BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er en rigtig historie, som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Jeg er snart 30. Jeg er flyttet sammen med min kæreste i et parcelhus i en lille by på Sydsjælland.

Dejligt lille hus, med højt til himmelen. Vores nabo på den ene side, er et par, der har en søn som er deres egen. De har så to plejebørn udover. Men de er nu skide søde og rare, og altid klar til at hjælpe. Vi er kommet rigtig godt ud af det sammen. Alle andre i byen siger at konen er syg i låget. Det har jeg nu ikke opdaget. Nå men vores herlige nabo har en pool på deres terrasse, som bliver brugt flittigt af sønnen og hans venner når de får en tår at drikke. Det første år vi flyttede herud, oplevede vi den hårdeste vinter i mange år. Foråret efter, blev vi enige om at vi også skulle have en terrasse. Så jeg måtte i gang med at brække ned, og bygge om. Det blev et rigtigt lækkert projekt. Min kæreste skulle på kursus den næst kommende weekend, så jeg måtte lave det færdigt alene.

SEX I DAG?

Den lørdag, da jeg var alene, kunne jeg se at naboen varmede op til fest igen. Så bliver der larm tænkte jeg.

Nå ja, men sådan er det jo bare. De er unge og skal have lov til at skabe sig lidt. Jeg gik selv rundt og lavede et par småting færdigt, og fik et par pilsnere. De grillede og snakkede meget højt. Jeg gik lidt rundt i haven, og fik øje på dem over hækken, hvor jeg hilste, og hilste igen. Der fik jeg så øje på knægtens kæreste. Simone hedder hun. Hold nu kæft hun er sød, tænkte jeg. ”Kommer du ikke ind og får en bajer”? Skreg han. Hehe grinede jeg, ”jo måske senere” og smilede. Jeg kunne ikke få øjnene af hende. Hun er en skøn tøs, 20 år eller der omkring. Langt henna-rødt hår, dejlige bryster. Uha…

Naboens knægt er måske omkring 22 år. Han er fandeme ikke for skarp. Men det er Simone heller ikke. Han er virkelig u charmerende, og jeg fatter ikke hvad hun laver med ham, da hun sagtens kunne få meget bedre, men han er måske sød, hvad ved jeg.. Nå skide være med det. De råber højere og højere. Jeg går i bad, da jeg er lidt svedig efter at have konklet med terrassen. Da jeg er færdig går jeg ud i haven og ryger en smøg. Klokken er nok 21, og det er bare varmt. Der får de øje på mig igen, og jeg kan høre Simone råbe til de andre: ” Jeg skal nok snakke med ham”. Hold kæft de er stive tænker jeg. Hun kommer væltende ind over hækken, og jeg griner.. Hun går hen til mig og siger ” Ej kom nu med ind og hils på de andre”, tager mig let i hånden. Min pik begynder at røre på sig, og jeg får halvfed. ”Ah okay, så skidt da”, siger jeg og går med.

Jeg sætter mig ved bordet sammen med de andre, og begynder at snakke løs. Nogle bader i poolen, andre tumler rundt på græsset. Jeg har været snusfornuftig og taget bade shorts på. De andre knægte sidder og fører sig frem med deres ”hurtige biler”, jeg tænker bare at de ikke aner hvad fanden de snakker om. Jeg er jo en del ældre end dem, og har mere erfaring osv. Jeg begynder så at diskutere med en af dem, da han påstår at hans golf 2 med vr6 motor kan køre fra alt og alle. Jeg siger så til ham at han skal være velkommen til at få en tur i min bil, da jeg har brugt alle mine sparepenge på en bil med v8 motor og 300 hk. Han bliver så skide sur, og begynder at kaste med øl kapsler. Jeg forsikrer ham om at hans bil sikkert er dejlig at køre i, og at den sikkert kan tage de fleste familie biler i optrækket, mens jeg griner lidt af ham, og tænker at det nok er sprutten der snakker. Simone bryder ind og siger han skal styre sig lidt, hvorefter kan kalder hende kælling og slår ud efter hende. Simones kæreste sidder bare og glor, jeg tror måske han er lidt bange for ham. Jeg rejser mig op, ind over bordet, og klapper ham en og siger han fandeme skal tale pænt til hende. Han siger så undskyld, og jeg trækker ham ud på græsset og får en god snak om hvordan man skal opføre sig. Han går tilbage til bordet, og Simone kommer hen til mig, ”tak skal du have. Jeg kan simpelthen ikke snuppe den idiot” siger hun. ”Jamen han har bare fået for meget at drikke, men han skal fandeme ikke kalde dig kælling” siger jeg. ”Hvorfor ikke det”? Siger hun, og smiler frækt. ”Fordi du er fucking lækker” Siger jeg og griner lidt. Hun smiler helt vildt. ”Det er du også” siger hun. Hehe, okay tænker jeg, vi er vist lidt ude på et sidespor. Vi går sammen tilbage til bordet. ”Skal du ikke med i poolen”? Spørger hun. ”Jo det vil jeg rigtig gerne” siger jeg. Vi plomber i begge to. Nogle spiller bold, andre laver bomber. Men Simone er blevet lidt pjattet, og begynder at flirte lidt, da hun skal hænge på ryggen af mig, og trække mig under vandet osv. Det er skide skægt. Jeg bliver en smule små liderlig, da jeg flere gange får hendes bryster i ansigtet.

