BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Den sidste aften på kursus, var der festaften med dejlig mad og vin.

Senere på aften var vi en flok, der var i hallen og spille volleyball. Vi havde det sjovt og jeg var på hold med Mette, en dejlig kvinde, som jeg havde snakket en del med, både i år og de foregående år. Hun var næsten jævnaldrende og havde et dejligt grin, hvor selv øjnene lo med. Hun havde langt lyst hår og var i det hele taget en pæn bygget kvinde.
Pludselig sprækkerne hendes shorts, så det var frit kik til hendes trusser. Hun grinede bare og spillede videre. Det var svært at holde øjnene væk fra det frække syn. Samtidig havde jeg også øjenkontakt til min kæreste, som spilede på det andet hold. En dejlig kvinde og nogle ville nok sige, at jeg havde scoret over evne.
Da vi ikke gad spille mere stod vi og snakkede. Nogle trissede af og ville i seng.
Nogle begyndte at snakke om saunaen i kælderen og nogle begyndte at gå. Jeg ville rigtig gerne med, men skulle lige have det afklaret med kæresten. Vi kom op til festen igen og fik lidt rødvin og jeg forsøgte på flere måder at tale om den sauna og det kunne være dejligt.
Vi blev enige om at tilslutte os de andre.
Vi kom ned i omklædningen, tog tøjet af og fik et bad og gik ind i saunaen. Her lå Mette på maven på øverste bænk. Hold da op, hvor var hun lækker. To andre mænd sad i saunaen og så, da min kæreste og jeg kom ind.
Det var grænseoverskridende, den ene af de to, var en af mine tætteste kollegaer og nu så han min kæreste helt nøgen. Så hendes flotte bryster og resten af hendes lækre krop.

Det blev rigtig hyggeligt, snakken gik og varmen steg. Min nære kollegaer gik ud for at skylle og min kæreste fulgte efter. Gennem det lille vindue ind til saunaen kunne jeg se dem stå der ude under hver sin bruser. Begge helt nøgne.
Jeg vidste at min kollega var kendt for at være lidt af en kussetyv, og nu stod han derude sammen med min kæreste.

Senere var det Mette der skulle skylles og jeg trængte også. Der stod jeg sammen og helt tæt på en af de flotteste kvinder jeg nogensinde havde set. Hendes charme gjorde hende endnu pænere. Ud af øjenkrogen nød jeg syntes af hendes flotte nøgne krop.

Pludselig begyndte hun at sprøjte vand på mig og lagde op til vandkamp og slåskamp.
Desværre var jeg alt for langsom i opfattelsen og hvor har jeg tit fortrudt, at jeg ikke tog fat om hende og holdt hende imens hun blev ramt af den kolde vand. Min fantasi har fortalt om, hvordan jeg “tilfældigt” kom til at tage om hendes bryster. Hvor din hånd kom til at røre hende andre steder, hvor man ikke så tit gør.

Tilbage på værelset var jeg liderlig og jeg elskede med min kæreste imens jeg drømte om Mette. Vi som nogle timer og jeg vågnede med stiv pik igen. Vi elskede igen og jeg tror at min kæreste vidste hvorfor jeg var så opstemt.
Tidligt næste morgen havde vi sex igen. Aldrig før have jeg haft sex tre gange på en nat og så med en pik så stiv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.