BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg tog hans hånd, og vi gik ind i soveværelset. Vi kikkede hinanden i øjnene, han nikkede hen til sengen. Jeg forstod hans mening, gik derhen lagde mig ned i sengen på ryggen. Spredte mine ben til siden, så jeg blev blottet, kørte en hånd ned til min fisse, hvorefter jeg begyndte at lege med den.

"skal du bare stå der og lege med din pik, eller vil du ikke have fisse nu"

SEX I DAG?

kom det lidt stønnende fra mig, jeg havde sjældent været så optændt på at få noget stift stukket op i min fisse, kusse, skede, eller hvad den nu kaldes. Han stod jo bare der, stenet mens han bare legede med sin pik, pludselig vågnede han da op. Gik hen imod sengen. Kravlede ned imellem mine ben, tog fat i mine skamløber, spredte dem, nu kunne jeg mærke hans tunge langsomt køre op og ned af mine læber, for så tils sidst at ramme min stive klit. Fuck hvor var det dejlig, her lå jeg for 1 gang med en fremme mand imellem mine ben, og fik slikket fisse, men Peter var tæt på, viste hvad der var ved at ske, men han havde jo også lagt op til det her.

"jeg vil mærke din store stive pik nu, giv mig den, bank den op i mig, jeg vil mærke den, åh hvor jeg glæder mig til at du fylder mig helt ud".

Han lagde sig imellem mine lår, førte langsomt sin pik op i min fisse, enten var det fordi at det var en ny pik som jeg fik op i mig, eller også var han så meget større en min mands, for selvom jeg var utroligt våd, gav hans første stød, et jag af sød smerte igennem mig, han kom næsten i bund 1 gang, jeg prøvede at holde ham inde i mig, med mine lår, lykkedes ikke, ville ikke slippe ham. "åh gud, hvor er det dejligt" stønnede jeg, da han endelig kom i bund i min fisse.

"gør det ondt" sagde han, " ja men det er dejligt at prøve at være helt fyldt ud" stønnede jeg tilbage. Hans stød bliv dybere og hårdere efterhånden som jeg blev udvidet, endelig kunne jeg få hele hans pik op i mig. "åh det er den strammeste fisse, jeg har prøvet længe" stønnede han.

Jeg kikkede op på ham, imens han forsvandt ind i mig hurtigere og voldsommere. Ja jeg kan godt komme sådan her, løftede mine knæ lidt op, bare for at jeg, kunne få ham helt op i mig. Prøvede at stramme min skede om hans pik, både for at glæde ham, men nok mest for at kunne mærke hver fold i hans pik.

Så begyndte han at kneppe mig lidt langsommere, for til sidst stoppe. Nej tænkte jeg, mens han trak sig ud, han efterlod mig, sulten og frustreret, uforløst, ville bare have lov til at komme. Jeg skreg " du må satme da ikke stoppe nu" indtil det gik op for mig, at det havde han da heller ikke tænkt sig,

Jeg mærkede hans tunge lege med min navle, det gik lige ned i min fisse. Han kyssede derefter mine lår, skamlæber, før han langsomt begyndte at slikkede min hårde klit, den var helt opsvulmet, legede med tungen på den, suttede på den. Han omsluttede den fuldstændig med hans mund, prøvede at sutte den ind, mens hans tunge stadig kørte rundt omkring den.

"ja, ja åh" stønnede jeg, mens jeg tog fat i hans hår, for at presse hans ansigt helt op i mit skridt. Jeg måtte give efter, fik en orgasme, der var så kraftigt, at jeg skreg ud i rummet, mens hans tunge, legede med min klit. Det føltes som et brus igennem min krop, jeg spændte hele kroppen, imens intensiteten langsomt gled væk. Jeg lå tilbage som en våd klud, nød eftervirkningen af orgasmen.

Han kravlede op på mig, kyssede mine bryster, satte langsomt sin pik imod min fisse, kørte ned langsomt op i den, til en start langsomt, men efter et par stød, begyndte han at banke dem op i mig, uden hensyn til mig, stødte han sin pik, dybt ind i min fisse. Jeg mærkede hans hofter imod mine, hans skamben, stødte imod mit. Han kørte pikken, hurtigere og hurtigere op i mig. Han lå der oven på mig og brugte mig, som han havde lyst til, lå der med lukkede øjne, jeg var bare en der blev brugt.

Pludselig kunne jeg mærke hans pik, svulmede op, han bankede den i bund, mens han sprøjtede sin sperm helt op i mig. Jeg kunne både mærke hans erektion dybt inde i mig. "fuck, ja ja åh" kom det fra ham, mens han klaskede sig over mig, mens hans orgasme klingede ud, jeg kunne mærke pikken langsomt blev mindre oppe i mig, til sidst trak han sig ud af mig, rullede sig om på siden, mens han pustede ud.

Jeg lod mine fingre bevæge sig ned af hans faste mave, ned til hans våde slappe dejlige pik. Legede lidt med den "du var fantastik, sjældent har jeg mærket sådan et sus" roste jeg ham. Sådan lå vi længe bare slappe af, nyde den afslapning der kommer efter en god orgasme.

Jeg legede lidt med hans slappe pik, samt hans kugler. Ikke fordi det virkede særlig godt, nå tænkte jeg, der må andre boller på suppen. Jeg kravlede ned til hans pik, trak det skindet tilbage, så hans glans blev blottet. Jeg har erfaring med at en mand er følsom efter orgasme, så jeg begyndte langsomt og forsigtigt at slikke hans pikhoved. Meget forsigtig lod jeg tungespidsen køre rundt om hovedet, leger lidt med strengen, prøver at stikke tungespidsen ned i urinrøret. Virkningen udeblev ikke, kunne både se og mærke, at den langsomt men sikkert blev mere og mere stiv. Jeg suttede på min pegefinger, for at gøre den våd.

Jeg fik hans ben spredt lidt, legede lidt med hans nosser, før jeg kørte fingeren ned imellem hans baller. Nu kunne jeg mærke hans numsehul. Jeg legede lidt med hullet, før jeg pressede min finger langsomt op i hans røv. "ah ja ja, det er dejligt frækt" stønnede han.

Jeg tog nu hans pik ind i min mund, begyndte at sutte hans pik, mens jeg langsomt pressede min finger længere op i hans røv. Hvis han ikke var stiv, så blev han det.

"skal vi lige prøve igen, nu har jeg jo fået liv i den igen, sikker på at den har lyst"

Jeg drejede mig rundt, kravlede op på mine knæ, så røven blev vendt om til ham, viste at det var en af mine bedre fortrin, elsker også at få pik op i mig bagfra, det er som om den kommer længere op på den måde.

Han var ikke langsomt til at forstå meningen, fik sig bragt i stilling bag mig, satte pikhovedet imod min fisse, kørte den langsom op i mig. Det var en anden følelse en sidste den gang jeg havde den oppe i mig, det var som om jeg spændte mere om den, kunne bedre mærke både dens tykkeste og da ikke mindst længden.

Jeg førte en hånd ned til min klit, legede med den, mens jeg fik den banket op i mig. Pludselig kunne jeg mærke at han begyndte at lege med min numse. Han satte en finger imod hullet, legede med den, men han forsigtig prøvede at få den listet ind. Fuck hvor var det frækt, jeg fik pik, og samtidig var der en finger på vej op i min røv.

Nu kunne jeg mærke den smuttede ind, hvor var det frækt, ikke noget jeg tit havde give lov til. Jeg ved at det er en drøm som Peter har, men han har aldrig fået lov, nu lå jeg her med en fremmed, og lod ham få lov til at lege med mit forbudte hul.

"åh knep mig, giv mig så meget dejligt stor pik, så jeg næsten ikke kan gå i morgen, sprøjt den varme sperm op i mig, så Peter kan se det render ud af mig, når han ser mig igen" Åh jeg kommer, jeg kommer" skreg jeg ud i værelset.

Jens var ikke kommet, jeg blev igen brugt som hans private kneppedukke, han bankede sin pik op i mig, men det varede ikke længe, så måtte han også give fortabt. Han satte i med et brøl, mens han pumpede sin sæd op i mig, fik lige et par stød mere, før vi begge væltede om på siden.

Sådan lå vi i et stykke tid, hans pik, svuppede ud af mig. Jeg stønnede, jeg kunne mærke hans sperm sive langsomt ud af mig

"åh det var dejlig, længe siden jeg har fået så meget pik på så kort tid, nok noget af det bedste jeg har oplevet" Kyssede ham "lad os gå ind til min mand, tror at han er lidt spændt på hvad der er sket herinde.

Jeg var spændt på at se hvordan Peter ville reagere når vi kom ud, og han kunne se hvor brugt min fisse var.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.