Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken er 19,50 vi skulle mødes ved indgangen til stationen, jeg står i min lille sorte nederdel og mine lange sorte støvler på. da klokken slår 20,00 ser jeg en en mand gående med en bukket røde roser da jeg for øjen kontakt med ham smiler jeg og siger hey. vi kysser blidt hinaden. vi går hen og tager en taxa hjem til mig hele vejen sidder vi og snakker om dagen men pludselig mærker jeg hans hånd køre på mit inderlår jeg bliver lid små tændt jeg mærker hans hånd køre længere op a mit lår. men heldigvis tænker jeg da taxa chaufføren siger vi er fremme.

Da vi kommer op i min lejlighed smider du din skjorte og jeg smider min støvler og sætter mig op på mit køkkenbord du kommer langsomt hen til mig og du kysser mig jeg føre min hænder hen lags din bryst kasse og rammer din piercing i din ene brystvorte jeg skubber dig lidt væk og hopper ned og trækker dig ind på min seng jeg skubber dig ned på sengen og spænder dine arme fast i nogle tiger farvet håndjern jeg sætter mig over dig og lader min tunge køre på din brystvorte og lader min tunge lege med din piercing pludselig mærker jeg en bule i dine bukser og tænker det må vi gøre noget ved så jeg spænder dig fri og smider min tøj og tager din pik frem og lader min tunge glide på hovede og lader den glide ind i min mund du skubber mig væk og beder mig vende mig om så du kan tage mig jeg smiler tilfredst og vender mig om du trænger op i min våde fisse og giver mig et lille klask bagi.

SEX I DAG?

Jeg små stønner lige pludselig kan jeg mærke en finger glide op i mit anus og jeg giver lille piv da du stikker nummer to og spørger stille om jeg vil prøve noget frækt og jeg stønner et langsomt ja, du trækker dig ud og beder mig slappe helt af og trække vejret dybt du presser langsomt din penis op i min anus og begynder at køre frem og tilbage og langsomt begynder køre lidt hurtigere jeg trækker en DILDO frem og du smiler og beder mig stikke den op i min egen fisse jeg køre den op og stønner vildt. jeg beder dig støde hårdt og du begynder at støde virkelig hårdt jeg nærmest skriger men nyder hver øjeblik. jeg kan mærke du lige ved at komme og jeg beder dig støde alt hvad du kan i det sidste hårde stød mærker jeg at du sprøjter alt din varme sperm op i mig. du trækker dig ud og beder mig ligge mig på ryggen du tager dildoen ud og begynder slikke min våde fisse lidt efter kommer jeg i en dejlig orgasme og du ligger dig, og vi putter os ned under dyne og falder hurtig i søvn. næste morgen vågner jeg ved en fremme mand står og kigger på mig. jeg blev forskrækket og skriger pludselig kommer du løbene og siger det bare er din ven. du kommer hen og kysser mig godmorgen men ved et uheld remmer min fisse du smiler til mig og spørger om jeg er frisk på noget med ham. jeg smiler og siger ja da.

Du smider tøjet og begynder at slikke mig. din ven smider tøjet og sætter sig i hjørnet på en stol og begynder at spille pik. men han kan bare ikke blive siddende ret længe han kommer hen til sengen og spørger pænt om jeg vil smage ham . og smiler sødt og siger ja så tager jeg hans sultne pik i munden og begynder at sutte. fyrene smiler til hinanden og beder mig ride hans ven. jeg smiler og sætter mig over hans pik og begynder at køre op og ned, kunne mærke den var støre ind noget jeg havde prøvet den kom helt i bund begyndte at stønne meget så smilet de begge og spurgte om jeg ikke skulle til at prøve to på en gang. og jeg nikker og læner mig virkelig langt frem så du kan komme til du presser din penis op i min fisse og presser længer og længer op jeg skriger men i begge beder mig slappe af, jeg prøver men nyder endelig selv om det gør ondt i støder begge et par gange.

Så trækker ham der ligger nederst sig ud igen og beder mig sutte mens den ande støder så hårdt han kan op i min våde fisse. mens jeg sidder på alle fire og bliver mund kneppe trækker den anden sig ud og spørger om jeg ikk skal have den bagi igen jeg nikke lidt og han støder helt op med det samme jeg skriger og jeg smager pludselig sperm i min mund og ved nu at han er kommet han kysser mig på panden tager tøj på og går.

vi forsætter selv om han går. du støder hårdere op i mit anus og jeg skriger du beder mig stige stille jeg prøver og bliver mere og mere tændt nu mere du dominere mig. jeg smiler lidt til dig. men du vender mit hovede og siger jeg lige ved at komme. og du siger jeg bare skal komme og du begynder at støde alt hvad du kan og lige pludselig kommer du og jeg mærke det fylder mig ud, så trækker du dig ud og smiler til mig. Jeg kigger på dig og siger tak for denne gang, tager tøj på og gør ud af døren. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.