BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Bo og Lis gik ind til Bo og Camilla - Lis tænkte "Hvad fanden skete der lige der? - Jeg er på vej ind til Bo og Camilla - for at knalde med min nabo" hun fik kuldegysninger det var vildt "og Frank havde jo ikke en gang knaldet med Camilla".
De kom ind i soveværelset - Bo kiggede på Lis - "Damn - du er sgu en lækker kvinde Lis" han strøg hånden gennem hendes hår" Hun vendte sig "Åh Bo jeg ved det er så forkert - men vores lille snak har tændt noget i mig" Hun krammede ham - de kyssede. "Lis - jeg er så liderlig" Han løftede hendes kjole og tog hende på røven og klemte hende. Hun stønnede og snavede ham grådigt. Han lagde sig på knæ og kyssede uden på hendes trusser. Lis så ned - det så så vildt ud - der hvor Franks hoved plejede at være kunne hun se Bo - det ophidsede hende "hun trak trusserne til side og han slikkede hende. Han trak hendes trusser helt af. Hun nød hans tunge - Hun kiggede over til sig selv - billederne af i nat tonede sig frem - men nu stod hun her i Bo og Camillas soveværelse. "Hvor er du fræk Bo - Husk nu at vi skal øve at jeg rider dig - jeg vil ikke komme endnu" Hendes øjne glødede. Bo rejste sig og skubbede hende over til vinduet stil dig med hænderne i vindueskarmen - Lis stillede sig op - "hold kæft hvor er det frækt - hun forstillede sig at Frank stod og så på dem "Åhh jeg glæder mig til at kneppe med dig Bo - mens Frank kigger - åhh det ophidser mig" Frank havde smidt tøjet - Lis kiggede sultent på ham "Fuck du er lækker Bo - har aldrig lagt mærke til det før - og din pik - åhh den er stor lad mig mærke dig. Bo gik om bag hende og hun slap vindueskarmen og spredte sine baller så fissen var blottet for Bo "Tag mig Bo - knald min våde fisse med din kæmpepik" Bo trængte ind - hun var stram - strammere end Camilla - han hviskede det i Lis øre. Hun stønnede " Det er fordi du har blokket hendes fisse ud med tiden med dim kæmpepik - om et par år har du også udvidet mig permanent" Bo kneppede hende og hun sagde - elsk med mig Bo - lad os bolle i sengen. De lagde sig og Lis tog alt tøjet af de lå nøgne og kiggede på hinandnen - "Bo - kys mig og bol mig med din vidunderlige pik" Bo lagde sig ovenpå hende hun spredte sine ben og han gled op i hende - "Åhhhh Bo hold kæft du fylder mig ud" Han bollede hende - tempoet steg og hun lagde sine ben rundt om ham og stønnnede mere Bo mere - min fisse brænder. Bo kiggede hende ind i øjnene "Lis du er dejlig - din skønne blonde fisse samger godt og dine blå øjne brænder som ild" "Åååååh Bo - Åhhhhhrr jeg kommer min fisse er vild med din piiiiik - Åhhhhh mer,mer,mer tag mig sprøjt i mig med din svulmende pik." Bo kunne ikke holde sig mere og sprøjtede stødvist sin sæd op i hendes fisse.
"åhhh hvor er det dejligt at mærke din sperm løbe ud af mig" hun stønnede.
De tog tøj på og kyssede undervejs - så det tog sin tid. "øvelsen gennemført" sagde Bo - jeg ved at Camilla har et møde i morgen eftermiddag - hvad med dig og Frank?" Lis sagde: det er perfekt Frank er hjemme og jeg siger jeg har et job fra 13-18"
De lå på et tæppe i Bo og Camillas have og drak kaffe og kyssede et par timer - Lis gik ind til sig selv inden Camilla og Frank kom hjem.
Lis vimsede om sin mand da han kom hjem - hun var liderlig og opstemt ovenpå sin lille hemmelighed med Bo. Indtil hun tænkte på at hun ikke brugte prævention for tiden og stivnede - "hvordan fanden kunne jeg glemme det? - det er selvfølglig fordi jeg ikke har knaldet med andre end min mand - så er det gledet ud af min bevidsthed - Shit - jeg må købe nogle kondomer"
Om aften glødede Lis af spænding - skal han igen lege med Camilla? Da hun kom ind i soveværelset var lyset tændt Frank havde trukket for - men ladet en halv meter stå åben - hun kiggede til nabo - det samme der - hun smilede.
