BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Den 4. juli opholdt vi os i Magic Kingdom, det var en fantastiks oplevelse for os alle, et gigantisk område hvor man bliver kørte fra parkeringspladsen til billetlugen, derfra med monorail tog ind til selve parken, vi var der fra de åbnede klokken 10 til parken lukkede klokken 2 om natten, og alligevel havde vi ikke set det hele. Sofie og Julie gik på et tidspunkt for sig selv, mens Kim og Jeg sad på en af de utallige spisesteder og slappede af. Pigerne fik prøvet en masse forlystelser og fik taget en masse selfies med de kendte Disney figurer der gik rundt i parken. Da vi endelig var tilbage i camperen, faldt vi alle udmattede omkuld, ingen havde energi til mere den dag.

De næste dage gik også med at besøge nogle af de andre seværdigheder, bla. Disney studierne og Epcot center. Søndag var det tid at drage videre, vi kørte mod Tampa der ligger lige ud til den mexicanske golf. Sofie og Julie sad og pillede ved hinanden bagi, Kims menstruation var stort set over for denne gang, hun sad nu uden trusser på passagersædet foran. Vi gjorde holdt på en rasteplads omkring halvvejs, hvad jeg selvfølgelig ikke vidste var det åbenbart et kendt dogging spot.

SEX I DAG?

Vi satte os udenfor, det var til at holde ud da det stadig var tidligt på dagen, luftfugtigheden var alligevel høj og varmen rigelig til man begyndte at svede, Sofie og Julie smånussede under bordet, en bil med to yngre fyre og en ung kvinde stoppede, de kom ud med et tæppe under armen, kvinden havde kun en bikini på og fyrene shorts, kun den ene havde en t-shirt på. De gik ind mellem træerne med en lille lysning der kunne anes fra hvor vi sad, der var et par borde og bænke så det ud til, tæppet blev bredt ud på et af bordene, og kvinden satte sig op på kanten. Hendes bikinitop blev taget af, og brysterne masseret af den ene af de unge fyre.

Den anden havde lagt sig på knæ mellem hendes ben, nu kom der et par mænd ud fra skyggerne mellem træerne, de unge fyre kiggede på dem og signalerede de kunne komme nærmere, Julie havde også fået øje på at der foregik mere end en picnic, det er da vist nødt til at kigge nærmere på sagde hun til Sofie og pegede ind mellem træerne, vil i ikke med spurgte hun. Vi rejste os alle og gik ind til den lille lysning, den unge kvinde var blevet lagt ned, hende bikinitrusser var trukket af, den ene af fyrene slikkede hendes fisse mens den anden lod hænderne glide over hendes krop. De to der var komme luskende ud mellem træerne, stod lige ved siden af, den ene rakte prøvende en hånd frem og lagde den på kvindes lår, der var igen protester, så han fortsatte med at lade den glide op og ned ad låret.

En af de unge fyre nikkede blot til os da vi passerede og gik hen til et andet bord. Pigerne satte sig op på bordet med ansigtet vendt mod det frække optrin, Sofie spredte benene, Julie stak en hånd ned mellem dem og gned stille på Sofies klit, ummmm hun begyndte at stønne let. Den ene af de unge kiggede i vores retning, han smilede og kom hen mod os, han havde en ordentlig bule i sine shorts. Den unge kvinde havde nu fået fat i pikken på en af de fremmede og spillede den heftigt. Fyren der slikkede hende, rejste sig og trådte til side, den fremmed der havde hånden på kvindens lår, lod den straks glide mellem hendes ben. han havde fisket sin pik frem, den stod stiv ud i luften. Han sagde noget til den unge mand, han rystede på hovedet, manden gik nu hen mellem pigens ben, trak hende lidt længere ud på bordkanten og pressede pikken op og gav sig til at kneppe hende.

Den unge mand der var kommet over til vores bord, kiggede bekymret på mig og Kim der sad på den modsatte side, Sorry to interrupt, but I could not avoid seeing that the girls have no panties on and that they look really hot. That's all right, you're welcome svarede jeg. Han kiggede på pigerne, maybe you need some cock. Han tog sig i skridtet, It depends sagde Sofie småstønnende Julie sad stadig og gned fingrene rundt i hendes nøgne fisse, Sofie spredte benene yderligere og kiggede på den unge amerikaner, on what spurgte han. If you have a condom, sagde Sofie med et liderligt blik mod bulen i hans bukser. Oh, I have sagde han hurtigt og trak et kondom op af lommen, okay sagde Sofie, then come and fuck me, hun lagde sig lidt mere bagover. Den unge mand trak sine shorts af, pikken stod stiv op ad maven på ham, han rullede lynhurtigt kondomet på og gik hen til Sofie.

