BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Halvanden måned efter brylluppet og den lækre nat på hotellet, skulle Nikoline og jeg en tur i sommerhuset igen. Vi havde bryllupsdag om lørdagen og bedsteforældrene havde tilbudt at passe ungerne hele weekenden. Vejret var heldigvis stadig skønt og bilen blev pakket med en smule tøj og en masse vin. 

Børnene var blevet hentet direkte efter skolen fredag, så vi suste mod sommerhuset, så snart jeg kom hjem fra arbejde. Allerede i bilen, var der en fræk stemning. Vi vidste begge godt, at vi skulle over og have en masse lækker vin og sex, men stemningen var ekstra god. Om det skyldtes bryllupsdagen, eller noget helt andet vidste jeg ikke. 

SEX I DAG?

Jeg nød igen bare alene tiden med Nikoline og der gik heller ikke længe før hendes hånd havde fundet mit lår. 

I et par løse shorts havde jeg dog svært ved at skjule min begejstring, hvilket hun hurtigt bemærkede. “Du er klar, hva skat” sagde hun og jeg kunne hurtigt svare at det kunne jeg ikke benægte. Hun sendte mig et frækt smil og lagde hånden på min pik. 

En lille times tid efter, ankom vi til sommerhuset og fik hurtigt bilen tømt. Vinen røg på køl og vi gik en tur mod stranden. Snakken faldt hurtigt på sidste gang vi var her. Du havde tydeligvis ikke glemt den behandling, Søren og jeg gav dig på terrassen. Jeg havde bestemt heller ikke glemt, hvad det gav mig. Den liderlighed jeg følte, ved at se dig forkæle en anden pik. Den stolthed, hvis man kan kalde det det, ved at se hvor meget Søren havde lyst til dig. Det var vist et win win for os begge to. Halvvejs gennem klitterne, var der noget som engang, måske havde værste en lille sti. Den var nu så småt ved at blive lukket til, men man kunne stadig godt kæmpe sig igennem. Tyve meter inde, lidt skjult fra hovedstien ned til vandet, slutter afvejen i et lukket lille område med det fineste sand, lidt nedsunket imellem en masse højt siv. Der var helt vindstille og fredeligt. “Skulle jeg ikke få gjort noget ved den pik, som var så klar i bilen” kommer det fra Nikoline og jeg er hurtig til at svare “gerne”. 

Vi smider os i sandet og hun får hurtigt fisket min allerede stive pik frem. 

Hun sidder på knæ imellem mine ben og spiller langsomt min pik. Jeg ligger så jeg kan se lige henover sivene ud til stien og ned til vandet. Udsigten kan man i hvert fald ikke klage over. Hun ved jeg elsker når hun onanerer helt stille og roligt på min pik. Og selvom vi ligger lidt til offentligt skue, kan jeg heller ikke lade vær med at komme med små støn. Efter et par minutters leg, retter Nikoline sig op og sætter håret op i hendes elastik, hvorefter hun synker ned over min pik og begynder at sutte. Hendes dejlige røv stritter i vejret og jeg nyder at mærke hendes tunge. Elsker hendes blowjobs, og holder sjældent længe. Hun er ekstremt god til at balancere imellem, at have den i munden, spille den af og forkæle resten af området, med blide slik og kys. Alt imens hendes numse svajer fra side til side. 

Jeg ved ikke om det er omgivelserne eller situationen, men mine sanser er meget skærpede, for jeg plejer normalt ikke at opfange noget omkring mig, når Nikoline har min pik i munden, men jeg kan høre mennesker komme gående ude på stien. Jeg får hurtigt spottet dem, men de ser ikke mig. I en smule panik skubber jeg mig lidt ned i sandet, så de ikke kan spotte mig, Nikoline spørger med det samme, hvad jeg laver og fortæller at der er mennesker ikke langt fra os. “Frækt” siger hun og sætter tempoet op. Jeg kan slet ikke stå for at den lille frækkert ligger nede mellem mine ben og sutter min pik, alt hvad hun kan, uden at give, chancen for at blive opdaget, en tanke. “Kommer du mig snart i munden” siger hun og ikke mange sut efter kan hun tydeligt mærke orgasmen er på vej, mine ben sitre og pikken begynder at pumpe. Hun sluger det hele og smiler op til mig. “Hvad med dig skat” spørg jeg. “Jeg skal nok få mit” siger hun og rejser sig op. “Kom, vandet kalder”. 

