BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne gang skulle jeg være afsted i næsten tre uger, og afholde tre seminarier hver over en uges varighed. Efter at være ankommet til stedet søndag ved 16 tiden hvor seminarierne skulle afholdes begyndte jeg at gøre klar til seminariet der skulle starte næste dag kl. 10:00, og da jeg var færdig med planlægningen, gik jeg ned i baren og fik et par drinks, inden jeg gik op på mit værelse for at ringe hjem til John. Han fik dog snart samtalen ført hen på noget frækt og spurgte mig om der var nogle flotte fyre imellem de allerede ankommet, men jeg måtte desværre fortælle ham at der ikke lige var nogle af dem jeg tændte på, men måske ville der være en eller anden iblandt dem der ankom dagen efter, så jeg måtte vist nøjes med en DATE med mine fingre i nat, hvilket vi begge lo af. Efter at jeg havde lagt telefonen på, gik jeg i gang med at fylde varmt vand i spaen som var på mit badeværelse. Jeg fandt derefter noget afslappende musik på min mobil, fik tændt nogle stearinlys, inden jeg gled ned i det boblende vand, og gik derefter i gang med at tilfredsstille mit presserende sexbehov, mens jeg tænkte tilbage på min frække oplevelse med Steffen sidste gang jeg var afsted som seminaransvarlig og kursusleder. 

Jeg lukkede øjnene og tænkte på Steffen, og hvor vidunderlig han fik mig til at føle mig, da han kneppede mig, og snart havde mine fingre fundet vej ned mellem mine lår med et par fingre oppe ved blodfyldte klit. På en eller anden måde kunne jeg ikke glemme Johns frække spørgsmål, og måske var det stearinlyset eller effekten af min egen indsats på min klit, men ret hurtigt gennemrystedes min krop i en skøn orgasme. Den følgende dag sluttede jeg tidligt om eftermiddagen da det hele kørte lige efter bogen, og nu havde jeg aftenen og hele næste dags morgen til min rådighed før jeg skulle planlagte dagens begivenheder. Mine tanker var derfor allerede ved at blive spændt af spændingerne om der måske skulle ankomme en spændende fyr til en af de to seminarer eller om han allerede var ankommet og at jeg bare ikke havde fået øje på ham endnu, samt om hvor jeg skulle tilbringe nætterne.  Jeg tilbragte igen de næste par timer i spabadet, men undgik dog fristelsen til at skubbe min hånd mellem mine lår for at tilfredsstille mig selv. Jeg gjorde mig klar og tog lidt mere makeup på end normalt, og da jeg var sikker på at jeg var så smuk som jeg kunne blive klædte mig langsomt på mens jeg var meget opmærksom på at parfumere de dele, som jeg var sikker på ville få særlig opmærksomhed af evt. tiltrækkende fyre.

SEX I DAG?

Efter endnu et hurtigt blik i spejlet gik jeg ud ad døren og videre mod elevatoren, og jeg kunne føle mine fissesafter sive ned af lårene på mig for hvert skridt jeg tog. Jeg tog elevatoren til hotellets lobby og besluttede at starte min lille udforskning af fyre på en af de barer, der var placeret inde i og omkring hotellet. Jeg tog min plads på en barstol og bestilte en drink hvorefter jeg kiggede afslappet blik rundt om stedet. Der var masser af fyre og et par kvinder. Dog var der ingen jeg genkendte som nogle fra mit seminartur. Jeg foretrak at jeg mødte en fyr som ikke havde med seminariet at gøre, da dette ville give mig mere frihed til at slå mig løs og samtidigt ikke at involvere nogen, som jeg muligvis kunne have kontakt med igen. Jeg havde ikke taget mere end et par slurker af min drink, før en attraktiv fyr der så ud til at være 40 år henvendte sig til mig. Han spurgte om jeg ventede på nogen. Jeg svarede” Nej” og sendte ham et hurtigt smil og forklarede, at jeg bare sad ned og nød en drink.

