BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var sommer, ferie og varmt. Så konen og jeg var taget på stranden. Mange bader nøgne på den strand så det føltes helt naturligt selv at være nøgen. Faktisk er det rart at bade nøgen og slippe for vådt badetøj.

På et tidspunkt blev vi småsultne og vidste at vi havde en køletaske i vores bil på parkeringspladsen et stykke væk. Konen var lige begyndt på en ny bog,...så det blev mig der gik efter køletasken.

Vi kender stranden så jeg stak gennem klitterne istedet for at tage stierne. Og i en gryde mellem klitterne stødte jeg på et  modent solbrunt par der lå nøgne på hver sit håndklæde og nød solen. Hun havde flotter former og han var slank med en stor tyk pik. Han sov,...men hun havde bemærket mig!

Hun smilede, suttede på sin finger og førte den ned til sin trimmede mis. Hun spredte benene lidt og lod fingeren glide ind mellem de store kønslæber. Hun kikkede smilende på min stive pik og lagde sig hen til sin sovende mand. Hun blinkede frækt til mig og tog hans slappe pik i munden. Imens han sov begyndte hun at sutte...og suttede godt i bund! Hun spredte sine ben lidt så hendes finger nemmere kunne glide ind og ud mellem kønslæberne.

Mandens pik var nu blevet stiv og fyldte godt i hendes mund, men hun fortsatte lystigt med at sutte. Hun havde nu to fingre mellem sine kønslæber. Jeg måtte gøre noget ved min stive pik! Hun så jeg begyndte at spille min pik og blinkede frækt til mig. Der gik ikke mange minutter før min pik sprøjtede ladninger af sperm ud på sandet. Hun havde holdt øje med min pik og var begyndt at sutte hurtigere. Og kort efter stønnede manden "Åh Kirsten, du er bare dejlig". Jeg kunne se at hun sank flere gange og var ved at kløjs i det, men hun spildte ikke en dråbe. Måske hun var i træning? Hun kikkede frækt på mig. Jeg gav hende tommelfinger op, smilede og fortsatte mod vores bil.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.