Hej med jer :-)
Jeg vil starte med at bekende, at min kone har kneppet med min bedste ven.

Min ven og jeg havde et ligegyldigt væddemål hvor jeg sagde lidt i sjov, at hvis han vandt skulle han få min kone over til en overnatning og få en prøvetur på hende. Jeg havde tænkt han nok ikke ville gøre alvor af det.

Før jeg går videre, skal jeg lige fortælle følgende. Vi, min kone og jeg havde i flere år ønsket at få en anden fyr til at kneppe hende. Vi vidste ikke, hvordan vi skulle gøre det, og derfor foreslog jeg hende denne måde at gøre det på. (at narre ham ind i vores sexfantasi).

Sidste fredag ​​aften ringede han og sagde, at han ville indløse sin gevinst. Han sagde, at han ville hente hende kl. 20.00. Jeg blev noget overrasket over han ret faktisk tog action på det, min kone forsøgte at skjule det, men jeg kunne godt mærke at hun var meget tændt. Hun var inde i soveværelset og blev klar, da min ven ankom, han havde et stort smil og grine hånligt til mig. Han spurgte om hans tøs var klar, jeg fortalte ham at hun var ved at klæde sig på og gøre sig klar til afgang.

Han gik op ad trappen til vores soveværelse, åbnede døren og gik ind. Jeg fulgte ham, min kone stod foran spejlet igang med at børste hår. Hun var iført en hvid bh og hvide trusser, han gik hen til hende og lagde armen omkring hendes talje og lagde sin anden hånd lige ned på bagsiden af ​​hendes trusser. Jeg følte mig meget jaloux, men også ophidset. Jeg troede aldrig, at dette ville ske, en fantasi jeg havde haft i mange år, netop om en “fremmed” mand skulle bruge min kone seksuelt.

Han klappede let på hendes røvballer og kyssede hendes hals, han fortalte hende, at nu hvor hun var hans eje denne dag, ville han have, at hun skulle bære sorte trusser. Han trak hendes hvide trusser ned, hun trådte hurtigt ud af dem, åbnede sin trusseskuffe og fandt et par meget små sorte og tog dem på. Han smilede og sagde, "meget bedre".

Hun tog på et par stramme sorte jeans og en sweater, vi gik ned ad trappen, hun tog på en jakke. Jeg prøvede at kysse hende, da de gik ud af døren, men min ven stoppede mig; Han sagde: "Hun er min i aften!”…. Min kone smilede til mig, jeg kunne se hun tændte på dette spil.

Omkring kl. 22 ringede telefonen, det var min ven, han sagde, at jeg så trist ud, da de forlod mig hjemme, så han ville muntre mig lidt op og sagde, at han nok skulle taget sig rigtig godt af min kone. Han fortalte mig at den sidste halve time, havde han beordret hende ned på hendes knæ, hvor hun sugede hans pik og slikkede hans nosser grundigt. Han sagde, at han skød en enorm mængde sperm ned i halsen, og hun slugte det meste af det som en god lille luder tøs. Han sagde, at han nok skulle lave en video til mig, hvor jeg så kunne se hvor villig min kone var, når hun var sammen med en rigtig mand.

Nu sagde han, at han nu tog hende med ind i soveværelset for at kneppe hende, han spurgte, om jeg gerne ville lytte til hende, mens hun blev kneppet, så jeg kunne høre hende støn og skrig?. Jeg kunne ikke tro, at han gjorde dette mod mig. Min pik var så hård .... Jeg sagde lidt nervøst jaaa, jeg vil gerne lytte. Han spurgte, om jeg var helt sikker. Jeg sagde ja, og han satte telefonen på højttaler og sagde: "Fortæl din kone, at du vil høre hende blive kneppet." Jeg fortalte hende, at jeg ville lytte med mens hun blev kneppet.

Jeg hørte telefonen blive lagt ned, i et par sekunder troede jeg, at han havde hængt op. Så hørte jeg ham beordre hende til at komme i sengen, han bad hende om at smide de små våde trusser. "Fortæl mig, hvor meget du ønsker at blive kneppet din lille tøs." hørte jeg ham sige. Min pik sprang ud af mine bukser ... Svar! ”Jeg vil have din mand kan høre dig, din liderlige tøs!“.

Jeg hørte hende sige, “jeg vil have dig til at kneppe mig hårdt med din store pik”, knep mig nu, jeg er så liderlig og er med på alt med dig” Jeg kunne høre han grinte og så et højt klask, efterfulgt af en hyl fra min kone,  du kan jo lide det, ikke tøs ... Jeg kunne høre hende stønne og sige “Smæk mig og brug mig!

"Bed mig om at kneppe dig hårdere, så din lille mand kan høre dig!" Råbte han. Jeg hørte hende sige, “Knep mig hårdere ... knep mig i alle huller!“


Så hørte jeg hende stønne højere og højere og så få en kæmpe orgasme, hun kom meget højt med flere skrig efterfølgende. Min ven kom tilbage til telefonen, og sagde “hold da kæft mand, hun er et godt knald”, hende får du ikke tilbage forløbeligt.

Han sagde, at han ville ligge på nu og forsætte hvor han slap med at bruge min kones huller, jeg spurgte, hvornår han ville bringe hende hjem igen?. Han sagde, når jeg engang er færdig med hende, din forsømte kone trænger til at bliver kneppet ordentlig og få orgasmer som aldrig før - og så hang han på.

Jeg sad tilbage alene hjemme med en smerte af jalousi, men også liderlig på samme tid… en blandet følelse jeg aldrig har haft før, men det var sikkert ikke sidste gang jeg skulle konfronteres med den. 

Først sent lørdag aften kom han tilbage med hende, kunne se hun virkede træt men glad og der var et stort smil på hendes ansigt.

Vi snød min ven til at kneppe min kone
I alt: 3.9 ud af 5 - fra i alt 40 stemmer
Comments (2)
This comment was minimized by the moderator on the site
At i vil være bekendt at snyde jeres ven på den måde :-D

Tak for en fræk historie!
loverboy
This comment was minimized by the moderator on the site
Skøn oplevelse
sejler08
There are no comments posted here yet
Leave your comments
Posting as Guest
×
Suggested Locations
Type the text presented in the image below

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.