BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

På et tidspunkt i min single tid mødte jeg Linda på et dating site, det stod hurtigt klart at vi havde de samme interesser inden for sex, og vi aftalt at mødes på en cafe og se om der var kemi.

Linda var 5 år ældre (35) end mig og var slank, pæn og med små bryster, og havde en meget selvsikker udstråling der bare sagde knep mig hvis du vil... vi mødtes en lun sommer aften og snakken gik om alt muligt og ikke mindst sex. Linda fortalte at hun elskede mænds begær og nød når de kiggede på hende. Hun var tidligere kommet i swinger miljøet med en tidligere kæreste, men manglede nu en at prøve noget andet frækt med. Jeg forslog at vi kunne tage til Hundige strand hvor jeg vidste at chancen for noget frækt kunne opstå, Linda var med på uden og vi aftalt at gå hjem til hende og lave en plan for den efterfølgende dag.

Da. I kom hjem til Linda trak hun mine shorts ned og gik igang med at sutte min pik, det var et vådt blowjob med masser af savl og spyt, lige som jeg kan lide. Efter et stykke tid trak jeg Lindas sommer kjole op over hendes hovede og slikkede hendes små bryster og bed i vorterne, hun stønnede at hun ville have pik og hun lagde sig ind over bordet, " jeg har ikke noget kondom med" sagde jeg, " fuck det, jeg hader kondomer" stønnede Linda, jeg kørte pikken op og ned i fissen så den blev sjask våd og kørte den i bund i et stød, Linda kom efter 2 minutter, og jeg stønnede " hvor vil du have jeg kommer" "i min mund, jeg elsker varm speem" Linda gik på knæ og jeg skød min sperm ud over hendes ansigt og hun slikkede pikken ren. Vi gik i seng og lå og talt om hendes tidligere sex liv, som jeg hurtigt fandt ud at ikke havde været kedeligt, jeg gjorde det hurtigt klart at jeg på ingen måde var jaloux og at jeg nød at se min kæreste med andre mænd.

Det blev lørdag middag og vi kørte til Hundige strand og gik til venstre da det var nøgen område, og hvor der var en del mennesker der nød solen, der var flere par men flest fyre. Vi fik lagt os i en gryde og tog tøjet af og smurte hinanden ind i solcream, Linda smurte min krop ind og da hun kom til min pik rejste den sig hurtigt, en ældre mand var kommet nærmere og sad nu og spillede sin ganske flotte pik et par meter fra os, Linda begyndte at sutte min pik imens hun stod på alle fire med røven mod den ældre mand, jeg sagde at han godt måtte komme nærmere og mærke på fissen, han spillede stadig pik og Linda overtog han pik med hånden og signalerede ligesom til mig om det var okay, " gå til den" sagde jeg, og linda tog hans pik i munden imen der var en anser der var kommet nærmere, "skal du ikke kneppe hende" spurgte jeg den ældre, han var ikke sen til at trænge op i Linda ( uden kondom ) og imen var der en ny pik i Lindas mund, hun suttede mig og den anden samtidig med at den ældre kom i et brøl ud over hendes røv så spermen løb ned af hendes røvhul og fisse, " så er der smurt sagde jeg og rejste mig og gik bag Linda og kneppede hende i den ældres sperm, en mørk tyrker på ca 40 kom over og stillede sig foran Linda med en stor omskåret tyk mørk pik hun straks tog under kærlig behandling, nr 2 stod nu og spillede sin pik at og kom ud over Lindas ansigt imens kun slikkede på tyrkerens stor pik, alt spermen blev slikket at og hun fortsatte med den store tyrker, to andre stod og spillede pik og så på. Jeg gjorde tegn til tyrkerens om at han skulle bytte plads mig mig da jeg ville aflevere min speem i munden på Linda, han fandt et kondom frem og skuffelsen var stor i Lindas liderlige øjne, men på med kondomet, og da hun mærkede den store pin trænge op gik det hele op i liderlighed og hun nød de dybe stød fra den mørke pik, jeg skød min sperm at i Lindas mund og en af tilskuerne kom over og tømte sin pik på samme måde, jeg kunne høre at Linda nød hver gang hun fik en ladning sperm, tyrkeren kom med et brøl, og Linda trak hans kondom af og satte sig på hug foran ham og tømte kondomet ned i hendes mund, den sidste tilskuer kom over og Linda suttede ham til en udløsning i mens jeg holdt hendes hovede imens han nød forestillingen, han kom og Linda gengældte han ladning med at kysse vores pikke rene for sperm. Vi gik derefter ud og fik skulet os og aftalte at dette ikke var sidste gang hun skulle være min nasty hotwife.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.