baghoved for at styre tempoet. Du boller nu min mund i et mere krævende tempo og skyder hurtigt en stor ladning sæd langt ned i min hals med et kæmpe brøl. Jeg slikker dig ren og kravler op og giver dig et dybt kys.
Vi ligger lidt og kæler og snakker stille sammen og bliver enige om at få lidt mad. Du dækker op ude på altanen og jeg tager din skjorte over mig igen. Vil jo helst ikke forskrække nogen naboer. Du er fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker og ser, så du har ikke taget noget tøj på. Jeg sidder og nyder synet af min skønne nøgne elsker og da maden er spist og kun den kølige vin er tilbage, rejser jeg mig og sætter mig over på dit skød. Bryst mod bryst. Du knapper skjorten op og krænger den over mine skuldre. Vi kysser og drikker lidt mere vin, det er en fantastisk følelse at sidde hud mod hud og ingen af os er da heller ikke uberørt af situationen. Din pik ligger mellem vores maver og jeg gnider mit venusbjerg i roterende bevægelser mod den. Med lukkede øjne løfter jeg mig fra dit skød for sætte mig ned over din pik og i det øjeblik du er helt oppe i mig kikker vi hinanden dybt i øjnene for derefter at synke ind i den totale nydelse. Jeg ridder dig i rykkende bevægelser og det føles helt fantastisk. Jeg kan selv styre gnidningerne mod min klitoris og du holder godt fast i min røv. Sammentrækningerne i min fisse massere din pik og lyden af vores safter smasker lystigt i takt med mine bevægelser på dig.
Jeg kommer i en kraftig orgasme og klynker ind mod dit bryst. Du løfter mig af dig og beder mig om at stille mig hen ved rækværket med ryggen til dig og derved med brysterne ud mod den lille gårdhave mellem de bygninger din lejlighed befinder sig i. Du bukker mig forover og trænger op i mig bagfra med en voldsom kraft. Jeg holder fast i gelænderet og du holder fast i mine hofter. Med en stor iver knepper du mig og jeg har fornemmelsen af at du rammer min livmoderhals hver gang du støder op i mig. Jeg har mistet tidsfornemmelsen og glemt alt om nysgerrige naboer. Din store dunkende pik i min fisse er alt jeg kan koncentrere mig om. Jeg stønner og små skriger og du bøjer dig ind over mig og visker i mit øre, at jeg er din private luksus luder og jeg bare har at tage imod alt den sæd du kan præstere. I det samme kan jeg mærke du spænder og presser dig om muligt længere op i mig og kommer, med et dybt suk i mit øre.
Langsomt glider du ud af mig og din sæd løber ned af mine inderlår. Vi sætter os på altangulvet med ryggen mod rækværket og puster ud.
Efter at have sundet os går vi ind for at tage et bad, så vi begge to kan komme videre med dagens aftaler.
Jeg pakker mig sammen og vi får begge to tøj på. I entréen kysser vi farvel og aftaler at skrives ved i løbet af aftenen. Du kører tilbage på dit kontor og jeg kører hjem til weekend med familien.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.