SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Jeg hedder Henrik og er lige startet på min 3. sæson, som bestyrer på en campingplads. Pladsen er ejet af en gammel skolekammerat, som nu bor på Sjælland. Til pladsen hørte en lille ejendom, hvor ejeren og familien boede i stuehuset, når de var på disse kanter. De brugte det som en slags feriehus. Der var også en stor stald indrettet med hestebokse og en del jord, som grænsede op til campingpladsen. Det specielle ved dette sted, var at pladsens gæster, kunne have deres heste med på ferie. Det var et stort hit, da mange unge piger, ikke kunne undvære deres heste bare i en uge. Nogle af vores unge ansatte havde også deres heste med.

I starten af foråret, kontaktede ejeren mig og spurgte om jeg ikke kunne bruge en ung pige i hendes sommerferie. Line hed pigen. Hendes forældre var nogle af deres gode venner. Line var fjorten, men blev snart 15. Hendes forældre havde travlt med deres firma, hvilket vist ikke var noget nyt. Line havde ikke rigtig nogen venner og brugte kun tid sammen med hendes hest og foran computeren. Lønnen skulle jeg ikke tænke på, det skulle han nok finde ud af. Han havde vist Line nogle billeder og FILM fra stedet og hun var fyr og flamme, da hun fik at vide, at man gerne måtte, have sin hest med.

Allerede den første lørdag i Lines ferie, ankom hun sammen med hendes forældre og hesten Molly. Molly blev sat i en bås mens jeg viste dem rundt. Virkede til at forældrene mest havde travlt med, at komme afsted igen. De fik set receptionen, vores lille butik og cafeteria. Ovenpå boede Malene, som var min højre hånd, i en lille lejlighed. Der var også et lille værelse, hvor Line kunne bo, indtil der måske blev plads i vores personale campingvogn. Jeg boede selv i en lille lejlighed bag receptionen.

Personale campingvognen blev brugt af vores unge ansatte, som ikke boede i nærheden. Der var plads til 4 og de var optaget pt. Den lå i det mest afsides hjørne.

Malene var ikke helt tilfreds med, at hun skulle dele toilet og bad med andre, men kunne dog godt se, at der ikke var andre muligheder. Malene havde arbejdet på pladsen, siden hun var 17 år og var netop fyldt 29. Hun havde hængt med næbet lige siden, at hende og kæresten var gået fra hinanden, i starten af året. Malene var til piger, hvilket hun aldrig havde lagt skjul på overfor mig. Hun var normalt glad og smilende og var helt uundværlig. Hun havde totalt styr på receptionen og det var også hende der bestilte varer hjem til butik og cafeteria.

Forældrene kørte og Line var hurtig til, at smide al bagagen op på værelset og vi fulgtes af over til stalden. Hun virkede til, at være en meget stille pige. Hun var ikke ret høj og lignede mere en på tretten, end en der var fyldt femten for 3 dage siden. Hun havde kort lyst hår, slank af bygning og små bryster, som man næsten ikke kunne ane. Hun fik lukket Molly ud på folden og det så ud til, at hun hurtigt blev accepteret af de andre heste.

Planen med Line var, at hun skulle hjælpe hjælpe i opvask, fylde vare på hylder og ellers stå til rådighed, hvis Malene havde brug for hendes hjælp. Malene og jeg spiste tit aftensmad sammen på min lille terrasse, når vi havde lukket det hele kl. 20.00. Det blev tit med rester fra cafeteriet, hvilket var fint, da der var andet end bare grillmad og vi var også godt trætte på det tidspunkt.

Line havde fulgt Sandra resten af denne dag. Sandra var en af de unge og var fyldt atten år, så hun skulle til at have noget mere ansvarsfuldt arbejde. Vi tog Line med over på terrassen og fik aftensmad.

Der var ingen af dem, der sagde mange ord. Måtte næsten trække ordene ud af den generte Line, da jeg ville høre, hvordan dagen var gået. Malene var vist stadig lidt småsur, over at Line skulle have det lille værelse oppe hos hende.Da vi var færdige ville Malene gå en lille tur, som hun plejede. Jeg foreslog at de kunne gå over og se om Molly var faldet godt til. Malene havde selv reddet meget som ung, men de sidste 9 år havde hun ikke siddet på en hest. Hun vendte øjnene op af, da jeg kom med foreslaget, men de gik da sammen derover.

