Det var lørdag formiddag og jeg var en tur på genbrugspladsen. Her mødte jeg vores søde nabo Erling. Erling var pensioneret kontormand og gift med tyve år yngre frisør Hanne.
"Hej, jeg skal spørge dig om noget fra min kone", sagde Erling og kikkede sig omkring. Jeg kastede det sidste affald i containeren og nikkede. "Hanne er en hotwife,...hvis du ved hvad det er. Og hendes elsker er flyttet langt væk. Så...har du lyst til at have sex med min kone?", spurgte Erling. "Hanne synes du skulle spørges først", sagde han smilende, "...og hun foreslog at jeg istedet for dig kunne lufte jeres hund Buster imens I hyggede Jer. Eller jeg kunne køre på genbrugspladsen for dig..."

Hanne så rigtig godt ud,...men var hun en hotwife...? Og var Erling helt med på det...?
"Øh, ja tak", fik jeg fremstammet. "Det er mig der takker! Hanne regnede også med at du ville. Du lufter hunden i aften som sædvanligt...?", spurgte Erling. "Øh ja", fik jeg sagt inden han fortsatte: "Du kommer bare ind med Buster til os. Så lufter jeg ham imens du hilser på Hanne. Aftale...?". Jeg nikkede...!

Efter aftensmaden gik jeg som jeg plejer ud med affald og fandt hundesnoren til Buster frem. Min kone var i fuld gang med at bage en kage. "God tur, skat. Der er kaffe og kage om en times tid", sagde hun og gav mig et kys.
Mig og Buster gik...lige ind til naboen. Buster var glad for Erling og havde intet imod at Erling fik hundesnor og hundeposer. "Ses", sagde Erling og blinkede til mig.

Hanne stod klar i deres entré. Hun havde joggingbukser og en løst hængende skjorte ud over. Skjorten var ikke knappet og hun havde ingen brystholder på. Så jeg kunne tydeligt se hendes nydelige dybe kavalergang. "Velkommen, min nye bull", sagde hun med blød sexet stemme. Hun stod og betragtede mig. Så blinkede hun til mig og sagde: "Jeg kan se at du allerede har en bule i bukserne. Så vi går direkte til sagen".

Jeg nikkede og lagde min jakke og sko i entréen. Hun rakte sin hånd ud og førte mig ind i deres soveværelse. "Du kan lægge dit tøj på stolen", sagde hun og tog sine joggingbukser af. "Hvad er du mon til...?", spurgte hun og kikkede smilende på min stive pik. Hun åbnede døren til et af klædeskabene og sagde: "Vi har lidt af hvert hér, men jeg starter stille op idag". Inde i klædeskabet så jeg et kamera, dildoer, håndjern, strapons, hætter, pikringe, reb, fleshlights...!
Hun lukkede klædeskabet, tog sin mobiltelefon i hånden og kravlede op i sengen. Så stillede hun sig på alle fire og lagde telefonen på sengen mellem sine ben. "Vi laver en lille video til Erling. Erling nyder når vi stønner..", sagde hun og vinkede mig op i sengen.

Jeg nød synet af Hanne, den løse skjorte og hendes nøgne solbrune bagdel. Jeg kælede hendes ryg under skjorten med mine hænder. Hun spredte sine ben lidt og jeg lod mit pikhoved kæle hendes mellemkød, kønslæber og klitoris. "Knep mig bull", hviskede hun og smed sin skjorte på gulvet. Den sætning gik lige i min pik! Jeg pressede lidt og gled helt i bund. "Jaaaaaa", stønnede hun. Jeg kneppede hende først forsigtigt, men satte så tempoet op. Jeg kælede først hendes ryg og fandt så hendes bryster. De var dejligt tunge, bløde og varme. Jeg kunne mærke hendes skede klemte dejligt om min pik. "Åh, giv mig din sperm", stønnede hun uroligt. Jeg satte tempoet op...og så sprøjtede hun og skreg "Jajajajaaaaaa"! Hendes krop sitrede og hun pressede sin bagdel mod min pik. Jeg mærkede en skøn varme brede sig i min krop, balder, nosser og pik. Jeg holdt godt fast på Hanne's tunge bryster, stødte et par gange...og kom så! En, to, mange ladninger blev pumpet ind i hendes varme indre. Jeg måtte bare stønne! Hun klemte sin skede igen om min pik. Jeg stønnede rystende og gav hende endnu en ladning. Vi lagde os om på siden og hun slukkede telefonen. "Tak, skønne nye bull", sagde hun og gav mig et kys.

Da Erling kom tilbage med Buster krammede Hanne mig farvel. "Håber vi ses igen i morgen aften. Jeg sender dig en sms med et link til vores Pornhub-profil. Hvis du vil nyde videoen...", sagde hun og blinkede frækt til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.