Da jeg kom ind kunne jeg høre sengen knirke i fast takt, kiggede ind og nød synet, hans stive pik i hendes glatte fisse, ind og ud, skamlæberne blev trukket lidt ud hver gang...

Hun trængte til fremmed pik igen sagde hun, så hun fik arrangeret at han kom på besøg kommende torsdag. Det blev torsdag og hun holdt tidligt fri så hun kunne gøre sig klar. Da jeg kom hjem fik jeg lov til at finpudse barberingen, jeg mærkede efter og hun var meget våd og klar, lod min tunge lege lidt med hendes fisse men stoppede da hun begyndte at nyde det lidt for meget. Hun så fantastisk ud i hendes korte kjole og selvfølgelig uden trusser.

Han kørte ind i gårdspladsen, og hun var hurtig til at komme ud og tage imod ham, ikke megen snak mere kyssen og kælen. De kom ind og satte sig tæt sammen i sofaen. Vi snakkede lidt hendes hånd lå på hans voksende bule, hans på hendes lår som langsomt gled længere op, kunne se hendes glatte fisse og hans fingre der kælede for hendes skamlæber.

Jeg gik ud og mixede et par drinks og da jeg kom ind i stuen var Lars i fuld gang med at slikke fisse, det kunne jeg høre og se på hende at han gjorde det godt. Jeg serverede drinks og vi skålede og snakkede lidt mere, lidt efter ”gik jeg ud for at tjekke fyret” gik rundt og kiggede ind ad vinduet. Så de skålede og kyssede, lidt efter satte hun sig på knæ foran ham og fiskede hans allerede stive pik frem. Hun trak forhuden tilbage og så ham intenst i øjnende mens hun gav spidsen et kys. Hendes tunge var overalt på hans stive pik og kildede og drillede ham. Da han ikke kunne klare mere drilleri tog han fat i hendes hår og pressede hårdt hendes mund ned over hans pik. hun suttede og slikkede tog hans kugler i munden til sidst begge på en gang.  Da hun havde sutte lidt, rejste hun sig og tog ham i hånden og førte ham til soveværelset.

Da jeg kom ind kunne jeg høre sengen knirke i fast takt, kiggede ind og nød synet, hans stive pik i hendes glatte fisse, ind og ud, skamlæberne blev trukket lidt ud hver gang, vildt frækt at se. Han satte sig på knæ og lagde hendes ankler op på hans skuldre og kneppede hende hårdt og dybt, hendes skønne bryster gyngede i takt, min pik var så hård at det gjorde ondt. Efter et par minutter blev hendes brystvorter store og hårde så var hendes første orgasme på vej. Lars kunne mærke det så han lagde sig ned ovenpå hende og tungekyssede hende, hun stønnede højere og højere indtil hun kom mens hun prøvede at skrige mens han kyssede hende, hun krydsede hendes ben hen om ryggen på ham og prøvede at presse hans pik længere ind, han satte tempoet op, hans stive pik bankede hurtigere og hurtigere ind og ud af min kones våde og villige fisse, hun var så våd at jeg kunne tydeligt høre at det smaskede. Han kom med et brøl og sprøjtede min kones fisse fuld af sperm.

Jeg gik og lod dem være alene mens orgasmen klingede af, de nussede og kyssede og lidt efter lå de og snakkede og hyggede sig. Efter en halv times tid blev der stille igen så jeg listede ind til soveværelset igen.

Lars lå på ryggen og hun sad på alle fire mens hun suttede hans pik stiv igen, jeg havde et skønt syn til  hendes dejlige bagdel, kunne se hans sperm i hendes ny kneppede, ny bedækkede fisse, der løb lidt ud og ned ad hendes lår. Jeg blev så liderlig at jeg bare måtte have hende nu. Smed hurtigt bukserne trak hende hen til kanten af sengen så jeg kunne trænge ind i hende. Min pik gled let ind i hendes spermfyldte fisse så mens hun havde travlt med at sutte pik kneppede jeg hende hårdt og hurtigt, trængte til udløsning nu, så kørte bare på. Hun kiggede op på mig, kan du li at se mig sutte pik og få fremmed pik i min villige fisse og lade ham sprøjte i mig så du kan mærke hans sperm når du knepper mig, jeg stønnede jah kan ikke få nok af det, så kom hun igen hendes fisse trak sig sammen og så kunne jeg ikke holde mig mere og kom mens jeg sprøjtede dybt op i fissen.

Jeg var knap færdig med at komme da hun svingede væk og satte sig oven på Lars, hun førte hans pik ind i fissen med sin lille hård, fik lidt sperm på den da hun jo havde fået 2 ladninger, hun slikkede sin hånd ren med et frækt smil mens hun red på sin husvens stive pik. Vores sperm blev presset ud af fissen og løb ned at hans pik ned over de barberede boller, hun red ham til hun fik sin tredje orgasmen og lige efter kom han igen og pumpede endnu en ladning op i fissen.

Hun lagde sig ned ved siden af ham og han nussede hendes dejlige bryster mens pulsen kom ned igen. Hendes fisse stod lidt åben efter alt det pik hun havde fået, hendes skamlæber var lidt røde og hævede og var fyldt med sperm. Lidt efter rejste hun sig for at gå ud og tisse, hun havde fået så meget sperm at det dryppede ned på gulvet og lavede et spor hele vejen.

Den aften satte gang i vores sexliv igen, jeg skulle bare nævne ham og den aften lidt, så blev hun sjaskvåd og var klar med det samme.

Hun blev mere end fyldt op!
I alt: 4.3 ud af 5 - fra i alt 7 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér