BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Et kort øjeblik tænker jeg på hvordan det pludselig er gået hurtigt fra hun sendte mailen, til jeg står her og fotograferer som en gal!
Det er bare to dage siden hun skrev og lidt forsigtigt spurgte om jeg kunne have lyst, til at besøge hende og hendes elsker!
Jeg smiler inden i ved tanken om hendes forsigtige, men på samme tid, ligefremme ord:
”…..nu er det jo at vi har kendt hinanden så længe via nettet…….og jeg føler mig 100 % tryg ved dig……..tænkte jeg på om du mon kunne have lyst til at besøge mig og min elsker ….. har altid gerne villet blive fotograferet mens…om du kan have lyst til at fotografere os”
Der gik ikke længe inden jeg havde besvaret hendes mail!
Og nu er jeg hos dem og tager det næste billede.

Hun ligger bøjet over spisebordet. Han har krænget den lille nederdel op over hendes lille lækre røv og hans stive pik knepper hende i lange seje bevægelser. Jeg dvæler ved hans stive pik. Det er ikke mange gange jeg har set en anden mands stive lem.
- Aååååhhhh ja ja, knep mig, stønner hun og stirrer på mig.
Jeg knipser løs. Først af hendes ansigt.
Den røde smalle mund, de høje kindben, øjnene, store og lystne, stirrer de lige ind i kameraet. Hendes blondinehår er sat i to fletninger der dingler kækt.
- Hvor er du lækker Marie, ryger det ud af mig. Jeg sænker kameraet og ser på hende. Min pik banker i bukserne på mig, men jeg er her kun for at fotografere. Men Maries åbenlyse lyst har gjort mig ekstremt liderlig.
Jeg vender mig mod ham. Han er helt opslugt af at stirre på sin pik, der banker op i hendes nøgne, glatte fisse. Jeg ser nydelsen i hans øjne.
Han stønner, mens hun gisper i takt med at hans pik banker hurtigere og hurtigere i bund i hende.
- Ja åhhhhhh ja, knep mig gisper hun.
Jeg ser på Marie og vore blikke mødes.
- Jeg vil også ha´ din pik, råber hun og stirrer pludselig på min bule i bukserne.
- Øhhh jamen aftalen var…….
Han afbryder mig:
- Ja knep hende i munden!
Jeg smider kameraet fra mig. Knapper mine bukser op med famlende fingre.
Hurtigt får jeg pikken frem. Marie stirrer på den og jeg træder hen til kanten af bordet, så hun kan fange den med læberne.
- Åhhhh jaaaa, mumler hun, lige inden mit hårde jern forsvinder ind mellem hendes læber og gør tale umulig.
I én langsom bevægelse forsvinder hele min pik ind i hendes mund.
Jeg stønner og hører hendes halvkvalte mumlen.
- Knep hende, opfordrer han fra sin plads. Jeg ser på ham og ser hvor optaget hans øjne er af os, mens hans underliv kører frem og tilbage.
Jeg begynder at køre pikken frem og tilbage i hendes mund og hun gurgler og mumler af vellyst.
- Åhhhh du er go´, stønner jeg og nyder hendes fantastiske læber.
Marie ser op på mig. Der er lyst og hengivelse i de øjne.
- Kom lad os gå ind i sengen, siger han og trækker sig ud af hende.
Vi tumler ind i soveværelset.
- Læg jer begge to på sengen, siger Marie og ser på os. Han lægger sig hurtigt, mens jeg flår tøjet af og følger efter. Vi stirrer begge på hende, mens hun krænger nederdelen og den lille top af. Hendes små bryster be´r om forkælelse.
Hun står nøgen foran sengen og betragter os begge. Sultent ser hun på vore pikke. Afventende.
Som en kat glider hun ned i sengen til os og uden tøven tager hun hans pik mellem læberne og begynder at bearbejde den.
Jeg stirrer på hendes læber. Længere og længere glider hans pik ind. Til sidst har hun hele hans pik inden i sig og hendes næse støder let mod hans mave. Han stønner af velvære og min pik bliver stenhård på et sekund over dette smukke syn af hendes kønne ansigt, der er dekoreret med en stiv pik. Jeg kæler for mit hårde lem et øjeblik, så kravler jeg om bag Marie. Tager fat i hendes lille lækre røv og styrer mit jern ind mellem hendes glatbarberede skamlæber. Hendes fisse sejler i safter og jeg glider så nemt som ingenting i bund. Hun mumler højt af nydelse over at blive taget bagfra.
