Jeg havde taget en fræk tætsiddende lilla lårkort kjole på der var meget nedringet i v udskæring omkring mine bryster, og da Jan gik ind før mig og frække Børge, stod vi alene udenfor...

Min mand og jeg er efterhånden "kendt" i de frække miljøer i vores bopæls egen. Når jeg skriver frække miljøer, mener jeg både på diverse sider på nettet og den "lokale" swingerklub. Nogle har vi kendt i flere år, andre er nye og så er der alle dem fra før jeg mødte Hans, det er dem jeg vil skive om i denne novelle.

Hans min mand, har været biseksuel i mange år og i starten vi kendte hinanden, var han ikke meget for at fortælle om det, men han fandt ret hurtigt ud af jeg ikke var sart på det område og da han fortalte mig om de venner vi lige har været på weekend ophold med, så blev jeg nysgerrig efter at vide hvem de mænd var og for 3-4 år siden mødte jeg nogle af dem, da jeg blev inviteret med til rund fødselsdag hos en af dem. De bifyre var jo i min vreden " helt almindelige" og havde måske i deres unge dage savnet en kvinde at få deres seksuelle behov opfyldt hos/med og derfor begyndte at finde mænd at være sammen med i stedet for, da det ikke var lykkedes for dem, ligesom Hans min mand.

Hvert år mødte de hinanden på et weekend ophold hvor de fik noget godt at spise og drikke og måske lavede lidt frækt på hotel værelserne el.l. når de blev fulde, men efterhånden som de blev ældre havde de også lyst til de ting alm par laver-  dans, rejser, ud og spise osv. Nogle af dem inviterede nogle venner ( par mand/kvinde) med, som de andre mænd ikke kendte,  på weekend ophold.  Derfor var den " faste" kerne af bifyre blevet til en " broget" forsamling, af både bi- og heteroseksuelle, på det årlige weekend ophold, derfor kom jeg også med for 3-4 år siden og nu kender jeg de fleste der er med på de her weekend ophold. I år var ingen undtagelse, vi var 12 afsted. 4 kvinder og 8 mænd, De to kvinder var i forhold ( mig og Pernille) og den 3. kendte jeg også i forvejen, hun ville gerne finde en at dele resten af livet med blandt bifyrene og så var der Kathrine der var med for første gang, fordi hun var veninde med den 3.kvinde. 

Pernilles mand er kun til kvinder, i den her novelle vil jeg kalde ham Frække Børge, fordi han ofte har haft et frækt glimt i øjet, når vi var på de her ophold. 

Jeg nyder at danse med alle mændene, første dans er med Hans og derefter " den nye dreng i klassen" , som var med for første gang i år og kun kendte mig og Hans i forvejen, da han bor tæt på hvor vi bor. 

Den nye dreng i klassen er ikke i forhold hverken med en mand eller kvinde, men nyder sex med begge køn. Vi kørte med ham til hotellet hvor opholdet var. I bilen fortalte vi ham vores frække planer og det kom næsten til at holde stik.....For da jeg havde danset med ham og et par af de andre fyre jeg kender rigtig godt, sad jeg og drak et glas vin mens jeg snakkede med Pernille og hendes mand frække Børge, vi var alle let beruset efter middagen og stemningen var god omkring bordet, Den nye dreng i klassen fik også danset med nogle af de andre kvinder. Frække Børge og jeg og en af de andre mænd, jeg kender ret godt, men aldrig har været sammen med seksuelt, er rygere og derfor gik vi sommetider udenfor for at ryge. Allerede under middagen, var Frække Børge med Jan og jeg ude og ryge, jeg havde helt glemt at han røg pibe, sidst vi var sammen med ham ( Jan ser Hans og jeg lidt flere gange om året fordi vi bor tættere på hinanden- Frække Børge og Pernille bor 2-3 timers kørsel fra os, så dem ser vi kun den ene gang om året). 