Jeg rejser mig op og får mine shorts på igen. Vi lister gennem den lille sti igen og ud på hovedstien. Fem minutter efter, er vi ved vandet og får hurtigt smidt tøjet. Efter et hurtigt dyp går turen retur mod sommerhuset. Da vi kommer forbi stien ind til det lille halvprivate område, klapper jeg Nikoline i måsen og siger, “derinde har jeg engang fået det lækreste blowjob”. 

“Idiot” siger hun og smiler til mig. “Men tak”. 

Tilbage i sommerhuset, snupper vi et hurtigt bad, hvorefter Nikoline smider sig ud på solvognen og jeg begynder på maden. Vinen bliver åbnet og jeg sørger for at hendes glas aldrig er tomt. At hun ligger helt nøgen derude, gør bestemt heller intet. 

Jeg ligger mærke til at hun er meget optaget af sin telefon og fornemmer hun har gang i en dybere samtale. “Skat” kalder hun. “Hva så?” Spørg jeg.

“Kan du huske min veninde Sofie fra studiet?” “Sagtens” siger jeg, “men det skyldes primært, at du har fortalt hvordan I engang var endt i et frækt kysseri, grundet et drukspil og en del alkohol”.

“Præcis hende, hun er inde i byen og færdig med et kursus, må hun kigge forbi?” Spørg hun.

“Selvfølgelig” siger jeg. Jeg ved udemærket at en gæst ikke kommer til at forstyrre vores sex. Så har vi det bare lidt mere afdæmpet, inde på værelset. 

Nikoline hopper i tøjet og sætter en tallerken mere på bordet. Et kvarters tid senere dukker Sofie op. 

Der bliver hurtigt krammet og to minutter senere, sidder de på terrassen og drikker vin. Jeg kan hurtigt fornemme, at jeg ikke får mange ord iført i dag, men det gør nu ikke noget. Elsker at se Nikoline hygge sig. 

Og en hel aften med et glas vin i hånden, imens jeg kigger på to meget flotte damer, er ikke noget jeg klager over. 

I modsætning til Nikoline er Sofie brunette. Højden er den samme, men Sofie har dog et par kilo mere på kroppen, det gør så også at hun er udstyret med et par store flotte bryster. 

Vi får spist og damerne snakker i et væk, men sådan var det også dengang på studiet. De trives godt i hinandens selskab og har altid noget at snakke om. Jeg sidder det meste af tiden og fantaserer om, hvordan det så ud da de kyssede og Nikoline læser mig som en åben bog.

“Jeg kan se I dit blik af du tænker perverst” siger hun og jeg for fremstammet at hun burde vide hvad der rumsterer i hovedet på mig. 

“Hvad er det” spørg Sofie og Nikoline små griner og spørg om hun kan huske deres drukspil på studiet, nogle år tilbage. “Har du fortalt ham det” udbryder Sofie og bliver lidt rød i hovedet. Nikoline nikker. 

“Vi var vist lidt fulde den aften, men sjovt var det” siger Sofie. De griner begge to. Og jeg prøver at gemme et meget stift lem væk under bordet. Timerne flyver afsted og vi kommer i tanke om at vi hverken har tilbudt Sofie at overnatte eller redde op i ekstraværelset, men det lå måske i kortene da samlingen af tomme vinflasker tyder på hun nok ikke skulle køre hjem i aften. “Jeg går stærkt ud fra, du bliver til i morgen Sofie?”. Spørg jeg og hun bliver helt forlegen. “Undskyld havde slet ikke skænket det en tanke” siger hun og kigger over på Nikoline. “Selvfølgelig skal du det” kommer det fra Nikoline og jeg rejser mig og finder lagen samt sengetøj frem. Det er hurtigt lagt på og jeg er tilbage i stuen. “Tak” kommer det fra dem begge. 

