BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er fortsættelsen af "Nisserne i varehuset.

Karina kom slæbende med børnene Janus og Linus. Den enlige mor var ude i sidste øjeblik, og det var hårdt arbejde. Det var ikke fordi, pengene var så små, for hun blev godt forsørget af sin eks-mand, men det var besværligt at skulle stå for det hele, så det kunne blive en god jul.

SEX I DAG?

Med bedsteforældre og søskende på besøg. Og tanken om, at eks-manden bare hyggede sig med sit unge knald.

Karina var 33 og frustreret. Over at være blevet forladt. Så tilbage med to børn på fire og seks år, som hun havde det meste af tiden. Arbejde. Det hele. Og ingen kærlighed eller sex.

Santa Claus sad på sin stol, da Karina kom trækkende med et par umulige unger.

"Hør lige her, hvad er det for noget," sagde han med sin bamsede stemme. Claus, mulatten med feriejob og langt hvidt kunstskæg, lavede sin stemme om, men hans mørke øjne afleverede det smil, der var svært at afkode gennem skægget.

Linus og Janus stirrede på ham.

"Kom I herop og fortæl mig, hvad I ønsker jer til jul," sagde Claus, og de to unger sprang op på hvert sit knæ.

Ønsker havde de nok af. Karina stod og smilede. Hun havde sat sine poser på hver side af sig.

Caroline og Thilde var i gang med at aktivere en større flok børn ved bordene. Det var sådan en slags børneparkering. Egentlig var reglen, at forældrene helst skulle være i nærheden, men hvis der blev handlet lidt mere ved at ungerne var afsat, så var det godt. For alle.

Thilde og Caroline, nissepigen på 20 og nissemor på 30, var de kreative nisser her i eftermiddags- og aften-tilbuddet, men de havde da bevist, at de kunne styre andet end børn. Både julemænd, med nisser og familiefædre havde de i deres hule.....fisser.

Tue gik rundt og serverede pebernødder og karameller for de kunder, der ikke lige lod sig fange ind til tidsfordrivet ved nisselandskabet. Claus lyttede til de to børn, der var tøet op og slappede af. De snakkede. Han kiggede hen på deres mor, som stod med hænderne i siden og et smil på læben.

Hun var omkring 170 høj og nogetlunde slank. Mørkeblond og med et par pæne bryster. Hun var i nederdel og strømpebukser. Lignede en overskudsmor.

Linus og Janus udbrød "se der" og pegede over på bordene, hvor der overvejende sad piger og klippede og klistrede. Men de havde mod på noget guirlande – det er lige noget for drenge.

"Hvad ønsker moren sig så," sagde Claus og klappede sig på låret.

"Det er ikke kun børn, der må komme herhen og ønske. Nu er det snart jul, og så har Julemanden også overskud til de voksne," lo han og klappede igen.

Karina stod og kiggede, men hvad. Hun gik hen og satte sig på hans skød, og hun lagde hænderne om hans nakke. Hun kunne lige så godt spille rollen godt med fare for, at der var andre kunder, der lige tænkte deres.

Claus' skæg var så stort, at Karina ikke kunne undgå at få det kildende ind mod sit øre og kind.

"Hvor mange ønsker har jeg," spurgte hun.

"Det kommer an på. Er det store eller små ønsker," sagde Claus.

Karina kiggede ham dybt i øjnene. Hun havde var starten vidst, at det her var en yngre fyr. Det var ikke Bent på 62, der sad der og legede, for så var hun nok ikke sprunget til.

"Jeg har ét stort ønske, men måske kan det deles op i mindre pakker. Jeg behøver ikke at få det hele på en gang," sagde Karina og kiggede på Julemanden med sine blå øjne.

"Lad mig høre."

"Sex," hviskede hun, og Claus fortrak ikke en mine.

"Jeg ønsker mig noget så forfærdeligt noget god julesex," sagde hun næsten stønnende til ham.

Hun slikkede ham ikke i øret, men det havde ikke overrasket Claus, hvis hun havde gjort det. Men det var nok vanskeligt at komme til for kunstskæg og kunsthår.

"Det var så det store ønske. Hvad med de små", spurgte Claus og kiggede helt åbenlyst ned i hendes udskæring.

"Jeg nævner dem bare uprioriteret: Jeg vil have slikket fisse, jeg vil smage en god pik, jeg vil tages bagfra og have lov til at ride en fyr med en stor, tyk pik, og jeg vil have sperm sprøjtet op ad min mave og mine bryster," sagde hun.

"Det er da ikke så galt, vel," smilede hun.

"Jeg ved ikke om Julemanden kan opfylde alle dine ønsker, men hvis nissepigerne og ham nissedrengen derhenne nu hjælper til," sagde Claus og tog fat om livet på Karina.

"Jeg er ikke til pigesex," sagde hun og skulle til at rejse sig.

"Det er jeg...jeg elsker piger, men bare rolig. Caroline og Thilde tager sig særligt godt af dine to unger. Det var Janus og Linus de hed? Og hvad hedder deres mor, som får sine ønsker opfyldt," spurgte Claus.

"Karina".

Hun hoppede ned fra hans skød, men han holdt diskret fast i hende.

"Hvad du ønsker skal du få, når du trygt tør stole på, at du ej skal slippe, før jeg dig vil kneppe," hviskede han og kaldte Caroline til sig.

Hun gennemskuede det hele. De havde jo talt om det. Tue blev også vinket derhen, og Karina blev lempet ind i Nissehytten. Claus og Tue fulgte efter, og der blev lukket og låst.

Der var drøn på varehuset. Der var muzak og larm og hastværk. Der var slet ikke tid til at tage sig af, hvad der blev hevet op ad sækken – og ud ad bukserne – i hytten.

"Jeg gør mig det lige lidt behageligt," sagde Santa Claus og tog tøjet af, så han kun stod i boxershorts og naturligvis sit store hår og skæg. Julemanden. Sort og hvid.

Karina havde spillet amatørskuespil som ung, og så var hun eventyrlysten – og liderlig. Så hun havde ikke tænkt sig at bakke ud af det her, selv om det næsten var for godt til at være sandt.

Hun havde ikke fået sex hele året. Skulle det ske nu.

Hun kiggede på Claus' muskuløse overkrop, og hun smilede til Tue – de havde præsenteret sig – som var høj og ranglet.

"Skal vi ikke begynde med at pakke en pik ud til dig," sagde Julemanden, og han nikkede til Tue.

Tue havde en lang, fristende pik. Han var lidt bleg, men det gjorde ikke noget, at der var fregner på hans mave, når der var sådan en godbid at hægte sig fast i med munden. Sådan var der mange kvinder, der tænkte, og Karina var ingen undtagelse.

Hans slappe pik var flot, og da hun begyndte at hapse lidt i den og slikke den ved roden, skete der noget.

Tue trak sine bukser helt ned til plankegulvet, og Claus nussede Karina på ryggen og ned på lænden mens hun begyndte at sutte Tues pik.

Det var hun god til. Hun havde aldrig slikket en helt glat pik, som var barberet både for oven og forneden, men det var åbenbart en ganske særlig jul.

Det benyttede Karina sig af, og Tue fik med hendes lange tunge. Ned omkring nosseposen. Hun trak grådigt i den, men hans rejsning var hurtigt total.

"Jeg vil også have Julemandens sorte pik," sagde hun og kiggede op på Claus. Hun rykkede lidt i hans boxershorts. Hans pik var ikke upåvirket af det. På hjemmefronten havde kæresten Rikke givet ham rigeligt med sex i december, men hans mange juleknald havde også givet ham en eksplosiv lyst.

Claus trak sine boxershorts ned, og hans mørke mulatpik hoppede ud. Halvfed, men dejlig. Karina tog fat i den med det samme og blottede hans pikhoved, der var meget lyst.

Hun slikkede også hans nosser og mærkede de rug hår ved roden af hans pik.

Claus pik var ikke så lang som Tues. Men den var tyk, og lige nu var de begge Karinas.

"Jeg bliver så liderlig," sagde hun og slap Claus pik. Hun rejste sig og kunne lige stå i hytten. Hun sparkede sine sko af og trak strømpebukserne ned, og da hun igen satte sig til at slikke de to pikke på skift, satte hun også et ben op på den bænk, hvor hun sad.

Hun havde et par lyserøde trusser på.

De matchede neglelakken på hendes fingre, som kælede for hendes kusse. Claus kaldte altid en fisse for en kusse, når det var en kvinde, der havde født, som havde den fisse. Men han skulle ikke bestemme over navnene.

Karina slikkede godt, og både lysten og spermen stod højt i de to nisse-ansattes pikke.

"Træk nederdelen helt op om maven og smid trusserne. Jeg vil slikke din kusse," sagde Claus, som sad med stiv pik og stort skæg.

"Det må jeg sige. Endelig en fyr, der forstår, hvordan man tiltaler en kvindes dejlige dele," sagde hun og trak trusserne ned.

"I må undskylde, nissemænd. Men jeg er altså ikke vant til at løbe ind i frækkerter som jer, så den er naturel," sagde Karina uden at virke forlegen.

Hendes fisse havde fine sorte hår. De var lidt lange, men den var nu trimmet, og den smagte godt.

De sad noget akavet inde i hytten, men meget kunne lade sig gøre når lysten var til det. Claus slikkede Karinas kusse, hun suttede Tues pik, og midt i det hele gav hun også Julemandspikken noget håndarbejde.

Der var varmt inde i den lille bod. Varmt og låst.

Karina smagte godt. Det var som en vaniliekrans, tænkte Claus. Ikke så tør, men stadig med hul i midten. Det cirklede hans tunge omkring, men han fandt også alle de gode steder hen, og til sidst rejste Karina sig op og lagde hovedet tilbage på væggen.

Tues pik var pludselig alene.

"Kom herhen så jeg kan sutte dig mens du står," sagde Karina.

"Vent lige".

Hun lynede sin nederdel op og hun krængede også sin grå bluse af. Og smed sin bh. Der var ikke ret meget, der sad forkert på hende.

Claus slikkede hendes fisse og hun slikkede Tues pik. Suttede på den som en løbende is en varm sommerdag.

"Sikke en flødestang," sagde Karina og blev lidt i terminologien.

"Lige om lidt skal Julemanden kneppe mig, og så skal du sørge for at sprøjte dine rigelige safter ud over mine bryster.... Måske lige ramme min mund...min mave og hvor meget du ellers rækker til. Jeg trænger sådan til sperm. Hørte du det, julemand," sagde Karina.

Det var åbenbart tegn til, at Claus stillede sig hen med pikken foran hendes kusse. Han kunne godt forstå, hvis der ikke var så lang tid at gøre godt med. Linus og Janus – sært navn....Claus tænkte altid på anus – var måske ikke de mest tålmodige engle. Heller ikke selv om de blev aktiveret af Thilde og Caroline.

Claus kunne da godt huske nogle gange, hvor han havde været meget utålmodig i det selskab.

Som regel var det gået. Det var "den" også.

"Knep min kusse, Santa. Knep Karinas kusse. Det kan godt være, du ikke giver penge til Mødrehjælpen og de enlige mødre, men hjælp mig. En enlig mor med alt for meget om ørerne," stønnede Karina.

Hun havde i hvert fald Tues pik lige ud for venstre øre.

Claus stønnede, da han trængte op i Karinas velsmurte kusse.

"Åhhh ja, det er så længe siden, den har mærket en pik. Og så en mulatpik. Julemandens pik," sagde Karina. Måske lidt teatralsk, men det var jo også som taget ud af et krybbespil, kneppespil eller lignende.

Claus holdt sig ikke tilbage. Karina skulle have sine ønsker opfyldt, og hun kiggede ned på den sorte pik, der kørte ind mellem hendes trængende kusselæber. Hun malkede Tues pik og kiggede smilende op på ham engang imellem.

Julemanden og nissedrengen. Sikke et par.

"Du må ikke sperme op i mig. Jeg bruger ikke noget. Men sprøjt din sperm ud over min dusk," sagde Karina.

"Knep mig hurtigt og kom så," sagde Karina, som var ved at være klar til at få en pik-orgasme.

Santa Claus opfyldte hendes ønske, og hun malkede hidsigt Tues pik.

Han sprøjtede, og han hjalp også med at styre sin pik, så hun fik sæd på sine læber, hagen og ned over de smukke, bryster. Han havde masser af sperm, så det kildede, da dråberne løb ned over hendes mave.

Det var dråben.

Hun kom. Synes af hvid sperm mod hendes hud og den meget mørke pik i hendes kusse var mere end hendes opsparede liderlighed kunne klare.

Karina stønnede højt, og Claus gav slip. Ikke på hendes lår, der var spredt ud til siden, men på sig selv.

Det var ikke vanskeligt.

Han kunne styre sin orgasme, og lige da den første sperm skulle forlade pikken, trak han sig ud og fyrede sig af ud over den mørke trekant. Hans sperm fløj også op på hendes mave og på hendes bryster, hvor den blev blandet med det, Tue lige havde afleveret.

Karina gav et lille skrig fra sig.

Så frækt, tænkte hun.

Det var nok den bedste julegave, hun havde fået længe.

"Tak," sagde hun.

"Fra nu af tror jeg virkelig på nisser. Og på julemanden".

Hun gav først Claus et kæmpekys. Dybt. Med tunge. Og så fik Tue et noget lignende.

"Hvor er det ærgerligt, at det snart er jul, for så er det slut med julemænd og nisser her i stormagasinet," sagde Karina og lavede en bedrøvelig mund.

Hun tog sit tøj, men inden hun tog det på, snuppede hun Tues nissehue og tørrede sig med den.

"Praktisk beklædning," sagde hun og klædte sig på.

"Jeg kommer til at savne jer. Hvorfor mødte jeg ikke jer den 1. december," sagde hun og gav fingerkys.

"Lukker i mig ud af værkstedet," spurgte hun.

"Det gør vi, og mon ikke vi er tilbage næste år. Det er kun sæsonarbejde, men det er ret godt lønnet. Også i oplevelser," sagde Claus, som var tilbage i sit varme tøj.

Karina gik ud. Fandt ungerne, nussede dem i håret og sagde tak til Thilde og Caroline.

De to børn ville vide, om de mon fik opfyldt de ønsker, de havde afleveret til Julemanden.

"Julemanden opfylder altid vores ønsker," lo Karina.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.