BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi kunne lave alt sammen, gå i bad sammen uden at pille på hinanden, men en dag virkede han helt anderledes end hva han plejede, kiggede mærkeligt på ham.. øhh hvorfor er du så underligt, mærkelig sammensætning sagde han og kiggede op og ned på min nøgne krop, stig lige ud af badet.. Okay og gjorte det spurgte om jeg kunne få et håndklæde, han hvæsede af mig og sagde nej.. Okay så tager jeg bare selv et, han tog min hånd og pressede mig op mod væggen den var kold og eg frøs...

Kunne mærke han pillede på mig og blev varmere og våd, prøvede at se ind i spejlet for at se hvad han dog lavede, han bed mig i ballen.. fuck det gjorte jo mega nas, begyndte at græde, han vendte mig om.. søde skat du må ikke græde undskyld, jeg har bare haft lyst til at kneppe dig i lang tid nu, selvom jeg er til mænd, vil jeg gerne ha du skal være min første pige.. Tænkte woaw, har du ikke været sammen med en pige før ??

Hmm hva siger din kæreste til det her ?? Hans kæreste kom ind af døren og ud på toilettet hvor vi andre stod nøgen, han kiggede på mig hun er sguda lækker, nå babe ville du være med i vores 2kant ? Sagde du mener 3 kant ikke ?? jo da smilede han, vidste godt der fandtes ultra gay, men ikke at der fandtes ultra gay no brains.. hmm det skulle nok blive en cool aften, eller det håbede jeg på..

Havde ikke været sammen med bøsser før, så vidste ikke om de ville have jeg tog dem bagfra med noget, men min bedstvens kæreste havde taget alle mulige ting med.. så det kunne jeg se jeg skulle.. jeg fik så en pikkemand på, og syntes nu jeg så ret så sexet ud.. :)

Vi lagde os i sengen hvor jeg suttede no brain og han suttede min ven.. rejste mig op og sagde jeg vil gerne ha i lege med hinanden, mijav.. gik ind i stuen hvor jeg fandt halsbånd i tasken, gik ind og gav dem begge halsbånd på, kiggede på dem, leg lidt jeg havde taget en stol for enden af sengen spredte mine ben så hev jeg en af gangen ned til mig sagde han skulle slikke mig.. og sådan gjorte de på skift indtil jeg beordrede dem til at kneppe hinanden og de gjorte de jeg satte min røv til så jeg også fik noget.. synes nu det var meget sexet men der manglede noget og det var som om jeg havde sex med 2 piger..

Der manglede en der kunne tage lidt hårdere fat.. vi havde kneppet i godt og vel i 3-4 timer de begge var kommet ud på mig.. og havde smurt mig selv ind i sperm da det er godt for huden.. Min bedsteven kiggede på mig, hva med dig skal du slet ikke komme ?+

Tjo sagde jeg og kiggede på dem begge, men ikke her det gav mig lidt turn-off og jeg forklarede dem hvorfor.. også blev min bedsteven ked af det og tog fat i mig og hev mig ud i badet hvor jeg fik en ordenlig tur... han tog mig i bruseren, toillettet, vasken,gulvet og i begge huller så de var godt slidt op, så da jeg var kommet fik jeg lov til at gå i bad og slappe lidt af.. da jeg kom ud kunne jeg dårlig nok rører min egen krop den var så øm og udmattet.. ville bare sidde ned og bedstevennen kom med en gummiring jeg kunne sidde på..

Jeg sad i midten og havde de 2 sødeste mænd ved siden af mig, de spurte til mig hele tiden om jeg var okay.. Det var nu meget rart.. vi sov også sammen hele weekenden hvor jeg så fik det bedre, og vi havde nogle dejlige sex dage sammen selvom jeg var øm af smerte så hyggede vi os.. det hele varede i 3 dage.. vi har ikke rigtig snakket sammen siden.. :( der er ingen der ved noget om noget..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.