BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er voyeur. Jeg kan lide at iagttage andre mennesker, når de tror, at ingen ser dem. Hvis ikke jeg skal blive afsløret, skal det selvfølgelig ske på en vis afstand. Derfor har jeg anskaffet mig noget udstyr, så jeg kan komme tæt på, selvom jeg er langt væk.

Stranden er det sted, der oftest er gevinst. Her er folk mere eller mindre afklædte, og der er gode chancer for at opleve noget frækt. En sen eftermiddag, hvor der kun var få strandgæster tilbage, sad jeg oppe i klitterne og holdt øje med en kvinde, der lå topløs. Hun lå nede på stranden ca. 40 meter væk, men med min 20-60x kikkert kunne jeg se hende på under en meters afstand, hvis jeg zoomede max ind. På grund af vinklen kunne jeg ikke se hendes ansigt, men jeg havde et godt overblik over hendes fyldige bryster, og jeg kunne se bikinitrussernes lille, lyserøde trekant, der dækkede hendes mis, og de små, lyse hår, der stak ud foroven.

SEX I DAG?

På et tidspunkt ville hun have solcreme på. Hun satte sig op, og hendes lange, lyse hår faldt ned om skuldrene og brysterne. Nu kunne jeg se hendes smukke ansigt. Solcremen glinsede på hendes frække bryster, da hun langsomt masserede dem ind. Hendes brystvorter blev hårde og erigerede. Det virkede, som om hun var mere grundig, end det var strengt nødvendigt. Hendes hænder gled igen og igen hen over brystvorterne, hun krammede brysterne, klemte dem sammen og var i det hele taget meget omhyggelig med indsmøringen. Under hele processen havde hun ansigtet vendt mod noget længere nede af stranden. Jeg fulgte hendes blik med kikkerten og så to mænd 15-20 meter væk, som sad med store smil og – kunne jeg se –store buler i badebukserne. Den ene var normal af bygning og havde en stor tatovering på ryggen, mens den var høj og kraftigt bygget.

Kvinden lagde sig ned på sit håndklæde igen, men lidt efter så jeg hendes hånd glide ned over maven, forbi navlen og ned til trusserne. Hånden forsvandt ind under trusserne og gik på opdagelse mellem hendes ben.

De to mænd rykkede diskret nærmere, så de nu kun var en 8-10 meter væk. Kvinden rejste sig nu op og så på de to mænd, så vendte hun sig, strakte sig lidt med armene oppe over hovedet og gik ned mod vandet. G-strengstrussen gav frit udsyn til hendes fyldige baller, der gyngede frækt mens hun gik. Hun gik lidt frem og tilbage nede i vandkanten, og var uden tvivl helt klar over, hvilket indtryk hun gjorde på de to mænd længere oppe på stranden. Jeg zoomede ind på hendes venstre balle, hvor der var en tatovering. Et lille rødt hjerte med en pil igennem. På vej tilbage havde vi udsyn til hendes fyldige bryster, der vippede frækt op og ned, mens hun gik.

De to mænd havde rejst sig og gik hende i møde. Hun stoppede op to meter fra dem og forsøgte at dække sine bryster. De snakkede sammen, mændene grinede og hun smilede nervøst tilbage. Det virkede, som om hun ikke havde regnet med, at de ville tage kontakt. Den tatoverede gik hen til hende, og hans hånd gled prøvende ned over hendes skulder og arm. Hun gik et skridt tilbage og gik uden om dem og op til sit håndklæde. Der tog hun tog en T-shirt på og begyndte at pakke sine ting sammen.

Mændene fulgte efter hende og stillede sig tæt op ad hende. Den tatoverede strøg hende ned over ryggen under T-shirten, og den store lagde hånden på hendes lår. Hans hånd gled op til trussekanten, men hun skubbede den væk.

Jeg forstod nu, at hun havde ligget og nydt deres opmærksomhed og begær, at hun havde nydt at vise sig frem for dem med sin lækre krop, og at det var nok for hende. Men det virkede, som om hun havde sat noget i gang, som hun ikke kunne stoppe. Mændene ville tydeligvis mere end bare se på hendes forførende krop.

Den store mand havde nu bevæget sig om bag ved kvinden og havde begge hænder oppe under hendes T-shirt og tog på hendes bryster, mens han talte til hende med munden tæt på hendes øre. Den tatoverede lod sin hånd glide ned i hendes trusser. Man kunne se det på hendes ansigtsudtryk, da hans fingre trængte op i hende, og han begyndte at bevæge sig ind og ud af hende.

Så satte han sig på knæ foran hende og trak hendes trusser ned over hofterne og blottede hendes lyse, veltrimmede mis. Den store mand stod bag ved hende. Han fik hende til at svaje i ryggen og skyde røven bagud, og så tog han fat i hendes hofter, gik lidt ned i knæ og pressede sin store pik op i hende. Hans indtrængen gjorde indtryk på kvinden. Hun åbnede munden gjorde store øjne, da han begyndte at kneppe hende. Efter et stykke tid tog han fat i hendes store bryster og holdt hende ind til sig, mens han huggede sig op i hende. Efter at have kneppet hende sådan i nogen tid, trak han sig ud uden at være kommet.

De trak hendes T-shirt af og lagde hende ned i sandet. Den tatoverede lagde sig mellem hendes ben og kyssede hendes skød. Hans tunge søgte ind mellem hendes skamlæber og op i hende. Jeg kunne se, hendes mave bevægede sig op og ned, mens han slikkede hende. Den store mand kærtegnede blidt hendes fyldige bryster, mens han slikkede dem og kyssede hende. I kikkerten så jeg hendes hofter vride sig under deres behandling.

Den tatoverede satte sig på knæ mellem hendes ben med sin pik i hånden. Det var en pik klart over gennemsnittet. Han spredte hendes ben og rykkede tættere på hendes skød og satte pikken mod hendes glinsende skamlæber. I ét langt stød pressede han sig i bund i hende. Chokket fik hende til at krumme ryggen og lægge hovedet bagover med munden vidt åben. Hans kneppede hende hårdt og længe, og på et tidspunkt så jeg, at han satte tempoet op for til sidst at hugge sin pik ind i hende og blive der, mens han tømte sig i hende.

Bagefter zoomede jeg ind på hendes fisse, mens hun lå med åben mund og fik vejret. Kort efter så jeg hans sæd sive ud mellem hendes skamlæber.

Den store mand vendte hende om og fik hende og at sidde på knæ og albuer med røven rettet bagud mod ham. Han pressede uden videre sin store pik ind i hende. Kvindens fyldige bryster gyngede under hende, mens hans hofter klaskede mod hendes baller, og hendes lange lyse hår hang flagrende ned over hendes ansigt. Han blev ved med at kneppe hende i et højt tempo, og på et tidspunkt kunne jeg se på hende, at hun fik en kæmpe orgasme. Hendes krop rystede, og hun kastede sit hoved bagover med vidt åben mund, og han havde nok at gøre med at holde hende fast, så han fortsat kunne kneppe hende.

Da han var færdig med hende, var den tatoverede mand blevet klar igen. Hans pik stod ud fra hans lænd i en lang opadgående bue. Kvinden lå på maven i sandet med ansigtet vendt op mod klitterne, hvor jeg sad. Hun kiggede op mod det sted, hvor jeg lå.

Han knælede mellem hendes ben og tog en øl, de havde stillet fra sig i sandet, og hældte dens indhold ned mellem hendes baller. Så trængte han ind i hendes bagerste hul med to fingre og kørte frem og tilbage nogle gange. Da hans pik pressede mod hendes hul og pludselig trængte ind og gik i bund, løftede kvinden hovedet og åbnede munden i et skrig, jeg kunne høre, hvor jeg sad oppe i klitterne. Kvindens fyldige baller rystede, mens han bankede sig i bund i hendes røv. Han kneppede hende hårdt og længe, og på et tidspunkt løftede hun hovedet og åbnede munden og jamrede sin orgasme ud over stranden, så jeg kunne høre det.

Den anden havde fået rejsning, mens han så hende blive kneppet i røven, så da den tatoverede havde gjort sig færdig i hende, tog han over.

Da de begge havde taget hende i røven, lod de hende ligge i sandet, samlede deres ting sammen og gik op ad stranden mod p-pladsen.

Jeg gik ned til hende og satte mig på hug ved siden af hende. Jeg lagde hånden på hendes skulder:

- Er du okay, skat? Jeg så dine to orgasmer. Var det dejligt?

Hun åbnede øjnene og kiggede op på mig, mens hun mumlede:

- Ja, det var vildt frækt, men de var hårde ved mig. Deres pikke var meget større, end jeg er vant til.

- Kom, lad os tage hjem. Så giver jeg dig et dejligt varmt bad.

Jeg samlede hendes ting sammen, og så gik vi hånd i hånd op mod p-pladsen, hvor bilen var parkeret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.