Han stod ved siden af mig og stillede mig nogle indledende spørgsmål, men fortalte mig også sit navn - hvilket ironisk nok var John som min mand derhjemme - før han spurgte, om han måtte sætte sig ved siden af mig og gøre mig selskab. Jeg fortalte at det ville være helt i orden, og han gled hurtigt ind og satte sig i barstolen ved siden af mig og snart spurgte han til mit job og han virkede som om han virkelig var interesseret i mit job, En samtaleemne som mange mænd prøver at bruge, når de er ude på at indsmigre sig hos en kvinde for på den måde at få lavet en fræk aftale. Jeg var alligevel imponeret over hans skuespil og kunne mærke hans spænding, da hans øjne igen og igen søgte mod mine bryster under min kjoles dybe udskæring. Det var også en mulighed for mig at vise min tomme ringfinger for at opmuntre hans fremskridt. Vi fortsatte med at tale et stykke tid, før en anden fyr kom ind i baren og sluttede sig til ham.

Fyren blev introduceret som Carl, og de forklarede deres tilknytning til virksomheden hvor de begge arbejdede, og de var i byen til en salgsmesse. De var begge meget charmerende, og det føltes som om mine ben rystede i seksuel ophidselse, men jeg spillede uskyldigt og nød deres interesserede blikke fra dem imod mig. Efter en stykke tid undskyldte jeg mig selv for at gå på toilettet og give dem mulighed for at tale sammen om mig. Jeg vidste, at de ville begge ville se på efter mig når jeg gik, og derfor vrikkede jeg lidt ekstra med røven indtil jeg forsvandt bag den lyserøde dør til dametoilettet. Jeg vendte tilbage og kunne nu se, at de havde taget plads på begge sider af min barstol, så jeg gled ind mellem dem og snart bød de mig på nye drinks. Efterhånden som aftenen gik og drinksene røg ned begyndte vi alle at blive lidt løsslupne, og emnet førte til frække sexhistorier. Nu blev de begge temmelig dristige begyndende med en lejlighedsvis berøring på mine skuldre og til sidst skiftede de til at placere deres hænder omkring min talje under latterbrud.

John undskyldte sig og gik ud toilettet, mens Carls arm forblev omkring min talje. Så snart han var forsvundet, gled Carls hånd ned for at hvile på mine røvballer og begyndte at gnide mig der, men han fortalte mig hvor attraktiv jeg var. Vi kikkede ind i hinandens øjne, og snart bøjede han sig fremover og kyssede mig. Jeg skilte mine læber og lod hans tunge finde vej ind i min mund, hvor de let mødte hinanden, før jeg trak mig tilbage og smilede drillende: "Vi må hellere opføre os ordentligt, for vi ønsker jo ikke at lade John føle sig udenfor". Han begyndte at tale, men jeg tyssede på ham da John rundede hjørnet og gik hen mod os. Jeg fornemmede straks Carls utålmodighed og nød at pirre ham på den måde, så jeg fortsatte vores samtale lige der hvor det var blevet afbrudt da Johns var gået. Jeg var så betaget af mine nye tilbedere, at jeg ikke havde lagt mærke til at tiden gik, men jeg bemærkede pludseligt at vi var de eneste kunder der sad tilbage i baren. Bartenderens opmærksomhed var også blev rettet mod en FILM der kørte på fjernsynet bag baren, så han var heller ikke meget opmærksom på os.