Jeg takker af for i aften og lader pigerne blive siddende lidt endnu. Det er rart at smide sig på sengen og koble lidt af med telefonen. En halv times tid efter kommer Nikoline ind. “Hej skat, tak fordi hun måtte kigge forbi” siger hun. Jeg smiler bare til hende. Hun smider hurtigt tøjet og hopper ned under dynen til mig. Hun får et kys og jeg mærker hendes hånd på min pik. “Du skylder en orgasme” visker hun i mit øre og begynder at kysse mig på halsen. 

Med at fast greb om min pik, svinger hun sig hen over mig og retter den mod hendes fisse. Jeg glider ubesværet op i hendes allerede sjask våde hul og hun begynder så småt, at vugge op og ned, så pikken kommer helt i bund. “ du er klar hva skat” kan jeg ikke lade vær med at drille. “Det er da klart” siger hun “jeg har da vidst hele aftenen, at jeg skulle ind og kneppes”. 

Hun sætter tempoet op og jeg nyder at se hvordan hendes varme fisse, sluger hele pikken i hvert stød. Jeg elsker når hun går så langt op at pikken næsten slipper fissen. Så føles det næsten som den første penetration i hvert stød. Det gør så også at jeg meget hurtigere nærmer mig udløsning. Jeg giver hende et smæk i røven for at få mine tanker lidt væk fra orgasmen, og glemmer helt at vi har en gæst i huset. Nikoline ser ikke ud til at ænse det. Hun er ved at nærme sig og kan mærke på hende at hun koncentrerer sig mere og mere. Hun stønner højere og kan mærke hvordan safterne løber ud af hende. “Jeg kommer skat” stønner hun og retter sig op. Hun lyder fantastisk og kombinationen af hendes orgasme og at se hendes strittende bryster får mig næsten til at komme. Ingen tvivl om at Sofie måtte have hørt hende. Nikolines orgasmer er ikke de længste, men til gengæld meget høje. “Nu skal du tage mig” kommanderer hun og placerer sig på alle fire. Jeg får hurtigt sat mig bag hende, og pikken finder nemt vej. Hun ved jeg elsker, hvis hun synker helt ned og spreder benene så langt ud hun kan. Hendes varme, våde fisse føles ekstra stram i den position. 

“Knep mig så” stønner hun og jeg sætter tempoet op. Hun kommer med hendes små dejlige klynk når jeg støder i bund og det, blandet med hendes kommanderende, smæk min røv støn, gør at jeg kommer hårdt, langt oppe i hende. Jeg har også i liderlighedens vildskab glemt alt om vores gæst og stønner meget højt gennem orgasmen. Nikoline har lagt hovedet helt ned på puden og ligger bare og nynner mmm lyde. “Jeg elsker når du fylder mig op” siger hun “ jeg kan mærke hver eneste pump den laver”. 

Jeg falder sammen over hende og kysser hendes nakke. “Tak for lækker sex skat” hvisker jeg til hende. 

“Jeg tror det er for sent med hvisken” griner hun og hopper ud på badeværelset. 

Vi sover skønt den nat. 

 

Morgenen efter, er dejlig slow. Vi vågner stille og roligt op og kan høre Sofie pusle ude i stuen. Nikoline hopper i en af mine T-shirts og lister ud til hende. Jeg bliver liggende lidt endnu. Duften af frisk kaffe får mig dog hurtigt ud af sengen. Solen skinner og temperaturen er allerede vej op. Vi sætter os ud på terrassen og nyder kaffen. 

“Ved I hvad der er mest irriterende, ved ikke at have haft sex i 3 måneder” spørg Sofie. Jeg får næsten kaffen galt i halsen og Nikoline sidder helt cool og spørg, “nej fortæl”. 

“Det er, at man konstant er liderlig og så skal man ovenikøbet falde i søvn til to mennesker som knepper så højlydt, at de helt må have glemt man lå der” siger hun og smiler. 

“Jeg må vist hellere hente morgenmaden” skynder jeg mig at sige og lister ind i køkkenet. Pigerne er flade af grin derude. 

Da jeg kommer retur, smiler Nikoline og siger, “ jeg har lovet at vi ikke knalder så højlydt igen, måske”. 

Efter maden vil pigerne til stranden og nyde lidt sol inden, den bliver for varm. Jeg vil et smut ind til byen og handle ind til aftensmaden. Jo før jeg får hentet maden jo før kan jeg åbne vinen igen. 

“Jeg kigger ned til jer, når jeg kommer hjem” siger jeg. Nikoline smiler og siger, 

“Du ved hvor du kan finde os”. 

Fem minutter efter var de smuttet og jeg kørte mod byen. 

Det nødvendige blev købt ind og det blev da også til en enkelt flaske rosé. 

Tilbage i sommerhuset hoppede jeg i mine badeshorts, fandt tre glas og tog vinen under armen. Vejret var skønt. Solen skinnede og der var en let brise. Jeg snuppede solbrillerne og gik mod stranden. Med Nikolines kommentar i hovedet, kunne jeg næsten kun gætte på de havde lagt sig ind i det private område lidt væk fra stien. 

Da jeg nærmede mig kunne jeg tydeligt høre at jeg havde gættet rigtigt. De var i gang med endnu en af deres samtaler om gamle dage. “Er I anstændige piger” kalder jeg og de svarer begge to “ja da” i munden på hinanden. 

Helt anstændige vil jeg nu ikke kalde dem. Synet jeg kommer ind til, er fantastisk. 

Nikoline har taget vores kæmpe festivals tæppe med, som måler fire gange fire meter og midt på tæppet ligger begge piger, kun iført trusser. Begge to med brysterne til frit skue. Nikolines pisse frække strittende bryster og Sofie med hendes store lidt hængende bryster. 

“Det havde jeg ikke lige forventet” stammer jeg. 

“Jamen Sofie havde jo ikke badetøj med, da hun troede hun skulle hjem efter arbejdet” fortæller Nikoline. 

“Dejligt I fandt en løsning” griner jeg. 

De bliver budt et glas rosé, og jeg sætter mig ned ved siden af dem. Jeg prøver så godt jeg kan, at gemme min allerede stive pik lidt væk. Nikoline kan dog tydeligt se at jeg prøver at gemme den væk. 

Hun smiler til mig og spørg om jeg nyder synet. “Det er ikke hver dag man, har to par flotte bryster at kigge på, så jeg klager ikke” får jeg fremstammet. 

“Nej det kan vi se” siger Sofie, med et skævt smil og peger mod min pik. 

Da jeg ligesom ikke kan skjule min begejstring alligevel, smider jeg mig på ryggen. Nikoline drejer sig, så hun kan bruge min mave som pude. 

Her ligger vi lidt og nyder solen. Der er helt stille omkring os, det er kun den lette brise der får sivene til at blafre stille frem og tilbage. 

Nikoline ligger hendes hånd på mit lår og bevæger den langsomt op under mine shorts. Hun elsker at drille, så jeg tænker egentligt bare hun vil pirre mig lidt, men hendes hånd fortsætter helt op og tager fat om min pik. “Opfør dig ordentligt” prøver jeg at hviske til hende, men Sofie kan tydeligt høre det. 

“Begynder I nu igen” siger hun. 

“Nej nej undskyld” griner Nikoline

“Skulle bare lige mærke om den stadig var stiv”. 

“Var den så det” kommer det fra Sofie 

“Fuldstændig” siger Nikoline 

“Jeg må indrømme at I var meget frække at høre på i går, kan godt mærke jeg snart skal have fundet mig noget pik” siger Sofie. 

Nikoline sætter sig op og kigger på hende. 

“Jeg deler gerne, hvis du trænger” kommer det fra hende. 

“Undskyld hvad” udbryder jeg

“Tænk på det som en bryllupsdags gave” griner Nikoline 

“Mener du det” siger Sofie 

Få sex i dag

Nikoline nikker og tager fat i Sofies hånd. Hun placerer den på min pik. Jeg kan ikke lade vær med at stønne. Sofie begynder stille og roligt at gnide hendes hånd op og ned ad pikken, imens Nikoline kravler op til mig. Kysser mig på halsen og hvisker i mit øre, “nyd det”. 

