SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Jeg takkede ham for at være den skønneste mand i hele verden fordi han lod mig kneppe med andre. Jeg var trods alt den der fik lov til at få fremmede fyres pik og deres lækre sperm. Jeg tog min kjole på og var nøgen inden under og gik tilbage til elevatoren og tog op til værelse 1411 igen, mens jeg følte mig som en total fræk ludertæve, og jeg kunne bare lade være med at smile: “Mona” sagde jeg til mig selv - “Du er en fræk sexet beskidt luderhoretøs. Gå bare ned til Steffen igen og hyg dig. Nyd hans lækre pik og hans sperm. Du elsker det jo”. Jeg gik ind i Steffens værelse, låste døren bag mig, trak min kjole over mit hoved og stod nu nøgen ved siden af ​​sengen. Jeg rakte ham en hånd og sagde stille: ”Jeg er din i nat Steffen. Uanset hvad du vil bruge mig til så er jeg din”. Steffen vendte sig imod og jeg gled ned ved siden af ​​ham. Følelsen var øjeblikkelig anderledes. Det her var bare så frækt. Jeg var parat til at han skulle tage og bruge ubetinget som han havde lyst til. Jeg ville bare nyde Steffens leg med mig. For første gang begyndte jeg at bemærke forskellene mellem mine to fyre. Steffen duftede anderledes. Selvom vi lige for en times tid siden havde en kneppet, var jeg nu virkelig opmærksom på ham som min elsker. Nu ville jeg forkæle ham.

Jeg begyndte at kysse Steffens bryst og drillede hans brystvorter med min tunge og tænder. Samtidig strakte jeg min hånd sig ned og holdt om hans dejlige bløde spermpose, som var ret store og fyldte hele min hånd. Hans pik stod oprejst, havde en blød hud og den bøjede sig opad i en bue da jeg prøvede at trække op og ned i forhuden. Når jeg så nærmere på hans smukke pik og indså at han var omskåret. Hans lilla pikhoved var lækker glat og stram. Med ømhed og lige stor lyst vendte jeg mig og tog pikken i min mund og kombinerede min mund med mine fingre, da jeg med fingrene førte pikken ind og ud mellem mine læber. Hans pik blev endnu større ved min tunges og mine tændes leg henover glansen og snart havde jeg den dybt nede i halsen. Jeg nød at tilbede hans stolte manddom på den måde, men pludseligt løftede Steffen mig forsigtigt hen over ham og nu lå vi i 69 stillingen. Jeg kunne mærke hans varme ånde på min glodhede fisse, og han lå der i flere minutter og trak vejret men han indåndede duften af ​​min fisse. At vide, at det var Johns friske sperm og mine egne fissesafter som han duftede til fik mig til at sitre med forventning om, at han snart og helt ubevidst skulle slikke Johns sperm i sig. 

Da øjeblikket kom, og hans mund omringede min bløde brugte fisse, råbte jeg højt: ”NNEJJJ ÅÅHRR JAAHH” med en udsøgte intensitet af følelse. Min orgasme begyndte at stige. Mine tårer af ren seksuel glæde rullede fra mine øjne, og jeg var fuldstændig forbundet med Steffen og hulkede nærmest af glæde da jeg kom. Jeg kunne mærke at mine fissemusklers sammentrækninger, og jeg er sikker på, at det skubbede Johns sperm ud fra min fisse. Steffen svarede igen ved at køre tungen fra min klit op til mit åbne fissekanal og han drak af Johns sperm og mit eget fissesaft. Intet havde forberedt mig på denne intensitet jeg følte, og jeg hulkede og kom kontinuerligt uden at være i stand til at kontrollere mine følelser over for Steffen og John. Snart kunne jeg mærke, at Steffens pik strammedes, og hans nossekugler trak sig sammen som forberedelse til at han ville sperme. Hans vejrtrækning mod min fisse var kortvarigt gispende og hans koncentration forsvandt. Jeg bearbejdede igen hans følsomme pikhoved med min tungen og tænderne og skrabede dem igen let over dens glans. 

Under mig trak Steffens muskler sig sammen, og hans kugler begyndte at spænde sig sammen som en kugle i min hånd og mine negle skrabede hans bløde hud Hans mund forlod min fisse, og han slap et” ÅÅHRRR UUHRR” af udsøgt smerte fra sig, da hans pik pumpede spermen ud med så intense sprøjt, at jeg ikke engang havde brug for at sluge det, da det nærmest sprøjtedes ned i halsen på mig. Steffens sperm fortsatte, og det flød nu i flere mundfulde hvoraf jeg beholdt noget i munden for at smage på smagen og fordi jeg vidste, at det ville begejstre ham, hvis jeg slugte det langsomt og slikkede hans pik rent til sidste dråbe. Da jeg først var helt sikker på, at Steffens pik var rent tomt tilbragte jeg yderligere et par minutter på at kysse min elskers pik indtil den var faldet til normal størrelse igen.  Jeg fik mig lagt ned ved siden af Steffens og vi kyssede blidt og ømt. I min mund havde jeg resterne af mine to smukke fyre og i det øjeblik var jeg seksuelt og følelsesmæssigt i kontrol med mig selv.

