BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg kom ind på mit værelse der kun var oplyst af en sengelampe, kunne jeg se John brede sig ud på sengen med mine kasserede trusser i den ene hånd og med hans store hårde pik i den anden. ”Jeg havde ikke forventet dig tilbage så hurtigt” smilende han. ”Læg dig helt tilbage i sengen skat. Jeg har en gave til dig” annoncerede jeg, da jeg sparkede skoene af og klatrede op i sengen. Jeg stod hurtigt med et ben på hver side af ham og trak min kjole op over mit hoved. "Vil du se din kones frække liderlige og friske kneppede fisse fuld af en anden fyrs sperm?" spurgte jeg smilende og John gispede: ”Åhhh jaaa gerne” og han stirrede opmærksomt på mine blodfyldte skamlæber hvorfra der hang en lang spermtråd. ”Kom her med din spermfisse så jeg kan lugte og smage det” lød det, og jeg skrævede straks hen over Johns ansigt og sænkede langsomt min fisse nedad og stoppede omkring 20 cm over hans mund. "Vil du have mig til at fortælle hvordan jeg blev kneppet af Steffen?" ville jeg høre fra ham, selvom jeg jo kendte svaret. "Det ved du at jeg vil" nåede han at sige, inden jeg sænkede fissen helt ned mod hans mund, begejstret over den frække idé om, at min mand nu ville slikke min fisse rent for en anden fyrs sperm.

Så snart Johns frække tunge og mund rørte ved min fisse, kørte jeg allerede op mod en ny orgasme. Det var ikke kun fornemmelsen som var skønt og frækt, det var ligeså meget det at vi var fælles om det der lige var sket. John kunne ikke få nok af at slikke mine fissesafter samt Steffens sperm, og jeg gispede nærmest historien om min frække oplevelse sammen med Steffen ud til ham. Det var ret svært at tale, da jeg fik en hel række orgasmer på grund af Johns mund og tunge. Efter at John havde slikket min fisse helt rent gled jeg nedad på hans krop, og satte mig på hans stadig stive pik. Den gled let ind i min fissekanal, og jeg kørte mit underliv frem og tilbage og op og ned på pikken med en sensuel gyngende bevægelse, men jeg så på hans ansigt der var fyldt af sperm- og fissesaft rester "Hvordan smagte min fisse?" fik jeg spurgt, og fik straks svaret som jeg forventede: "Som den bedste nogensinde" og jeg fortsatte: "Så vil du altså kunne lide at få en lignede oplevelse en anden gang?”. John svarede hurtigt: “Åhhh ja skat, jeg vil elske at du kommer hjem med fremmed sperm til mig i din altid liderlige nymfomanfisse”.

SEX I DAG?

John så drømmende op i mine øjne, og jeg kunne fornemme at han allerede var på randen af ​​at sperme. "Hvordan føles din kones brugte fisse skat?" drillede jeg. “Sååå godt minn skatt. Du er så skide fræk. jeg spermer virkelig snart”. Jeg satte kneppetempoet op og lænede mig fremad og begyndte at kysse John. ”Jeg vil smage mig selv og Steffens sperm” stønnede jeg mellem kyssene. Mine ord var nok til at sende John over toppen. Han begyndte lige at aflevere hans opsparede varme sperm i mig, og vi havde begge opnået vores ønske om, at jeg modtog spermen fra to fyre i min fisse efter hinanden på dette seminar. Jeg kollapsede nærmest i Johns arme ds en ny orgasme rasede gennem min krop, hvorefter han sagde bare: ”Jeg elsker dig skat, tak”. Liggende i efterglødet talte vi om, hvordan vi begge følte det der var sket, og begge var enige om, at det havde været en oplevelse ud over vores vildeste forventninger og en total succes. Vi lo og fniste af vores frække sexede spil. ”Jeg er dog lidt ked af det med Steffen. Jeg brugte ham bare til at kneppe mig, og han håbede på en hel nat med mig. Han så så trist ud da jeg rejste mig op og forlod ham” sagde jeg til sidst. John så mig dybt i øjnene os spurgte:  "Vil du gerne vende tilbage til hans værelse nu igen?".

Johns spørgsmål overraskede mig en hel del. Jeg havde ikke tænkt over det selvom jeg nu begyndte at spekulere på, om det ville være spændende og frækt af mig at gå tilbage til Steffens værelse. Jeg følte en flagrende fornemmelse i maven og i min fisse, mens jeg svarede: ”Jeg ved ikke hvordan jeg kan blive ophidset igen efter al den pik jeg har fået her i nat. Er du sikker på, at det er OK med dig min at jeg går tilbage til ham min skat?" spurgte jeg. ”På en betingelse”, sagde John med et frækt smil i ansigtet - “Du fjerner ikke mit sperm af din fisse hvis du går hen til ham igen”. Jeg blev øjeblikkeligt tændt af ideen så jeg udbrød: ”Det lyder så skide frækt og jeg er helt med på ideen, men er du helt sikker på, at du ikke har noget imod at jeg er hos ham indtil morgen tidligt?”. Straks svarede John: ”Ja, det får mig til at forestille mig, at du er sammen med ham igen. Jeg sover nok ikke i nat og sandsynligvis vil jeg lege med min pik resten af natten. Ring til ham selv om han muligvis allerede sover. Jeg vil gerne høre dig tilbyde ham din fisse for resten af natten i telefonen”. Jeg tog hustelefonen og fik den sat således at både jeg selv og John kunne høre opkaldet og ringede til Steffens værelse of jeg skælvende af fornyet spænding.

Den nåede kun at ringe tre gange inden han tog røret. "Hej, det er Mona. Jeg ville lige høre om der er champagne tilbage da jeg stadig er lidt tørstig?" spurgte jeg med min mest sexede stemme” og han svarede straks: ”Jeg lå og håbede på du ville ringe. Vi har stadig en halv flaske - tror du at det er nok til os resten af ​​natten?” kunne vi høre han spurgte. ”Sandsynligvis gør det det, da vi kommer til at kneppe det meste af tiden” lo jeg drillende. ”Jeg lader døren stå på klem og venter på dig i sengen. Det eneste jeg vil beder dig om er, at du tager din kjole af denne gang. Jeg vil gerne have dig helt nøgen” smågrinede han. ”Jeg lover det, men jeg er nødt til at advare dig om, at jeg endnu ikke har været i bad, så jeg føler mig lidt beskidt” lo jeg. ”Jeg kan også bedst lide beskidte piger. Under alle omstændigheder kan jeg måske selv rense dig lidt” lød det fra ham. Min fisse skælvede allerede ved tanken om at jeg skulle tilbage til ham og få hans pik og sperm igen, så jeg sagde straks: ”Jeg er på vej Steffen” Jeg lagde røret på og kiggede over på John, der sendte mig et strålede smil og hans pik havde allerede igen næsten opnået endnu en fuld erektion. ”Fuck vi er begge så beskidte og frække” sagde jeg triumferende til ham, “Dette er bare så skide liderlig frækt min skat” sagde John, og vi kyssede en sidste gang inden jeg forlod ham for at tilbringe resten af natten i Steffens seng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.