BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du havde længe snakket om en tredje person. En anden mand. En Bull, som kunne være med til at mætte mig seksuelt. Give mig pik i alle huller – hårdt og frækt. Joh, du skulle nok sørge for at jeg ikke kunne gå dagen efter.
Du oprettede en annonce på nettet; skrev at Tøsen skulle have sex. Det var en meget mærkelig fornemmelse at se sig selv beskrevet som Tøsen – overfor andre end dig. Naturligvis vidste ingen, hvem vi var – men alligevel. Sammen med dig var jeg Tøsen, men jeg skulle lige vænne mig til at en anden mand snart skulle se mig nøgen – og også kalde mig Tøs. Og dét, der var værre!
Brevene dumpede ind i din mailboks, ét efter ét. Du løftede kun lidt af sløret overfor mig. Du fortalte aldrig deres navn eller hvordan de så ud. Jeg vidste ikke, hvor meget information du egentlig fik fra disse mænd. Hver aften skrev du. Hmmm, det var vist ikke kun én mand du skrev med – men op til flere forskellige.
Jeg måtte ikke vide, hvornår vi skulle møde den anden mand. Det var udelukkende dig, der bestemte dét. Mange gange tænkte jeg ’så, i aften kommer han sikkert’ – fordi du nogle dage virkede mere tændt end andre. Men hver gang tog jeg fejl. Ikke at jeg blev skuffet – måske snarere lettet… *GG*
Vi skulle på vores andet hotelophold – vores gaver til hinanden på vores et-års-dag. Lørdag formiddag satte vi kursen mod Fyn – vi havde sammen fundet et idyllisk hotel ude på landet. Hotellet bestod af små hytter, så man ikke generede sine naboer, hvis man kom til at lave lidt lyde…
Da vi ankom, havde du arrangeret en stor flaske champagne på værelset. En stor skål med jordbær stod ved siden af. Du bad mig sætte mig på sengen, og du tog et stort jordbær og madede mig. Mmmm, det var så sødt og saftigt. Jeg spiste ganske langsomt, slikkede de sidste dråber jordbærsaft i mig med velbehag. En enkelt dråbe tabte jeg ned på mit bryst – og du bukkede dig straks frem og slikkede det op. Mmmm, det var så dejligt. Du kiggede mig dybt ind i øjnene og sagde ’skat, jeg har glædet mig så meget til dén her tur’ Det kunne jeg kun være enig med dig i. Dit blik var helt vildt frækt, og det var tydeligt at du var tændt. Meget tændt.
Det tændte mig!
Du bad mig løfte armene, og med rolige bevægelser trak du min kjole af. Jeg havde kun bh indenunder, en flot, gul bh som fik mine bryster til at se fyldige og runde ud. Mine arme var strakt helt op, kjolen havde du trukket halvvejs af – og så stoppede du. Jeg kunne intet se og rykkede mig lidt usikkert i sengen – jeg kunne ikke mærke dig mere.
Sådan sad jeg i noget, der føltes som en evighed. Kjolen trukket op over mine arme, mit underliv var helt blottet. Du havde tændt for musik – Rasmus Seebach flød ud af højtalerne, du vidste at hans musik betød meget for mig. For os.
Mit hjerte slog hårdt af spænding. Jeg vidste aldrig, hvad du kunne finde på…
Pludselig mærkede jeg dine arme om mig. Med et fast, trygt greb lagde du mig ned på sengen. Det var rart – mine arme var ved at blive trætte. Jeg var ved at slappe af igen, bare dét at jeg kunne mærke dig, var trygt og godt. Du havde vist købt en ny duft. Mmmm, den duftede godt!
Forsigtigt spredte du mine ben, og jeg mærkede bløde bånd sno sig omkring – og før jeg vidste af det, havde du bundet mig til sengen. Benene vidt spredte – og armene stadig over hovedet, og jeg kunne intet se. Kjolen sad også op foran ørerne, så jeg kunne ikke høre meget andet end Rasmus Seebach…
Med dine bløde hænder strøg du mig. Aede blidt mine arme, min hals, cirklede rundt om mine bryster, min mave, lår og ben. Du kyssede mig, slikkede mig, mmmm. Jeg kunne mærke, at jeg blev våd mellem benene – du tændte mig så meget. Du gav mig nydelse. Du kyssede og slikkede mere intenst, da du fornemmede min liderlighed. Du kunne dufte det på mig – og du kunne se at jeg havde svært ved at ligge stille.
Det var så frækt. Du kærtegnede mig også med jordbær, store og modne. Kørte dem rundt på min krop og lod mig smage… Jeg mærkede tydeligt, at du både kærtegnede mig med dine hænder, men også med din tunge. Din frække tunge fandt vej til min våde fisse. Slikkede mine store skamlæber, lod tungen køre op og ned, udenfor – men også lidt indenfor. Slikkede mine små skamlæber, sugede dig fast – jeg vred mig og sukkede ’slik min klit – NU’ – men du lod mig vente. I stedet pressede du dine hænder ind under mine baller, masserede min røv og løftede den op, så du bedre kunne komme til. Nu satte du munden fast om min hævede klit. ÅÅRRRHHH, det var så godt. Jeg følte næsten, jeg skulle besvime, så dejligt var det. Du legede med min klit som aldrig før – som om det var tagfat. Du spyttede på mig – det véd du, jeg elsker – og mine egne safter flød endnu mere, blandede sig med dit spyt. Mmmm, din nye duft var rigtig god, og jeg sagde ’skat, du dufter så dejligt i dag’. Du svarede ’tak’ – men din stemme lød ikke tæt på. Jeg kunne høre, du fnisede lidt, og jeg hørte (gennem kjolen og musikken) din stemme igen, OG en anden mands stemme. Den anden mand var tæt på! Det var den anden mand, som slikkede mig.
Jeg var tæt på at gå i panik og råbe stopordet højt – hvorfor jeg ikke gjorde det, er jeg ikke sikker på, for jeg var både fyldt af angst og liderlighed!
Dét, jeg tænkte mest var: Det er OK, min elskede har godkendt denne anden mand – så jeg er i sikre hænder og kan føle mig tryg.
Jeg nåede ikke at tænke så meget andet, manden slikkede hårdere og hurtigere, jeg klynkede – måske for jeg vidste at du kiggede på, og jeg ønskede at det var dig, der lå mellem mine ben. Det var så frækt at vide at du havde sørget for dette møde, og DU bestemte hvad der skulle foregå. Det gjorde mig trods alt tryg.
Jeg blev slikket godt og grundigt, og jeg mærkede at I byttede plads – mmmm, dér var din tunge, skat! Dejligt! Legende med min klit, og scenevant stak du 3 fingre op i min sjaskvåde fisse. Du fingerkneppede mig hårdt, mens du slikkede. Du kunne høre, jeg var meget tæt på orgasme, så du gav manden besked om noget, jeg ikke hørte. Hørte bare, du kommanderede ham lidt rundt. 
Pludselig mærkede jeg noget i mit stramme hul. Det var en lille DILDO, manden kneppede mig med den, mens du fingerkneppede mig, og slikkede mig. MMMMMM, fuuuuuuck, jeg kom i en voldsom orgasme.
Jeg var endnu ikke kommet mig over orgasmen, før mine ben blev løsnet fra deres bånd, I lagde en tyk pude under min røv, så I bedre kunne komme til. Mine brystvorter blev hevet i, bidt i og mine bryster masseret grundigt. Min fisse var stadig våd, og den trak sig sammen rytmisk, efter orgasmen… 
En pik masede sig op i mig. Stødte hårdt til. Kom helt i bund! Jeg blev kneppet hårdt og længe, mens en anden pik fandt vej til min mund. Jeg vidste, det var DIN pik jeg havde i munden, vi havde nemlig aftalt at jeg ikke skulle slikke en anden mands pik. 
Jeg slikkede din pik, skat – mmmm, tungen legede, mens jeg lå på ryggen med hovedet bagover – ligesom du godt kan lide det. Det tændte dig for vildt at se en anden mand gennemkneppe mig, mens jeg tog mig af dig. Du kneppede min mund, lod min tunge få plads til at slikke dig det allerbedste sted – lige bag kuglerne. Jeg trykkede til med min tunge, kunne høre at du var helt oppe og køre, - den anden mand pumpede løs i mig. Hårdt. Frækt. 
Jeg fik din store pik i munden igen, slikkede dybt, var lige ved at gag’e, det elskede du! Du nød kontrollen, derfra hvor du stod, havde du fuldt overblik. Ham, som kneppede min våde fisse – jeg slikkede din stive pik og nød det!
Du var tæt på at komme flere gange, før du trak dig tilbage. Den anden mand trak sig også tilbage – og dér lå jeg! Pisse hamrende liderlig!
Aarrhhh, to tunger slikkede pludselig min liderlige fisse. Fingre kneppede mig i begge huller – jeg anede ikke, hvem af jer der gjorde hvad – jeg var også ligeglad – jeg ville bare slikkes og kneppes!
Min lyserøde dildo kom i brug – og der gik ikke mange sekunder, før jeg kom i en orgasme som nok kunne høres helt over til Sjællland! Og jeg sprøjtede!
Jeg lå stadig på ryggen, var ikke bundet mere – kun blindfoldet. Én af jer lagde sig under mig og stak sin pik op i mit stramme hul – ganske forsigtigt…. Mmmm, det føltes godt – og kort efter kunne jeg mærke at den anden af jer stak pikken op i min fisse. I pumpede frem og tilbage på skift – som et stempel der kørte derudaf. Damn, jeg blev fyldt op – nogle gange pumpede I samtidigt, og hold op – det strammede!
Der gik ikke længe, før I begge kom – samtidig! Din sperm fik jeg lov at smage – den anden kom i sit kondom! 
Godt gennemkneppet lå jeg tilbage på sengen – mine ben ville ikke kunne bære mig før efter lidt tid. Fristet til at løfte mit blindfold for at se den anden mand – men jeg lod være. Naturligvis. Det var en del af legen, at jeg ikke skulle ane hvem jeg var blevet kneppet af!
Du sagde farvel til ham i døren og kom tilbage til mig.
Satte dig på sengen og fjernede mit blindfold. Du så træt ud, men også glad. Spurgte, om jeg var glad for min gave. ’Mmmm’, svarede jeg. Det var jeg. Du lænede dig frem og kyssede mig. Det mest ømme, kærlige kys, du nogensinde har givet mig. ’Mmmmm, jeg elsker dig’, sagde du og kiggede mig dybt i øjnene.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.