Der lød et indestængt brøl fra manden der kneppede den unge pige, han trak pikken ud, der rendte sperm ud af hendes fisse, hendes ven der åbenbart fungerede som wingman, nikkede til den anden mand der nu havde pikken i munden på hende. Han trak den hurtigt ud og gik hen og satte den mod det spermfyldte hul, han bankede den i bund i et stød, ohhh my stønnede hun, yes fuck that pussy, let me feel your big cock inside. Den unge mand stod og spillede sin pik ved hendes ansigt. En ny bil kom ind på rastepladsen, vi hørte en bildør blive åbnet og lukket.

Sofie lå forventningsfuld med spredte ben, den unge man satte pikhovedet mod hendes fisse der glinsede af safter, pikken gled nemt indenfor, han greb om hendes hofter og stødte den i bund, åhhhh jaaaa, giv mig pik, ømm, yes fuck that, fuck my horny pussy, hun kom åbenbart i tanke om at det ikke nyttede at tale dansk til ham. Oh, what is nice tight pussy stønnede han, oh my god, I will not last long, uhmmm this is nice, I have never experienced such a tight pussy before. Han kneppede Sofies fisse med stor kraft, hun hulkede og stønnede højt, Julie havde trukket hendes top op over brysterne og kyssede og slikkede de stive brystvorter. Kim havde fået min pik ud af mine shorts, hun skrævede hen over og satte sig ned over den, den gled ubesværet op i den våde grotte, ahhh hun sukkede dybt da pikken gled i bund, fem dage uden pik i fissen sukkede hun.

Endnu en mand var kommet ind i lysningen, fyren ved den unge pige vinkede ham hen, han trak bukserne ned, hun greb straks om den og spillede den halvstive pik, aaarrrrhh manden der kneppede hende, stødte sin pik helt i bund, yeeeeah fill my horny pussy with cum skreg hun, manden trak sin pik ud da han havde tømt sine nosser i hendes fisse. Den næste var allerede klar, en meget tyk pik blev nu presset op i hendes smaskende spermfylde fisse. Pigen hulkede og stønnede, hun var tæt på at komme, ohhh my fucking God, i’m comming skreg hun, yes your horny slut, cum on my dick manden huggede pikken hårdt op i hende, your fucking whore slut i will fill your filthy cunt with cum. Han kom med et højt brøl.

Oh, I can’t hold it anymore, den unge mand kom i Sofies stramme fisse, han trak pikken ud kondomet var fyldt, han hev det af, thank you beautiful girl, it was the best pussy I have ever had, sagde han og gav Sofie et klap på låret inden han gik hen til de andre, han smed kondomet i en skraldespand på vejen. Den anden unge mand stod nu mellem pigen ben, I love that cum filled pussy, han satte sin pik mod fissen og stødte den op, spermen drev ud af hendes brugte fisse, oh yeah, fuck me deep, i wanna cum again hulkede hun.

Kim red stadig min pik, sæt dig på knæene på bænken sagde jeg, hun hoppede af pikken og lagde sig med røven mod mig, Julie havde lagt sig på bordet, Sofie havde presset ansigtet mellem hendes lår og slikkede og fingerkneppede hende, Kim lænede sig ind over bordet og tungekysse sin datter, der højt stønnende var tæt på orgasme. Jeg pressede pikken op i Kims stramme fisse bagfra og bankede den hårdt op, åhhh jaaaa knep mig dybt skreg hun, knep min fisse til den kommer omkring din stive pik.

Ohh! I’m cumming hylede pigen, hele hendes krop dirrede, yes empty my balls with that horny pussy, brølede den unge fyr, han pumpede pikken ind og ud af det spermfyldte hul mens hans pik fyldte endnu mere i hendes fisse. Åh gud ja nu kommer jeg stønnede Kim, de rytmiske sammentrækninger i hendes fisse fik min pik til at eksplodere dybt i hende. Spermen væltede ud af min pik i den ene kraftige stråle efter den anden. Julie klaskede sine lår mod Sofies ansigt, spændte ryggen i en bue, jaaaaa jaaaaaa hende røv kørte op og ned, Sofie kæmpede med at holde den i ro, hendes tunge spillede mod den piercede klitoris og fingrene stemplede ind og ud mens orgasmen rullede gennem Julies krop.

