BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ligger på terrassen i solen og læser, jeg har musik i ørene og nyder at være alene hjemme. Bogen bliver tung og jeg blunder lidt. Pludselig bliver det køligt og jeg åbner øjenene, der står du og skygger for solen. Jeg er glad, men noget overrasket over at se dig. Havde ikke troet du ville dukke op. Jeg skal til at sige Hej og tage mine høretelefoner ud, men du stopper mig og sætter en finger på mine læber. Derefter tager du stille og roligt dit tøj af, mens jeg betragter dig, er vild med dine mange tatoveringer. Du står nu nøgen foran mig og din halv stive pik frister mig. Jeg skal igen til at åbne munden og du tysser igen og dykker ned mellem mine ben og mit sparsomt beklædte skød. Du trækker forsigtig mine trusser til side og begynder at kysse og slikke mig. Jeg syner helt hen i ekstase for er der nogen der kan give oral nydelse så er det dig. Langsomt og krævende slikker og napper du mig og efter lidt tid tilføjer du den første finger. Du boller mig med fingeren og suger min klitoris ind i munden, jeg skælver og får dagens første orgasme. Du bliver mere krævende og tilføjer min fisse endnu en finger og så endnu en, jeg er så våd at det ikke er noget problem for dig at få plads til nr 4, tommelfingeren kører rundt på min klitoris og de fire fingre i min våde varme fisse stempler ind og ud. Med et uventet snuptag får du mast tommelfingeren med op og pludselig har du hele hånden oppe i mig. Jeg gisper og kramper i en orgasme mere. Du vælger at ignorere mine spasmer og begynder at åbne og lukke hånden, det hele ryster på mig og jeg stønner mine orgasme råb ud i haven. Du smiler triumferende og tager endelig hånden til dig.

Jeg tænker at nu vil du nok gerne have lidt hjælp til den nu helt stive pik som står rank og stolt, men igen afviser du mit forsøg på at smage på dig. Du vender mig om og beordre mig på alle fire, mine trusser har du trukket helt af og min røv glinser af fissesaft. Noget du åbenbart har tænkt dig at udnytte, du lader forsigtig en finger indsmurt i mine safter, føre op i min stjerne og efter lidt finger massage finder finger nr 2 vej. Jeg holder vejret, har ikke den store erfaring med analsex, men du er forsigtig og beder mig om at prøve at slappe af. Da jeg har fundet en roligt vejrtrækning, kommer finger tre op og du begynder nu at kneppe min røv stille og roligt. Mine bryster svinger i takt med dine stød og din anden hånd finder vej under min bikinitop og begynder at nulre og nive mine brystvorter. Da min vejrtrækning bliver til støn tager du fingerne ud og lader din pik overtage hullet, jeg gisper og skal lige kontrollere smerten. Du boller min røv med stille bevægelser og da jeg igen begynder at stønne dybt, sætter du tempoet op og tager samtidig hårdt fat om mine brystvorter. Den samlede smerte fra min røv og bryster får mig til at eksplodere i den vildeste orgasme, jeg strammer så meget om din pik at du dårligt kan bevæge den og giver dig samtidig det sidste skub og du blæser din sæd langt op i min tarm.
Jeg falder udmattet om på solsengen og du bøjer dig ind over mig og kysser mig for første gang den eftermiddag. Du smager dejligt og jeg vil gerne have mere, men du tager istedet dit tøj på og smutter ud af haven.
Her ligger jeg så gennem kneppet og total afslappet og nyder solens sidste stråler. Jeg rejser mig og går ind for at tage et bad og lidt at drikke før min familie kommer hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.