BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da vi kommer ind i sommerhuset kan vi høre Pia snakke, så hun er ikke helt færdig med videomødet. Alligevel beslutter jeg mig for at trække Iben med ind på kontoret til Pia, som kigger op da vi kommer ind. Hun ser næsten med det samme at jeg er mere end tændt og smiler lidt, men kigger så igen på skærmen.
Der skal mere til at distrahere Pia, end at jeg står med en stiverrik, så jeg får Iben om foran mig, med front mod hendes mor. Mine hænder stikker jeg ind under Ibens arme og begynder stille og roligt at kærtegne hendes krop, fra skulderne og ned til hendes lækre bryster. Iben selv stå helt afslappet og læner sit hoved bagud, så det har støtte mod min ene side af brystkassen. Mine hænder og fingre begynder nu at massere begge hendes bryster samtidig. Lader fingrene danse blidt over og omkring hendes små lidt stive vorter, der dog hurtigt rejser sig og blive større og stivere. Klemmer dem mellem tommel og pegefingre samtidig med, at jeg massere hendes bryster. Det er tydeligvis noget hun kan lide, for der begynder at komme små lyde fra hendes mund. Lige nøjagtig så højt, at Pia kan høre det og igen må kigge op fra skærmen. Jeg fanger hendes blik og kan se at hun ikke rigtig ved om hun skal kigge på den hun har videomøde med, eller kigge på Iben og mig. Men hun bliver jo nød til at kigge på den mand hun snakker med.
Jeg fortsætter med at bearbejde Ibens bryster og bliver lidt mere håndfast og trækker nu lidt i de hårde vorter samtidig med at jeg nulre dem lidt hårdere mellem mine fingre. Og så kommer der for alvor liv i Iben, der nu står og rotere i hofterne, så min stive pik, der hele tiden har ligget mellem hendes baller, får en ordentlig tur. Det kildre dejligt og sender blodet hurtigere rundt i min krop og især i min pik, som bare venter på at finde vej til Ibens fisse.
Iben er ikke helt støjsvag nu, så Pia får hurtigt afsluttet videomødet og sidder nu bare og nyder, at jeg leger med hendes datter foran hende. Min ene hånd er nu gledet ned til Ibens fisse som får besøg af nogle ivrige fingre. Først lader jeg fingrene kildre hendes skamlæber på yder siden, men kan ikke komme ordentlig til, så jeg beder Iben sprede sine ben lidt. Så blev der plads til at lade fingrene glide hele vejen fra toppen af revnen og helt ned til indgangen af hendes fisse. Kan mærke hun er allerede er godt våd og jeg lader en finger glide inden for i revnen, op til hendes klit. Da jeg rammer den med min finger, gisper Iben af vellyst og skyder hofterne frem, som tegn på at jeg gerne må blive ved. Jeg fortsætter med at pirre hendes klit, men lader også ind imellem, mine fingre glide ned til hendes våd hul og lader et par fingre smutte indenfor og fingerknepper hende samtidig med, at den anden hånd forsat leger med det ene bryst. Iben er virkelig liderlig nu og stønner og hviner og kan dårligt stå stille. Jeg kender Iben godt nok til at vide, at hun nyder at blive pirret så meget, at det er lige før hun får orgasme, men ikke får lov. Til sidst må jeg nærmest holde hende oppe, for at hun kan blive stående på benene som ekser under hende af bar liderlighed. Venter så meget på at få sin orgasme.
Pia har siddet og kigget på og er også blevet så liderlig at hun for længst har knappet skjorten op og sidder og leger med sig selv. Hun har skubbet stolen væk fra bordet og har godt fat i det ene bryst der får en ordentlig tur. Det bliver klemt, masseret og vorten som er helt stiv og hård bliver trukket og hevet i, så det er en fornøjelse at se på. Den anden hånd er på arbejde i hendes fisse, som hun knepper lystigt. Hun må være meget våd for der kommer små smaske lyde hver gang hun fører de to fingre ind og ud af fissen. Det er utrolig frækt at se og høre på, sådan som hun sidder der med det ene ben på bordkanten og det andet spredt godt ud til siden.
Forbarmer mig over Iben og finder hendes klit igen. Den skal ikke pirres meget før Iben højlydt kommer i den lækreste orgasme jeg længe har set. Hun bliver bare ved med at komme mens hun skriger sin orgasme ud. Jeg kan næsten ikke holde hende sådan som hun vrider sig i mine arme. Har fjernet hånden fra hendes skød og har den nu om hendes talje, mens den anden arm ligger under hendes bryster. Sådan står vi til hun er faldet til ro igen.
Pia vil rejse sig, men jeg beder hende blive siddene på stolen. Hun skal bare side og nyde synet og får ikke lov at være med, hvilket hun ikke er helt tilfreds med. Godt nok tænder hun på at se andre dyrke fræk sex, men ved hun også selv gerne vil være med i legen. Især nu hvor hun er blevet godt tændt og bare gerne vil have noget pik, så hendes våde fisse bliver fyldt ud og brugt godt og grundigt.
Da Iben nu igen kan stå på benene selv, skubber jeg hende helt over til Pias skrivebord. Får hende vent sådan at Pia har frit udsyn, til at kunne se på at min pik nu forsvinder op i Ibens stramme våde fisse, mens hun står bøjet ind over skrivebordet. Hvor er hun dog dejlig glat og lækker at stå og kneppe. Det kildre jo allerede faretruende i min pik og nosser. Ååhh det er godt og frækt det her. Lader min pik arbejde dybt oppe i hendes fisse i stille og rolige bevægelser. Står sådan i nogle minutter, ved ikke hvor mange, men nok til at pia flyver op af stolen og forsvinder ud af kontoret i en fart. Hun kommer dog hurtigt tilbage med sin ynglings DILDO i hånden. Sætter sig igen i stolen med vidt spredte ben, så hendes fisse er vidt åben og klar til at modtage dildoen. Det er så frækt at se på, hvordan Pia nu sidder og knepper sig selv med dildoen, samtidig med at hun leger med sin opsvulmede klit. Både Iben og jeg nyder synet og det har sin virkning på os begge. Jeg tager godt fast i Ibens hofter og sætter både tempoet og hårdheden op. Knepper hende så hårdt nu at hun er ved at ryge helt op på bordet. Hun stønner og skriger hver gang jeg hamre pikken i bund i hendes fisse. Kan mærke hendes fissesafter strømme ned af min pik og ned til mine nosser. Elsker når jeg kan mærke elskovs safter på den måde. så jeg puster og stønner og kan ikke holde mig ret meget mere. Det kan vist værken Pia eller Iben heller, efter at dømme på deres skrig og klynken. Et dejligt inferno af syn, lyd og duft af fræk sex breder sig i lynets hast i kontoret. Jeg kan ikke holde til mere og støder min pik dybt op i Ibens fisse og aflever en ordentlig potion sperm dybet oppe i hendes stramme fisse. Når ikke at tømme mig helt før Iben også kommer i en ny orgasme der er ved at klemme pikken af mig. Hendes fisse pulsere så stramt om min pik at de sidste dråber bliver klemt ud. Hvor er det dejligt at se og høre Iben få orgasme. Vildt fedt. Det har også effekt på Pia der nu også kommer. Gud fader hvor der er lyd på; da hun nærmest skriger sin orgasme ud i rummet. Hun krummer sig sammen i bare nydelse og er lige ved at ryge ned af stolen. Endnu et skønt syn at se hende komme på den intense måde.
Min pik er ved at tabe pusten og jeg trækker mig ud af Ibens fisse. Det kildre helt vildt i pik hovet da jeg glider ud. En lækker følelse breder sig i hele min krop. Nok noget af det frækkeste sex jeg har oplevet. Kan se spermen løbe ud af Ibens fisse og ned af hendes ben. Vi må hellere komme i bad alle tre, så Pia kan optage sit arbejde igen.... eller...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.