Hun ligger sit hoved på min brystkasse og svinger hendes dejlige røv ud til siden. Jeg kan lige akkurat nå den og får hurtigt placeret min hånd der. Der ligger hun egentligt bare og iagttager, hvordan Sofie leger med min pik. Jeg kan intet se på grund af Nikoline, så jeg drejer mig lidt ud mod hendes røv, så jeg kan få hånden helt ind mellem hendes ben. Langsomt får jeg min finger forbi det første hul og rammer hendes drivvåde fisse. Hun løfter hendes ene ben lidt og jeg får fri adgang. Jeg ligger hovedet tilbage i sandet og nyder hvordan jeg hurtigt mærker solen varme i ansigtet, Sofies hænder og Nikolines våde fisse. Jeg kan mærke at Nikoline nyder det for hun begynder så småt at stønne imens hun langsomt vrikker måsen op og ned. “du må gerne sutte ham” hører jeg Nikoline sige, og mærker Sofie stoppe hendes leg. Der bliver taget fat i mine short og trukket ned. Nu kan jeg i hvert fald, slet ikke gemme min begejstring mere. Nikoline tager fat og begynder stille at spille den. Jeg nyder den velkendte hånd og mærker en varm tunge der rammer spidsen. Det får Nikoline til at stoppe hendes hånds bevægelser og retter i stedet for pikken frem. Jeg kan nu tydeligt mærke hvordan Sofies våde læber, slutter sig om pikhovedet og hvordan hun langsomt begynder at tage den længere og længere ind. Nikoline har stadig fat om roden, og jeg nyder bare hvordan de begge to forkæler mig. Tanken om at det ikke er min kone der sutter min pik lige nu er voldsom. Nu har jeg jo gennem de sidste mange år været vandt til hendes våde læber og frække tunge og lige nu er det tydeligt at mærke det ikke er hende der er dernede. Jeg kan heller ikke lade vær med at sammenligne. Man kan tydeligt mærke på Sofie at hun ikke har fået pik længe. Hun sutter med en skøn iver og sørger for at intet bliver glemt dernede. 

Nikoline har fået nok af at kigge på og slipper pikken. Hun vender sig om mod mig og spørg om jeg ikke kan sprede benene lidt mere, så der er plads til to. Jeg behøver ikke engang svare, da hun allerede er halvvejs dernede. 

Begge piger ligger nu mellem mine ben og skiftes til at sutte mig. Jeg tvivler på man finder et meget bedre syn. Og kan slet ikke lade vær med at kigge. To dejlige numser i vejret og fire øjne der kigger på en, imens to tunger forkæler min pik. Hvis ikke det havde været for de små pauser hvor min pik skiftede fra den ene mund til den anden, var jeg for længst kommet. Jeg tænder enormt meget på det, jeg ser foran mig når jeg har sex. Så dette syn gjorde at jeg hele tiden var jernhård og på nippet til at komme. Da det igen er Sofies tur til at sutte, kan jeg se Nikoline hviske noget til hende. Sofie smiler og hvisker tilbage. “Hvad pønser I to nu på” spørg jeg og Nikoline svarer hurtigt, “vi pønser ikke på noget, jeg spurgte hende bare hvor hun om lidt, helst ville sidde” 

“Spændende, hvad endte det så med?” Spørg jeg. “Luk øjnene og gæt” siger Nikoline og smiler. 

Jeg lukker øjnene og ligger hovedet tilbage i sandet. 

Jeg kan mærke de begge to rejser sig op. 