Stak hovedet ind i receptionen næste formiddag, for at høre hvad Malenes første indtryk af Line. Er du sikker på, at hun er 15 år, hun ligner en på 13 år. Det kunne jeg ikke fortænke hende i, men jo jeg var sikker. Hun virker meget stille, men dog fornuftig og sød nok.

De næste dage åbnede Line sig mere og man skulle ikke trække ordene ud af hende. Malene virkede også til, at være livet meget mere op og havde allerede vænnet sig til at dele, bad og toilet med Line. Onsdag aften hvor vi sad på terrassen, snakkede og pjattede de vældigt. Det var en helt fornøjelse, i forhold til første aften. Malene havde set hende ride og roste hende helt vildt. Du skal se hende Henrik, hun er skide god. 

Havde de andre sæsoner flere gange forsøgt, at få Malene op på hesten igen, dog uden held. Denne aften forsøgte jeg igen, med at hun kunne jo bare tage den ene af ejerens heste og så ride en tur på stranden med Line. Hun var ikke afvisende, men hun troede ikke hun kunne passe sine ridebukser længere. I morgen holder i fri kl. 18, så skal vi andre nok passe pladsen og så tager i jer en ridetur!

Da pigerne var kommet ovenpå, måtte de lige checke, om Malene kunne komme i bukserne. Hun havde måske fået lidt større former, men bukserne kom på, så der var ingen undskyldninger. Den aften sad pigerne for første gang og sludrede sammen inden de skulle i seng, det var faktisk skide hyggeligt syntes Malene.

Da de havde sagt godnat og Line var ved at trække at tøjet, bankede Malene på døren og kom ind. Line stod bare i sine g-strengs trusser og en t-shirt og Malene ligeså. Skal vi ikke bare lade din dør stå åben Line? Du må da føle dig spærret inde på dette lille værelse. Det syntes Line var en god ide.

Malene kunne ikke rigtig falde i søvn og lå og tænkte på, at Line faktisk var skide sød. Måske hun så meget ung ud, men hun havde dælme en god fast lille røv, som Malene selv havde haft, da hun red meget. Gamle gris tænkte hun, lige inden hun faldt i søvn.

Næste aften red de en tur på stranden. Det havde været helt kanon, igen at have en hest mellem benene, syntes Malene. De havde snakket vældigt, mens de striglede hestene og gjort dem klar. Malene var nysgerrig og spurgte Line om kærester osv. Line havde aldrig haft en, så det emne var hurtigt overstået. De kom tilbage kl. 20.30 og jeg havde maden klar.

Da de kom ovenpå trængte de begge til et bad. Line fik lov at bade først. Hun smuttede ud kun i g-streng og havde håndklædet foran brysterne. Malene skulle pludselg tisse og hun syntes Line var længe om det. Hun kunne ikke vete og bankede på døren og brasede ind. Line nåede ikke at skjule, at hun var igang med at fjerne hår, hvilket Malene dog  slet ikke bemærkede, da hun trak sin g-streng ned og satte sig på toilettet. 

Malene snakkede uafbrudt mens hun tissede. Line stod og skjulte sine små bryster, hvilket Malene kunne ane igennem det næsten gennemsigtige bruseforhæng. Hun smuttede ud da hun var færdig. Line kom ud 5 min. senere og havde fået fjernet de sidste hår, denne gang helt bar, men dog med badelagenet omkring sig.

Da Malene stod under bruseren, tænkte hun igen på Lines gode røv. Hun tændte virkelig på denne unge pige, som lignede en på 13 og kunne være hendes datter. Hun havde ikke kunnet undgå, at ligge mærke til, at Line var ked af hendes små bryster og havde ondt af hende.

Da hun kom ud af badet også med håndklædet omkring sig, kaldte hun på Line. Line kom ud igen kun iført t-shirt og g- streng. Synes du ikke, at vi skal rykke din madras ind til mig, så kan vi sludre inden vi skal sove? Det syntes Line kunne være rigtig hyggeligt. De trak madrassen ind og da Line bukkede sig ned, for at rykke madrassen helt hen ved siden af Malenes seng, kunne hun se denne dejlig faste lækre mås. Hendes brystvorter blev helt stive. Line var hoppet under dynen, da Malene smed håndklædet og trak i g-streng. Line kunne ikke få øjnene fra hendes bryster, som vist ikke var over gennemsnittet, og ikke så faste som de havde været, hvilket Malene ikke kunne undgå at bemærke.

Malene bekyndte igen, at snakke om kærester og ville høre, hvorfor sådan en pæn pige ikke havde haft en kæreste. Line mente at hun nok var for genert og ikke havde for meget selvtillid. Har du aldrig kysset en, ville Malene også vide. Det har jeg aldrig, men der var engang en der kyssede mig. Det ville Malene høre mere om. Line fortalte at der for to år siden, var en større pige, der havde kysset hende på munden, en aften de havde gået i stalden på hendes rideskole. Hvordan var det så ville Malene høre. Det var faktisk helt dejligt, men det har også gjort mig forvirret. Nu kan jeg ikke lade være med, at tænke om jeg er til piger. Sådan har mange af os tænkt som unge, det er helt naturligt, beroligede Malene  hende med, inden de faldt i søvn.

Malene vågnede tidligt næst morgen. Line lå uden dyne. Hun lå på maven og Malene havde sådan en lyst til at kærtegne hendes dejlige små faste baller. Line vendte sig om og Malene kunne ikke lade være med, at fantasere om, hvor dejligt det kunne være, at lade tunge og fingre lege med denne dejlige pige. Hendes brystvorter blev igen helt stive og hendes fingre gled ned og begyndte at lege med hendes hårde klit. Lige da hun fik en dejlig lille orgasme, slog Line øjnene op. Mon jeg vækkede hende og mon hun opdagede noget tænkte Malene, lettere rød i hovedet. Hvad Malene ikke vidste var, at Line havde været vågen og faktisk var blevet tændt, af at høre og se hende onanere.

Malene smuttede ud på badeværelset med safter drivende ned af lårene. Gjorde sig klar og kørte hendes hånd over Lines hår og sagde, du kommer bare når du er klar søde Line. Line havde ikke kunnet lade være med at ligge og kæle for hendes mis, som nu var driv våd. Inden for det seneste år, havde hun fundet ud af, hvor dejligt det var, når hun kælede for sig selv. Hun havde prøvet, at stikke nogle ting op også og hendes mødom, var røget med en DILDO, som hun havde fundet i moderens skab. Hun tænkte kun på Malenes bryster og hendes stønnen, da hun onanerede. Hun gned hurtigere og hårdere og fik den bedste orgasme ever.

Line syntes at Malene kiggede lidt anderledes på hende denne dag, men hun var skide sød som hun plejer, så det var nok, bare noget hun bildte sig ind. Line smuttede over til Molly i middagspausen, som hun plejede. Molly var virkelig faldet godt til, så alt var bare så dejligt. Da hun sad og beundrede hestene, havde hun stadig synet og lyden af Malenes stønnen, til at rumstere og det endte igen med, at hun måtte lege med sine stive brystvorter og klit.

Denne dag måtte jeg tidligt afsted, da jeg havde en aftale med min faste elskerinde, som var en sød ældre sag på 65 år. Hun ville lige som jeg kun have sex og ikke noget fast forhold.

Malene og Line havde ikke meget at lave denne aften og havde spist aftensmad, inden de fik lukket. Malene havde flere gange denne dag klaget over, at hun var øm i baller og den nederste del af ryggen, efter rideturen igår. Line drillede hende med, at hun var ved, at være en gammel dame og Malene sagde flere gange, at hun bare kunne vente sig.

Lige så snart de havde lukket smuttede de ovenpå. Denne aften ville Malene først i bad. Hun smed alt tøjet på værelset. Inden du kom, gik jeg altid nøgen og det her er nok ikke sidste gang, du ser mig sådan, grinte hun inden hun smuttede i bad. Line håbede bare, at hun altid ville være nøgen igen.

Malene kom ud, igen helt nøgen og gjorde ikke det mindste, for at skjule noget og lignede ikke en, der havde tænkt sig, at tage noget på. Line smuttede over på værelset og kom snart nøgen, med håndklædet omkring sig og smuttede ud på badeværelset.