Jeg begynder at kneppe hende i seje bevægelser, mens jeg kæler for hendes baller og røvhul. Lader en finger cirkle blidt rundt. Jeg øger tempoet. Knepper hende metodisk og fast. Længe bliver vi ved. Finder en fælles rytme alle tre. Jeg kan mærke at jeg er ved at komme og trækker mig ud af hende.
Uden ord vender hun sig straks om og lægger sig på ryggen og spreder benene. Hendes nøgne fisse smiler krævende mod mig.
- Kom så, ta´ mig. TA´ MIG!!
Han og jeg bytter straks plads, så hun kan få sit behov for pik mættet. Han glider over hendes krop og trænger op i hende. Hendes ansigt forvrænges i et udtryk af total nydelse. Jeg glider ned over hende og kysser hendes læber, krævende og vådt. Vore tunger ælter rundt og rundt. Mine hænder kæler over hendes krop. Langsomt kysser jeg mig vej ned over halsen og videre til hendes små spændte bryster, med de lystige vorter. Tungen rundt og rundt.
Hun stønner og hulker af nydelse. Hun tager imod vores ydelser. Helt ind i sjælen, kan man mærke hendes totale opslugthed af vore pikke, hænder og læber, der bearbejder hende.
Hun hulker og stønner. Til tider skriger og råber hun ud i rummet. Hendes øjne er skiftevis totalt optagede af at studere vores pikke og hænder og skiftevis langt væk i himmelrummet.
Han øger tempoet. Knepper hende hårdt og hurtigt. Hun skriger og stønner og kaster hovedet bagover hvilket giver mig lejlighed til at kunne bore min pik dybt ind i hendes mund. Det lykkes mig at finde rytmen og hun tager sultent imod. Han pumper i hende i en rasende fart, mens min pik arbejder frem og tilbage mellem hendes læber.
Pludselig tiltager hendes mumlen. Bliver til heftige stød. Hendes krop sitrer og jeg fornemmer at hun er sekunder fra at komme. Min pik svirper ud af hendes mund og som en dykker, der kommer op til overfladen, gisper hun efter vejret.
Jeg starter straks med at slikke hendes bryster og kærtegne hendes nakke med den ene hånd, mens jeg med den anden hånd finder hendes klitoris. Jeg mærker hans pik tæt på.
Hendes øjne bliver fjerne og i et nu spændes hendes krop.
- Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Hun skriger sin enorme orgasme ud i rummet. Alt eksploderer i hende og vi forsøger at blive ved med at kærtegne og kneppe hende så godt det lader sig gøre. Alt i hende er i bevægelse og rummet er fyldt af hendes orgasmelyde.
I et nu falder hun sammen, med et dybt suk. Han glider ud af hende og kysser hendes mave. Jeg kysser hendes læber. Vådt og blidt og holder hende ømt om nakken.
Langsomt klinger hendes orgasme af, mens vi hele tiden kærtegner hende uendeligt blødt.
Han kommer op til os og vi ser på hendes forpustede, salige ansigt.
Hendes øjne begynder at vende tilbage til virkeligheden og langsomt breder der sig et varmt smil op imod os.
-Åhhhh hvor var det dejligt, siger hun og pludselig ler vi alle tre.
Efter en lille pause siger hun:
- Jeg vil ha´ mere!
For eksempel har jeg aldrig prøvet at have to pikke i munden på samme tid!
Jeg ser over på ham og vi forstår straks hinanden. Vi rykker op til hendes ansigt på hver side af hende.
Med hænderne byder vi hver vores pik hen mod hendes skønne mund.
Hun ser sultent på dem begge.
Langsomt nærmer vi os fra hver side af hende.
Hun åbner munden højt og forsigtigt glider begge vore stive lem ind i hendes mund.
Hun begynder at mumle og jeg registrerer at det er første gang jeg kan mærke en anden mands pik..............!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.