BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som lovet i min sidste novelle om pigesex, så kommer her forsættelsen om min nye bolleven, som er frisør og hedder Kristian.

Kristian og jeg har mødtes et par gange siden jeg prøvede pige sex med min kærestes bolleveninde... også alene, første gang efter pigesex var min kæreste dog med i en trekant med ham og han var godt liderlig da vi mødtes, jeg havde taget det frække nonnekostume på, med selvsiddene strømper og en g streg med de 3 huller i , på og sendte ham billeder af det og min våde fisse inden vi mødtes.... så svarede han at han måtte se om han kunne finde det kloster og forføre nonnen.

Da han havde fundet "klostret" fik han en "from" velkomst af nonnen med de "folede hænder" og lidt af drikke, vi snakkede om løst og fast siden sidst vi så hinanden, så sagde han...smid tøjet nonne og nonnen adlød sin "fader", smed hovedbeklædningen og kjolen, hun stod nu kun i de selvsiddene og g-strengen, mens mændene smed tøjet og jeg så at Kristians pik allerede var lidt stiv, den lignede jernet på hnas golfkølle, inden jeg lagde mig ned og suttede den, mens min kæreste masserede min bryster,så gik tungen ned og slikkede hans nybarberet nosser, min anden hånd spillede min kærestes pik , kort efter stønnede han åh ja fuck du er lækker..... uhm.... nåe.... det syntes du, sagde jeg..... inden jeg suttede vidre og hans fingre langsomt fandt ned mellem mine ben og begynte at lege med kilten , inden de kom helt op i min våde fisse og kørte lidt ud og ind af den mens jeg blev mere og mere ophidset... nu var det mig til at stønne og min mund slap hans nosser... da jeg skreg min første orgasme ud inden jeg suttede både hans og min kærestes pik på skift, inden jeg lagde mig ned på ryggen med begge mænd på hver side og en pik i hver hånd, nu skal I forkæle mig sagde jeg mens jeg lukkede øjene og tog hænderne over hovedet, så kom Kristians fingre op i fissen igen og min mund fandt min kærestes mund og tungekyssede mig mens Kristians mund begyndte at slikke min fisse også kom den første sprøjte orgasme kort efter fra mig...åh ja... mere skreg jeg da han tog munden væk og hans fingre igen kom op i mig, så vente jeg mig om på alle 4 mens han finger kneppede mig til den næste sprøjte orgasme mens jeg suttede min kærestes pik,som også kom med små stønne lyde mens jeg suttede ham ...til sidst , kneppede Kristian mig bagfra mens jeg suttede vidre på min kærestes pik og nosser, inden Kristian fik orgasme satte han sig på hug over mit hoved og spillede pikken mens min kæreste kneppede mig i missionærstillingen til han sprøjtede sin sprem op i fissen, åh uhm, det var sku lækkert a mærke din sprem oppe i mig skat sagde jeg da min kæreste gik ind i stuen kort efter, ville Kristian have mig til at sutte ham mere og jeg adlød og suttede ham helt til roden, inden vi tog en kort pause og fik lidt af drikke sammen med min kæreste, nu satte jeg mig på den sorte fodskammel der stod i stuen og suttede igen Kristans nosser og pik mens han drak færdig....åh fuck ja det er sku lækkert sagde han og vi gik igen ind og lagde os ned mens han spillede pik mellem mine bryster, som han tilsidst spermede ud over, da han endelig fik orgasmen.. inden han tog hjem aftalte vi at komme ud til ham nogle dage senere, så skulle vi prøve noget mere af hans SEXLEGETØJ.

Da dagen kom var min kæreste dog ikke helt frisk og deres bolleveninde (Herdis) kunne heller ikke komme den dag så jeg endte med at tage derud alene og efter lidt af drikke og kys, knus og gramsen på hinanden uden på tøjet kunne jeg ikke vente med at mærke hans pik i min mund og måtte bare sutte den i hans sofa inden vi gik i soveværelset, hvor tasken med legetøj straks blev fundet frem da vi havde smidt tøjet og nogle klemmer med fjernbetjening til blev sat på mine bryster mens han styrede hvor meget de skulle vibere , så kunne jeg straks mærke effekten og begynte at ryste over hele kroppen inden han satte en sugekop på min clit,så den blev 3-4 gange så stor og skruede op for hastigheden på klemmerne på mine bryster, mens jeg suttede hans pik og nosser igen, wow nu blev jeg virkelig liderlig, fik kort efter min første orgasme og han gik ud efter en penis ring som både sad omkring nosserne og pikken.... wow nu blev pikken for alvor stiv mens jeg suttede den med ringene omkring...kort efter tog jeg klemmerne af brystvorterne og lagde mig bagover så han kunne give mig den næste orgasme med fingerne inden jeg fik en glas DILDO op i fissen og fik en sprøjte orgasme mens han spillede pik med den anden hånd lige over mit hoved.... da hans pik lidt senere havde været oppe og mærke den våde fisse bagfra gik vi ind på sofaen igen og lagde et håndklæde under os mens vi røg en cigaret og tog lidt af drikke, så suttede jeg igen hans pik mens mine hænder masserede nosserne indtil han næsten var ved at komme, så sagde han slip mig og ræk din tunge frem, hvor spremen flød ud på og ned af mine læber og hage...uhm...sagde jeg og tørede resten af i håndklædet inden jeg suttede de sidste rester sprem af hans pik... det smagte godt sagde jeg og smilede frækt til ham.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.