”Du er altså helt fantastisk Mona, og tak fordi du kom tilbage til mig i aften” hviskede Steffen mellem vores kys. ”Jeg takker også fordi du har renset så godt ud i min kusse” sagde jeg, mens jeg smilede indvendigt, da han jo havde slikket Johns sperm i sig uden at vide det. ”Jeg elskede også den måde du slikkede min pik rent på efter jeg spermede” tilføjede Steffen. Jeg sendte ham nu et stort smil mens jeg så kærligt ind i hans øjne og tilføjede ordene: ”Nå, men da vi begge nu er blevet så rene og smukke tror du så det ville være et problem, hvis vi blev lidt beskidte igen?”. Steffen var hurtig på aftrækkeren og med et uartigt glimt i øjnene udbrød han: ”Jeg tror ​​det kommer til at ske meget snart”. Vi kyssede, talte og fniste som et par teenagere et stykke tid, og jeg fik Steffen til at slå alarmen på mobilen til at ringe ret tidligt næste morgen, da jeg var nødt at komme tilbage til mit eget værelse for at skifte tøj da jeg også skulle nå at rydde op fra konferencen. Da vi indså, at der nu kun var nogle få timer tilbage vi kunne være sammen var vi klar til at kneppe for alvor. 

Denne gang fik jeg Steffen lagt ned på ryggen, gled indover ham og langsomt sænkede jeg min fisse ned over hans lækre stive pik, mens jeg pressede mine bryster mod hans varme bryst og viklede mine arme rundt om hans hals. I denne lækre omfavnelse rystede og sitrede min krop konstant på kanten af ​​en orgasme og jeg nød disse fantastiske følelser. "I aften, Steffen, og kun i denne nat er jeg din frække elskerinde og DATE, ja undskyld. Jeg kan ikke se dig igen. Dette er vores specielle konferenceafsked. Jeg vil altid huske dig”.  ”Du vil også altid være i mine minder. Du er perfekt, og dette her er himmelsk” stønnede han. Jeg kikkede over på mobilen, og kunne straks se at det var ved at være tid hvor jeg måtte forlade ham, så jeg spurgte om han ikke ville tage mig hårdt bagfra. Inden han nåede at svare løftede jeg mig op og stillede mig i dogstilling med vidt spredte ben. Steffen var hurtig bag mi, og hans pik stødte hårdt og i følsomme fisse og han ramte mit g-punkt. Snart spermede han dybt inde i min kusse, og min egen orgasme var lige så intens som hans og sammen råbte vi vores orgasmer ud i rummet da bølgerne skyllede indover os. 

Vi lå nu i en tavs omfavnelse et par minutter før alarmen bragte os tilbage til virkeligheden, og pludselig var jeg mig selv igen. Vi kyssede og rørte ved hinanden og så ind i hinandens øjne, men mine tanker var nu tilbage hos John, som havde givet mig en fræk aften og nat som vi begge kunne dele i flere uger bagefter. Steffens fly skulle afgå tidligt om morgenen, så jeg vidste, at jeg ikke ville komme til at se ham igen om morgenen. Da jeg tog min kjole på, bad han mig derfor om mit mobilnummer, selvom jeg vidste, at han ret let kunne finde mig gennem mit arbejde, hvis han virkelig ville. ”Lad os blive ved det der var her Steffen. Ingen mobilnummer, ingen opkald, ingen fortrdyelser. Tag hjem til din kone og elsk med hende lige så smukt som lækkert som du gjorde mod mig” smilede jeg mod ham og han svarede straks med lidt bedrøvelige øjne: ”Du har ret, Mona” og med et kys på hans kind forlod jeg hans værelse og vendte tilbage til mit eget.

Klokken var nu blevet 5:30 og en af konferencedeltagerne kiggede på min forvirrede tilstand, da jeg sluttede mig til ham i elevatoren. Jeg var helt sikker på, at hun kunne se at jeg havde fået sex, men jeg var bare ligeglad. Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt højt, da jeg gik de sidste par skridt hen af gangen mod mit værelse da jeg var kommet ud af elevatoren. John åbnede straks døren da jeg bankede på. Han stod nøgen og med en hård pik strittende lige imod mig. Jeg var glad for at se ham, og jeg var godt tilfreds og samtidigt noget udmattet, men fik dog sagt: ”Det var vidunderligt skat. Tak fordi du lod mig gå hen til Steffen igen” da han dækkede mit ansigt med kys, “Jeg kan lige nå at sove i 1 time, og så kan du vække mig med kys, og jeg vil fortælle dig alt om det hvad vi foretog os” John var ligesom en uartig lille dreng i det øjeblik og spurgte derfor: ”Hvad med at jeg lige slikker din brugte fisse inden du skal sove?”. Jeg smeltede ved hans ord og kunne ikke modstå hans bøn.

Liggende nøgen i sengen lå jeg på ryggen, da John langsomt lappede Steffens sidste sperm op fra min nu lidt trætte fisse. Jeg eksploderede igen – dog ikke med den samme vildskab som i Steffens seng. Derefter må jeg have faldet i søvn da jeg ikke lige kunne huskede hvad der skete. Det næste jeg huskede var, da John forsigtigt kyssede mit ansigt og hals for at vække mig. I min halve bevidsthed var jeg i en erotisk drøm, lagt op på et polstret bord og flere nøgne fyre stod omkring mig, kyssede og slikkede min krop, og deres hænder berørte og blev ført ind i mine tre huller i min krop. Jeg lovede mig selv, at jeg en dag ville afprøve og opleve drømmen, samt igen at have sex med en fyr på en konference. Det kunne måske være allerede om en månedstid, da jeg har endnu en konference som jeg skal være vært på.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.