Næsten samtidigt begyndte alle at tage deres bukser af, med undtagelse af svigerfar. Han satte sig i stolen med et glas vin i hånden. Mændene gik hen til svigermor og...

En dag ringede svigerfar og spurgte om jeg havde lyst til at komme til kortaften på lørdag. De var seks mænd der mødes og spiller kort og svigerfar syntes det kunne være spændende hvis jeg kom. Jeg skulle nok blive oplært beroligede han.

Lørdag aften mødte jeg op hos mine svigerforældre og hilste på kortklubben. Svigermor havde klædt sig pænt på med kjole, læbestift og neglelak. Hun spiste med og da vi nåede til kaffe og portvin trak hun sig tilbage til sit værelse. Svigerfar rømmede sig og bød velkommen til kortklubaften. De plejede at spille en time og ville så holde en pause med et glas vin sammen med svigermor. Så ville spillet genoptages.

Det var en hyggelig kortklub. Snakken gik, vi drillede hinanden lidt og spillet gik rimeligt for mig. Da der var gået en time rejste svigerfar sig for at gøre klar til pausen. Han var et stykke tid nede på svigermors værelse og kom så tilbage og fandt vin frem.

“Vi starter med at hilse på fruen”, sagde svigerfar, “…og husk at vi som altid er helt stille. Ikke et ord”. Jeg undrede mig lidt, men kunne se at de andre mænd nikkede smilende.

Vi gik ned til værelset og svigerfar bød indenfor. Der var ret mørkt for kun nogle stearinlys var tændt. I sengen lå svigermor på ryggen, helt nøgen, med spredte arme og ben bundet til sengen og med bind for øjnene.

Næsten samtidigt begyndte alle at tage deres bukser af, med undtagelse af svigerfar. Han satte sig i stolen med et glas vin i hånden. Mændene gik hen til svigermor og begyndte at spille deres pikke. Store skallede Per gik hen og lagde sin pik i hendes mund. Hun lød ret tilfreds, lukkede sine røde læber om den slappe behåret pik og begyndte at sutte den. Per stønnede allerede. Lille hvidhårede Ib og rødhårede Lars kyssede hver af hendes tunge modne bryster.

Svigerfar kikkede på mig og nikkede hen mod hendes spredte ben. Jeg satte mig mellem hendes ben og kyssede hendes trimmede mis. Jeg lod to fingre glide ind i hendes våde, varme og omsluttende indre. Legede med hendes g-punkt. “Mmmm, nyt frækt medlem af klubben”, sagde svigermor og slikkede allerede Pers pik færdig. Lars stod klar til at blive suttet. Jeg måtte drille hende og da Lars kørte sin stive pik ind i hendes mund satte jeg tempoet op med mine fingre og begyndte at slikke hende. Lars så meget tilfreds ud når hun suttede ham i bund samtidig med at hun nu stønnede.

Jeg begyndte at sutte hendes faste klit. Hun strammede kort efter rytmisk om mine fingre, stønnede højt og kom med nogle sprøjt. Lars holdt hendes hoved, han var i bund og stønnede højt. Jeg trak mine våde fingre ud, kælede først hendes mellemkød og lod dem så glide ind i hendes røv. “Frækkert”, hviskede hun, bevægede sin røv lidt og slikkede smilende sperm af sine læber. Ib stod nu klar til at blive suttet. Jeg bevægede mine fingre rundt og det mærkede som om hun slappede lidt af. Så pressede jeg min pik mod hendes hul. Mit pikhoved gled ind. Hun var stadig stram, men lød tilfreds så jeg kørte stille i bund. Min pik gled dejligt frem og tilbage. Jeg lukkede øjnene og nød det: Her står jeg og knepper min svigermor i røven. En våd drøm går i opfyldelse...!

Svigerfar nikkede til Sven som nu stod tæt bag mig. Sven kyssede mig i nakken, spredte mine baller og stak en godt smurt finger op i min røv. Han kørte fingeren legende rundt, ramte præcist mit p-punkt, trak fingeren ud og pressede så sin pik op i min røv. Det føltes frækt, men noget stramt! Jeg slappede lidt af og mærkede så hans pikhoved kom ind. Det fyldte godt, men det gjorde ikke ondt. Han pressede igen og så gled hans tykke pik i bund. “Velkommen i klubben, frækkert”, hviskede han og kørte sin store tykke pik frem og tilbage.

Sven’s pik gled dejligt i min røv. Det var utroligt som han lige ramte mit p-punkt med sin store pik. Jeg var godt tændt og en behagelig varme begyndte at brede sig i min røv, nosser og pik. “Nu…!”, hviskede han, stødte dybt…og så kom han! Kunne mærke hans dunkende pik pumpe i min røv, mærkede hans varme sperm fylde mit indre og hørte hans stille stønnen i mit øre.

Jeg kunne ikke holde mig mere! Jeg holdt på svigermors bløde hofter, mit pikhoved var godt udspilet, stødte min pik i bund og skød så min sperm ind i hendes røv. Det var en fantastisk orgasme jeg fik! Sven’s tykke pik i min røv og min pik i hendes stramme røv. Hun omsluttede mig dejlig fast, varmt og rytmisk. Følte hun sugede al spermen ud af mine nosser.

“Fik du noget ud af kortaftenen hos min far?”, spurgte konen da jeg kom hjem. “Ja skat, det var ret hyggeligt og jeg lærte en del. Næste kortaften er om to uger hos din fars ven Sven”. Jeg glædede mig allerede! Hvad ville jeg mon opleve…udover at spille kort?

Til kortaften hos svigerfar
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 1 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér