BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Eva nød livet. Hun var nu på den 3 uge udstationeret i Italien. Hun skulle for sin danske arbejdsgiver introducere deres italienske samarbejdspartner til de nye it-programmer som de havde udviklet, og hjælpe med en oversættelse så de kunne bruges på det italienske marked. Til trods for hendes unge alder, hun havde kun lige fyldt 24 år, havde hendes firma valgt at sende hende. Det skyldes nok hendes interesse for det italienske sprog, som hun havde studeret i flere år. 

Det var sommer, og som så ofte i Italien, var det en solrig sommer. Eva havde fri i en forlænget weekend, og havde besluttet sig for at prøve en af de lokale attraktioner, som bestod i at river-rafte ned af et kraftigt vandløb, som startede for neden af et stort vandfald. Hun var taget ud til en stor industribygning, som hun var blevet anbefalet, efter først at have bestilt billet gennem telefonen. Da hun nåede frem til bygningen, var der en del andre personer, langt de fleste unge, som alle tilsyneladende skulle ud og river-rafte. De blev budt indenfor og introduceret til det der nu skulle ske. Der var en del instruktører til de forskellige både. 

SEX I DAG?

Inden de gik ind for at klæde om, fik de af vide, at de havde lidt problemer med vandet i både mændenes og kvindernes bruseafdeling, men at de var ved at ordne det. De regnede med at det nok skulle være på plads til når de om fire timer var færdige med turen. 

Som oplyst, da hun tilmeldte sig, havde hun bikini på, som var det eneste hun skulle have på, under den våddragt som hun fik udleveret. Den sad helt stramt til kroppen, og hun følte sig ekstra slank, om end at hendes store bryster følte sig en smule fanget, da først lynlåsen lukkede dragten om hende. Hendes normale sommertøj var låst inden i et af garderobeskabene, og hun var nu klar til at gennemføre turen. 

Efter lidt yderligere introduktion var de kørt til vandfaldet, sat de forskellige gummibåde i vandet, og hun oplevede nu de frydefulde oplevelse som en varm, sjov og lidt voldsom rafting-tur var. Ned og ned gik det af det brusende vandløb, og flere gange føltes det som om båden skulle vælte, og at hun sammen med de andre seks personer skulle havne i vandet. Mirakuløst skete der ikke noget, men sjovt var det, og da de efter fire timer var tilbage i den store industribygning, hvor de var startet tidligere på dagen, var stemningen høj, og rigtig mange grinte højlydt, og beundrede de mange billeder og filmsekvenser, som var blevet taget af dem mens de sejlede ned af den brusende flod. 

Hun gik sammen med de andre kvinder, som havde været med på turen, ud for at bade og klæde om, men fik af en af guiderne af vide at bruserne i kvindeafdelingen desværre ikke var blevet ordnet. Det føltes ikke rart. Selv om floden så ren ud, var der også steder hvor den ikke var helt klar, og hun viste med sig selv, at hun måtte have et bad, så hun kunne blive ordentlig ren igen. Guiden gik ud, for at se hvad hun kunne gøre, og da hun lidt efter kom tilbage, var det med beskeden om, at der var god plads i mændenes badeafdeling, og at der ikke var nogen af mændene der havde noget at indvende imod, at kvinderne kom ind og brugte bruserne hos dem. De fleste fyre brusede sig alligevel med badeshorts på. 

Eva var i syv sind. På den ene side var hendes bøn om et varmt brusebad blevet hørt, men på den anden side var det en smule grænseoverskridende at skulle bade sammen med en flok vildt fremmede mænd. Våddragten havde hun for længst fået taget af, og havde kun bikini badedragten på, men da flere af de andre kvinder samlede deres tøj og lagde an til at gå ind til mændene, gik hun med, og kort efter gik hun forsigtigt ned af en lille flisebelagt gang, hvor der var åbne badekabiner på begge sider af gangen. Der stod en del af de unge mænd, som hun for kort tid siden havde sejlet sammen med på floden. Kun få af dem havde shorts på, de fleste fuldkommen så nøgne som de var blevet skabt, og hun kunne da heller ikke dy sig for at kigge en ekstra gang på deres pikke, som hang i alle former og størrelser. 

Hun kunne mærke en svag rødmen, da hendes blik først fangede en vel stor pik, som hang fyldig men slap ned mellem benene på en ret ung mand, som hun dog mente var en af guiderne. Da hun løftede blikke lidt op, efter en lidt intens stirren på hans pik, og kigge på hans ansigt, kunne hun med det samme konstatere, at han også kiggede direkte på hende med et skævt smil på læben, mens han lidt genert dækkede for det store slappe lem med den ene hånd. Hun kunne ikke lade være med at tænke på, at pikken næsten var for enorm til den unge spinkle krop. Hun skyndte sig videre og gik længst muligt ned af gangen, og fandt et ledigt bruserum, som hun gik ind i. Det var dybt, og det eneste man kunne se, når man stod under bruseren, var personen overfor, som også stod i sin egen lille bås. 

Eva havde ikke fået taget noget sæbe med, men vaskede sig så godt hun kunne, med hænderne alene. Over for hende stod en anden ung mand, dog med et par sorte badeshorts på. Han vaskede sig, så det var en ren fornøjelse, så sæben skummende løb ned af hans ryg, shorts og ben. Han stod med ryggen til hende og vaskede sig tilsyneladende i hans helt egne tanker. 

