BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du skal selvfølgelig klæde dig noget frækt/udfordrende tøj som udstråler, at du både er villig og billig, og du skal finde minimum en pik i byen, gerne flere, således at din altid liderlige tævefisse kan blive brugt grundigt.

Sådan lød ordren/opfordringen fra min tidligere kæreste der dengang var var 30 år og jeg 18. Han var i udstationeret i Tyskland af hans arbejdsgiver, og jeg fortalte ham i mobilen at jeg var piktrængende og ville ud i byens natteliv denne pinselørdag sammen med mine veninder som altid var på jagt efter frække fyre i nattelivet da de var uden faste kærester. Jeg selv havde også brug for at min pikhungrende nymfomanfisse kunne få stillet sulten. Det skal lige nævnes, at min daværende kæreste nød at jeg blev kneppet af andre fyre og jeg kom hjem til ham med spermen sivende ned ad lårene når jeg havde været i byen.

SEX I DAG?

Han havde forlangt at jeg skulle klæde mig udfordrende på, så ingen kunne være i tvivl om, hvad jeg var i byen efter, så derfor brugte jeg en times tid til at gøre mig klar. Jeg havde allerede barberet alt håret af fissen, således min kusse skinnede glat og fin, og havde bagefter smurt den ind i en neutral olie. Makeuppen jeg fik lagt var mørkt og luderagtig, for begge dele var jo inn i øjeblikket, og jeg vidste, at Tyrene kunne lide mit udseende og jeg ville gøre mit bedste for at tilfredsstille min kærestes ordre samt mine egne ønsker, når jeg fik fat i en Tyr eller flere, som kunne bruge mig som deres villige tæve i løbet af natten. Mit krøllede hår var farvet i en smuk mørkrødlig farve, og jeg redte det til det skinnede blankt. Neglene fik en ekstra gang rød lak og blev filet smukt i formen.

Tøjet var det sidste jeg ordnede. Jeg trak i en lækker lille rød lak nederdel, røde lårlange støvler, mit nye smukke sorte snørekorset og en sort gennemsigtig skjorte og dertil en lille rød g-streng. Til sidst tog jeg min lille røde lakjakke på og jeg var meget spændt samt meget våd i fissen da jeg var klar til at tage afsted. Jeg tog min taske, tjekkede om alt nu var som det skulle være, telefon, pung, nøgler, reservemake-uppen, læbestift mv. og begav mig hen til en af veninderne hvor vi skulle have vores "før i byen drinks". De var alle tre ligesom jeg påklædt vildt frække i deres røvkorte og næsten gennemsigtige kjoler, og mens vi talte frækt om hvad natten ville føre med sig, inden vi spadserede vi ned i byen til en af de mange diskoteker. Vi satte alle tre oppe på stolene i baren, og jeg bestilte en Gin og Tonic til os alle tre.

På et tidspunkt da jeg gik ud på toilettet, kunne jeg mærke alle de nysgerrige blikke der fulgte mig på vej, og da jeg tog g-strengen af inden jeg satte mig på toilettet kunne straks mærke, at de var blevet godt fugtige. Jeg fik bagefter lige ordnet læbestiften samt resten af make-uppen foran spejlet, inden jeg udførte min frække ide – nemlig at g-strengen skulle stikke op fra min lille håndtasketaske som bevis for at jeg var trusseløs. Jeg gik ud fra toilettet og over mod baren igen, mens jeg bemærkede at der stod nogle fyre ved baren sammen med mine veninder og så på mig med meget sultne øjne indtil jeg stod bag ved mine veninder. Jeg besluttede mig for at drille dem lidt, så jeg satte min lille håndtaske op foran mig på baren hvor noget af g-strengen stak op ad den. Jeg kikkede lidt rundt på fyrene og kunne se at den ene af fyrene tog sig til skridtet og slikkede sig om munden, mens han smilede frækt til mig, og jeg tænkte ved mig selv at han så rigtig godt ud med kort klippet hår og med et meget frækt blik i øjnene. Han kunne være omkring 35 max. 38 år tænkte jeg.

Mine veninder gik ud på dansegulvet med nogle fyre, og jeg satte mig igen op på barstolen der nu var blevet ledigt – denne gang satte jeg mig langt ude på stolen og med vidt spredte ben, således at hvis fyrene kikkede ned mellem dem kunne de ned lethed se min glatte barberede våde fisse, og snart mærkede jeg da også en af fyrene ånde mig i nakken, så jeg vendte mig stille rundt, og fyren fra før stod nu ret tæt bag mig og to af de andre fyre stod også snart tæt om ad mig på begge sider. Jeg smilede til dem og sagde, at jeg vist nok allerede var optaget, mens jeg kikkede og smilede til fyren fra før. Jeg kunne se at han ikke så skuffet ud, men smilende tilbage mod mig. Fyren hviskede nu i mit øre: "Jeg ved noget, du ikke ved". Jeg vendte mig rundt på barstolen og strejfede med den ene hånd hans buksegylp og kunne mærke noget hårdt ramte den. Jeg kiggede nærmere på ham, og spurgte: "Nå, hvad er det du som jeg ikke ved?".

Hans smil blev større og bredere. "Det finder du ud af smukke frækkert, kom med mig". Jeg rejste mig straks op fra barstolen og fulgte med ham og det viste sig, at vi skulle en tur ud på herretoilettet. Her åbnede han en af dørene til en bås og vi gik begge derind. Hurtigt fik han løsnet livremmen og hans store stive pik stod nu lige foran mit ansigt. Jeg vidste straks hvad han forventede af mig, så jeg satte mig på hug foran ham og tog hans pik i munden, mens jeg masserede hans fyldte spændte nossepung med den ene hånd. Desværre gik der ikke langt tid, inden han spermede mig i munden, men heldigvis havde han rigelig af sperm - så meget at jeg ikke kunne nå at synke det hele. Noget af spermen flød ned ad min hage og hals, men med en finger fik jeg skrabet så meget af jeg kunne nå, inden det flød ned på mit tøj, og jeg fik det slikket det af fingrene. "Uhmm, du er squ både frækt og lækker din lille frække tøs, jeg går nu, men mine to venner venter udenfor døren for at få samme behandling" grinede han og låste døren op og forsvandt.

Hans to kammerater var dog straks inde hos mig. "Slik vore stive pikke tøs og så vil vi begge kneppe dig bagefter" lød det fra den ene af dem mens de hurtigt fik pikkene fundet frem. Den ene pik fik hurtig en tur mellem mine læber, mens jeg legede med den anden. Begge var hurtig stive, men jeg ville også lige smage den anden pik, som så voldsom stor ud. Jeg bøjede mig ned og tog den i munden og kom derved til at stikke røven bagud, hvilken den ene fyr straks reagerede på. Hurtig blev jeg spiret i min horefisse bagfra, mens jeg slikkede pik på den anden fyr. Fyren bag mig tog hårdt fat omkring mine hofter og kneppede min kusse godt igennem, hvilket fik mig til at stønne højlydt: "Jaahh merrr – ååhrrrr jjaaaaaa ddettt errr goddttt – meerr – bbareee brugg miggg". Desværre nåede jeg ikke at få orgasme, inden hans sperm sprøjtede op i min fisse. Nu var den anden fyr klar. Hans pik var - efter at jeg havde behandlet den godt og grundigt mellem mine læber og med min tunge cirkulerende hen over pikhovedet – blevet godt stiv. Han satte sig ned på wc-kummen og trak mig ned over hans monsterstore pik, og den gled uhindret helt i bund i min våde fissekanal. Jeg sad stille et øjeblik for at kunne slappe af, da pikken nærmest udblokkede min fisse, inden jeg begyndte at rejse og sænke mig over pikken.

Samtidig slikkede jeg spermsafterne samt mine egne fissesafter af fyres pik der lige havde kneppet mig, men pludselig gik døren op igen, og den første fyr kom tilbage. "Nåå, jeg kunne høre at luderen nyder det. Jeg må vist hellere hjælpe til" grinede han. Han skubbede mig bagover mod fyren jeg sad ovenpå – havde ryggen vendt mod ham, hvorefter hans pik trængte op i min kusse ved siden af pikken jeg sad på. Nu var jeg virkelig blokket ud, og det føltes helt vildt godt. Jeg råbte og skreg, da jeg fik orgasme: "UUGHHRRRE UUHRRR – MEERRRR – GIII MIIIGGG PPIKKKK – ÅÅHRRRRRR NUUUUUU", og så eksploderede jeg i en megakraftig orgasme, mens de tre tyre fyldte mine to huller op med varm og klæbrig sperm. De tre fyre fik mig derefter til at slikke deres pik rene, inden de storgrinende forlod mig. Jeg fik lagt nyt læbestift og fik mig gjort i stand, inden jeg fandt ind på min plads på barstolen ved siden af mine veninder der smilende spurgte om det var en god oplevelse for mig, da de kunne høre mig skrige af vellyst helt ud på dametoilettet hvor de lige havde været.

