BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kone Pernille og jeg har et åbent ægteskab, hvor vi begge har små affærer ved siden af. Pernille havde nogle gange fortalt om en fyr der hed Mads. Han var i begyndelsen af tyverne og åbenbart en super-elsker. "Både hænder, tunge og lem var skruet rigtigt på ham" som Pernille sagde. En dag fortalte hun så endnu en gang om de fantastiske orgasmer han kunne give hende. Jeg foreslog at vi skulle invitere ham hjem til os en dag, men hun sagde at hun allerede havde tænkt tanken, men at han ikke var til trekanter. Så slog en tanke ned i mig. "Han behøver vel ikke vide jeg er hjemme - bare jeg får lov at kigge på?". Pernille kiggede på mig. Først lidt overrasket men så kom der et frækt blik i hendes øjne. "Jae - så kan du ligge oppe på hemsen og kigge på os". Et par dage efter havde hun aftalt med Mads at han skulle besøge hende en aften. Hun havde fortalt at jeg var til forretningsmøde og ikke ville komme hjem. Vi havde drøftet flere forskellige idéer for hvad min rolle skulle være og var endt med at aftale at jeg skulle nøjes med at kigge på og så på Pernilles tegn ringe til vores telefon, hvorefter hun vil fortælle Mads at jeg var på vej hjem. Når han så var stukket af ville hun "udløse" min spænding.

Så oprandt aftenen. Jeg placerede mig på hemsen i vores soveværelse så jeg havde frit udsyn til dobbeltsengen. Pernille satte sig ind i stuen og ventede. Det ringede på døren, og jeg ventede spændt på hvor længe det vil tage før hun får ham med ind i soveværelset. Der gik et lille kvarter så blev lyset i soveværelset tændt og de kom ind. Pernille gik forrest. Hun så fantastisk dejlig ud i en lang, sort kjole. Den præsenterede hendes kavalergang på ypperste vis og en dyb udringning bagpå afslørede at hun ikke brugte BH for at få barmen til at strutte sådan. I hånden havde hun en drink som hun nippede til. Lige bag hende fulgte Mads som han åbenbart hed. Han så lidt sydlandsk ud - sort, tykt hår og lidt mørk i huden. Han var noget højere end hende og hans skjorte, der stod helt åben, afslørede en fast, veltrænet mave. Hun stoppede op ved fodenden og han stillede sig bagved hende, tog om hende og kyssede hende på halsen. Hun fniste lidt og tog et sip mere af drinken. Han kærtegnede hendes bryster gennem kjolen og hun smøg sig kælent op ad ham. Kjolen lukkedes med en knap på hver skulder. Han åbnede dem begge og kjolen gled ned over hendes krop indtil den stoppede på hendes hofter. Jeg kunne fornøjet se hvordan hendes pragtfulde bryster sprang ud i det fri. Et syn der heldigvis altid giver mig uro i bukserne. Mads fortsatte nu sin leg med hendes bryster uden kjolestoffet imellem hans fingre og hendes bløde hud. Han var tydeligt ophidset over hendes anatomi og hendes stive brystvorter afslørede at hun heller ikke var upåvirket. Hun lagde hovedet tilbage mod hans skulder og nød helt tydeligt hans leg med brysterne.

