BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

'Mette og Marlene lå stille i teltet efter aftens strabadser var varmen begyndt og opvarme teltduen.
Mette vågner og helt baget i sved. Marlene sover stadig efter aftens strabadser, hun ligger lidt og tænker på hvad Marlene gjorde ved hende igår. Hun trækker et lille smil på læben, gad vide om en rigtig pik føles som dildoen gjorde igår.

Hun forgænger hurtigt tanken igen, da hun er tissetrængende, Mette siger ud af teltet og går op imod gården hvor Ole bor, for at låne et toilet, det havde han jo givet dem lov til.

SEX I DAG?

Ole var 26 år og havde arvet gården da hans far døde i en trafikulykke. Mette går ind på toilettet og tisser da hun pludselig høre en lyd, hun blir så forskrækket at hun med bukserne nede om hælene hopper op i badekaret og ser så at det er en mus,

Ole blir lige så forskrækket over det høje skrig så han går ud og ser Mette stå oppe i badekaret Med bukserne om hælene og råber så få den dig væk. Ole ser at der er en mus og med meget held fager han den og får den slået ihjel.

Mette springer op og holder hendes arme om ham, “ tak tak tak, tudsen tak Ole” hun ser ham lige ind i hans øjne, pludselig mødes deres læber i et kys, Mette trækker sig hurtigt tilbage og undskylder over for Ole.
Ole kan dog godt huske hvor dejlig hun så ud igår, så han ønsker kun og fortsætte, så han stopper hendes undskyldning ved at kysse hende igen.

Mette mærker den selv samme varme som i teltet igår da hende og Marlene havde haft sex sammen.
Var Mette virkelig tændt på Ole, ville hun virkelig gerne i seng med ham, mange tanker fløj igennem hendes hoved da han kyssede hende igen.
Hun tænkte og tænkte men lysten overvandt hendes tanker, Ole så, så godt ud og skulle han virkelig være den første til og have pikken oppe i hende, hun blev hent glad og endnu mere varm inden i da Ole igen så på hende.
“Kom” hviskede han til hende, imens han løftede hende op og bar hende i hans stærke arme ind til hans soveværelse.
Han lagde hende på hans seng, derefter begyndte han igen og kysse hende imens han begyndte og tage hendes tøj af stille og roligt, stykke for stykke.
“Ole, du skal være forsigtig” hviskede hun til han.
Ole kikkede op på hende og sagde “rolig min skat, jeg ville aldrig gøre en smuk prinsesse som dig ondt, jeg vil kun nyde dig, ligesom jeg nød se på dig igår da vi spillede kort. Jeg synes du er pisse lækker Mette og du har tændt noget i mig som igen rigtig har kunne tænde før” hun så ham dybt i øjnene og en tåre kom frem i hendes øjne, var der virkelig en der elskede hende i stedet for Marlene, var der virkelig en der bedre ku li hende frem for en anden, det kunne da ikke passe, eller kunne det? Mettes tanker fløj afsted imens de fortsatte med og kysse hinanden mere og mere krævende.
“Ole jeg tror jeg elsker dig” sagde Mette pludselig.
“Elsker os dig Mette” sagde Ole.

Langsomt men sikkert kørte Ole sin hånd ned i mellem hendes ben, Mette havde stadig bukser på, men han kunne tydeligt mærke hendes varme fra fissen igennem stoffet.
“Hmm, det føles så dejligt Ole” sukker Mette. “Bare vent skat” siger hans mens han stille og roligt åbner hendes bukser, enlig havde han lyst til og flå dem af og gennem kneppe hende, dyrisk og brutalt, men han havde lovet hende og være sød ved hende, så han ture ikke andet.
Stille føre han sin finger op på klitten og med et mærker Mette den sitrende fornemmelse igennem kroppen, hmm er jeg allerede ved og komme tænker hun.
“Åhh Ole hva er det du gør ved mig” stønner hun. - “hmm du så dejlig våd” siger Ole.
Stille førte han sine fingre ned til åbningen ig førte ind finger ind, dernæst en mere også en mere nu har Mette tre af Oles fingre oppe i sig, det er mere end hun selv har kunne hjemme på, sengen når hun var alene.
“Åhh Ole la mig se din pik” siger Mette, hun aner ikke hvor det sprog kom fra hun bruger det ikke normalt men ud kom det.
Ole tog så sine bukser af og afsløret en meget stor og stiv pik.
“Gud hvor den stor Ole” gisper Mette, Ole læner sig ind over Mette og kysser hende, “shyyy” siger han mens han stille ligger sig imellem benene på hende. Hun mærker hvordan han stille føre pikken hen mod hendes fisse, “hmm” stønner han mens han presser den ind, stille stønner Mette og det tager Ole som et tegn på det er godt.
Stille og roligt kommer der mere og mere tempo på og pludselig kommer de begge i en stor fælles orgasme.
Mette har slet ikke tænkt på at hun ikke er på pillen og han så ikke måtte komme i hende, fuck tænkte hun, har svoret at hun ikke skulle have mistet kontrollen og nu ligger hun der med bange tanker.

Tænk hvis Ole har gjort mig gravid, tænk hvis Marlene finder ud af hvad hun har lavet også selvom de havde aftalt det kun var dem på denne tur.
Alle de bange tanker køre rundt, Ole spørg hvad der er galt og hun fortæller ham det lidt snøftende.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Hvad skal der ske i næste afsnit? Skriv gerne og jeg tager det i betrakning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.