Han trak de sorte badeshorts lidt ned, til de hang halvt nede på hans baller. Han var solbrun, og overgangen fra en solbrun ryg til nogle lidt blegere baller viste sig nu. Han stod stadig med ryggen til hende, og hun var ganske sikker på, at han nok ikke viste, at der overfor ham, stod en ung kvinde og nød synet af hans solbrune, slanke krop. Sæbeboblerne fra hans vask gled langsomt ned over hans krop, mens han roligt indsmurte sig og nød de varme stråler fra bruseren. Det gøs i Eva, mens hun beundrede de smalle hofter og de faste baller. Det var på en gang både tilladt, men også lidt forbudt, og i hvert fald grænseoverskridende for hende. Skulle hun give sig til kende. Bare et lille host, eller anden form for lyd. Hun gjorde det ikke. 

Fyren overfor sæbede sig stadig ind, og det var ikke svært for Eva at konstatere, at den kropsdel der nu var omdrejningspunktet for hans vask, var pikken. Eva kunne ingenting se, men måtte lade fantasien skabe de billeder af hvorledes han så ud. Hun mærkede hvorledes hendes brystvorter blev stive under bikinitoppen, og hvorledes en svag men velkendt lystfølelse voksede frem i hende. Hun lukkede svagt øjnene mens hun kærtegnede brysterne uden på bikinien, mens hun holdt øje med at fyren overfor ikke opdagede noget. Det var for fristende, og efter lidt tid vandt lystfølelsen, og hun løsnede bikinitoppen og tog den af. Hendes bryster var ultra følsomme, og vorternes oplevelse af frihed fik dem til at stritte lystigt. Hun måtte bare kærtegne dem. 

Det virkede som en uendelighed, og på samme tid, kun som et kort sekund, hvor fyren vaskede pikken, så man godt kunne tro han lavede noget helt andet, mens hun drømmende lod sig pirre af hans leg. 

Med et kiggede han op i bruseren, lod vandstrålerne ramme hans ansigt, drejede sig rundt mens hans hænder skubbede vandet væk fra øjnene og det mørke hår. Eva trak hurtigt hænderne ned fra brysterne, og lod ufrivilligt blikket glide ned mod hans pik. Den hang stor og fyldig ned og ud over buksekanten, som i de sorte shorts, kun fremhævede hans lem endnu mere end størrelsen i sig selv ville have gjort. 

Han trak ansigtet ud af bruserens stråler, fjernede vandet med hænderne, og kigge for første gang over på Eva, som var glad for den rødhed som det varme vand allerede havde givet hendes kinder. Det gibbede i fyren, da han opdagede hende, og som en ren refleks dækkede han det fyldte lem med hænderne. Det var tydeligt, at han troede han stod ugenert og alene. Det var endnu en af guiderne. Han virkede noget ældre end den fyr som hun for kort tid siden var gået forbi, men var tilsvarende udrustet. 

Eva smilede skævt og lidt forlegent til ham, og han gengældte heldigvis hendes smil, og han kiggede eftertænksomt på hende mens tankerne for gennem hans hoved. De stod sådan et stykke tid, hvorefter han fandt det lille stykke håndsæbe frem, som for lidt siden, havde skabt en masse sæbebobler der glinsede gled ned af hans krop. Med langsomme bevægelse sæbede han sig ind igen. Først på halsen, dernæst brystet, så sæben i sit eget erotiske sprog, lod boblerne sejle forbi hans navle og ned over pikken, mens den umærkeligt langsomt fik mere fylde, mens den fortsat hang ned foran de sorte shorts, som fremhævede dens størrelse. Han trak shortsne helt ned, og sæbede ballerne ind mens han fastholdt blikket mod Evas stirrende øjne. Han fik sæben til at skumme ekstra i hans hænder, inden han greb fat i pikken og vaskede den. Det vil sige, vask var der vist ikke meget af, men snare en lettere småerotisk leg. Pikken voksede ved hans behandling. 

Først nu gik det op for ham, at Eva ikke vaskede sig, men alene stod under bruserens varme stråler. Han rakte symbolsk sæben frem mod hende med et drilsk smil på læberne. Eva nikkede til tak, og han satte sig på hug, lagde sæben på gulvet, og skubbede det over mod hende. Eva samlede det op. Fra de andre brusere rundt om i baderummet kunne man høre at de andre lidt efter lidt var ved at blive færdige. 

Eva førte sæben op mod hendes bryster og lod langsom sæbestykket blive omdannet til skum, der nu gled ned over hendes krop. Det var på en gang både dejligt, frydefuldt, pirrende og frækt, mens den svage angst for at blive opdaget var der. Hun klemte brysterne med sæben i hånden, og lod den pirrende cirkle rundt om hendes hårde brystvorter. Deres gensidige erotiske lege pirrede dem begge. 

Han trak nu, uden blusel, forhuden tilbage og blottede det fyldige pikhoved. Hans vask var nu tydeligt ikke længere vask. Med faste bevægelser gned han på pikken, så forhuden blev trukket frem og tilbage over pikhovedet mens han med en let åben mund og sammenknebne øjne, tydeligt nød det. 

Eva kunne på ingen måder holde øjnene væk fra dette vidunderlige skue, og mærkede med en slet skjult uro, hvordan hendes egen liderlighed var ved at tage magten fra hende. Hun trak trusserne ned, og afslørede den let trimmede kusse. En sidste gang lod hun sæben omforme til sæbebobler, som glinsende kærtegnede hendes krop, og lagde så sæbestykket ned på gulvet. 

De stod nu i hvert sit lille rum, overfor hinanden, uden at andre direkte kunne se dem. Han onanerede nu tydeligt, og Evas liderlighed fik hende til at deltage i legen. Hendes fingre kærtegnede hendes bryster og hendes kusse, hvor de øvet spredte skamlæberne, for derefter at glide let op i hende. Hun lukkede øjnene mens fingrene gjorde sit. Det var vidunderligt. Hun gispede uhørligt mens hendes fingre gled over hendes hårde klit, og ind og ud af hendes kusse. Igen kiggede hun på fyren overfor. Han slap pikken, som nu stod voldsom stiv og rank ud fra kroppen, mens den nærmest kæmpede for at pege over mod Eva. Den virkede utrolig stor, og da han vrikkede let i hofterne dinglede den rankt fra side til side. Han greb igen pikken og onanerede nu voldsomt. 

Eva kunne mærke, at det ikke ville vare længe før hun måtte overgive sig til en voksende orgasme, men inden hun nåede så langt, lød der et halvkvalt støn fra fyren, og en ladning sperm blev med voldsom kraft pumpet ud af pikken, for kort efter at lande på gulvet ved Evas fødder. Det var mere end hun kunne klare, og med en urkraft pressede hun sit skød mod hendes fingre og kærtegnende hånd, mens en orgasme også ramte hende. Hun mistede næsten vejret, og måtte tage fat i brusenichens ene væg for ikke at falde. De små efterskælv var vidunderlige, og da hun lidt efter rettede sig op og kiggede over på ham, smilede de begge, og blev stående en rum tid mens deres åndedræt igen blev normalt. 

Han rakte bydende frem mod sæben, som hun samlede op, gik let ud på gangen over mod ham, og rakte ham sæben. Han tog imod den og deres fingre rørte let hinanden, inden hun hastigt, og mærkeligt genert trak sig tilbage igen under bruseren. Mere blev det ikke til. De skyllede sig længe, og forlod hver deres bruser, han havde trukket shortsne på igen, uden at det dog helt kunne skjule hans lettere ophidsede tilstand. Kort efter havde hun fået tørret sig, var kommet i tøjet, og havde forladt baderummet og den store bygning som hun for flere timer siden var trådt ind i for første gang. Hun undlod at kigge efter ham, men skyndte sig bort. 

De efterfølgende dage arbejde hun en del, men sluttede ofte arbejdsdagen på den samme cafe, hvor hun sammen med flere arbejdskollegaer nød en kold drink og en uforpligtende sludder. Der var gået flere dage siden hendes oplevelse på riverrafting turen, og indtil flere gange havde hun onaneret sig selv i søvn med tankerne om de lækre fyre i bruserummet, og ja, selvfølgelig mest den veludrustede fyr over for hende. Hun havde flere gange overvejet om hun ikke tilfældigt skulle smutte forbi stedet igen, og se hvad der ville ske, hvis hun kunne møde ham igen, men indtil nu var det ikke blevet til noget. 

Der lød en forkølet brummen fra en scooters horn, og en fyr på en scooter vinkede ivrigt over mod Eva. Først kunne hun ikke se hvem det var, men med et begyndte hendes hjerte at banke foruroligende. Det var fyren, som hun sidst havde set mens hans pik sprøjtede en ladning sperm over mod hende. Hun rejste sig fra sin stol, og gik over til ham. De faldt hurtigt i snak med hinanden, som om de havde kendt hinanden længe. De holdt sig behændigt fra at tale om deres fælles baderumsoplevelse. Eva kunne forstå på ham, at han meget gerne ville se hende igen, og vise hende byen, hvis hun havde lyst. Det havde hun, og de aftalte, at han skulle hente hende den efterfølgende dag, som var hendes første fredagsfridag, og derved forlænget weekend. De var nødt til at mødes om formiddagen, da han skulle være guide på en riverrafting tur om eftermiddagen fra klokken to. Han ville hente hende ved cafeen. 

Det blev fredag, og Eva ventede som aftalt ved cafeen, hvor Marco – som hendes endnu ukendte ven hed – samlede hende op bag på hans scooter. Han havde en ekstra hjelm, som hun fik på, og kort efter kørte de ud i byens gader. Eva havde lagt hænderne om hans hofter og lidt sammen foran på Marcos mave. Han forklarede lystigt mens de kørte rundt, og pegede først mod den ene bygning og så mod en anden. De havde kørt et stykke tid, da han lidt tilfældigt og tilsyneladende impulsivt spurgte hende, om hun ikke ville se hvor han boede. Hun nåede aldrig at svare, for med et stoppede han, og pegede mod en gammel bygning, hvor de mange altaner der var ud mod gaden var fyldte med blomster i krukker. ”Her bor jeg” fik han sagt, mens han behændigt steg af scooteren, og hjalp hende af. De tog hjelmene af. ”Kom, du skal se min lejlighed” sagde han mens han gik ind af en lille port og op af en gammel støvet trappe. Hun fulgte efter. 

De nåede op på tredje sal, hvor han hurtigt fik låst døren til hans lejlighed op. Det hele gik så hurtigt, og Eva nåede kun svagt at få en alarmklokke til at ringe i hendes baghoved, men det var som om, noget helt andet dæmpede denne alarm. Marco lukkede døren bag dem, de smed skoene, og han trak hende nu med længere ind i lejligheden, først i det ene rum og så det andet. Den var hurtig fremvist, og da de til sidst sluttede i den kombinerede stue og soveværelse, foran hans store seng med kunstfærdigt udført jerngitter ved hovedgærdet, var hun inderst inde godt klar over hvad der ville ske, men blev alligevel overrasket, da han i næsten en sammenhængende bevægelse fjernede hans stramtsiddende t-shirt, de velsiddende cowboyshorts, trukket de sorte underbukser let ned, så pikken kravlede ud over kanten, og dinglede ned foran, på samme måde som hun havde set ham første gang under bruseren. 

Han smilede til hende og gik hurtigt, med få skridt hen til hende, kyssede hende på halsen, og med en øvet hånd knappede han hurtigt hendes skjorte op, lod den glide ned over skulderne, for kort efter at ligge på gulvet. Hun nåede ikke at protestere, men vidste inderst inde godt, at hun ønskede det der nu skete. Hans hænder havde allerede hægtet hendes bh op inden skjorten ramte gulvet, og da han trak bh’en helt af strittede brystvorterne lystigt fra hendes store velformede bryster. Marco lænede sig frem mod hende og fik hurtigt kysset hendes to brystvorter og slikket på hendes bryster mens hans mund åbnede sig og to en stor del af brystvorte og bryst ind i munden, mens tungen legede med de hårde brystvorter. 

Eva lukkede øjnene og nød det, mens hun på samme tid mærkede hvorledes han øvet knappede hendes shorts op, fik dem krænget ned over hendes baller og ned på gulvet. Hendes trusser fulgte hurtigt efter, og hun stod nu fuldkommen nøgen foran ham. Marco tog hendes ene hånd og førte den over mod hans lem, som var begyndt at få fylde og rejsning. Da hendes hånd lukkede sig om pikken sukkede han svagt mens han lod tungen glide op af hendes hals og op over kinden og ind mellem hendes skælvende læber. Hans hænder kærtegnede hendes baller, hofter, mave og sluttede kort efter med at favne hendes bryster. Hun kunne mærke hans ophidselse, da det dunkede i den store blodfyldte pik mens den nærmest uvirkeligt voksede sig større. Hun gned let på den, samtidig med at Marco selv trak den frem og tilbage. Hun fik trukket forhuden tilbage, og følte forsigtigt på det blottede pikhoved. Det føltes varmt, stort og dirrende, med små dråber af presperm i pikhovedets revne. 

Med et trak han sine egne underbukser helt af, og de var nu begge helt nøgne. Han pressede sig underliv mod hendes, og hun kunne mærke hans voldsomt stive pik blive presset mod hendes mave. De var stort set lige høje, og det var derfor muligt for Marco at presse pikken lidt ned, og lade det blottede pikhoved massere hendes kusseåbning. Hun var mere end bare liderlig, så safterne fugtede voldsomt hendes kærlighedsåbning. 

Marco lod længe pikhovedet kærtegne åbningen, til hendes store fryd, inden han gik let ned i knæ, tog fat om hendes baller og langsomt pressede pikken op i hende. Eva kunne ikke lade være med at blive en lille smule anspændt, da hun ikke viste om hans store lem ville være for meget til hende, men hendes bekymring forsvandt langsomt, mens pikken stykke for stykke trængte op i hende. Endnu inden han fyldte hende helt ud, trak han langsomt pikken ud igen, så pikhovedet kun lige var indenfor i hendes kusse. Han kiggede hende i øjnene og trængte igen op i hende. Denne gang lidt hurtige, og Eva følte hvorledes hendes kusse igen begærligt tog imod, mens hans stærke hænder holdt hendes baller i en skruestik. 

Med pikken dybt inde i hende bukkede Marco sig let ned og tog hendes ene bryst i munden, for med tungen at masserede den i forvejen hårde brystvorte, og netop som hun troede det sluttede skiftede han blot til det andet bryst. Hun var som en spændt fjeder af bar liderlighed, og da hun mærkede, at han lagde an til at trække pikken ud af hende igen, gjorde hun ubevidst modstand og pressede kussen mod hans lem. Det gik godt et kort stykke tid, men lidt efter smuttede pikken ud af hendes kusse med et lille svup. 

Marco tog hende i hånden, og førte hende hen til sengen, hvor han lagde hende ned. Evas krop sukkede efter mere af hans kærtegn, eller bare hans pik, så da han kort efter, fik sin mund placeret ud for hendes kusse, mens hans pik dinglede ned foran hendes mund, tog hun den begærligt i munden. Hun kunne umuligt tage den hele ind i munden, men med tungen og læberne fra den udspilede mund, masserede hun begærligt hans pik og i særdeleshed det fyldige pikhoved. 

Det glippede let i hende da hun mærkede hans tunge mod hendes kusse, og samtidig mærkede hvorledes flere af hans fingre var på vej op i hende. Hun havde svært ved at koncentrere sig, efterhånden som han øgede massagetempoet med hans øvede hånd. Det uundgåelige var ved at ske, og hun mærkede hvorledes hendes vejrtrækning blev dybere og tungere. Marco måtte have følt det sammen, for som en sand atlet fik han sig hurtigt vendt sig om, så pikken igen kunne trænge op i hendes ventende kusse. Igen var han forsigtig, men dog ikke mere end at han denne gang pressede hele pikken op i hende. De fandt hurtig en rytme, hvor deres knepperi fandt sammen med jernsengens højlydte knirken. 

Få sex i dag

Eva ænsede ingenting, og stønnede i stedet højlydt i konkurrence med sengens knirken. Igen og igen trængte han op i hende, mens kussesafterne sørgede for at den fyldige pik, som et velsmurt stempel, kunne glide ind og ud af hende. Da hendes orgasme kom, råbte hun og klynkede på en og samme tid vellysten ud i rummet. Hun følte hvorledes kussen trak sig sammen om hans lem, mens orgasmen fik hele hendes krop til at sitre. Marco gjorde hvad han kunne for at fastholde hendes orgasme længst muligt, ved i et stadigt mere krævende tempo at kneppe hende. 

Det var en utrolig lystfølelse, og Evas kusse blev pirret i et sådant omfang, at den anden orgasme hurtigt pressede sig på. Hun kunne svagt ænse at Marco også var ved at komme, og da han i sejere stød pressede pikken op i hende, mens den forblev oppe i lidt længere tid, kom hun igen. Hun nærmest mistede vejret, mens hun på samme tid brølede orgasmen ud, og i det fjerne hørte hun Marco råbe liderligheden ud i rummet. Som tre instrumenter kæmpede deres stemmer med hinanden og sengens højlydte rytmiske knirken. Marco stønnede og gispede mens han huggede pikken op i hende, og den i kraftige kramper blev tømt den for sperm. Hans knepperi klingede langsomt af, og hun kunne nu mærke hvorledes hans sperm blev presset ud af kussen, når pikken i de sidste stød trængte op i hende, og spermen løb ned over hendes baller. 

Sengens knirken stoppede og de faldt frydefuldt sammen oven på hinanden, Marco stadig med pikken langt oppe i hende. De lå sådan et stykke tid mens Marcos pik langsomt blev mindre, og til sidste trak han sig ud og rullede om på siden ved siden af hende. Først nu opdagede hun at de var glinsende af sved. Værelset havde ingen aircondition, og solens varme stråler og den stillestående luft, havde opvarmet værelset samtidig med at deres knepperi naturligt havde øget transpirationen. ”Kan jeg byde dig på et glas kold hvidvin” spurgte Marco mens han lod den ene hånd glide over hendes kusse og op over den svedige mave og de fyldige bryster. Han lod en finger cirkle rundt om hendes ene brystvorte mens han ventede på hendes svar. ”Det ville da være dejligt” fik hun svaret, og han forlod nu sengen med pikken dinglende ned mellem benene. Hun kiggede efter ham med et smil om munden. 

Han kom tilbage med to glas og en kølig flaske vin, og de lå nu længe nøgne og snakkede om løst og fast. Endnu en flaske blev hentet, og Eva mærkede vinens befriende virkning, mens hun forsøgte at koncentrere sig om det de talte om, mens hendes fokus i højere og højere grad blev rettet mod hans pik. Hans mobiltelefon ringede, han tog den, og ud fra samtalen at dømme, mente hun at de talte om eftermiddagens riverrafting-tur. Der var stadig næsten tre timer til, og da han sluttede samtalen med et ”ok, du kan bare komme”, var hun selvfølgelig nysgerrig. ”Hvem var det” fik hun spurgt, og Marco svarede at det var hans lillebror, som ville høre om han skulle filme eftermiddagens tur. Hvis han skulle det, ville han komme og hente filmudstyret som var i Marcos lejlighed, fik Marco fortalt mens han pegede over på fire filmkameraer som lå til opladning på gulvet lidt væk fra sengen. 

Eva steg ud af sengen og gik over og tog et af kamerarene. Hun fjernede beskyttelseskapslen fra linsen, tændte for apparatet, og grinte mens hun filmende gik over mod ham. Hun gik rundt om sengen mens hun filmede ham i al hans nøgenhed, og naturligvis fra tid til anden zoomede ind på de mere intime dele af hans krop. Han grinte ved situationen, og rettede lidt på pikken, da hun endnu en gang zoommede ind på den. Han trak forhuden tilbage, og det blottede pikhoved pulserede svagt med resterne af lidt sperm i åbningen, mens en rejsning var på vej. Han sprang hurtigt ud af sengen og hentede et af de andre kameraer, og begyndte nu at filme hende. Med kameraet i den ene hånd filmede han hendes bryster, mens den anden hånd kærtegnede dem. Legen med kameraerne pirrede dem, og da Marco naturligt havde fået rejsning, måtte Eva bare kysse den, mens Marco filmede. Hun slikkede og suttede så enhver rest af sperm forsvandt fra den hårdt dunkende pik. Marco trak hende forsigtigt væk fra pikken og over i sengen, hvor han i stedet begyndte at filme hendes nøgne krop og kusse. Han pressede et par fingre op i hende mens kameraet snurrede. Eva havde for et øjeblik opgivet at filme, men nød i stedet situationen. 

Det blev lidt besværligt, men legen var godt i gang, og Marco fik i stedet for den håndholdte leg hurtigt hentet to stativer som han satte de to filmende kameraer på, så de kunne filme sengen. Et tredje kamera fik han placeret lige uden for jerngitteret i fodenden med retning mod deres saftige kønsdele. Med kameraerne snurrende kneppede de nu som var det sidste gang de skulle opleve orgasmens vidunderlige kræfter. Igen og igen skiftede de stilling mens pik og kusse kæmpede for at være sammen, og pirrede dem mere og mere. Med en tydelig sans for kameraernes placering kneppede Marco Eva, og mere end en gang måtte hun med hænderne på hovedgærdets jernudsmykning og røven skudt bagud, tage imod hans pik bagfra mens nosserne klaskede frem og tilbage mens pikken pumpede ind og ud. Hun ænsede ingenting, men nød bare den megen opmærksomhed hendes kusse fik. 

Det knagede og bragede og da Marco kom, havde Eva allerede måtte overgive sig til orgasmens sitrende lystfølelse endnu en gang. Marco pumpede lidt videre, men trak så pikke ud mens han fastholdt Eva i positionen, og det var nu tydeligt at den langsomme udtrækning havde til formål at få filmet hvorledes hans sperm havde fyldt hende og nu blev trukket let ud sammen med det pumpende lem. Marco hoppede ud af sengen, og greb det ene af kameraerne fra stativet og skyndte sig i stedet op i sengen op foran Evas hoved, hvor han nu filmede hvorledes hun igen slikkede hans pik ren for sperm. 

Det bankede på døren, og som to skolebørn der var ved at blive opdaget i at foretage sig noget forbudt, for de sammen. Marco skyndte sig at føre Eva ud på badeværelset, som de begge gik ud på. Marcos pik stadig strittende lige ud i luften. De hørte hvorledes lillebroderen, Pino låste sig ind, og kort efter stod i lejligheden. Lettere grinende åbnede Marco badeværelsesdøren svagt og råbte til Pino, at han lige skulle vente lidt før han hentede udstyret. Han var lige ved at bade lidt. 

Hvad pokker skulle de gøre? Med deres tøj liggende spredt på gulvet, kameraerne pegende mod sengen, og duften af deres elskov ville snart få lillebroderen til at fatte hvad der var sket, så afsløringen var uundgåelig. Marco fortalte med svag stemme småfnisende, at hans lillebror nok ville få sig et chok da han, så vidt Marco vidste, aldrig havde været i seng med nogen endnu. Han var vist meget genert, ikke fordi han behøvede at være det, men på samme måde som Marco, var han ovenud godt udrustet, hvilket kunne virke enormt i forhold til hans spinkle krop. Eva tænkte sig om og fik spurgt om Pino havde været med på riverraftingturen, hvor de første gang havde mødt hinanden. ”Ja, det var han” svarede Marco ”jeg tror faktisk, at I mødte hinanden, Pino har i hvert fald en gang kommenteret at der gik en lækker pige igennem bruserummet”. 

Marco tændte for bruserens kolde vand, og lod strålen ramme hans stive pik. Virkningen kom forholdsvis hurtigt, og efter et lille stykke tid hang den halvstiv ned mellem hans ben. De var stadig usikre på hvad de skulle gøre, men åbnede svagt døren så den kunne kigge ind i stuen. Pino stod med det ene kamera i hænderne og kiggede ind i den lille skærm. Det var tydeligt, at han var fanget af det der skete på filmen, hvilket gav sig til udtryk da han med den ene hånd nede i hans shorts måtte rette på pikken, der højt sandsynligt var blevet stiv. Han tog et af de andre kameraer, stoppede det og spolede tilbage, for med det sammen at afspille optagelsen. Der var stille i rummet, og kun kameraets lille højtaler gav lyd fra sig. Det var en stønnen og knirken der fyldte rummet, og Pino måtte endnu en gang rette på pikkens placering. Han tog det tredje kamera som var monteret i fodenden, og fik hurtigt sat det til at afspille det der var sket for kort tid siden. 

Marco og Eva kunne ikke vente længere. Der var ikke andet at gøre, end at gå ind i rummet, nøgne eller ej. Der var kun et håndklæde, som Marco galant gav til Eva, mens han selv gik splitter nøgen ind i stuen. ”Er det nogle gode optagelser” spurgte han og så hvorledes kameraet nærmest så ud som om det brændte i Pinos hænder. ”Jaaa… ja” fik han fremstammet og gjorde store øjne da Eva trådte ind i stuen, ved siden af den nøgne Marco, halvt skjult af det lille håndklæde. 

Om det var vinen, situationen eller blot medlidenhed med lillebroderen, viste hun ikke, men hun kunne ikke lade være med at kigge på ham med et lille overbærende smil på læben. Hun kiggede på bulen i hans shorts, som var tydelig stor, og af en eller anden årsag følte hun ikke længere situationen pinlig, men snare som lidt spændt og med mange udfaldsrum. ”Har vi ikke mødt hinanden før” spurgte hun drilsk, og så hvorledes hans kinder blev blusende røde. ”Var du ikke med på riverraftingturen, hvor vi kvinder blev nødt til at bade i mændenes badeafdeling. Jeg synes at jeg kan huske dit ansigt og…..”. Han fik svaret med et svagt ja, og så ud som om han hellere ville være alle andre steder end her, men på en eller anden måde også kiggede undersøgende på hende. 

”Er du liderlig?” spurgte Marco ham direkte. ”Du har en voldsom bule i bukserne, som godt kunne tyde på at du godt kunne lide det du så”. Situationen var ved at tage en helt speciel drejning, og Eva kunne mærke at der var en undertone i Marcos spørgsmål til lillebroderen. Han nikkede umærkeligt, hvilket Eva bemærkede. Hun løsnede langsomt håndklædet som hun havde om kroppen, og lod det falde på gulvet. ”Var det denne krop du godt kunne lide at se?” spurgte hun og blottede de store bryster og hendes skød. Sådan noget som dette havde hun aldrig gjort før, men vinen havde tilsyneladende fjernet de sidste hæmninger. Hun gik hen mod ham, men stoppede ved siden af Marco, satte sig ned på hug, og tog hans slappe lem i munden. Virkningen kom med det samme. Pikken rejste sig som om, den skulle kneppe for første gang denne dag. Hun rejste sig let op og klemte brysterne rundt om pikken, og lod den glide frem og tilbage, inden hun rejste sig helt op igen og kiggede over på lillebroderen som stirrede på optrinnet foran ham. 

”Marco, tror du ikke at din lillebror kunne have lyst til at blive filmet?” fik hun spurgt mens hun kiggede drilsk på ham. ”Måske kunne han få et minde på FILM, som næsten ingen får?”. ”Hvad siger du til at lege kameramand?”. Marco svarede ikke men gik i stedet over og tog det sidste kamera som endnu ikke havde været i brug. Eva gik nøgen over mod Pino, som nu stod, med kameraet som eneste holdepunkt. Det selv samme kamera der for lidt siden havde været noget han helst havde været fri for. Hun tog kameraet ud af hans hænder, og lagde det forsigtigt på gulvet, og idet hun rejste sig op igen lod hun forsigtigt den ene hånd glide op over hans voldsomme bule i bukserne. ”Bare rolig” viskede hun ind i hans ene øre, mens hånden klemte om hans sprængfyldte lem uden på bukserne. 

Marco filmer mens Eva langsomt knapper Pino’s shorts op, og trækker dem ned. Hun lader ham beholde underbukserne på, der nu står som et telt det er fyldt ud til bristepunktet. Hun trækker hans t-shirt over hovedet, og kysser let på begge hans brystvorter, mens hun ager ham på siden med hænderne. Langsomt kysser hun hans brystvorter igen og igen, og bevæger sig så langsomt ned mod navlen. Pino står stiv som en saltstøtte, og ved ikke hvor han skal gøre af sig selv. Hans vejrtrækning bliver tungere og tungere, og da hun tager fat i underbuksekanten og trækker dem ud over hans pik, står den dirrende stiv lige ud i luften. Hun trækker underbukserne helt ned, og han træder nærmest som i trance ud af dem. Han har ingen strømper på og er nu lige så nøgen som Marco og Eva. 

Eva kigger på den spinkle drengekrop, og den enorme pik, og en forventningsfuld pirrende fornemmelse breder sig til hendes skød. Stadig på hug kigger hun lige på den rejste pik, og kysser så den så. Hendes hænder glider op om hans hofter, og bag på hans baller, spreder læberne og tager hans manddom ind i munden. Den fylder hendes mund godt ud. Det gibber i ham og han lægger som i refleks hænderne på hendes hoved. Marco zoomer ind på pikken mens hun med langsomme bevægelser lader den glide ind og ud af hendes mund, så langt den nu kan komme. Hun trækker hovedet tilbage, og med hænderne trækker hun forsigtigt forhuden tilbage, og afslører hans blodfyldte pumpende glans. Igen tager hun pikken i munden, og det er tydeligt at hans nydelse er større, og han følger mere ubesværet hendes hovedbevægelser med hænderne. Eva øger tempoet, hvilket hurtigt giver en naturlig refleks, og hun mærker hvorledes hans sperm fylder hendes mund, mens han står og sitre, og på en og samme tid presser pikken ind i munden på hende. Hun sluger alt, og rejser sig så op. 

Marco står og filmer mens hans pik er stiv og rank. ”Mon ikke du skal vise ham hvad pikken også kan bruges til?” siger hun mens hun klemmer om hans lem. ”Måske han kan filme det imens?” siger hun og tager kameraet fra Marco og giver til Pino. ”Vis ham hvorledes en kusse godt kan lide at blive behandlet” siger hun og tager ham i hånden og fører ham over til sengen. Hun lægger sig på ryggen og spreder benene, så der er fuldt udsyn til hendes kusse, der åbner sig svagt. Skamlæberne er fine og røde, og hun beder Pino om at filme dem så godt han kan. Hun lader en finger glide mellem dem og spreder dem derved yderligere. Marco tager over, og med tungen spreder han nu hendes kusse, mens han forsigtigt lader en finger glide op i hende. Endnu en, og endnu en finder plads, og han fingerknepper hende mens hun med lukkede øjne sukker vellystigt. 

