BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu er det blevet min kone tur til at fortælle om hendes oplevelser, da jeg er blevet kørt ud på et sidespor, ja det er jo også min egen skyld, så nu ordet til Bente

Min mand havde jo presset mig til at få kontakt til Jens over nettet, nu skulle han mærke hvad det er han havde sat i gang.

SEX I DAG?

Hvis jeg skal være ærlig og tænker lidt tilbage, så havde mit eller vores sexliv haltet meget, må nok gribe i egen barm, meget af skylden var nok også min egen. Jeg havde ikke været bevist om mine egne lyster, mange år havde vi jo ikke flyttet os sexuelt. Det var det sædvanlige ind i sengen, han pillede ved mine bryster, så hurtig ned til min fisse, lege lidt med den, så troede han jeg var klar. Ind med pikken, og hurtig var han færdig, mange gange nåede jeg slet ikke at selv at komme. Jeg har også være meget genert, kan jeg se nu, hvorfor jeg ikke havde krævet at han i det mindste så havde slikket mig til en orgasme, men det var jo noget som man ikke gjorde, havde jeg tænkt. Jeg var jo heller ikke den som tog initiativ til noget ekstra spændende.

Jeg må da nok sige at der så skete noget, da min mand Peter, havde lavet den profil på Cockold. Dk. Da han fortalte mig det, blev jeg først rasende, for hvad fanden havde han gang i , skulle jeg bare kneppes af en vild fremmed mand. Jeg skulle bruge noget tid til at sunde mig, før jeg begyndte at kunne mærke med mig selv, at det var måske noget. Jeg må da også indrømme, at vores sexliv var gået på vågeblus, hvis man egentlig kunne kalde det et blus.

Jeg afviste selvfølgelig ideen med det samme, kunne se skuffelsen i Peters' øjne. Jeg kom til at tænke over det, hvis vi skulle blive ved med at være sammen, så skulle der til at ske noget mere, i vores ægteskab.

Jeg gik med til at læse hans profil, og se hvad han havde skrevet, langsomt blev jeg da også tændt, ikke sådan at jeg var fyr og flamme, men en lille flig af noget nyt, var jo begyndt at vokse inde i mig. Måske var ideen ikke så dum alligevel, men at tage springet, og så være sammen med en anden mand end min egen, var nok lige stor nok.

Hvis jeg husker rigtig, så havde vi noget ganske godt sex den aften, jeg prøvede på ikke at lægge bånd på mig selv, jeg prøvede at være mere krævende, tog også selv initiativ.

Kravlede ned på gulvet, løsnede op for hans bukser, ud sprang hans stive pik, enden af den glinsede af hans presperm, han var meget ophidset over ideen med at vi skulle være 2 par. Jeg plejede ikke at være vild med at skulle sutte ham, men jeg tænkte, hvis det her skulle blive til noget, så måtte jeg jo også gøre noget mere aktivt. Jeg tog hans pik ind i munden, lod tungen langsomt køre rundt om hans glans. Kunne høre på hans stønnen, at det var noget som han nød, før jeg så lod den langsomt glide ind i min mund, Jeg kunne ligesom mærke at den voksede inde i min mund, smagen af hans presperm var lidt salt, men ikke specielt væmmelig. Kunne langsomt begynde at mærke på mig selv, at det var ophidsende sådan at kunne mærke at jeg gjorde ham liderlig. Jeg kunne mærke på ham, at det var lige ved, ikke noget med sperm i min mund, så jeg stoppede min sutten, rejste jeg mig op, hurtig kom jeg af tøjet, stod foran ham, lod ham se hele min nøgne krop.

Hurtig var han selv af tøjet og så gik vi i gang, slet ikke som det plejede at være, han var hård og krævende, må da også indrømme at denne gang fik jeg da orgasme.

Jeg var ikke rigtig med på ideen om at vi skulle være 4, hvis der skulle være noget, så var det en mand til os. Så kunne vi jo se om der skulle komme en kvinde ind i legen på et senere tidspunkt.

Nu skulle jeg vise min mand, hvad han havde sat i gang, Jeg overtog vores pc, begyndte at chatte med ham som Peter havde fundet, en mand som hed Jens. Jeg skrev til ham, om hvad han havde tænkt sig, at der skulle ske, når vi måske engang skulle være sammen, om Peter skulle være med osv.

Han skrev, at han mest havde tænkt at det kun skulle være os to, altså Peter skulle gøres til hanrej, tanken var at vi skulle være sammen, Peter skulle være inde i stuen, bevist om at jeg fik noget fremmed pik. Må sige at tanken om, både at prøve noget nyt, og så også gøre Peter godt og grundigt jaloux, var jo dejlig, han må jo ligge som han havde redt, var min 1 tanke.

Jens skrev at han gerne ville ha nogle billeder af mig, han havde sendt nogle billede af ham selv. Selvfølgelig var der flere af hans pik, som om det var noget som jeg lige havde brug for at se. Kunne selvfølgelig godt se, at den var af en anden kaliber en min mands. Hans pik er jo en ganske almindelig pik, på de der 15-16 cm. Men Jens ville jeg nok skyde til at være over de 20, nok ikke så tyk, men længere. Det er måske noget som mænd tænder på at vise til kvinder, i håb om at det er noget som de tænder på, altså billeder af en stiv pik, som om den er flot ha ha.

På en måde måtte de der billeder alligevel have gjort noget, for jeg gik med til at der også skulle tages nogle billeder af mig, okay nok mest af mine bryster og fisse. Fik Peter til at finde hans gode kamera frem, så gik vi i gang. Fuck hvor var det fræk sådan at blive fotograferet, kunne mærke at for hvert billede der blev taget, så blev jeg mere og mere liderlig. Det gik lige ned i min fisse,

Peter begyndte at blive som en rigtig fotograf. "prøv lige at sprede dine skamlæber noget mere, leg med din klit, løft op i dine bryster o.lign. Jeg gjorde jo som der blev sagt, må da også lige lade et par fingre glide hen over min klit, langsomt lod jeg min pegefinger køre rundt om den, langsomt og let som en fjer.
Peters øjne var ved at springe ud, sådan havde han aldrig set mig før, jeg var da også lidt overrasket over mig selv, for sådan en opførsel var helt ukendt for mig, men hvor var det da dejligt, ikke at lægge bånd på sig selv.

Nu skulle han da få nogle frække billeder af mig, om på alle fire, med røven godt løftet. Fik mine ben spredt, så min fisse åbnede sig, sikker på at man kunne se hvor våd den var blevet, fik en hånd om bagpå, hvor så jeg trak mine baller fra hinanden, så man både kunne se fissen og mit røvhul. Skulle lære ham Peter hvad han går glip af, fik pegefingeren om til anus, hvor jeg gjorde som om jeg legede med hullet.

"kom da og knep mig, din nar, kan du ikke se jeg skal ha pik, sikker på at Jens også gerne vil se at den også kan bruges" kom det fra mig af. Pete var hurtig af hans bukser, uden noget som helst forespil, kørte han pikke op i min nu meget våde fisse. Jeg var så våd, at han kom i bund i første hug. Langsomt trak han sig ud Jeg gav et hyl fra mig, kom nu, giv mig din pik, jeg vil ha den op i min fisse, næste gang er det måske Jens der får lov" aldrig før havde jeg brugt sådanne ord, men nu kom det næsten naturligt.

Peter stoppede "jeg skal lige have nogle billeder af din fisse, som er godt fyldt ud af mig, sikker på at det er noget som han kan bruge" hvis jeg ikke var liderlig så blev jeg det, jeg hylede "kom nu i gang, jeg vil ha din pik nu, brug mig, knep mig" Jeg mærkede hans hånd ved min klit, samtidig med han bankede hans pik godt op i min kusse. Nu kom jeg, på en måde jeg ikke før havde prøvet det. Jeg skreg min orgasme ud i rummet, hvor var det da godt, lidt efter kunne jeg mærke at Peter sprøjtede op i mig, vi faldt sammen som våde klude.

Efter at vi havde sundet os lidt, fik jeg mig rejst, tørrede noget sperm væk fra min fisse, det var ved at sive ud, brugte mine trusser, ikke fordi det hjalp ret meget, for de var da godt nok våde. "skal vi ikke se om der var nogle af billederne som der kunne bruges" kom det frisk fra mig af" mens jeg trak i en bluse.

Hurtig var Peter oppe af sengen, fik taget sine underhyler på, og fik fundet usb kablet, i maskinen og kameraet. Fik lagt de nye billeder op på pcén. De var både klare og gode, særlig den, hvor jeg var på alle 4 og man kunne se både fisse og røv. Jeg var slet ikke flov over dem, synes faktisk også de var både flotte og frække, lidt stolt over min krop, var jeg da også, synes selv jeg var en attraktiv tøs.

Fælles fandt vi nogle billeder som vi var enige om at der kunne bruges. "Nu skriver jeg mailen til ham, det er jo ikke noget, som du skal blande dig i" sagde jeg til ham. Kunne se på ham at det ikke lige var noget han lige have forventet at høre fra mig af.

Jeg begyndte at skrive.

Hej Jens, nu får du nogle billeder af mig, både af min fisse (som længes efter dig) og røv. Et par af mine bryster, som venter på dine kærtegn.

Jeg kan næsten ikke vente til vi skal mødes, min fisse er så klar til at blive godt fyldt ud af dine flotte store stive pik, dejligt og spændende at skulle prøve at være helt fyldt ud, ikke af den sædvanlige lille pik.

Jeg vil sutte dig stiv, og hård, du skal kneppe mig, så jeg både ser sol og stjerner, helst flere gange.

Tanken om at Peter den lille hanrej, sidder inde i stuen, bevist om at jeg får en rigtig stor pik banket op i mig, det glæder jeg mig til.

Hilsen din lille kneppedukke. Bente

Mens jeg sådan skrev til Jens, læste jeg højt. Kikkede over på Peter, han så lidt betuttet ud, men hans pik havde da rejst sig igen.

Jeg trykkede på enter, " så Peter så er der lagt op til rigtig pik til mig, jeg glæder mig til at mærke en rigtig pik, banke op i min fisse, ikke en tøsepik som den af din" spillet var begyndt, jeg var ved at leve mig ind i legen, spændende

Forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.