Line kom igen iført g-streng og t-shirt. Malene havde hentet en flaske kold hvidvin og havde skænket to glas. Hun sad i sengen, med ryggen mod væggen og gjorde tegn til, at Line skulle sætte sig ved siden af. 

Malene spurgte om, det gjorde noget, hvis hun rendte nøgen rundt. Overhovedet ikke svarede Line. Du må da også gerne Line. Line rødmede og kiggede ned af. Kig på mig sagde Malene og lagde sin hånd på Lines kind. Line kiggede op og så ked ud af det. Malene trak sig ind til sig og sagde...Søde Line, jeg ved godt, at du synes, at du har små bryster og du skammer dig over dem. Det skal du overhovedet ikke gøre. Mange synes at små bryster er super frække og så kommer du da heller aldrig til, at døje med hængepatter, sagde hun og grinede. Line kunne heller ikke lade være med at grine. Da de havde drukket den flaske vin syntes Line, at hun var ved, at være lidt beruset. Hun havde aldrig drukket ret meget, så der skulle ikke så meget til. Malene smuttede ud efter en mere og beklagede sig igen. Hun havde dog ikke ondt længere, men det behøvede LIne jo ikke vide.

Hun kom tilbage og stod og svingede brysterne. De kommer sgu nok snart til, at hænge noget, det skal du jo ikke tænke på søde Line. De grinte igen begge to. Malene gik ud og hentede noget creme og sagde til Line, at hun nok blev nødt til at massere hende lidt, inden de skulle sove. Lines blik var igen limet til Malenes bryster. Da Malene satte sig sagde hun, Line du kigger altid sådan på mine bryster. Line rødmede og vidste ikke, hvad hun skulle sige. Vi kan lave en aftale Line, hvis du smider din t-shirt, så må du gerne mærke dem. Malene trak hende lidt ud fra vægen med den ene hånd. Line gjorde ikke modstand og med den anden hånd trak Malene t-shirten over hendes hoved.

Line sad nu kun i hendes g-streng og havde bare lyst til, at dække sine bryster. De var godt nok også små. Malene sagde straks, at de da var, så lækre og dem skulle hun da ikke skamme sig over. De er da så søde og de små stive brystvorter, er da så frække, sagde hun og knipsede den ene. De grinede igen. De var ikke klar over, hvor meget de tændte hinanden. 

Line kunne ikke få sig til, at røre Malenes bryster, så Malene tog hendes hånd og lagde den på det ene. Line mærkede og inden længe klemte hun dem begge. Malenes brystvorter blev hurtigt helt stive og hun mærkede fugten i sin mis. Lines ene lille bryst, var helt tæt på malenes. Hun tog omkring sit bryst og begyndte, at gnide den stive nipple, mod Lines som var lige så hård. Der gav et lille sæt i Line og hun fik et saligt blik.

Gider du give mig lidt massage søde Line, sagde Malene og lagde sig på maven. Line smurte creme på ryggen og begyndte at massere hende oppe på skulderbladene. Du skal længere ned Line og sæt dig lige overskrævs så du kan lægge lidt flere kræfter i. Line satte sig op på Malenes baller og masserede længere ned. Desto længere ned hun kom, desto mere liderlig blev de begge. Malene gav sig flere gange og stønnede...Ååhhh ja Line...Ååhh det er dejligt. Line tænkte på da Malene havde onaneret og stønnet om morgenen og var helt våd i trussen.

Malene kunne mærke noget fugtigt på sine baller og Line gnubbede underlivet mere mod dem, end hun gjorde i starten. Er hun godt nok også så liderligt, tænkte hun.  

Løft lige måsen lidt Line. Line løftede måsen og Malen drejede rundt og trak hende ned igen. Hun tog Lines hænder og flettede fingre. Kiggede liderligt på hende, slikkede med tungen på sine læber og spurgte...Er du godt nok så dejlig våd i trussen, at jeg kan mærke det min skat. Hun trak Line ned til sig og kyssede hende. Hun skilte hendes læber med sin tunge og snart lå de og tungekyssede. Hun fik Line til at trække trusserne lidt ned og klarede selv resten med tæerne. Snart lå de og gnubbede deres våde misser og stive brystvorter mod hinanden. Ååhh hvor er du dejlig Line!!! Jeg har drømt om dette siden første aften!!!...Jeg har også drømt om det Malene og jeg sov ikke imorges, da du onanerede. Jeg var nødt til, at onanere lige så snart du var gået og gjorde det igen i middagspausen.