Hun lagde sig til at sove og Frank slukkede lyset. Snart trak Lis vejret tungt og skævede til frank han lå på albuen og lurede. Lis kunne se Camilla gå rundt på den anden side i undertøj - hun stillede sig ved spejlet og tog det af mens hun kiggede mod vinduet. "Lis smilede - hvor er i langsomme - Camilla - jeg går rundt med din mands sæd i mig" igen tænkte hun kondomer. Så kom Bo ind han smed tøjet og gik nøgen hen til kone - idag med siden til - hvis Lis kiggede med. Han smilede "Camilla du er fandme lækker - han bukkede sig og lå foran hende og kyssede hendes fisse - idag blev hun stående - Frank og Lis kunne se at Camilla skævede til vinduet. De gik over på sengen og Camilla sagde "skal jeg ride dig igen din buk"
Bo sagde "selvfølgelig -hun red ham og masserede sine bryster og håbede at Frank kiggede - det gjorde han og idag kom han - han stønnede og vendte sig og kiggede på Lis - som hurtigt ligende en der sov. Camilla kom på den anden side.
Camilla kommenterede ikke vinduet idag og slukkede bare lyset "Nå det var hurtigt du vænnede dig til det din lille blotter" tænkte Bo og smilede i mørket.
Næste dag fik Bo sendt konen afsted og gik og hyggede sig - ville ikke gå i haven - Frank skulle ikke opdage at han var alene hjemme. Tiden gik kl. blev 13 og Bo så Lis kysse Frank og køre - hun kørte ned til brugsen og købte blade, toiletpapir kondomer en graviditetstest og kørte så ned mod ders hus - 100 meter før parkerede hun på en lille side vej - hvis Frank cyklede ned for at handle skulle han jo ikke se deres bil.
Hun sneg sig hen til Bo og Camillas hus og bankede på - Bo lukkede hende ind: de fnisede og kyssede hinanden - "Lad os gå i bad skat" sagde Bo - du skal jo have et håndklæde om dit våde hår" hun smilede og smed tøjet - og gik i bad med Bo de stod længe og kyssede og Bos pik rørte på sig - hun gik ned og slikkede ham - han nød det hendes hænder og mund malkede ham professionelt - hun mærkede hans klimaks nærmede sig - stoppede og kiggede og i brusebadets stråler - vil du komme her i mind mund skat eller vil du komme mens vi knepper foran min mand og din ven?" "Slik mere Lis - for helvede" Hun fortsatte og kan kom voldsomt i munden på hende" hun rejste sig "mmmm dejligt Bo - synd at Frank missede første del" smilede hun. Forresten i ved godt vi prøver at få børn ikke?" "jo da svarede" Bo "hvorfor?" "fordi at du med din kæmpepik spermer min fisse til mens min man lader sæden sprøjte ud over maven om natten mens din kone flasher for ham - derfor" "For helvede Lis" "Jeg HAR købt kondomer og skulle vi være så uheldige at det er din sæd så håber vi bare det aldrig bliver opdaget. Hun bandt omhyggeligt håndklædet om håret og sikrede det sad godt fast tog et andet og dækkede sig til - Bo tog et om livet det gik ind i soveværelset. "Hvad nu" sagde Bo der kan jo gå timer før han kommer i jeres soveværelse - "Bo hent noget i haven så han ser dig skat" sagde Lis - Bo tænkte hvad? kom i tanke om at avisen lå der fra i morges - den hentede han - han så Frank i øjenkrogen men lod som om han ikke vidste han var og skyndte sig ind igen.
Frank så ham "nå han har lige været i bad - sover længe" tænkte han og snart efter tænkte Frank på Bos kone - smilede og gik ind. Bo og Lis stod i soveværelset da de så Frank komme ind i hans og Lis soveværelse. Han satte sig på stolen i hjørnet og skjulte sig lidt. "Bo kom og kys mig min skat du skal IKKE kalde mig Camilla - han kan ikke høre os - kun se os". "Lis bare rolig dit blonde hår og dit smukke ansigt - jeg ved godt hvem du er"
Han kyssede hende og de nærmede sig vinduet. Lis gik på knæ og begyndte at slikke Bo igen - "Hvis jeg kommer igen er jeg bange for at jeg ikke kan klare en ridetur også smilede han. Lis sagde "tag mig i vinduet som i går" hun stillede sig i vinduet stadig med hånklædet om sig Bo kom bagfra hun spredte ballerne "præcis som i går" sagde Bo. Han pumpede hende og Lis kunne se at Frank havde trukket sig helt tilbage i stolen. "Hør jeg må ride dig Bo - Frank tør jo ikke vise sig med mindre han ved du ikke kigger. Bo lagde sig på sengen "shit kondomerne" sagde Lis "jeg kan sgu da ikke give dig gummi på - Frank ved jo godt at i bruger spiral - da vi snakkede børn og prævention i sidste uge.
