POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Historien jeg skal til, at fortælle jer nu er 100 procent sand. Det er en af mine sexoplevelser, sammen med en af mine skønne ekskærester. Muligvis hende der var bedst i sengen af dem alle...

Historien jeg vil fortælle jer i dag, handler om dengang vi havde en trekant med en af mine bedste venner.

Det var en utrolig fræk og erotisk oplevelse.

Vi lavede meget andet frækt sammen, som jeg også vil skrive noveller om senere. Men dette bliver min debut historie. Jeg håber i kommer til at nyde den. Så læn jer tilbage, find servietterne frem (enjoy the show)

Hun var frisk på alting, og jeg mener ALTING!

Det hele skete da vi var 17 år gamle.

Hun var en lille tynd sag. Brunette, ca. 169-170 cm høj. Lækre lange tynde ben og nogle dejlige store bryster i forhold til hvor tynd hun var. Hun vejede ca. 46-48 kg.

Hun var model tynd, og havde en af de bedste kroppe jeg nogensinde har haft æren af at opleve. Når i danner jeres billede af hende i jeres fantasier. Så forestil jer en, lille uskyldig sød brunette. En lille tynd pige. En sand ”girl next door” Som man ikke tænker er særlig seksuel. Men så snart soveværelsesdøren bliver lukket, er hun et vilddyr der er umulig at tilfredsstille fordi hun har så mange ekstreme lyster.

Hun elsker at tilfredsstille hendes mand og hun elsker at blive tilfredsstillet på ALLE måder.

Vi var ca. sammen i 2 år. Og herregud hvor vi dog nåede utrolig mange ting sammen.

Det meste handlede om sex, og vi var gode til sex begge to. Ingen tvivl om det. Vi var ikke særligt gode sammen, som kærester. Men vi var perfekte sexpartnere.

 

Det hele startede for et par siden. Vi havde ca. været kærester i lidt over 6 måneder og var allerede meget trygge sammen. Specielt seksuelt. Vi kunne gøre alt sammen. Der var dog stadigvæk en ting, jeg gerne ville have hende med i.

En trekant med en anden fyr. Det er min yndlings fantasi, som jeg også har gjort med en anden kæreste for mange år siden.

Jeg elsker det. Det er fantastisk at være 2 drenge om en pige, og bare give hende den ultimative nydelse. Jeg elsker at høre min kæreste savle og sutte på en stor penis, imens jeg tager hende hårdt bagfra i hendes lille stramme uskyldige nybarberet fisse, eller eventuelt hendes rene, (dog sommetider) beskidte numsehul. Som var urørt før jeg mødte hende.

Det er det bedste jeg ved.

Jeg havde en bedsteven, jeg er faktisk stadigvæk gode venner med ham. Som jeg var meget tryg med, vi hyggede os tit til fester og kunne snakke om alt mellem himmel og jord.

Og jeg vidste fra starten at han var den rette at invitere til vores trekant.

Jeg havde snakket med mine kæreste om det engang imellem. Hun havde dog aldrig gjort sådan noget, og var en smule skeptisk. Men syntes dog, at det var frækt at snakke om når vi bollede osv. Men hun var stadigvæk ikke klar til at gøre det til en realitet endnu. Men bare rolig, det skulle hun meget snart blive.

Min kæreste og jeg sad og så film en lørdag aften.


Jeg kedet mig dog en smule, og besluttede mig for at skrive til min bedsteven og høre om han ville være med til at drikke i aften.

Han havde ikke mødt min kæreste endnu, og jeg var klar til at introducere dem for hinanden. Jeg havde faktisk aldrig rigtigt drukket med min kæreste på det tidspunkt i vores forhold, kun en lille smule.

Jeg aftalte med min ven at vi skulle komme over og drikke, han var mere end klar til at feste!

Jeg spurgte min kæreste på en forsigtig måde. Hun vidste ikke helt om hun magtede det. Men så besluttede hun sig for at sige ja. Jeg var super glad. Hun begyndte at tage tøj på, og lægge makeup. Jeg elskede det. Det var frækt at se hende gøre sig lækker, jeg kunne slet ikke vente til min ven skulle se hende.

Vi blev færdige, og kørte over til ham. Vi havde alkohol med, så jeg rigtigt kunne drikke min kæreste fuld og udnytte hende.

Vi kom ind og de mødte hinanden, vi satte os ved min vens spisebord og begyndte at høre lidt musik og snakkede med hinanden. Vi begyndte at drikke rimeligt hurtigt. Og blev trygge med hinanden min kæreste og bedste ven blev hurtigt gode venner. Og kunne snakke om alt. Det var sindssygt frækt for mig, fordi jeg havde erotiske undertoner. Men det vidste de ikke.

Vi drak og drak, og de to blev super gode venner. Sådan virkelig gode venner faktisk. Vi lavede sjove ting, dansede rundt. Og spillede druk spil. Efter det festede vi sammen mange gange, og der skete faktisk noget frækt alle gangene, jeg har en smule svært ved at huske hvilke ting der skete hvilke gange, muligvis fordi jeg var meget fuld. Men jeg kan tydeligt huske de forskellige ting, så jeg beskriver dem bare, desværre kan jeg ikke huske hvilke tidspunkter de skete på. Men det ændrer ikke på hvor frækt det var for mig.

En af gangene, var kl. blevet ca. 24.00 om aftenen og min kæreste var fuld og meget liderlig. Jeg var også fuld og også liderlig (selvfølgelig)

Hun kom over til mig og spurgte om, jeg ville med ind og bolle i min bedste vens seng.

Jeg sagde selvfølgelig ja!!

Vi skyndte os derind, og hun tog hurtigt alt sit tøj af og vi begyndte at kneppe. Hun satte sig op på mig helt nøgen med hendes tynde og frække krop og begyndte at ride min meget hårde pik. Hun var våd, som et vandfald i hendes lille stramme fisse. Og jeg nød det, som bare fanden!

Hun stønnede højt og det var frækt.

Det skete tit at min bedsteven pludselig kom ind af døren, for at se hvor vi blev af. Vi fortalte ham nemlig ikke, at vi gik ind for at kneppe. Det skete tit at han ville komme ind, og se min kæreste sidde nøgen på min pik. Min kæreste var ligeglad og synes også at det var frækt, så hun blev bare siddende og tog ikke dyne over sig.

Jeg håbede altid på, at det ville give ham et frækt billede af hende, og at han ville få lyst til at kneppe hende. På den måde ville det blive nemmere når jeg engang ville prøve at få dem med i en trekant sammen.

Synet at hendes lille stramme model røv, der faldt ned over min pik på en smuk erotisk måde må have set fantastisk ud fra hans synsvinkel.

Det skete også en anden gang at vi lå og bollede i min vens seng. Og han lå ude i stuen for at sove. Sammen med en af hans andre venner som også var med til festen.

Imens vi bollede skrev jeg så til ham, at han bare kunne komme ind og sove i sin egen seng.

Han skyndte sig ind til os, og lagde sig inderst i sengen. Han var glad for han måtte ligge herinde, i stedet for at ligge ud på sofaen med ham den anden fyr, som han egentlig ikke gad at snakke med.

Da han kom ind sagde vi med det samme ” vi håber, det er okay at vi boller selvom du ligger her”

Han sagde med det samme ”Ja ja det helt okay”

Vi kneppede så videre og min kæreste stønnede højt og frækt.

Min ven begyndte at lave jokes, og synes det var sjovt. Jeg synes dog det var sindssygt frækt!!

Vi lavede sjov og det var fedt. Da vi faldt i søvn sørgede jeg for at min kæreste lå i midten imellem os. Det var vildt frækt, specielt fordi hun sov i g streng og en lille T-shirt uden bh.

Ofte når vi vågnede op om morgenen, lå hun uden dyne så man kunne se hendes frække røv i g strengen. Hun vendte sig tit med røven mod min bedste ven så han kunne se den tydeligt og nyde den. Min kæreste fortalte mig ofte, at han nogen gange lagde hans hånd på røven, eller ned til hendes fisse om natten når vi sov. Hun fjernede dog ikke hans hånd, lod den bare ligge der. Jeg tror ikke han gjorde det bevist. Han var sikkert bare fuld. Men det var vildt frækt for mig.

Det gav mig stiv pik med det samme hun fortalte mig det! Kæft det var frækt.

Nogen gange lagde han også hånden omkring hende om natten når vi sov. Jeg elskede det, det var vildt frækt for mig. Og hun nød det også.

Efter mange fester blev de så trygge sammen. At når min kæreste skulle på toilet om morgenen, gik hun bare derud i g streng imens han var vågen, så han kunne tydeligt se hendes krop.


Jeg elskede det!

Hun suttede også tit min pik under dynen, imens han lå ved siden af os. Og man kunne tydeligt høre hendes gurgle lyde, imens hun deepthroat’et min store pik.

Jeg tror han synes det var frækt.

Når hun red mig ved siden af ham, var der nogen gange en smule lyst og man kunne tydeligt se hendes nøgne krop og store bryster der hoppede op og ned.

Vi lavede også tit druk lege, hvor man skulle spanke hinanden med et bælte hvis man tabte. Så min kæreste trak hendes bukser ned og viste hendes g streng og så spankede min ven hendes lækre lille numse. Det var vildt frækt.

Vi var også i byen af og til, og der var engang vi var inde på et diskotek. Hvor vi begyndte at lege isterningeleg.

Hvor man deler en isterning rundt med munden. Det var første gange min kæreste og min ven kyssede og brugte tunge. Det var helt vildt frækt! Og vi var allerede godt på vej til den frække trekant.

I hvert fald var det nogle af de ting der foregik når vi var sammen, så som i kan se havde vi et åbent forhold alle 3 og vi hyggede os meget. Det var kun naturligt at vi skulle tage det hele et skridt videre snart.

Og det skete som end også.

Vi aftalte en dag at tage ud til min bedsteven og sove der i en hel weekend.

Det var sindssygt frækt, og det var umuligt at der ikke ville komme til at ske noget.

Vi drak selvfølgelig om aftenen, og havde det sjovt som vi altid havde. Det var vildt sjovt.

Senere på aftenen, trak vi ind mod soveværelset, som var rimeligt stor og lyst. Det havde en stor seng, som vi sad i og drak videre imens vi hørte musik. Vi lavede druk lege og snakkede om alt mellem himmel og jord. Jeg var klart den mest fulde fordi jeg var nervøs og jeg vidste hvad der skulle ske.

Der begyndte på et tidspunkt at ske nogle lidt frækkere ting end normalt. Blandt andet tog min kæreste hendes bukser af på et tidspunkt og lå under dynen i en g streng og en T-shirt uden bh. Min bedsteven sad lige ved siden af os.

Jeg lavede en sjov leg, hvor jeg nogen gange løftede dynen og viste min kærestes røv til min bedsteven og så sagde jeg et eller andet sjovt og så skulle vi drikke hver gang jeg gjorde det. Først var min bedsteven chokeret over jeg viste ham min kærestes røv, min kæreste var ligeglad. Hun lå der bare, og så fræk ud.

Men efter noget tid, synes han at det var sjovt.

Så vi drak hver gang, og blev fuldere og fuldere.

Så pludselig spurgte jeg min kæreste om jeg måtte se hendes bryster? Så hun satte sig op i sengen og løftede blusen og vidste hendes perfekt designede bryster til mig og min ven som sad op af sengen og kiggede på de 2 perfekte skabninger. Og så drak vi en tår af vores drink. Hun gjorde det et par gange og viste også hendes røv et par gange. Det var vildt frækt!

Og vi synes alle 3 det var sjovt.

Det blev senere på natten, og der skulle snart ske noget, jeg var bare nervøs for at sige noget. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle starte det.

Jeg besluttede mig for at gå op og slukke lyset. Der kørte stadigvæk musik i baggrunden. Min bedsteven sad, som sagt lige ved siden af os.

Jeg slukkede lyset, og lagde mig ned til min kæreste, vi kravlede under dynen og jeg rev hendes T-shirt af. Så hun lå kun i g streng og INTET andet! Det var helt vildt frækt. Vi lå under dynen og kyssede og jeg pillede lidt ved hende, der var ikke helt mørkt men næsten. Min bedsteven sad bare op i sengen og drak lidt og lyttede til musikken, han kiggede over på os en gang imellem og grinte lidt. Det var dog en smule akavet, men jeg vidste sgu ikke hvordan vi skulle komme i gang. Jeg hviskede til min kæreste at hun skulle spørge ham, om han ville være med til, at have en trekant. Så hviskede hun at jeg skulle spørge. Men jeg turde ikke (hehe)

Så jeg sagde ”nej du gør det!”

Så pludselig ud af ingenting, sagde min kæreste de frækkeste ord jeg nogensinde har hørt i mit liv.

Hun kiggede over på min bedste ven og sagde ”Vil du være med til, at have en trekant med os?”

Fuck det var frækt! Jeg blev så liderlig!

Han var en smule chokeret og kiggede så på os, og sagde ”Ja okay, det kan vi godt”

Jeg var lykkelig! Nu skulle det endelig ske!!

Nu blev min kæreste og bedste ven dog pludseligt vildt nervøse og vidste ikke hvad de skulle gøre, så de begyndte at bunde deres drinks fordi de var så nervøse. Det grinte jeg lidt af.

Efter de havde bundet dem og følte sig mere klar, skruede vi lidt op for musikken, og min ven tog sin trøje af. Vi lagde os til rette, og min kæreste rykkede sig ind mod midten, så vi begge to kunne få fingrene på hende.

Hun lå på ryggen, bare i sin g streng og intet andet.

Helt klar til at blive rørt af os begge 2 på samme tid. Det var første gang min kæreste havde prøvet den her slags ting. Jeg tror hun var bange og sindssygt liderlig på samme tid.

Jeg kyssede med min kæreste og jeg pillede ved hendes bryster og nogen gange hendes fisse. Jeg kunne mærke at min ven også begyndte at pille mellem hendes ben, og pludselig udstødte hun nogle små søde støn. Det var fordi min bedsteven havde fingrene oppe i min kærestes lille søde fisse. FUCK DET VAR FRÆKT.

Hun stønnede, og rystede engang imellem fordi det var så dejligt for hende.

Pludseligt sagde min ven noget til min kæreste ”Jeg synes vi skal prøve at kysse lidt så det ikke bliver så akavet”

Jeg var helt enig, blev kun mere liderlig!

De begyndte at kysse, jeg kunne høre det, min ven havde fingrene nede ved min kærestes fisse imens de kyssede. Tænk en anden fyr kyssede min kæreste og gav hende finger Lige VED SIDEN AF MIG!

Jeg var vildt tændt. Og jeg begyndte at kysse hende i nakken, så nu havde hun altså en sandwich af 2 drenge omkring sig.

De kyssede og snavede og det så ud som om min kæreste begyndte at røre ved min vens penis. Hun gav ham et håndjob, imens han gav hende finger. Kæft det hele var perfekt!

Så justerede vi os lidt, efter min kæreste og ven var færdige med at kysse. Min kæreste sagde til min ven at han var god til at give finger, og det synes jeg var vildt frækt. Hun fortalte mig også dagen efter, at han var god til at kysse.

Nu vendte min kæreste sig om og kyssede mig lidt og begyndte at sutte min pik lidt, det var vildt frækt for mig. Jeg vidste dog at jeg ikke ville kunne holde til det særligt længe fordi det hele var så frækt. Så jeg fjernede hendes hoved og kyssede hende lidt. Hun lagde sig så i midten igen, og nu gik hun i gang med min bedsteven hun begyndte at sutte hans pik, og jeg kunne desværre ikke se noget fordi der jo som sagt var mørkt. Men jeg kunne tydeligt se hendes hoved bevæge sig op og ned. Det var frækt at tænke på at hun suttede min vens pik!