Det var Carl der først havde nerve til at lade hånden glide langsomt op fra mit knæ indtil hans fingre fandt frem til min trusseløse fisse. Jeg smilede og kiggede på John, der stirrede på synet af Carls hånd der bevægede sig under min kjolekant. Han så forbløffet op for at møde mine øjn, da jeg smilende sagde: "Din ven ser ud til at vide, hvad han vil have. Hvad med dig?". Inden han nåede at svare bøjede mig mod ham, og vi kyssede dybt, mens Carls fingre fandt vej ind mellem mine varme skamlæber og kørte et par fingre op og ned mellem dem. "Jeg er helt med på det" smilede han frækt, da vores læber forlod hinanden. Jeg lod min ene arm glide omkring Carls ryg og sagde: ”Okeyy, hvorfor tager du så ikke en flaske rødvin og møder os ovenpå om cirka ... åh femten minutter?”. Min stemme rystede af nervøsitet mens jeg kiggede op på Carl, som nu fjernede sin hånd under kjolekanten og han greb sin jakke der lå ved siden af ham.

De smilede til hinanden, da jeg nævnte mit værelsesnummeret til John, og straks så jeg ironien i det jeg lige havde sagt:”3-6-69 ″. John smilte bredt: "Jeg vil være der" og jeg kunne se at han havde en bule i bukserne, som han forsøgte at skjule ved at knytte sin jakke henover den. Jeg trak Carl med mig til elevatoren og vi åd næsten hinanden med øjnene indtil døren gled op, og vi kom ind. En gang imellem mens vi kørte opad mødtes vores læber igen, og hans hånd gled ned bag mig og løftede min kjole op. Han kørte sin stærke hånd henover mine røvballer og derefter rundt til min sjaskvåde forventningsfulde fisse og pirrede min spændte klit der stak ud mellem skamlæberne. Jeg buede min krop bagud og ind mod væggen og lod hans fingre glide ind i mig. Jeg var næsten helt væk i ekstase over følelsen af hans fingre i min fisse og var lige på randen af orgasmen da elevatoren stoppede på etagen hvor vi skulle af på. Vi rettede os op og ventede på at døren skulle åbnes, og vi trådte ud af elevatoren på det overdådige bløde tæppe der lå i gangarealet.

Carl fortsatte med at befamle mine bryster da vi gik hen mod mit værelse, og vi måtte stoppede op flere gange for at kysse undervejs. Carls hænder gled ind under min kjole og flyttede sig op til min talje og trak mig ind hårdt ind mod sig. Jeg havde aldrig følt et sådant rush af total overgivelse. Her stod jeg i gangen sammen med en fyr jeg næsten lige havde mødt og som jeg tillod at rage på og kysse mig. Jeg følte hans øjne der kørte op og ned ad min krop, og da jeg vendte mig om og lod min røv røre hans skridt, kunne jeg mærke hans store pikbule. Han kyssede min hals bagfra og æltede mine bryster, mens jeg igen buede ryggen og skabte et mellemrum mellem os, der gjorde det muligt for min hånd at glide bagud, og efter lidt fumleri løsnede jeg hans lynlås hvorefter min hånd gled ind og jeg tog mine fingre omkring den, og kørte derefter forhuden frem og tilbage. Hvilket syn vi ville have været, hvis nogen var kommet ind på gangen i det øjeblik.

Jeg var nødt til at gribe fat i væggen bag mig og slippe hans pik, da han pressede mig op mod døren, spredte mine ben og løftede mig opad, således at han kunne komme til at styre pikken op i min fisse. Jeg stønnede højlydt, da han kneppede mig forsigtigt i starten, men derefter blev tempoet sat op, og jeg skubbede mig mod ham for at møde hans stød. Efter nogle øjeblikke gispede jeg og jeg bad ham om at lade mig låse døren til mit værelse op. Vi stoppede et øjeblik, og hans pik trak sig tilbage mens jeg famlede med nøglerne, og nåede lige at få døren åben, da vi hørte den velkendte lyd fra elevatorens dør da den åbnede.  Vi skubbede os hurtigt ind og uden at lukkedøren faldt vi hurtigt ned på sengen, hvor hans vægt pressede mig ned mod den blomstrede dyne. Jeg lå nu fladt på ryggen, da han rejste sig og spænbukserne op og trådte ud af dem.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.