De andre tosser er blevet godt stive nu. Ja det er jeg sgu nok også selv, hehe, hvad kan man forvente af en lørdag? Nå men pigebarnet bliver ved. Jeg får den geniale ide, at trække hendes trusser af under vandet, mens hun prøvet at drukne mig. VI griner alle sammen. På et tidspunkt, prøver hun at drukne mig foran fra, da jeg kommer under, trækker jeg hendes trusser af igen, og får ved et uheld presset mit ansigt ind mellem hendes ben. Fuck tænker jeg. Nu flipper hun sgu da. Da jeg så kommer over vandet igen, siger hun bare lavmælt: ”Frækkert”. Nu bliver jeg for alvor liderlig. Jeg har bare stiv pik, lidt pinligt. De andre er stive og ser ikke en skid. Nu er det så tid til hævn fra hendes side, så hun får også trukket mine shorts af, og ser mit dunkende lem stå lige ud. Hun kommer op til overfladen og ser forbavset på mig, jeg trækker lidt på skulderne. Hvad skulle jeg gøre? Hehe. Nå men hun kigger lidt rundt, på de andre, sikrer sig de ikke ser noget. Hun dykker nu ned på bunden. Jeg kan mærke hun tager hårdt fat om roden på min pik. Jeg kan ane gennem det mørke vand, at hun tager den i munden. Det føles super lækkert. Jeg er lige ved at komme, bare ved tanken om hun sutter den under vandet.

Da hun kommer op til overfladen, hvisker jeg: ”Jeg må have dig. Nu” Det kan vi ikke lige nu” hvisker hun tilbage. Lige pludselig tænder lyset under vandet. Fuck tænker jeg. På med mine shorts. Klokken er nu omkring 24. De andre kan ikke drikke mere, og er på vej i seng. Simones kæreste stavrer hen til kanten og siger: ” Jeg går ind og lægger mig, puuhaa”. Han var vist træt. ”Ja sov godt” siger jeg. Vi er nu alene i poolen. Jeg kravler op og slukker lyset, springer tilbage i vandet. ”Hvad har vi gang i”? spørger jeg. ”Hvad mener du? Vi skal da hygge” siger hun så. Jeg har været sammen med min kæreste i 10 år. Jeg elsker hende overalt på jorden, men sådan et forhold går altså hen og bliver kedeligt med tiden. Og hvem skulle finde ud af det?! Jeg tager chancen. Jeg får skubbet hende hen i hjørnet af poolen, jeg kysser hende inderligt, fører min hånd ind under hendes top, og kærtegner hendes bryster. De er gode. Den rigtige størrelse og form. Hun har igen fat om min mega stive pik, og begynder at trække blidt i den. Jeg er super liderlig. ”Jeg vil slikke din dejlige fisse” siger jeg, og løfter hende op på pool kanten. Spreder hendes ben, og trækker hendes trusser til side. Den er glatbarberet, rigtig lækker og stram. Jeg fører først en finger op, derefter to, mens min tunge kører rundt om hendes klitoris. Jeg kan mærke hun bliver våd. Meget våd.