Pino filmer intenst, og det virker som om at hans pik aldrig når at blive slap til trods for hans nylige udløsning. ”Lad mig mærke din pik igen” siger hun til Marco, da hun kan mærke at hans fingerknepperi er ved at bringe hende mod endnu en udløsning. Marco kigger på Pino, og beder ham filme hvorledes pikken langsomt bliver presset ind mellem skamlæberne og op i hendes kusse. De knepper igen rytmisk og uden at ænse Pino der filmer dem. Pinos pik er stiv, og det er tydeligt, at der nu kommer spermrester fra hans sidste udløsning. Eva og Marco knepper som i slowmotion, og de koncentrer sig om at vise flest mulige kneppepositioner til Pino. Endnu inden nogen af dem har fået orgasme, rejser Marco sig op og forlader sengen. Fra en skuffe henter han to sæt håndjern, med lyserødt plys. Han giver Eva håndjernene på og lænker hende liggende på ryggen til hovedgærdet jerngitter, med arme til hver sin side. Han beder Pino filme hende mens han sætter sig op til hendes hoved og lader hende tage hans pik i munden. Han lader pikken glide ind og ud i et stykke tid, inden han henvendt til Pino siger: ”Kom her op, jeg fornemmer at hun godt vil smage på din pik inden du skal prøve at kneppe hende rigtigt. Din pik ser helt klar ud. Lad mig få kameraet”. 

Pino rækker ham kameraet, og sætter sig op på den anden side af hendes hoved, og lader hans pik dingle i sin stive tilstand ind foran hendes hoved, så pikhovedet rammer Marcos pikhoved inden Eva efter bedste evne slikker og sutter på de to pikke efter tur. Med armene i håndjern, spændt ud til hver sin side, kan hun kun lade munden gøre sit arbejde med de to pikke, og der lyder højlydte tilfredse grynt fra de to fyre. 

Marco trækker sig nu tilbage og beder Pino om at tage Eva blidt og langsomt mens han filmer hans første kusseindtrængning. Pino kravler ned så hans pik er ud for hendes kusseåbning, og med et dybt suk, presser han forsigtigt den store pik op i hende. Hun ligger stille mens hans langsomt mister sin uskyld, stykke for stykke. Hun beder ham kysser hendes bryster, mens han blot lader pikke hvile oppe i hende, uden at kneppe, og han adlyder pligtskyldigt. ”Du må godt kneppe mig mere endnu” siger hun med tungt åndedræt, efter at han med stor iver havde kysset og slikket på hendes bryster. ”Jeg kunne godt tænke mig at tage dig bagfra” siger han som det første siden de startede. Marco løsner håndjernene så hun kan vende sig om og spænder dem så fast igen. Pino placerer sig bag hende, og med en fandenivoldsk passion presser han pikken op i hende, mens Marco filmer helt tæt på. Med hænderne på hendes hofter knepper han hende i et hurtigt og fast tempo, der igen får sengen til at knirke højlydt, så naboer, underboer og ovenboer ikke kan være i tvivl om hvad der sker. 

Med et sker det, hans orgasme er voldsom, og han mister næsten vejret, mens han hugger pikken hårdt op i hendes kusse, og tømmer den anden ladning sperm i hendes krop. Han falder sammen over hendes ryg med pikken langt oppe i hende, og rejser sig først efter et lille stykke tid. ”Du har en vidunderlig kusse” får han fremstammet mens han med pikken i aftagende størrelse fortsat knepper hende, inden han tager pikke helt ud. 

Det var uklart for Eva hvor mange gange hun var kommet denne dag, men hun kunne mærke at der helt sikkert var en sidste orgasme på vej. ”Marco, knep mig hårdt, jeg er lige ved at komme igen”. Pino trak sig hurtigt væk, og Marco overtog nu knepperiet, så kussesaft og sperm i en stor forening løb ud af hendes kusse. Der gik ikke lang tid før Marcos fyldige pik bragte hende til den ventede orgasme, og med et fælles brøl kom de begge. 

Der var mindre end en time til dagen riverrafting-tur skulle finde sted, men Marco fik hurtigt skiftet hukommelseskortene med deres erotiske leg ud, og anbragt nogle nye i de anvendte kameraer, og da de alle tre var på vej til startstedet for turen, var det tre meget tilfredse unge mennesker som kunne mærke at deres kønsdele var blevet vel brugt. Eva havde sagt ja tak til endnu en riverrafting tur sammen med eftermiddagens hold. 

Hele turen gik godt, og iført våddragt ventede de tre på at alle andre var gået igen, inden de sammen gik ud for at få det velfortjente bad. Det var ikke til at skjule for Marco og Pino at deres kroppe forventede mere end blot en afvaskning. Da først pikkene var kommet ud i fri dressur stod de som to stive spyd, der kun ventede på Evas kusse. Eva smilede. Det var en dejlig udvikling på hendes Italiensophold.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.