Jeg havde taget en fræk tætsiddende lilla lårkort kjole på der var meget nedringet i v udskæring omkring mine bryster, og da Jan gik ind før mig og frække Børge, stod vi alene udenfor og røg, han sagde til mig at han trængte til et kram, om han måtte give mig det, selvfølelig sagde jeg og fik det største knus jeg længe havde fået mens han tog mig  hårdt på ballerne og jeg kunne mærke hans underliv i de stramme bukser, mod mit gennem den tynde silke kjole, da han tog mig på ballerne, uhm, lækkert tænkte jeg og gik med ham ind for at spise dessert sammen med alle de andre, da han slap grebet om min krop igen.

Da desserten var spist var nogle ikke færdige med deres vin og nogle af os andre bestilte derfor noget andet af drikke, jeg fik en cola med whisky i, og sad skråt overfor "den nye dreng i klassen" og ved siden af ham sad Frække Børge, som hvergang jeg ville skåle med " Den nye dreng i klassen" også kiggede over på mig og skålede med. Derfor var stemningen høj hos de fleste da vi gik i baren bagefter, hvor der var begyndte at spille live musik ved det lille dansegulv derinde. 

Jo flere gange Frække Børge og jeg var ude og ryge jo mere løssluppen blev stemingen mellem os, men vi havde endnu ikke danset sammen inde i baren, han havde faktisk slet ikke danset med nogen heller ikke hans kone Pernille, som jeg faktisk rigtig godt kan lide og snakke med. Jeg spurgte ham så hvorfor han ikke ville danse når vi var ude og ryge. Han svarede fordi jeg ikke kan danse. Det kan jeg heller ikke, men vi kan da prøve at tage en dans herude sagde jeg frækt til ham mens han suttede på sin pibe med det frækkeste glimt i øjet ( det var en stor gårdhave udenfor baren vi stod og røg i og vi kunne sagtens høre musikken inde fra baren) . Nej sagde han men du kan få et stort kram mere sagde han og holdt mig denne gang endnu tættere ind til mig. Jeg var nu ret beruset og havde svært ved at stå stille mens han gjorde det derfor gned jeg mit ene lår op imellem benene på ham, så jeg kunne mærke om hans bule i bukserne var blevet større. Det var den.  Mørket var faldet på aften himmelen for længst og der var ikke så meget lys i gårdhaven hvor vi nu stod helt alene. Jeg kiggede derfor frækt op på hans ansigt i håb om at finde ud af om han ville mere end at kramme mig hårdt. Det ville han og da vores læber mødtes gik et sug gennem maven på mig og ned til fissen som blev endnu mere våd end den var i forvejen, det kunne han mærke selvom han ikke havde hånden dernede endnu. 

Først stod vi længe og bare kyssede, men da hans hånd uden piben i, fandt vej gennem min nedringet kjole ind på det ene bryst, slap min mund hans og sagde, nåe du kunne godt se at jeg ikke havde bh på inden under kjolen. Mnu sagde han og kyssede mig igen, inden både min og hans hånd tog fat mellem benene på den anden. Du er fræk sagde jeg da han kørte sin hånd mellem benene på mig udenpå strømpebukserne. Og du er meget liderlig sagde han, fordi han kunne mærke hvor våd jeg var udenpå strømpebukserne. 

Jeg spurgte ham om ham og Pernille sommetider lavede noget med andre end hinanden. Han svarede undvigende på spørgsmålet og spurgte mig om det samme om Hans og jeg og jeg fortalte ham om "Den nye dreng i klassen, mens vi stod tæt om ad hinanden og klemte hinandens baller. At jeg havde en aftale med ham om lidt oppe på vores værelse, om han ville med derop. Nej sagde han bare og spurgte hvad Hans siger til det. Ikke noget sagde jeg. Vi har tit lavet noget sammen alle 3. Men ikke i aften, jeg vidste nemlig godt at jeg ikke fik så meget ud af Hans( når han er fuld), som jeg ville få med " Den nye dreng i klassen". 