Jeg lagde mig godt til rette bag hende og skubbede min pik op i hendes våde berørte fisse. Jeg kneppede hende hårdt, imens hun suttede hans pik.

Vi var nu i gang med en rigtig trekant! Og jeg nød det. Det foregik sådan i et stykke tid, vi fik i hvert fald hørt et par sange. Vi sagde ikke noget til hinanden, vi hyggede os bare. Jeg håber min ven nød det. Jeg har aldrig rigtigt snakket så meget med ham om det, men jeg håber det var godt. Min kæreste sagde i hvert fald at han var hård.

Hun sagde også at, hun gjorde sig ekstra umage, da hun sutte hans tissemand. Mere umage end når hun gav mig et blowjob. Vi opfandt faktisk en ny sjov leg efter denne oplevelse. Når bare hende og jeg kneppede, og hun ville sutte min pik. Så sagde jeg altid, ”må jeg få et (bedsteven) blowjob” Og så gjorde hun sig ekstra umage. Det var pisse frækt. Hun fortalte mig også, hvordan hun rigtigt gjorde sig umage, med hendes tunge og hvordan hun forsigtigt suttede hans pikhoved. Og nogle gange tog hun den helt ned i halsen. Kæft det må have set frækt ud.

Hun blev ved med at sutte hans pik, og stønnede når jeg stødte hendes fisse. Alt var godt. Jeg var bange for pludselig, at komme, så nogen gange tog jeg min pik ud og kyssede bare hendes ryg, og tog lidt på hende og gav hende finger. Sådan at jeg kunne holde længst tid muligt.

Jeg hørte fra min kæreste, dagen efter, at min ven havde taget fat i hendes hoved nogen gange og skubbet hendes mund længere ned over hans pik, og han tog også på hendes bryster imens hun gav ham blowjobbet. Det var frækt for mig at høre, jeg ville bare gerne at han var tryg ved hende og bare gjorde med hende som han havde lyst til. Min største drøm var altid at vi alle 3 blev kærester og bare levede sammen som 3 personer i et forhold, og de 2 kyssede og holdt i hånd og var i et forhold sammen, bare at vi alle 3 havde det godt sammen, og at de 2 elskede hinanden lige så meget som min kæreste og jeg. Jeg ved godt den slags forhold ikke sker særligt tit. Men det var virkelig min drøm.

Tilbage til trekanten.

Alt var godt og vi fortsatte i et stykke tid. Indtil min kæreste pludselig satte sig op på knæ, hun sad med brystet mod min ven og jeg. Der var mørkt og vi kunne ikke se noget, men vi kunne godt fornemme hinanden. Hun tog fat i begge vores pikke og begyndte at give os håndjobs på samme tid, det var vildt frækt! Det var præcis, som man ser i pornofilm.

Jeg nød det virkelig. Efter noget tid lagde hun sig ned og kyssede mig. Med den mund der lige havde suttet min vens pik. Kæft det var frækt! Hun kyssede mig og jeg onanerede imens hun vist nok suttede hans pik endnu engang, de to hyggede sig i hvert fald og jeg kom pludseligt ud over mig selv. Jeg kunne bare ikke mere det hele var sindssygt frækt.

Så skete der desværre noget jeg var lidt ked af, min kæreste lagde sig på ryggen og sagde hun ikke kunne mere. Men hun fik slet ikke bollet min bedsteven?

Hun havde godt sagt hjemmefra at første gang ville hun bare gerne sutte hans pik uden at bolle ham. Men jeg havde håbet på det ville ændre sig når vi var i øjeblikket osv.

Men nej. Hun fik ikke bollet ham. Og han fik ikke kommet. Fordi da jeg kom, stoppede min kæreste bare pludseligt. Det var lidt trist. Men det var stadigvæk sindssygt frækt!

Efter lidt tid, rejste min ven sig op og sagde ”Jeg smutter lige ud på badeværelset, og gør det her færdigt” Han sagde det på en sjov måde, han skulle selvfølgelig ud og onanere færdigt. Jeg forstod ham godt, og var lidt ked af at min kæreste ikke gjorde ham færdig. Men det var okay.

Lige i det min ven går ud af døren råber min kæreste efter ham. Han vender sig om. Og hun siger ” Hey, bare tænk på min tunge på din pik” På en vildt fræk måde. Han sagde ”det skal jeg nok” Og blinkede sådan lidt til hende.

Kæft det hele var så frækt man.

Han var væk i 10 minutter ca. Og min kæreste og jeg lå og hyggede os imens. Vi kyssede og jeg pillede lidt ved hende og fortalte hvor fræk jeg synes hun var! Og hvor vildt det var!

Hun var enig og ville gerne at vi gjorde det igen en anden gang. Hun synes også det var sygt frækt!

Vi kyssede lidt og hun var helt nøgen. Jeg elskede at kysse hende bagefter fordi hun smagte at pik som ikke var min. Det var vildt sexet synes jeg.

Hun tog g streng på og vi lå bare i sengen og snakkede.

Min ven kom pludseligt tilbage, og så lå vi bare og grinte lidt og snakkede. Efter lidt tid, begyndte min ven at blive lidt træt, og det gjorde vi også.

Min kæreste gik ud på toilet og tissede, hun gik bare derud i g streng og min ven kiggede selvfølgelig.

Vi lå og snakkede lidt og pludseligt faldt han i søvn. Min kæreste og mig lå bare og krammede lidt og snakkede.

Senere blev jeg en smule liderlig igen, og det sagde jeg så til min kæreste. Hun var også blevet liderlig igen. Min ven lå og sov lige ved siden af os. Men jeg begyndte at pille tøjet af min kæreste. Jeg ville have hende igen.

Jeg tog trøjen af hende og g strengen. Hun var nu nøgen, han snorksov. Ved siden af os.

Hun suttede min pik en smule, og satte sig så op på mig og red mig lidt. Det var vildt lækkert!!

Jeg lagde hende så ned på siden og kneppede hende bagfra. Jeg bad hende om at røre min bedsteven eller bare gøre et eller andet, jeg synes at det var så frækt at han lå lige der imens hun var nøgen og at jeg bollede hende.

Hun sagde nej hun synes det var lidt underligt når han sov osv. Men til sidst rørte hun hans ryg en lille smule, men stoppede hurtigt. Jeg bollede hende hårdt og trak min pik ud lige inden jeg kom. Jeg kunne ikke styre den fordi det var så frækt. Så jeg kom ud over hele værelset. Jeg ramte min vens væg og muligvis hans dyne. Heldigvis sov han jo, og vi fortalte ham aldrig om det senere hen, ”hehe”.

Det var vildt frækt at komme igen, kæft det var godt. Jeg vendte min kæreste om og kyssede hen lidt og vi lå og krammede og snakkede om hvor frækt det var. Pludseligt skulle hun lige på toilet igen, og gøre sig selv rent inden vi skulle sove. Den her gang tog hun dog INTET tøj på. Min ven sov jo alligevel, jeg bad dog til at han vågnede. Men det gjorde han ikke. Jeg kiggede på min kæreste, som rejste sig op HELT splitter nøgen, og åbnede døren. Der var lyst ude i gangen så jeg kunne se hendes krop tydeligt. Hendes lækre høje krop der gik nøgen ud og tissede. Lige efter hun havde ligget og bollet mig ved siden af min ven. Jamen det hele var bare så erotisk, jeg ville ønske at alle kunne have været der.

Hun kom tilbage helt nøgen og tog g streng og trøje på. Og lagde sig så i sengen.

Hun faldt i søvn kort tid efter, og det var faktisk den oplevelse. Det var ualmindeligt frækt. Og jeg har brugt oplevelsen lige siden, som brændstof til når jeg onanere. Det virker hver gang.

Kæft det var vildt. Min ven havde set min kæreste nøgen og mærket alle dele af hendes krop. Wauw. Det var som en drøm det var gået i opfyldelse for mig.

Trekant med kæreste og min bedste kammerat
I alt: 3.2 ud af 5 - fra i alt 17 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér