BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Her er en novelle der bygger på en fantasi, som jeg har skrevet til dem, som novellen handler om. De har selv opfordret mig til at skrive den som novelle. Det er min første og måske også eneste, selv om den lægger op til en fortsættelse. Nu får vi se hvad der sker når jeg skriver.
Jeg er inviteret med op i nogle venners sommerhus. Planen er at jeg bor hos dem i en uges tid, da jeg er hjemsendt fra arbejdet, pga. Corona krisen. Da vi har ser meget til hinanden næste dagligt og kender hinanden godt, ser vi ikke noget problem i det.
Jeg må hellere fortælle lidt om mine venner og mig selv. Mine venner er består af Pia på 43 og mor. Henrik på 47 som er papfar til Pia's to døtre, Kira og Iben på henholdsvis 20 og 17. Pia arbejder hjemmefra pga. Coroa. Henrik har skiftende arbejdstider og de to piger er sendt hjem fra deres skoler. De er alle i god form, da de dyrker en masse forskellig sport. Har gode og sunde fritids interesser, med masser af udeliv. Må jo bare sige at de ser godt ud alle sammen, men da især pigerne. Alle tre.
Selv er jeg på vej mod de 60. så noget ældre end familien her, men vi har så mange fælles interesser og fælles syn på livet generelt. dyrker selv lidt motion, men altså ikke nær så meget som de gør. Holder mig dog rimelig i form, så maven ikke bliver for stor. Vil da gerne blive ved med at se, hvad jeg har mellem benene uden at skulle bruge spejl. Vi har en stor fælles ting. Vi er nudister alle sammen. og så er sex noget man dyrker på kryds og tværs og gerne sammen.

Henrik er taget på arbejde tidligt i morges. Kira drog afsted til en veninde kort efter morgen maden, så tilbage var Pia, Iben og jeg. Da vi sad ved morgen bordet, snakkede vi om hvad vi skulle lave i dag. Pia skulle naturligvis arbejde, men regnede ikke med at få specielt travlt, så der var sikkert mulighed for lidt sol på kroppen i ny og næ. Hun har dog altid et videomøde med nogle kollegaer først på dagen. Iben og jeg bliver enige om bare at slappe af i sommerhus haven, med bøger og spil eller hvad vi nu finder på. Altså ingen stress og jag. Dejligt.
Når Pia har sine videomøder og når vejret ellers er varmt, tager hun bare en skjorte bluse på, men er ellers nøgen under den. Hendes kollegaer skulle bare vide. Det er så frækt at sidde i lænestolen, der står i hendes arbejdets værelse. Frit udsyn til hendes glatte fisse, der er trimmet kort på venusbjerget. Et helt igennem frækt syn. Har lyst til at kravle under bordet og slikke fisse på hende, mens hun sidder der og har videomøde. Det har jeg også denne formiddag, for jeg er ret liderlig i dag. Men det går jo ikke. Vil ikke risikere at afsløre hende.
Iben og jeg er derfor begge i haven, hvor vi læser lidt og ellers snakker om alt og intet, mens vi nyder solens varme stråler. Det bliver jeg ikke mindre liderlig af og da slet ikke når jeg kigger på Iben. Hun er en rigtig flot pige, der er godt på vej til at blive en kvinde med gode former. En flot slank og fast krop, med et par bryster der sider som de skal. En god lille håndfuld med et par frække brune vorter, der naturligt stritter lidt. Rigtige ungpige bryster endnu. Hun er også trimmet over fissen, men ellers glatbarberet. En flot og lækker fisse hun har. Og hun ved det. Er ikke bange for at lægge op til sex og har ikke nogle fordomme over for noget. Hendes numse bære præg af alt det motion hun dyrker og er derfor fast og rund, men ikke så stor. En ualmindelig fræk pige når det kommer til sex, men er ellers bare en sød, rar og naturlig pige.
Mens vi snakker, kommer vi ind på, at det er synd for Pia, at hun skal side inde og lave kontorarbejde. Det må være lidt træls og kedeligt for hende, når hun jo lige så gerne vil nyde solen. Iben og jeg snakker lidt om hvad vi kan gøre for at Pia kan få en god dag på kontoret. Jeg fortæller Iben at jeg havde lyst til at gå ind og slikke fisse på hendes mor mens hun har videomøde. Den ide tænder Iben på, men syntes heller ikke, at det vil være godt, hvis hendes mor blev afsløret for åben skærm. Mens vi snakker videre om hvad vi kan finde på af frække ting, begynder min pik at rejse sig, hvilket ikke undgår Ibens opmærksomhed. Hun spørger uden blusel, om jeg er liderlig ved tanken om hendes mor eller om det er synet og snakken med hende der tænder mig. Må jo Indrømme at det nok er begge dele, men at synet af hendes frække ung krop, var en væsentlig årsag. Ville da ikke vil have noget mod at dyrke lidt fræk sex med dig, herude i haven.
Iben kommer med en ide. Skal vi ikke gå ind og drille mor. Du ved hun godt kan lide at se andre have hed sex. Så kan vi give hende et show, når hun er færdig med VIDEO samtalen, men stadig er nød til at arbejde. Siger til Iben at det ville være frækt og meget udfordrende for Pia, at skulle holde fokus på sit arbejde, mens vi står og knepper foran hende. Vi bliver derfor enige om at gå ind for at se, hvor langt Pia er nået. På vej ind kan Iben ikke lade min pik være og tager fat om den, mens vi går den korte tur ind. gnider et par gange frem og tilbage, så hvis jeg ikke var klar før er jeg det da nu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.