BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi har snakket sammen, jeg skal en tur til KBH på kursus skal bare være der to dage vi har aftalt lige at mødes og gå en tur, Du kender en skov hvor vi kan gå nogenlunde i fred.

Vi mødes siger "hej", og giver lige hinanden et kindkys, som gode venner gør. Du kører bilen, da jeg af gode grunde ikke har min med. Vi kører en halv times tid, og kommer frem til skoven, snakken i bilen er begrænset, mest almindelige høfligheds fraser, var det en god tur, hvordan går det på arbejde og sådan. Kan mærke der er noget uudløst spænding, men ved ikke helt hvad det er.
 
Du får bilen parkeret, og vi stiger ud, det bliver godt at komme ud af bilen og gå lidt, det hjælper også lidt på snakken, det glider lidt bedre nu.
 
Har lagt mærke til at du går lidt underligt en gang i mellem, som om der er noget der driller lidt, eller en sten i skoen eller noget. Nej det kunne det ikke være, du "gryntede" også lidt da steg ud af bilen. "er der noget galt?" "nej nej" svarer du men jeg kan godt se at jo længere vi går, jo mere fraværende bliver du, og når jeg kigger i dine dejlige øjne, er de helt fraværende. Tænker der er noget, som ikke er som det skal være.
 
Jeg sakker lidt bagud, gør som mit snørrebånd er gået op, mens jeg kigger på dig bagfra. Lige idet slår det mig, hun har sgu noget i fissen, eller lavet i bukserne, og det sidste er det ikke, det er jeg helt sikker på. Nu kan jeg genkende "symptomerne".
 
Går op på siden af dig, tager dig i armen, siger "hvad fanden går du her i skoven med mig, og er liderlig, har du noget i trussen" du kigger på mig og tøver et sekund, der kan jeg mærke, jo den er god nok, og der er måske mere endnu.
 
Trækker dig lidt afsides, finder en snor frem som sidder i min jakke til at holde om livet, den kan jeg bruge nu til at binde dig fast så jeg kan se hvad der gemmer sig, Finder et passende træ, samler dine hænder foran dig binder dem sammen og så til træet. Du brokker dig lidt uden at gøre den store modstand. Jeg spørger igen, hvad der sådan driver dig til at gå her i skoven og være liderlig, du ryster bare på hovedet, og spørger om vi ikke skal gå tilbage, uden dog at at vente svar.
 
Nu vil jeg sgu se hvad der gemmer sig, jeg trækker dine bukser af. Tænkte det nok, du har nogle gummitrusser på, jeg føler uden på dem, mærker mellem benene på dig noget fast, det er nogle med en DILDO i, så du er gået rundt her skoven med et par trusser med en dildo i. Jeg trækker dem af dig, og kan se din fisse den sejler af dine safter de er ikke kunne kommet ud på grund af gummitrusserne. Jeg tager dildoen ud af trusserne og holder den op for dit ansigt og spørger igen hvad er du for en luder tøs der sådan går her i skoven med fissen fyldt ud.
 
Du svarer svagt, at det er din herre som har sagt du skulle tage trussen på, når du skulle i skoven med mig. Jeg er rasende, og siger til dig "JEG er din HERRE, og det ved du, du står til ansvar for mig og kun mig, hvad den anden såkaldte herre får dig til at gøre er kun med min viden og samtykke." Du nikker, du kan godt se du ikke har fulgt reglerne.
 
Jeg presser dig ned så du står foroverbøjet ind mod træet, tager hele hånden på engang, og presser den op i din smask våde fisse, stønnene tager du imod, jeg kører hånden godt ind, drejer den rundt, bruger fingrende inden i til at komme alle steder rundt.
 
Tager hånden ud igen og tager dildoen, som er fedtet ind dine safter, og presser den op i fissen, den kommer let op der er næsten ingen modstand, du er en liderlig tæve siger jeg til dig, du nikker, ved det godt.
 
Dildoen kører nu hurtigt i fissen, du gir dig lidt, jeg mærker du er ved at komme, tager den ud igen, og fører den direkte op i dit bagerste hul, et lille skrig kommer fra din mund, "ja, kom bare ud med det så hele skoven kan høre der står en liderlig tæve i brunst her". Safterne nærmest løber ud af dig, jeg gir dig et klask i røven, så kan høres i hele skoven, du gir dig havde ikke forventet det, et til, og da det tredje kommer, kommer du også. Du skriger din orgasme ud i skoven så de nysgerige fugle, letter fra træerne, men du er ikke færdig, jeg er ikke færdig.
 
Sut mig kælling siger jeg, og stopper dildoen op i fissen, hvis du taber den ud af fissen ned på jorden, får du en til i røven. denne gang med en lille kvist jeg har brækket af træet, og den svirper godt.
 
Kunne godt mærke da jeg stoppede den op i din fisse at der ikke var den store modstand så våd som der er, og rigtigt nok så har du svært ved at holde den inde, den siver lige så stille ud sammen med dine safter, der løber ned af dine ben. Da den er kommet 1 cm ud får du det første svirp, du bliver noget forskrækket, men dit skrig bliver til et mumlen og gurglen da du stadig har min pik i munden. Du kan ikke holde på den og du får et til. Dine balder er nu stribede, en stribe på hver.
 
Jeg trækker mig ud af din mund og går om bag dig, presser dildoen op i fissen igen, denne gang trænger jeg også hårdt op i dit bagerste hul så du nu er helt fyldt ud. Jeg pumper hårdt i dig og du stønner mere og mere, man kan høre vores kroppe klaske mod hinanden i hele skoven.
 
Og med et kommer du, skriget giver genlyd, som det aldrig ville stoppe, dine ben ekser under dig, da du nærmest er ved at flade hænger du på min pik, og vægten gør det sidste til at jeg kommer langt oppe i din tarm.
 
Jeg trækker mig ud af dig og du falder på knæ, dildoen er faldet ud, men du er ligeglad, kan ikke ænse noget. Kigger næsten ikke op da jeg åbner din mund, og stikker pikken ind, du ved den slikkes ren, du gør det uden at brokke.
 
Jeg får dig op at stå, tørrer dildoen ren for blade og jord, sætter den fast i trussen og giver dig dem på igen. Benene ekser igen, fissen er nu så følsom, at selv den mindste berøring ville sende dig tilbage i orgasme land.
 
Jeg løsner dine bånd, tager dig under armen, og vi går ud på stigen igen. Vi går tilbage til bilen, jeg har dig under armen da benene knap kan bære. Lige inden vi kommer til bilen møder vi et andet par, de kigger lidt på os, og lige da de passerer os siger manden "tak for showet, nu vil vi også". Du kigger på ham med liderligheden stående i øjnene, og nikker.
 
Jeg kører bilen hjem til hotellet, jeg skal flyveren snart og du skal hjem til manden og børnene.
 
Da du kører fra hotellet, kommer der en sms "HUSK DET ER MIG SOM ER HERREN"
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.