"Hop op Lis - vi passer bare på" Hun glødede og satte sig op og fik hurtigt Bos pik i sig "Ohhhh Bo det er Såhhh godt" hun begyndte at vugge satdig med håndklædet om kroppen - "Jeg kan se Frank rører på sig - han lader som om han reder seng, han går hen til vinduet og åbner det på vid gab - sådan at jeg ved han er der men ikke kan blive taget - så kan han jo se om jeg vil blotte mig eller trække gardinerne for. "Åhh Bo jeg kan mærker du vokser" "ja det er så frækt" stønnede han.
Lis sagde "Nu ved Frank at jeg har set ham tror jeg - jeg smider håndklædet" Lis smed håndklædet fra sig og masserede sine bryster.
Frank var helt oppe at køre "For helvede 'Camilla' har set mig - HELT sikkert og hans pik dunkede - han smed tshirten og gik hen og kigge ud ad vinduet.
Lis stønnede "Han står i vinduet og kigger på at hans kone bliver kneppet af hans lækre ven og nabo - han tænder på at jeg massere mine bryster" Lis vred sig og slap brysterne og red Bo vildere "Knep mig bo - vis Frank hvordan jeg vil ha' det" hvæsede hun liderligt hendes øjne glødede. Hun bukkede sig ned og snavede Bo - "mmmm du kysser godt" hun snavede Bo og kiggede ham i øjnene "du er vandannende min skønne" "i lige måde Lis - jeg er vild med dig - husk nu showet for Frank" Hun satte sig igen op og red Bo. Hun løftede armene og så ned på Bo - "jeg vinker lige til min mand" stønnede hun - hun tog den ene arm ned og vinkede med den anden. Frank vinkede tilbage og Lis masserede brysterne - Frank kunne ikke styre sig mere og smed bukserne og stod nøgen og gik helt hen til vinduet og onnanerede.
"Han har smidt bukserne " skreg Lis og var ved at komme "han onnanerer i vinduet for mig" "Lis - jeg kommer altså snart stønnede Bo. Knep mig Bo Knep du må ikke stoppe før Frank sprøjter. "Lis var rød langt ned ad halsen hun stønnnede og hendes øjne lynede af lyst mens hun gnubbede sin fisse og red sin nabo - hun stønnede "Bo jeg kommer  - jeg kommer og gned sin fisse med den ene hånd "Åhhhhhh  sprøjt med mig Frank og Bo - Åhhhhhhhhh " Frank og Bo kom samtidig i kaskader. Lis blev siddende på Bos pik hun var så liderlig at hun ikke ville slippe hans pik - hun lod ham sprøjte sin fisse igen.
Og lagde sig ned på Bo "Tænk at det lykkedes" fnisede hun frækt - "hvor var det fedt skat" Bo undskyldte at han var kommet i hende men Lis sagde "Det var vi to om Bo - du gør noget ved mig - så jeg vil have alle dine safter - og hvis du bliver far til vores børn - klager jeg ikke du har gode gener - jeg vil gerne føde dine børn" hun var stadig opstemt og ilden gjorde hende ligeglad.
Hun kiggede op Frank havde lukket vinduet og forladt soveværelset.
De stod op - skal vi gå ind i stuen og tage en kop kaffe skat?" sagde Bo - "Lad os gå ud i haven Bo" vejret er skønt - og Frank tør ikke dukke op lige med det samme. Det gjorde de og Lis sad med håndklædet på hovedet og drak kaffe med Bo. De grinede af oplevelsen og Lis sagde "Bo - jeg er vild med din pik - jeg vil gerne knalde med dig igen både med og uden Frank som tilskuer" Bo smilede "Lis du er dejlig - og ja du er allerede min elskerinde og jeg vil norsomhelst hvorsomhelst"
Lis sagde jeg må hellere gå inden den anden Camilla dukker op" "shit - Frank kontakter jo Camilla og siger tak for showet - du vinkede jo - han tror de har noget sammen!" sagde Bo "Ups" - sagde Lis - "Vi må se hvad der sker - men hvad fanden skal de sige til os?" hun smilede og gik ind for at finde sit tøj.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.