Sæt dig op på mit ansigt Line, jeg vil smage dine dejlige safter. Line havde aldrig prøvet noget, der var så skønt som da Malenes tunge fandt hendes klit. Hun kunne slet ikke sidde stille og begyndte at køre hendes våde liderlige fisse rundt i Malenes ansigt og stønnede snart højlydt sin orgasme ud.

Hun faldt stønnende ned ved siden af Malene. Malene lå og kærtegnede hendes små brystvorter og når hun lod hånden røre ved Lines klit gav det et helt sæt i hende, som om hun fik strøm. 

Da de havde ligget lidt og Line igen var kommet til sig selv, tog Malene hendes hånd og førte den ned til sin drivvåde mis. Hun tog Lines langefinger og førte den hen til sin stive klit. Hun begyndte at gnide på den og Line vidste godt, hvad hun skulle. Malene lå nu og stønnede på ryggen. Åhh ja Line...Ååhhh det er så godt.. Slik min fisse Line. Line lagde sig ned og begyndte at slikke hendes våde fisse. Hun gjorde det, så godt som hun kunne. Hun fandt hurtigt ud af, at når hun ramte klitten, gav der et sæt i Malene.

Malene stønnede endnu højere, tog omkring sine ben og løftede dem op. Ååhh for satan det er godt Line...Ååhh ja slik min røv Line. Line tøvede lidt og Malene næsten råbte...Slik for satan Line...Slik min røv...Knep mig i røven med din dejlige tunge Line. Line var i øjeblikket stolt over, at hun havde gjort Malene så liderlig og begyndte at slikke på hendes stjerne. Malene var helt vild og begyndte næsten at hulke. Hun havde fingeren  nede og gnubbe på sin klit, da Line begyndte at kneppe hende med tungen, skreg hun næsten sin orgasme ud. Hun vred sig helt vildt, da hun kom og Line var bare så stolt og glad.

De lå igen og kælede og Malene roste hende og fortalte hende flere gange, hvor lækker og god hun var. Malene havde aldrig været klar til mere så hurtigt og havde snart en finger oppe i Line. Line havde også hurtigt en finger oppe i Malene og de lå stille og roligt og fingerkneppede hinanden. Line jeg vil se dig lege med dig selv, du skal onanere for mig skat. Line satte sig halvt op af væggen med dynen og begyndte at kærtegne sin våde fisse. Malene kunne og selv lade være, ved synet af denne unge skønhed. De sad og kiggede hinanden i øjnene med deres liderlige blikke, mens de onanerede.

Malene kunne ikke holde til det længere. Hun trak Line ned og begravede sin tunge i hendes våde fisse. Hun slikkede hendes safter i sig, bearbejde hendes klit. Da hun suttede på hendes stive klit og førte en fugtig finger op i hendes lille stramme røv. Stod Line i en helt bue og fik endnu en orgasme. Den var meget kraftigere end den første.

Line lod hende slappe lidt af, inden hun trak fingeren ud. Hun begyndte at slikke Lines stjerne, mens hun legede med sin klit. Line nød det og hver gang Malenes tunge gled op i hendes røv, bredte der sig en varme i hele kroppen.

Malene lagde sig op på Line og begyndte at kysse hende, mens hun gnubbede sin fugtige kusse mod Lines. Line var allerede godt liderlig, det var som om, den sidste orgasme ikke helt havde forladt hende. Malene var så liderlig, at hun begyndte at kneppe hende med kussen.

Hun fik Line om på siden og begyndte at sakse hende. Det gik hurtigere og blev mere og mere vildt. De kom begge, i endnu en dejlig orgasme.

Inden Line faldt i søvn i Malenes arme, takkede hun hende for, at hun havde givet hende, sådanne fantastiske oplevelser. Selv tak min skat. Aldrig har jeg selv prøvet noget så skønt og jeg har endda været til piger de sidste ni år. De faldt begge i søvn med det største smil på læben.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.