Jeg fornemmer den ene af dem nærmer sig mit ansigt, da solens skarpe stråler bliver væsentligt mildere i mine lukkede øjne. Et ben rammer sandet på hver side af mit hoved og en hånd tager forsigtigt fat om min pik. Næsten synkront med at en varm våd fisse, sætter sig ned over mine læber, glider den strammeste lille våde fisse sig ned over min pik og tager det hele ind. Jeg er faktisk i tvivl om hvem jeg slikker, men kan meget hurtigt bruge udelukkelsesmetoden, da jeg tydeligt kan genkende Nikoline på min pik. Måden hvordan hun altid lige kører pikhovedet, blidt henover skamlæberne, inden hun guider den ind. De første par cm føles altid som om der ingen plads er og jeg når altid at tænke, at jeg umuligt kommer derind, men så giver hun efter og næsten ubesværet synker hun stille og roligt helt ned over min pik. Det er en fantastisk følelse, som jeg nyder hver gang og derfor slet heller ikke er i tvivl om at jeg er oppe i hende nu. Begge piger er drivvåde og jeg gør det bedste jeg kan for at forkæle Sofies fisse. Jeg har dog lidt svært ved at holde fokus på slikkeriet, da jeg hele tiden hører dem begge stønne og Nikoline der har sat tempoet op. Sofie sidder omvendt på mit ansigt, så hun kan nyde synet af Nikoline der ridder mig, og mellem hendes støn kan jeg også høre hende sige hvor frækt hun syntes det ser ud når pikken bare forsvinder ind i hende. Jeg misunder hendes udsyn en smule, men tænker heller ikke jeg skal klage. Jeg ligger med tungen på en fremmed sjaskvåd klit og har begge hænder placeret på hendes røv. Den bliver også masseret grundigt. Hun har heller intet imod jeg spreder hendes baller en gang i mellem, hvilket er skønt da jeg får en lille glimt at begge hendes frække huller på samme tid. 

Jeg kan også lige nøjagtigt nå hende bryster, men bliver overrasket over at jeg kan mærke de allerede er optaget af Nikoline. Det er en fræk tanke og jeg finder hurtigt hendes baller igen.

Det er sjovt at mærke hvor forskelligt jeg skal slikke Sofie i forhold til Nikoline. 

Nikoline elsker at jeg gør det blidt og gerne over hele fissen, imens jeg stille og roligt leger lidt med en finger i hende. Ud fra Sofies støn lyder det til at hun foretrækker at jeg koncentrerer mig primært om hendes klit og gerne i et okay tempo. 

At jeg ikke er kommet endnu er mig en gåde. Den friske luft, solens varme, den frække stemning, pigernes små støn og klynk, Nikolines stramme fisse og Sofies vuggen frem og tilbage, er en skøn kombination. “Hvor kommer du nemmest henne?” Kan jeg høre Nikoline spørge

“Lige her” stønner Sofie. “Han har en lækker tunge, og rammer helt rigtigt”. 

“Dejligt, glæder mig til at høre dig komme” klynker Nikoline. 

Med den motivation, tager jeg et fast greb om hendes røv og sætter tempoet lidt op. Der går ikke lang tid, så kan jeg både høre og mærke Sofies støn og vuggen, blive kraftigere. “Jeg kommer” skriger hun og glemmer alt om tid og sted. Hendes lår ryster voldsomt omkring mit hoved og hendes fisse, bliver dejlig varm. Var der folk i nærheden havde de sagtens kunne høre hende, for hun holdte slet ikke igen. 

Hun falder sammen over mig og læner sig op ad Nikoline. Om det er min pik eller Sofies orgasme der gør det, ved jeg ikke, men det får Nikoline ud over kanten. Jeg kan tydeligt mærke, at hun er ved at komme. Hendes stød, ned over min pik bliver intense. Nikoline tager med begge hænder fat om nakken på Sofie og kigger hende dybt i øjnene. Der er simpelthen intet frækkere end at stirre dybt ind i Nikoline øjne når hun får orgasme. Hvordan man tydeligt kan se, hende hungre efter at give slip, hvorefter hun et kort øjeblik forsvinder, for til sidst at komme stille og roligt tilbage igen. Jeg kan sagtens unde Sofie den oplevelse, men er også en smule misundelig. 

Jeg ligger bare mit hoved tilbage og hører hvordan orgasmen rammer hende. Lukker øjnene og tænker tilbage på sidste gang jeg nød det syn. Det er heldigvis frisk i erindringen.

Pigerne sidder lidt og læner sig op ad hinanden og får stille og roligt styr på vejrtrækningerne igen.

”fuck det er frækt at se så intens en orgasme helt tæt på, siger Sofie
Nikoline smiler til hende 

“Hvordan vil du mærke ham” spørg Nikoline 

“Jeg kommer altid hurtigt bagfra” svarer Sofie. 

Begge piger hopper af mig og Sofie placerer sig på alle fire. 

“Sikke et syn” siger Nikoline. 