Den unge pige rejste sig op efter fyren havde trukket pikken ud af hende, spermen væltede ud af den brugte fisse og rendte ned ad hendes lår, hun trak sine bikinitrusser på, nice to see there are others who get inspired, sagde hun og kiggede over mod os, hun vinkede da de gik tilbage mod deres bil, der rendte sperm ned af hendes begge lår. Hun skulle bare vide tænkte jeg. Skal vi se at komme videre spurgte jeg, det må vi vist hellere, Kim kyssede mig, men det var nu dejligt med et frækt pitstop, synes i ikke også tøser? Jo svarede de nærmest i munden på hinanden, og Sofie fik noget amerikanerpik sagde Julie, de plejer ellers at sige alting et større herover, men der er vist undtagelser grinte hun.

Vi fortsatte vores tur til Tampa hvor vi besøgte Busch Garden, der er en kombineret zoo og forlystelsespark, der tilbragte vi resten af dagen. Hen under aften tjekkede vi ind på en nudist RV-plads, det var nu rart at kunne sidde nøgen udenfor og nyde varmen og synet af de nøgne piger. Sofie kunne selvfølgelig ikke lade Julies fisse være, det endte med de gik ind og slikkede fisse på hinanden i en heftig 69er. Kim og jeg sad lidt længere tid udenfor, men gik også ind da jeg kunne mærke pikken trængte til lidt mere opmærksomhed end det var muligt at give den udendørs.

Vi endte i sengen hvor Kim straks gav sig til at sutte min pik, pigerne kom ind til os. Må vi være med spurgte Julie, Kim nikkede uden at tage pikken ud af munden, Julie kravlede over mit ansigt, hun kyssede sin mor, og sammen slikkede og suttede de mig til jeg var tæt på at komme, jeg slikkede og sugede selv Julies frække velduftende fisse, safterne drev ud af hende. Lige inden min pik sprøjtede stoppede de begge deres slikkeri, Kim kastede sig i stedet over Sofie der lå og spillede fisse ved siden af mig, nu skal jeg slikke den lille liderlige fisse sagde hun, og pressede tungen op mellem skamlæberne. Uhhhh jaaaa Kim, forkæl mit våde hul gispede hun, ummm det er så lækker at mærke din grådige tunge.

Jeg vil også mærke noget pik i dag sagde Julie, hun vendte sig og satte sig ned over min dunkende pik, den var nær gået på mig da den gled i bund i det stramme våde fissehul, safterne glinsede på det stive lem, jeg trak Julie ned over mig, hendes faste bryster pressedes mod min brystkasse, og med et fast greb om den stramme røv gav jeg mig til at kneppe hende i lange dybe stød. Kim og Sofie tumlede nu rundt i en 69er, jeg elsker at se når deres lesbiske lyster tager over, slubrende tunger der grådigt slikker smaskende våde fisser, går lige i pikken. Kim og Sofie stønnede om kap, jaaaaa ohhh jaaaaa, guuud fissen går på mig, hylede Sofie, safterne sprøjtede ud i ansigtet på Kim der rystende pressede røven ned mod Sofies mund.

Julie tungekyssede mig helt vildt, mmmm ummmmm hun stønnede voldsomt i munden på mig, hendes lår dirrede og fissen trak sig sammen. Jeg kunne mærke mine ben sitrede, en fornemmelse der bredte sig op gennem dem til mine nosser og pik, den stramme fisse omkring mit dunkende lem, synet af Kim og Sofie der slikkede hinanden til orgasmens højder og Julies smukke krop mod min blev til sidst for meget, med et gigantisk brøl sendte min pik spermen op i Julies lækre indre, det sortnede for mine øjne mens pikken tømte mine nosser for sperm. Udmattede og forpustede lå vi flere minutter, til sidst rejste Kim sig op på den ene albue, hun kiggede på mig, Julie lå stadig ovenpå med min pik i fissen. Er det godt at kneppe din papdatter spurgte hun, lige så skønt som at kneppe hendes mor svarede jeg.

Vi satte os og snakkede om dagens oplevelser et stykke tid inden vi lagde os til at sove.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.