BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

På en dejlig varm sommerdag besluttede jeg at jeg ville køre fra Lemvig til Struer for at besøge en god ven... Fordi det var så varmt lod jeg være med at tage trusser og BH på under den lette sommerkjole også fordi det var efterhånden lidt tid siden at jeg havde fået noget ordentlig pik så jeg tænkte at jeg måske kunne mærke vibrationerne fra scooteren så jeg kunne få tilfredsstillet mine lyster lidt.

Turen ned gennem Lemvig by gik fint selvom at jeg måske sad lidt uroligt, jeg tror ikke at der var nogen der lagde mærke til det...

SEX I DAG?

Et sted mellem Fabjerg og Paris (de lokale ved hvor byerne ligger :P ) lagde jeg mærke til at der kørte en anden scooter bag mig, jeg blev lidt flov, for jeg havde vidst siddet på sådan en måde at det var lidt afslørende at jeg var ude for at lege lidt. Jeg blinkede ind til siden for at få ham den anden forbi mig, for jeg var noget flov, men til min overraskelse blinkede han også ind.

Jeg slukkede scooteren og lod som om at jeg havde udset mig netop dette sted lige ved vejen, ikke engang på en rasteplads, hvor jeg lige skulle have en pause, det virkede ikke særligt troværdigt.

Jeg troede at jeg nu skulle møde en gammel mand, men føren på den anden scooter var en ung mand jeg vil skyde ham til at være på min egen alder.

"Har du brug for hjælp?" spurgte han mens hans øjne var naglet til mine velformede store bryster hvis form tydeligt kunne ses gennem det tynde stof.

Jeg som stadig var liderlig og meget lidt tilfredsstillet, svarede frækt "Ja, men det er ikke sikkert at du kan hjælpe mig"

"Undskyld, hvad sagde du?" Kom det fra manden, han havde ikke hørt efter for han havde åbenbart kun kunnet koncentere sig om min barm.

Jeg betragtede ham, han så egentlig ikke værst ud. Lyst kort hår, blå øjne almindelig kropsbygning, men alligevel muskløs og omkring 1.80 høj. Han var iført en mørk t-shirt og shorts.

"eller det kan du måske godt" smilede jeg til ham, mens jeg tog hans hånd og gik ned i marken der lå ved siden af vejen. Han fulgte med uden at spørge.

Da vi var kommet lidt væk fra vejen, stoppede jeg og vendte mig for at se på ham. Han stod lidt usikkert, men med et smil.

"Har du lyst til at røre ved mig" spurgte jeg ham, med tanke på at han havde stirret så meget på mine bryster.

Han kunne kun nikke. Jeg førte hans ene hånd op til mit bryst og han kunne nemt mærke den hårde brystvorte under det tynde stof og her viste han mig at han ikke var helt uerfaren, for han tog den under kærlig behandling, med fingrene nuldrede han den blidt mellem tommel og pegefinger. Efter at den mod forventning var blevet stivere, bukkede han sig ned og sugede på mit ene bryst udenpå stoffet og jeg stønnede lavt og nydelsesfuldt.

Jeg tog hans hoved mellem mine hænder og førte ham op til mine læber hvor jeg kyssede ham dybt og intenst. Jeg kunne mærke at der var en god bule der pressede mod hans shorts og jeg gned hans pik udenpå stoffet. Nu var det ham der måtte lade et støn undslippe.

Jeg fik befriet hans pik fra shortsne og han havde bestemt ikke noget at skamme sig over. Det var et pragtfuldt syn, jeg vil skyde at hans pik var ca 20 cm lang og ca 10 cm i omkreds. Jeg sendte ham et liderligt blik mens min tungespids fugtede mine læber.

Jeg satte mig på knæ på den bare jord og tog uden tøven hans pik i munden og jeg kunne næsten tage den til roden, men jeg måtte tage min hånd til hjælp. Jeg kunne se at hans ben rystede, så jeg tog pikken ud af munden og forslog at han lagde sig ned på jorden. Han var hurtig til at følge mit forslag og han fik shortsne helt af. Jeg lagde mig mellem hans ben og førte min tunge over hans boller op ad skaftet og da jeg nåede hovedet lod jeg igen mine læber omslutte hans pik. og jeg suttede og sugede det bedste jeg havde lært og det må have været godt for hans stønnen blev højere og højere.

Jeg stoppede med at sutte hans pik, trak kjolen af og lagde mig ned igen, bare med min mis over hans mund. Han var ikke sen til at opfate hvad jeg ville og ligeså snart hans tunge ramte min klit begyndte mine ben at ryste af liderlighed. Han var virkelig god til at slikke. Dem jeg har været sammen med har været for bløde i deres tunger. Jeg vil have tungen hård og livlig... Det var hans og der gik da heller ikke mange minutter før jeg kom i en kæmpe orgasme.

Nu ville jeg mærke hans store lækre pik oppe i mig og mens han nuldrede mine brystvorter satte jeg mig på hans pik og jeg stønnede højt af nydelse mens hans pik forsvandt op i min stamme våde fisse.

Jeg havde været helt optaget af min egen liderlighed og hans dejlige pik at jeg ikke opdagede cykelisten før at hans pik prikkede mig på kinden. Han var iført cykeltøj kunne jeg skimte ud af liderlighedens tåge. Jeg tog uden tøven hans pik i munden og i det samme eksploderede min krop i en kæmpe orgasme, jeg mærkede at min fisse trak sig sammen om den førstes pik og min mund var fyldt med en anden mands pik, det var for meget og jeg blev fyldt med en varme der ikke kom fra den varme sol.

Nu var jeg pludselig ikke den der styrede slages gang, jeg blev kommenderet op på alle 4, den første fyr lå sig under mig med hovedet under min liderlige fisse og med sin pik strittende mod min mund. Jeg tog den i munden og kunne nu mærke at ham i cykeltøjet nu gjorde klar til at tage mig bagfra og ham jeg nu suttede slikkede mig. Aldrig før har jeg oplevet noget så frækt. Det havde ham som jeg havde i munden åbenbart heller ikke for hans støn blev pludselig meget høje og han stødte sin pik så langt ind i min mund som han kunne og affyrede sin ladning. Jeg er normalt ikke til at sluge sæd, men denne gang var jeg så liderlig at jeg bare gjorde det.

Ham i cykeltøjet satte nu tempoet meget højt op og jeg kunne næsten ikke holde balancen, han var ikke nær så stor som ham den første, men han kunne stadig sit kram, han gav mig et ordentlig klap bagi og tog et fastere geb om mine hofter, jeg skreg min vellyst ud og i det samme brølede han og fyldte min fisse med sin ladning sæd og jeg kunne mærke at det løb ned af mine lår da han trak sig ud af mig.

Nu kunne jeg få set ordentlig på indtrængeren, cykelisten, han var forpustet, men han så ret godt ud. Jeg ville skyde ham til en 30-35 år, lidt skæg og slank.

Vi smilede bare til hinanden alle 3, jeg tog min kjole, den første tog sine shorts og vi gik op til scooterne og cyklen som bare var smidt i vejkanten, smilede og kørte hver vores vej og jeg har ikke set nogen af dem siden, jeg kender ikke engang deres navne.

Dette var en ren fantasi, men jeg håber at I blev ligeså liderlige af at læse den, som jeg blev af at skrive den :P

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.