Sofie er lidt bredere om hoften, men stadig med en flot røv, der stritter lige op i vejret. Hendes store bryster hviler i sandet og hendes øjne, trygler om at få pik. 

“Kom her” siger Nikoline og tager fat om min pik. Hun fører mig om bag Sofie og med er fast greb, guider hun pikken ned til hendes våde, meget klare fisse. 

Mit hoved spinder fuldstændig rundt. Det sidste års tid, har været meget baseret på Nikolines bucket-liste med accept fra mig. Vi har primært eksperimenteret med forkælelse til hende. Nu skal jeg for første gang i mange år, kneppe en anden og ikke nok med det, så er Nikoline tilstede. Et sted i mit hoved, tænker jeg at det er forkert, og jeg kan se på Nikoline hun har opfanget det, eller i hvert fald undre sig over jeg ikke allerede har hamret min pik op i Sofie. Det hjælper mig dog rigtig meget, at det er Nikoline som fører pikken. Hun kigger mig i øjnene og giver mig et kys, “du må godt skat, knep hende” hvisker hun

“Er du klar?” Spørg Nikoline og Sofie kommer med et hurtigt “mmm” 

Jeg tager fat i hendes hofter og hamrer pikken helt op i hende. Hun klynker og vrider sig, men på den dejlige måde. 

Jeg begynder stille og roligt at kneppe hende imens Nikoline bare nyder synet. “Årh. fuck det lækkert” stønner Sofie og kigger om på Nikoline “kom her”. Det skal hun ikke sige to gange kan jeg se på Nikoline som lynhurtigt finder plads foran Sofie. Hun smider sig på ryggen og spreder benene. Jeg får et hurtigt glimt at hendes frække fisse inden Sofie begraver hendes ansigt i den og begynder at slikke hende. Det er det frækkeste syn. Nikoline ligger en vrider sig til Sofies tunge og Sofie stønner dejligt mellem hende ben, hver gang jeg støder i bund. I den her stilling har jeg udsyn ud over hele området og spejder også efter andre mennesker, men kan kun få øjne på to personer, langt nede ad stranden.

Sofie må ramme helt rigtigt for der går ikke længe før Nikoline stønner højere og højere og tager fat i Sofies hoved. Hun presser hende ind mod sin fisse og skriger endnu en orgasme ud. Hendes ben ryster og jeg nyder bare at se hende ligge der. 

“Knep hende hårdt” skriger hun.

Jeg øger tempoet og knepper hende nu så hårdt jeg kan. Nikoline snor sig ned under Sofie, så deres bryster hviler på hinanden. Nikoline har stadig fat om nakken på hende og den dybe øjenkontakt får Sofie til at komme. Hun stønner højt og gisper. Og Igen forsvinder de dybt ind i hinandens øjne. Jeg kan ikke mere og mærker orgasmen er på vej. Jeg trækker mig ud og ligger pikken uden på Sofies fisse, op langs klitten. Hele min krop bliver varm og orgasmen vælter ind over mig. Med hænder stadig placeret på hende hofter, støder jeg hårdt mod hende røv og lader spermen sprøjte op ad hendes mave og ned på Nikolines. Der er vist rigeligt til dem begge. Helt færdig vælter jeg om på ryggen og kommer til hægterne igen. Det samme gør pigerne. Her ligger vi alle tre og kigger op på himlen. “Tusind tak” kommer det fra Sofie og Nikoline små griner og siger “jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig”. 

“Rose?” Spørg jeg og de er begge meget hurtige til at svare “ja for fanden” 

Flasken er hurtigt tom og pigerne bliver enige om at hoppe et hurtigt smut i havet for at fjerne spermen. Jeg samler tingene sammen og går dem i møde med et par håndklæder til dem. På vejen hjem, da vi igen går forbi stien, siger Nikoline, “jeg har engang kneppet de to frækkeste mennesker derinde” 

“Idiot” siger jeg og smiler “ men tak”. 

“Tillykke med bryllupsdagen skat” siger Nikoline

“ I to altså” griner Sofie. 

 

Op ad formiddagen søndag tog Sofie hjem. Og på vores helt egen måde sørgede vi for, at hun ikke skulle falde i søvn til lyden af to mennesker kneppe igen. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.