Pernille lod hænderne vandre bagud og bag sin ryg åbnede hun hans bukser. Selvom de stod meget tæt kunne jeg ane en voldsom bule i hans stramme underbukser. Hun stak en hånd ned i underbukserne og begyndte at kæle for ham. Imens skubbede han kjolen udover hendes hofter så den gled til jorden. Hun havde nu kun trusser og højhælede sko på. Jeg genkendte med fryd de grønne g-strengstrusser. De er skåret højt og sidder perfekt på hende. Pernille trak hans underbukser ned med den ene hånd mens hun holdt om hans pik med den anden. Underbukserne gled mod gulvet og hun kørte blidt forhuden frem og tilbage over det store hoved. Mens hun gjorde det lod han hendes bryster undslippe hans hænders opmærksomhed og han trak skjorten af og trådte ud af bukserne. Pernille vendte sig rundt og lagde armene om ham. Hun pressede sig mod hans nu helt nøgne krop og de kyssede. Man kunne tydeligt se at det ikke var første gang de kyssede, det var både inderligt og flammende. Pernille er ikke specielt lys men i omfavnelsen med hans veltrænede og solbrune krop så hun både lille og næsten hvid ud. Han tog med begge hænder om hendes balder som g-strengen så gavmildt udstillede. Deres læber skiltes og Pernille satte sig på knæ. Hans store, hårde lem dirrer lige foran hendes ansigt. Han kigger stolt ned på den og tager den i hånden. Pernille elsker når en fyr er veludrustet, og selv om jeg kan prale af at være over gennemsnittet er Mads' både længere og bredere. Hun kigger på den med både forventning og fascination. Hun laver trutmund og kysser det opsvulmede hoved. Hun fortsætter bevægelsen og åbner munden i takt med at det store lem glider ind imellem hendes bløde læber. Det er utroligt ophidsende at se på, men jeg modstår fristelsen og lader mine bukser forblive lukkede. Hun kører sit hoved op og ned i langsomme, dybe træk. Ikke fordi hun kan have ham helt til roden, men jeg kan se på hans ansigtsudtryk at han må ramme bagest i hendes mund hver gang. Med næsten smertelige tilkendegivelser fra mit skød ved jeg udmærket hvad Mads oplever. Pernille er sublim til at slikke, og hun har både en livlig tunge og nogle fantastiske læber. Til sidst slipper hun ham med et svup og lader sin tunge spille henover det store hoved. Tungen kører så ned langs skaftet og hun begynder at sutte på de store kugler. Både hans vejrtrækning og hans ansigtsudtryk viser tydeligt at han nyder hendes færdigheder - og den iver Pernille ligger i "sagen" vidner om at han ikke er alene om at nyde det.

Han bøjer sig ned og tager fat om Pernilles arme. Han løfter hende op, drejer rundt og ligger hende på ryggen på sengen. Hendes ben ligger ud over sengekanten. Han ligger sig på knæ mellem hendes ben og begynder at kærtegne hendes ben - og han tager både fingre, læber og tunge med i projektet. Det var vist længe siden hendes velplejede, slanke ben havde nydt så stor opmærksomhed. Med stor ømhed befriede han hendes fødder for de højhælede sko, hvorefter han lod sin tunge glide langsomt fra hendes vrist og op ad indersiden af benet. Da han nåede toppen af hendes lår lod han tungen glide henover den smalle trussestreng på hendes mellemkød og så nedad det andet ben igen. Så lader han hænderne glide opad hendes ben, op til trusserne som han tager fat i. Pernille løfter villigt enden, og han trækker dem af hende. Han kigger kærligt på hendes veltrimmede, men stadig krøllede lille hårdusk der dukker frem. En serie småkys rammer hendes underliv før han mere målrettet med to fingre åbner hendes skød og sætter tungen mod hendes lystknop. Jeg kan naturligvis ikke se hvad han præcist leger med, men efter at dømme ud fra den relativt store bevægelse hans hoved har, samt Pernilles højlydte reaktioner, er der vist ikke meget der undgår hans opmærksomhed. Så stikker han hænderne ind under hendes balder og nærmest presser hendes underliv mod sit ansigt. Pernille var allerede meget ophidset inden han "skiftede taktik" og der går kun få øjeblikke f¢r hun begynder at k¢re hovedet fra side til side. Han må virkelig kunne sine ting for snart vrikker hun også underlivet op og ned. Hun klemmer benene sammen og hans hoved må være ved at blive klemt mellem hendes smækre lår. De svære arbejdsbetingelser generer ham åbenbart ikke for Pernille bliver ved med at ligge meget uroligt og stadig oftere udstøder hun hæse og nærmest rallende lyde. Han ændrer grebet om hendes bagdel lidt og jeg kan gætte mig til at han nu også stimulerer hende bagi med en finger. Det er noget der ofte skubber hende udover kanten og der går da heller ikke lang tid før hun kommer i en ret voldsom orgasme. Hendes ben glider afslappet til side og hans overophede ansigt kommer frem igen.

Pernille har normalt ikke behov for hvile sig efter en orgasme hvis der er en ny i farvandet, og det ved han åbenbart for han kravler straks op i sengen til hende. Han har åbenbart samme passion for at tilfredsstille en kvinde som mig. Hans imponerende lem er i hvert fald nærmest vokset mens han har ligget mellem hendes lår. Han ligger sig oven på hende, og de kysser lidenskabeligt. Mellem kyssene hører jeg Pernille stønne at hun vil have ham nu, og da han ikke reagerer øjeblikkeligt, tager hun med begge hænder ned mellem benene og fører ham op i sig. "Tag mig, min unge tyr!" - jeg kan høre liderligheden i hendes stemme. Han begynder nu at lade sit store lem glide ind og ud af hendes våde skød. Som jeg kender det så godt fra mange elskovsoplevelser med Pernille ved jeg at hun stadig summer af ophidselse fra den orgasme hun lige er blevet slikket til, og jeg kan ikke lade være med at misunde ham lidt. At have hende under sig i dén stemning er uforligneligt. Mit lem presser sig mod buksernes stof ved synet af at den unge, virile fyrs bagdel bevæge sig op og ned mellem min kones lår. Deres vejrtrækning bliver mere og mere stødvis, og hans bevægelser hurtigere og hurtigere. Længe elskede de på den måde - hun på ryggen, modtagere hans manddom mellem sine villigt spredte ben. Hendes yppige barms lyse kød vuggende i takt med hans stød. Så med ét samler hun benene om ham, og får med et nærmest brydningslignende tag væltet ham ned på ryggen. Hun begynder straks at ride hans hårde lem, der er forblevet inde i hende. Først gør hun det langsomt, hvor hun hæver sig så meget at han næsten glider ud af hende, hvorefter hun glider så langt nedover ham igen at hendes balder rører hans spændte pung. Hun sidder ret op, og mens hun med sine skedemuskler behandler ham, kærtegner hun ugenert sin bryster med begge hænder. Hun øger farten, hvilket går udover den grundighed, hvormed hun sørgede for at kærtegne hele hans lem, men til gengæld kan jeg se det blik i hendes øjne der betyder at en orgasme er nær. Hun er så dreven i sengen at hun ikke bare griber den med det samme, men hun rider ham i et tempo, der gør at hun balancerer på randen af orgasme i lang tid. Til sidst kan hun ikke hold det ud længere, og med en voldsom skælven og en række små klynkelyde kommer hun så. Hun giver ikke sig selv lov til at hvile, men kravler ned på gulvet, og liggende på alle fire siger hun at han skal tage hende indtil hun kommer. Han er ikke sen til at følge hende, men jeg får et kick ud af at se denne unge, veltrænede fyr med en enorm rejsning bevæge sig hen imod den bagdel Pernille lokkende vrikker lidt med. Han fører sig uden videre op i hendes varme indre, og med et fast tag om hendes hofter, tager han hende med dybe stød. Jeg må næsten bide mig i hånden for ikke at stønne lidt ved synet af at det rykker i hele hendes krop for hvert stød. Han presser en finger op i hendes numse, og samtidig bliver hans vejrtrækning mere ujævn. Pernille må støtte imod med begge arme for ikke at blive væltet da hans sidste, voldsomme stød kommer. Så kommer de begge i en samtidig orgasme. De falder sammen på gulvet. Nøgne og svedige ligger de begge tæt omslyngne.

Som aftalt lader jeg dem ligger 4-5 minutter før jeg trykker på mobilen. De farer begge sammen da telefonen ringer. Efter et par ring kravler Pernille hen og tager den. "Hej skat", siger hun, efterfulgt af "Nå!", "allerede?" og "Jamen så ses vi om lidt". Det sidste fik ungersvenden til at fare sammen, men da hun har lagt røret på smiler hun til ham, og siger at hendes mands kursus var blevet aflyst, og at jeg ville være hjemme om en time. Han begynder at kigge sig om efter sit tøj, men hun skubber ham omkuld på gulvet, og griner at hun vist skylder ham lidt mundgodt. Hun tager fat om hans lem, der allerede er begyndt at vise lidt interesse, og da hun har suttet et par gange på den står den igen rank og kampklar. Hun siger lidt hæst at det da ville være synd at lade al den kraft gå til spilde, og lader straks sine læber omslutte den igen. Men lange bevægelser sluger hun ham helt igen og igen. Han stønner højt hver gang han glider ned i halsen på hende. Hun meget grundigt og nærmest aggresivt hårdt. Så slipper hun ham, og sætter sig på sengekanten. "Kom så, tyr!", stønner hun med sine allerede godt fedtede læber, "spil den så af i mit ansigt!". De har åbenbart prøvet det før, for han står faktisk allerede og spiller lige foran hendes ansigt. Hun kigger ham dybt og liderligt i øjnene, mens hun begynder at lege med sine bryster. "Kom så - giv mig alt hvad du har!", fortsatte hun udfordrende, og det var hvad han gjorde. I store sprøjt væltede spermen fra hans lem. Og det meste ramte hende i ansigtet, både i panden og på kinderne. Mens hun tog ham i munden og slikkede hans hoved rent, fik han pludselig øje på uret, og med ét farede han rundt og trak sit tøj på. Jeg smilede for mig selv, jeg vidste godt at tiden går hurtigt når Pernille er i slikke-humør. Med numsen bar og spermen løbende ned over ansigtet fulgte hun ham ud af soveværelset, og straks efter hørte jeg hoveddøren smække.

Jeg var allerede på vej ned af trappen, og tøjet røg af undervejs. Pernille havde gættet min tilstand, og kom småløbende ind igen. Hun lagde sig på ryggen på sengen, og jeg trak hende ud til kanten, så jeg kunne stå op mens jeg tog hende. Hun spredte benene vidt, og mens jeg tog fat om hendes ankler, pressede jeg mit hungrende lem op i hende. Hun udbrød et lille koket hvin, hvilket kun ophidsede mig endnu mere. Jeg tog hende hårdt og lige på, og nød synet af hendes hvide bryster, der gyngede i takt med mine stød. Hun førte en hånd ned mellem benene og begyndte at lege med klitten. Hun hviskede "Jeg vil ha' dig bagi, Christian!". Jeg kiggede på hendes spermplettede ansigt. Hendes udtryk var 100 pct. liderlighed, og jeg trak mig ud, og førte den nedad og ind imellem hendes balder. Forsigtigt pressede jeg mig forbi hendes ringmuskel, og kørte med blide tag ud og ind, for selvom vi har dyrket anal-sex mange gange, er det langt fra hver gang, så hun er altid lidt jomfruelig deromme. Men i dag havde Mads jo gjort lidt af forarbejdet, så der gik ikke længe før hun gav mig lov til at sætte fart på, "men", sagde hun, "du må ikke komme - jeg vil have din sperm på mine bryster!" Jeg kunne mærke at det rykkede lidt i underlivet ved tanken om at hun skulle sprøjtes til med mere sperm. Jeg begyndte at øge tempoet. At vi ikke dyrker anal-sex så tit gør også at hun forbliver meget stram i numsen, og jeg fik virkelig sved på panden ved det varme og stramme hul jeg elskede. Hun fortsatte med at nulre sin klit, og begyndte at udstøde nærmest klagende støn for hvert af mine stød. Da jeg kunne mærke at det var lige før, trak jeg mig hurtigt ud og spillede nogle få træk før jeg sprøjtede i store kaskader udover hendes bryster og mave. Mens jeg sprøjtede onanerede Pernille sig til endnu en orgasme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.