Pludselig stod bartjeneren med en drik i hånden til mig, mens hanblinkede til en eller anden hen over min ene skulder. Jeg vendte mig om for at se hvem det var han blinkede til. Jeg nåede lige at se bartenderen nikke og vende sig om mod en dør, inden han smilende sagde: "Når du har drukket drinken, så bare gå derud". Jeg hældte hurtigt drinken i mig, da jeg er født nysgerrig og rejste mig op og gik hen mod døren som bartenderen åbnede for mig. Jeg gik med hastige skridt gennem døråbningen og kikkede mig omkring, da jeg hørte døren bag mig smække i. Over for mig stod en høj flot bredskuldret fyr. Han gik frem mod mig mens han slikkede sig om munden. "Mmus" sagde han, og han nærmest hviskede i mit øre: "Kunne du lide de fyre der stod i baren og snakkede med dig og som for lidt siden kneppede dig på toilettet?". Jeg svarede straks ja, og så at han smilede til mig. "Skulle vi så ikke bare invitere dem her indenfor? Jeg kan jo se, at du med den påklædning kun er i byen for en ting, nemlig at få pik, du er jo klædt ud som en billig og villig fræk Tæve, og så er du tilligemed trusseløs og har barberet fisse" lo han.

Jeg svarede, at han havde helt ret i at jeg var gået i byen efter pik, mens jeg kikkede op på ham. Han var næsten 1½ hoved højere end jeg, men inden jeg nåede at se mig om, fik jeg et blindfold på. "Du kommer bare med mig" sagde han, mens han førte mig igennem lokalet. Kort tid efter bad han mig sætte mig ned, sprede benene, og sætte mine hænder på mine lår. Da jeg havde sat mig som havde bedt mig om, tog han fat i nakken på mig og kyssede mig dybt med tungen dybt dansende i min mund. Jeg stønnede svagt - sikke en god kysser han er, tænkte jeg - og havde svært ved at holde hænderne på lårene, og gav da også slip af og til, men de blev straks placeret tilbage igen. Han hviskede i mit øre: "Føl med dine hænder, men ikke klemme" mens han førte mine hænder frem til hans skridt, og jeg fik lov til at mærke det jeg allerhelst ville, nemlig en god stiv pik.

Jeg slikkede mig om munden. "Lækkert at se dig selv slikke dig om munden. Nu skal du få noget hårdt og stift at slikke på mellem dine frække røde læber, hvis du kan åbne dem højt nok" lo han mod mig. Jeg åbnede munden så højt jeg kunne, og ind i min mund kom en stor tyk pik. "Skal vi også fylde resten af dine åbne huller ud igen?" lo han. Jeg nikkede og fik fremstammet et: "Ja tak. Jeg elsker at få pik og blive kneppet grundigt igennem". Han forlangte nu, at jeg skulle sætte mig ned alle fire, så jeg kunne vise min barberede fisse og røv frem, så snart stod jeg på gulvet i dogstilling mens min røde ludernederdel var krøbet op omkring mine hofter. "Det ser jo godt ud drenge. Kan jeg få dildoen?" lød det fra ham, og nu gik det op for mig, at der var andre fyre til stede i rummet. En af fyrene kommer med dildoen og stille og roligt blev den presset op i min sjaskvåde fisse. Jeg gav et støn fra mig: "Æv det er ikke en rigtig pik". "Okeyy, så knep tæven godt igennem alle fire i stedet for, men sperm hende ud over tøjet og ansigtet venner" lød det fra ham.

Straks fik jeg en pik i fissen og blev kneppet hårdt bagfra, hvor den ene afløste den anden og når de skulle sperme, gik de om foran mig, trak mit ansigt og krop opad og spermede derefter ud over mit tøj og mit ansigt. "Så må du godt gå, nu har vi brugt dig" grinede de alle og jeg blev skubbet hen mod døren ind til baren, hvor mt blindfold blev fjernet lige inden jeg var kommet derind igen. Bartjeneren smilede til mig, da jeg kom ud til ham igen, og nu var jeg den eneste der var tilbage i baren. Klokken var nu blevet 5.30 kunne jeg se på uret på væggen da han smilende sagde: "Nå, det ser da ud til, at du er blevet godt brugt. Hvad med lige at give mig et blowjob også?". "Okeyy gerne, men så må du lige forære mig en drink først. Jeg trænger til noget drikkeligt" smilede jeg, og straks fik jeg en stor Gin og Tonic serveret. Bartjeneren stod nu foran mig, og jeg fik hurtigt hans jernhårde stive pik i munden som jeg slikkede godt og grundigt, mens jeg kærtegnede hans nossepose. Han havde en lækker pik og hans sperm sprøjtede en stor mængde sperm ind i min mund, som jeg slugte med velbehag.

Bagefter sad vi og talte lidt sammen, og inden jeg forlod baren smilede han til mig og sagde: "Fremover er drinksene gratis for dig, hvis du altid afslutter dit besøg her med at give mig et blowjob. Jeg har jo før set dig her, og ved godt at du af og til knepper med en eller flere inde på toiletterne". Jeg tog imod tilbuddet og sagde på gensyn inden jeg forsvandt og gik hjem i seng - godt gennemkneppet og udmattet hvor jeg straks faldt i søvn, da jeg havde lagt mig ned under dynen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.