BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg mærkede mine hænder dirre da jeg løftede glasset, og klinkede med de to flotte mænd der smilede ulveagtigt til mig. Vi drak den boblende drik, og satte os til at spise de lækre rejer, som John havde anrettet. Mogens spiste kun med sin gaffel, og bed af sit brød - på den måde havde han sin ene hånd fri til, at lege med mine bryster og mine lår, som jeg ivrigt spredte. Min sjaskvåde elskovsgrotte gik heller ikke fri for beføling – jeg var så gejl, at jeg ikke kunne nyde hans fingres leg med mine spændte skamlæber, og min nu meget synlige klit. Det var som om jeg var let bedøvet i min fisse. Til gengæld oplevede jeg en superstærk følsomhed fra mine brystvorter, der var så spændte, at det næsten smertede lidt. John nød uhæmmet, at jeg skamløst lod en anden mand tage på mig, mens vi snakkede om ugen der var gået, helt som om jeg ikke sad, og fremviste alle mine ynder. Det sank hurtigt i champagnen, og jeg følte den behagelige snurren af den i kroppen. Jeg opdagede ikke, at de to fyre sørgede for, at jeg fik langt den største del af den boblende drik. John drejede samtalen, da han sagde: "Det er ellers noget af en ændring Mona har oplevet, efter at du ringede i søndags" Mogens kælede for mine bryster, mens han spurgte: "Hvad mener du med det?" John lænede sig tilbage i sin stol og sagde frækt: "Nåh det er bare sådan, at hun har været nødt til at onanere ude på toiletterne på arbejdet. Hun fik orgasme, mens de andre piger vaskede fingre, og sad sig i de andre toiletter" Jeg var blevet helt kold af den gamle generthed, da Johns ord blev sagt – jeg havde aldrig afsløret noget så intimt til andre end John, og nu sad han og udleverede mig. Men før jeg kunne give ham et skarpt svar retur, sagde Mogens frækt: "Gjorde du det – har du siddet og spillet din skønne fisse, mens der var så mange omkring dig?" Jeg sagde lavmælt: "Æh – ja, det har været så frækt at være barberet – min fisse er så overfølsom hele tiden. Bare trussernes berøring af mine skamlæber og klitoris, gør mig liderlig, så safterne driver ud af mig"

Mogens lod sine erfarne fingre massere min dirrende klit, så jeg måtte lukke øjnene og stønne af ophidselse, mens han sagde: "Ja – jeg har nydt at mærke at din kusse er dejligt hårløs – og nu kan jeg høre at du bliver lige så liderlig, som jeg havde forventet – har du onaneret andre steder her i ugen?" Jeg hørte hvordan min stemme var helt fordrejet af min lyst, da jeg stønnede: *Uuuhhjaa Mogens – jeg har onaneret en hel del herhjemme" Mogens lo let og sagde frækt: "Vis mig hvordan du spiller din Tøsefisse af – du skal onanere for mig" Mine tanker foer rundt – jeg vaklede virkelig i min beslutning om, at jeg ville springe ud i alle de frække lege, Mogens ville have mig til – det at vise ham mine allerhemmeligste lege, var ved at få mig til at springe fra. Men heldigvis havde champagnen døvet min generthed så meget, at jeg rejste mig, og gik over i vores sofa, og satte mig. Mogens og John kom også og satte sig, så de kunne se mig fra den anden side af sofabordet. Jeg hørte at John havde sat musikken i gang, og jeg så spændt på mine fyre og sagde: "Jeg vil se jeres store stive frække pikke, mens jeg spiller min Tøsefisse af foran jer" Mine to frække f(t)yre, stod nøgne lynhurtige, og satte sig hurtig ned igen. Jeg følte det, som jeg blot havde blinket med øjnene. Synet af deres store stive Tyrepikke, gjorde mig endnu mere gejl end jeg var i forvejen. Jeg begyndte at lege med mine bryster, masserede dem blødt, og mine brystvorter spændtes og svulmede af ophidselse. Jeg smøg hurtigt blusen over hovedet, og kælede og krammede mine bryster endnu mere og mere intenst – åh gud hvor dette var frækt og lækkert – jeg kyssede og slikkede mine bryster, som jeg elskede at de blev leget med af John, de er så superfølsomme. Min ene hånd måtte nu søge ned til min elskovsgrotte, der var et sitrende spændt nervecenter. Mine fingre legede med mine spændte blod svulmende skamlæber, og da jeg rørte min klit, var det som om der gik et elektrisk stød gennem min krop. Jeg gispede ophidset. Jeg sad nu med vidtspredte ben, skoene oppe mod bordkanten, og mine liderlige tyre så ivrige og gejle på min skamløse opførsel. Lige der slap jeg for første gang alle mine hæmninger, og jeg udbrød: "Åhhrjaah min fisse er så liderlig nu – åh ja jeg spiller min liderlige fisse af nu – uuuhhr I skal spille pik nu – jeg vil se jer begge sprøjte jeres sperm på mig, mens jeg onanerer"

SEX I DAG?

Jeg kunne næsten ikke styre mig længere, og mine to dejlige tyre kom over, og stod begge ved knæ et af mine knæ, og masserede deres stive pikke lige foran mig. Synet fik min krop til at eksplodere i en fantastisk stærk orgasme, og, jeg jamrede og klynkede heftigt, mens jeg hørte Mogens brøle: "SÅ KOMMER DET TØS, ÅÅHR FOR FANDEN, ÅÅHR ÅHHRÅÅHRR" Hans hede sperm stråler ramte mine bryster, mave hænder og lår. Samtidigt kom John i sin vanlige kraftige mængde af sperm, der landede over mine brysterne, armene. Min nederdel og lår samt min kusse gik heller ikke ram forbi, og samtidigt kom min kusse også i store sammentrækninger. Mine mænd faldt ned ved siden af mig, og John stønnede: "Du var så bare så fræk Tøs – du er ved at blive en rigtig skamløs Tøs". Mogens masserede mine bryster ind i deres sperm og sagde varmt: "Jeg er vild efter dig Tøs – du er så vildt fræk, at du kan gejle enhver mand op, der krydser din vej – og det fede ved det er nok, at du ikke selv er klar over hvor stærkt du virker på os fyre" Deres ord virkede meget stærkt på mig, John havde jo nok sagt det til mig før – men det troede jeg jo, at alle mænd fortalte deres kærester. Men nu hvor der var en anden mand der sagde det samme, virkede det pludselig meget stærkere på mig, og jeg kunne næsten ikke holde tårerne tilbage. Glædestårer vel at mærke, så jeg turde ikke sige noget lige i de sekunder. Jeg fik styr på mine følelser, mens de to småkyssede mine skuldre, hals og ører. De fornemmede vist min følsomhed lige der, og undlod at spolere det ved en eller anden bemærkning. Mogens kyssede mit øre og hviskede: "Jeg havde en lille gave med til dig, men du så så pragtfuld ud, da jeg kom, at jeg ville nyde dig som du havde bestemt, men har du lyst til at få den nu?" Mit gavegen brød straks frem, og jeg spurgte lidt for nysgerrigt: "Gave – hvad har du fundet på – har du den her?"

Mogens rejste sig leende: "Jamen dog kvinde – du tænder næsten hurtigere på gaver end på en stiv dejlig pik – kan du vente mens jeg henter den?" Jeg rødmede vist forlegent, også John lo og rejste sig og sagde: "Jeg havde advaret dig Mogens, nu skal jeg smutte med ud, og finde lidt køligt at slukke tørsten med" Mine skønne fyre gik ud, og jeg mærkede nu huden begynde at stramme, hvor spermen tørrede ind. Jeg rejste mig op, og gik ud, og sagde til John, at jeg ville gå på badeværelset og nette mig, Jeg tog min lille nederdel af, og så på de mange pletter som mine mænd havde sprøjtet den fuld af. Jeg besluttede mig til, at lægge den til vask straks, men resten ville jeg tage på igen. Jeg skyllede mig hurtigt, og fik frisket min make-up op, og tog så netstrømperne, hofteholderen samt strømpebåndene og de højhælede åbne sandaler på. Jeg bed mig let i de højrøde læber, da jeg så på mig selv i spejlet, men så mig selv i øjnene og hørte min indre stemme: "Gå nu ud, og nyd at være den frække Tøs – de har jo sagt til dig, at det gør dem vilde". Jeg trådte ud af min gamle rolle, da jeg kom ind i stuen hvor begge de to frække fyre sad og ventede forventningsfulde og ventede. Jeg lagde alle mine evner i, at bevæge mig sensuelt over til dem, og se deres anerkendende blikke. Deres retten på deres dejlige pikke var belønning nok for mig, og mit skød reagerede lynhurtigt, sammen med mine brystvorter der svulmede op igen.

Mogens rejste sig med et varmt smil, og rakte mig et glas hvidvin med ordene: "Du ser så fræk ud, at du kunne tænde et helt munkekloster Tøs – skål for det" Vi nød den kolde hvidvin, før Mogens rakte mig en gaveæske, og jeg satte glasset på bordet, og åbnede båndene og fjernede låget. I æsken lå en råhvid sommerkjole øverst. Jeg tog den op, og den var lige min smag. Jeg ville aldrig selv have turde at købe den, da den virkede meget gennemsigtig, men den var flot med reverskrave, ærmerne var nærmest blot antydet ved skuldrene, livet var faconsyet og længden var en del over knæet. Stoffet var af en skøn blød bomuld, og jeg spurgte: "Må jeg gå ind og tage den på?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.