”Det duer ikke det her, jeg er nød til at stikke min pik op i dig” Siger jeg, ”Skulle du ikke lige følge mig hjem”? Spørger jeg. ”Jo det vil jeg da meget gerne” griner hun. Vi hopper op af poolen, finder nogle håndklæder, og smutter ind over hækken. Vi kommer ind i haven, og jeg viser hende den nye terrasse. ”Nej den er fin siger hun”, og holder i min pik mens vi går. Vi kommer lige ind i vores udestue, jeg bukker hende forover, trækker de skide trusser af for sidste gang, og lister min kæmpe pik op i hende. Hun stønner. Hun kan lidt det. Jeg knepper hende hårdt og hurtigt, mens jeg tager på hendes velformede bryster. Og jeg mener velformede. Vi afprøver alverdens stillinger. ”Skal vi ikke gå ind på sengen”? Spørger jeg. ”Ja lad os det” siger hun. Jeg havde glemt min mobil, inde på sengen. Fuldstændig glemt alt. Jeg kan se min kæreste har sendt 100 sms`er og ringet flere gange. Årh for helvede.. Nu tror hun jeg er kommet galt af sted, jeg griber mobilen, smider mig på ryggen ” Rid mig” siger jeg. Hun springer på, fører min pik op i sig igen, og begynder at ride. Det er dejligt. Jeg prøver at sende en sms til kæresten mens hun rider mig hårdt. Det er fandeme ikke nemt. Jeg bliver en anelse urolig. Hun kunne sagtens finde på at sende sin far forbi som bor i nærheden for at se om jeg er ok. Simone der rider mig hårdt, kommer. Jeg var helt væk i sms`en at jeg slet ikke opdagede det, før det skete. ”Yes, sådan” tænkte jeg. ”Læg dig om på maven” siger jeg. Det gør hun. Jeg trænger op i hende bagfra, og begynder at kneppe hende hårdt. ”Hold kæft hvor er det frækt” tænker jeg. Hun stønner mere og mere, jeg er nød til at holde små pauser for ikke at komme op i hende. Jeg tror aldrig jeg har været så liderlig. Hun kommer, meget højt, og jeg må virkelig kæmpe for ikke selv at komme.

Da hun er færdig siger hun: ”Jeg vil sutte din pik igen” den er go tænker jeg, sætter mig til rette og hun tager den i munden. Uden at tørre den af eller noget, hvilket gør mig endnu mere liderlig. Hun sutter den blidt og slikker den over det hele. Skiftevis hurtigt og langsomt. Jeg stønner mere og mere, kan mærke jeg er lige ved at komme. Min telefon ringer.. ”Det er kraftedeme løgn” siger jeg stønnende. Det er kæresten der ringer. Jeg kunne ikke være mere ligeglad. Der sidder en 20 årig med min pik i munden. Jeg kommer. Hun tager den ud af munden, og jeg kommer ud over hendes ansigt, hendes tunge, og hendes hår. Hun griner, det gør jeg også. ”For satan hvor er du bare dejlig. Du kan til enhver tid komme på besøg” siger jeg smilende. ”Tak og i lige måde. Du kan selv være dejlig” Siger hun, og begynder at give sig selv finger, tage sig selv på brysterne, med sperm ud over det hele. ”Nej, nu ikke mere” Tænker jeg. ”Den næste omgang må du have til gode” siger jeg grinende. ”Du må hellere få ringet til kæresten” siger hun smilende, og lister ud af huset. Jeg griber telefonen og ringer. ”Hvad fanden har du lavet” råber hun i den anden ende. ”Jamen jeg har bare været inde hos naboen skat. Tag det nu roligt” siger jeg, og får snakket hende til ro.

Den nat fik jeg slet ikke sovet. Det var allerede næsten lyst udenfor. Fuglene sang. Jeg tænkte meget over det jeg havde gjort. Jeg havde en følelse af skam, men var samtidig glad, for det var jo totalt lækkert. Jeg prøvede at slå tankerne væk, og tænkte i stedet på hendes bryster. Min pik blev nu stiv igen, og jeg blev nød til at hive i den. Jeg endte alligevel med at få et par timers søvn. Stod tidligt op, og fjernede alle spor. Jeg skulle fandeme ikke opdages! Men det var da ikke sidste gang vi var sammen.

Fortsættelse følger..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 114 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.