Frække Børge klemte mig derfor endnu hårdere ind til sig og tog nu hans pibe i lommen og førte hans hånd ind under mine strømpebukser op under den korte kjole og mærkede at jeg ingen trusser havde på, jeg gjorde det samme med min hånd helt ind i hans bukser, så jeg kunne mærke hans pik blive endnu større i min hånd, han sagde kom med lidt længere væk herfra. Tog mig i hånden og førte mig gennem den mørke gårdhave til græsplænen ved siden af, hvor der ikke var lys overhovedet og førte mig bag et stort træ. Hvor han kyssede mig inderligt igen mens hans ene hånd var på mit ene bryst og den anden nede i mine strømpebukser. Nu blev vi virkelig liderlige begge to og han stak et par fingre hurtigere op i min fisse og jeg begyndte at stønne mens min hånd spillede hans pik i hans bukser, som jeg håbende han ville smide så jeg kunne sutte den mens han gav mig hele hånden, stønnene sagde jeg til ham, hurtigere mer, og han sagde  åh ja, mens han pik blev endnu mere stiv. Jeg kunne mærke den var lang og tynd og tænkte mens jeg stønnede videre at den kunne jeg nok have i munden. Men hans store håndværker hænder helt oppe i min våde fisse fik mig til at stønne den første orgasme ud. Han tyssede på mig, ved at lægge en hånd blidt over munden på ham da jeg begyndte at stønne orgasmen ud-  Du blev da hvis våd sagde han og grinede, mens jeg prøvede at knappe hans bukser op i mørket bag træet. Men han sagde nej meget bestemt og tog den hånd der ikke var i fissen op til buksekanten og fjernede min hånd blidt derfra , mens han kyssede mig igen og kørte hans hænder endnu hurtigere ud og ind af min fisse, jeg blev nu så våd at jeg havde lyst til at smide strømpebukserne, men gjorde det ikke fordi jeg tænkte det ville blive for koldt og ikke nemt at få dem på igen når jeg gik ind bagefter gennem hotellets reception.Jeg spurgte ham istedet  igen om ikke han ville med op på værelset, nej sagde han lige da jeg skreg min anden orgasme ud. Nå, så må jeg hellere gå op alene, nu du har varmet mig godt op,  Den nye dreng venter nok allerede på mig, sagde jeg med min frækkeste stemme. Han sagde du går bare først og blev stående bag træet mens jeg gik tibage til hotellet gennem gårdhaven, og ind mod mit og Hans værelse, som lå lige ved siden af Frække Børge og Pernilles. Jeg sendte en sms til Hans om at jeg nu gik op på værelset med " Den nye dreng i klassen". Han var dog ikke at se oppe på gangen ved vores værelse, jeg skrev derfor til Hans om han var gået fra baren, nej ikke endnu svarede han. Jeg gik derfor ind på værelset og lagde mig på sengen og ventede på at det skulle banke på døren. Lidt efter hørte jeg fodtrin ude på gangen og håbede det var ham, men hørte lidt efter nøglen blive sat i låsen i værelset ved siden af.....Det er nok "frække Børge" der vil prøve om han kan høre os inde fra ham og pernilles værelse tænkte jeg. Lidt efter bankede det på min dør og jeg gik hen at åbne nu kun med den lårkorte kjole og uden strømpebukser på, åbnede for "Den nye dreng i klassen" som smilede frækt til mig. Jeg var lige ved at falde i søvn, godt du kom sagde jeg. Han spurgte om jeg havde lyst til at lege med ham, ja jeg er stadig stang liderlig. - Jeg havde de gange jeg havde danset med ham i løbet af aftenen hvisket flere frække ting i øret på ham.  Han havde ikke set mig gå ud og ryge med Frække Børge til sidst, fordi han dansede med en af de andre. Men jeg fik hurtigt kjolen af mens han smed tøjet og vi lagde os i sengen uden en trevl på kroppen i det øjeblik døren indtil vores værelse blev låst op og ind kom Hans der var fuld og skulle på wc.....Den  nye dreng og jeg forsatte derfor med at kysse og kæle for hinanden. Du er allerede godt våd sagde han og smilede frækt til mig. Ja jeg har jo været liderlig hele aften, sagde jeg til ham og tog hans pik i munden, da den endnu ikke var stiv. Hans kom nu ud fra badeværelset og hen til os, jeg vidste ikke at de to havde aftalt at han skulle komme mens jeg legede med "Den nye dreng" , men jeg var glad da jeg mærkede Hans hænder om mine bryster mens jeg suttede videre på Den nye drengs pik og han gav mig finger i fissen. Lidt efter lå vi alle tre ved siden af hinanden jeg i miden med en pik i hver hånd mens "den nye dreng" kyssede mig og tog mig på brysterne. Jeg spurgte Hans om han ville lege med os....det kan da godt være sagde han med sløret stemme, som han altid får når han er fuld. Mens jeg spillede videre på deres pikke. Hans´ blev hurtige stiv end den nye dreng, derfor måtte jeg sutte ham igen lidt efter og Mens jeg gjorde det slap min hånd Hans´ pik, der stadig var stiv nogle minutter efter uden berøring på den hverken af min eller hans egen hånd. Jeg vil gerne prøve at sutte Hans´pik mens jeg giver dig finger, sagde den nye dreng i klassen, og jeg nød synet af det lidt efter mens jeg satte mig på hug bagved Den nye dreng og masserede hans nosser mens han suttede Hans´pik. Skal du op på den sagde den  nye dreng lidt efter og mente at jeg skulle sætte mig ovenpå min mands pik mens han sad ved siden af og tog mig på brysterne. Åh det var lækkert at mærke en stiv pik i min våde fisse, mens jeg fik masseret bryster, lidt efter var det Den nye drenges pik der blev redet af min fisse og jeg fik endnu en orgasme ud over den, så våd at den "spyttede" hans pik ud af fissen. Jeg lagde mig nu på ryggen igen og Den nye dreng forsatte med at give både mig og Hans hver sin hånd indtil hans fingre i min fisse fik den næste orgasme til at rulle ud af mig.

Lad os prøve noget sagde jeg og satte mig igen ovenpå Hans pik, bare "omvendt" mens jeg bad den nye dreng om at komme hen til min mund og stikke hans pik ind i den, så jeg havde både en pik i fissen og munden samtidig. Her fik jeg endnu en orgasme og bagefter lagde jeg mig igen på ryggen , mens den  nye dreng gav  sig til at slikke fissen, fordi han troede at Hans var kommet oppe i mig da jeg red ham, det var dog ikke tilfældet og derfor tog den nye dreng hele hans hånd op i fissen , da hans mund slap den og jeg skreg jaaa fist fucking - det var lige det han gav mig, nu sprøjtede safterne ud af mig og han skreg wow hvor vildt nu blev sengen helt våd. Heldigvis lå vi ovenpå hotellets dyne da det skete og lidt efter mens jeg lå og sundede mig, kunne jeg også høre stønne lyde inde fra den anden side af væggen og Det gjorde virkelig den nye dreng meget ophidset af at høre det. Så  han satte sig på hug foran mig mellem mine ben og begyndte at spille pik, ja sagde jeg sprøjt din Sperm op på mine bryster  det gjorde han lidt efter og kort tid efter hørte vi også et højt brøl inde  fra værelset ved siden af, hvor jeg tænke at Frække Børge var ved at tømme sin store pik for sperm....

Ved siden af os lå min elskede Mand Hans og var næsten faldet i søvn ovenpå dynen med stiv pik. Skal vi ikke tømme den også sagde jeg grinene til Den nye dreng , da lydene fra naboværelset var holdt op. God ide sagde han til mig og vi gik i gang med hhv at sutte nosser og pik for at prøve om Hans kunne komme, men det lykkedes ikke.....jeg er nok for fuld sagde han efter et stykke tid, med den mest søvnige stemme jeg havde hørt fra ham længe og inden Den nye dreng havde fået tøjet på igen og ud af døren til vores værelse, snorkede Hans ved siden af mig , mens jeg fandt min egen dyne frem og lagde hotellets dyne med våde fissesafter og sperm på ned på gulvet med siden af og faldt  i søvn ved siden af min snorkende mand.

Weekend ophold med de frække venner
I alt: 4.2 ud af 5 - fra i alt 6 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér