BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg gik til Tantra, de 4 moduler i 1985. og de første 2 moduler igen i 1992, og igen 2002. (Inden Tantra i 1985 havde jeg været på et weekend kursus i Kama Sutra, og det gav mig interessen for at lære meget mere)  

Denne oplevelse er fra 2002.  

På et Tantra kursus som jeg gik til var der en der hed Anne, som jeg lavede en del øvelser med, vi snakkede godt sammen og der var også kemi. 

Vi lavede en øvelse hvor mit skridt kom rimelig tæt på hendes ansigt, og hun sagde at det var frækt at have mig så tæt på hendes mund. 

Den bemærkning tændte mig, og jeg blev lidt større i bukserne, og da jeg havde joggingbukser på, var det svært at skjule at mit lem nu pressede lidt på bukserne og hun opdagede det med det samme, og gned ansigtet med mine bukser, som ikke gjorde min pik mindre. Hun kørte kinden op og ned af mine bukser, kærtegnede mit lem med hendes kind. 

Vi var lidt ude til siden og lidt bag de andre, så ingen havde bemærket os, eller min begejstring, da jeg havde ryggen til resten af flokken. 

Dine bukser føles dejligt mod mit ansigt, sagde hun.

Hun mærkede nu med sin hånd på min pik gennem bukserne og sagde at den var dejlig stor og hun godt ville smage den. 

Jeg trykkede buksekanten ned så min pik stod stor og stiv ud mod hende, hun lod tungen glide ind under min pik og hun tog den straks i munden og suttede mig stille så ingen bemærkede det. Hun kunne mærke jeg nærmede mig udløsningen og kiggede op på mig, og bad mig med øjnene om at at komme i munden på hende. 

Jeg eksploderede i hendes mund og hun suttede og sank mit sperm, sugede de sidste dråber ud af mig, og trak mine bukser på plads igen, og vi fortsatte med vores øvelser. 

 

Det blev ikke de sidste frække og dejlige øvelser vi lavede sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.