BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da vi kom hjem i Veras villa, gjorde Mia store øjne. ”Hold da op. Hvor mange bor i her”?

”Det er såmænd kun mig, lille skat, og så Ea og hendes mor af og til”. Hun kiggede på mig.

SEX I DAG?

”Din mor, hvem af dem er det”. Jeg smilte til hende og fortalte at Kat var min mor.

”Har du sex med din mor. Åh, bare jeg turde det med min mor”.

”Det skal nok komme hvis i begge har lyst” sagde jeg til den lille kønne pige, og sammen gik vi så ind.

Mens Vera og mor gjorde klar til aftensmad gik Camilla og jeg med Mia ned i kælderen for at vise hende hvad vi havde der.

”Wow, hvor er her lækkert. Pisser I på hinanden i brusekabinen. Hvad er det for en trædims der står der”. Spørgsmålene strømmede ud af Mias mund. Trædimsen var gabestokken.

Vi kunne ikke lade være med at grine af hende.

”Vil du prøve den”?

”Ja, hvordan gør man”?

”Først skal du smide tøjet, og så skal Camilla og jeg nok vise dig det.”

Lynhurtigt smed Mia tøjet og stod så nøgen foran os. Vi førte hende hen til gabestokken og fik hendes hals og arme placeret i fordybningerne og lukke så klappen ned.

Vi regulerede højden så hun stod i en skarp vinkel med hendes lille lækre røv struttende bagud.

”Hvad så nu”?

”Ja, når man kommer i gabestokken, er det fordi at man har gjort noget slemt, f.eks. at pisse på en fremmede dame på stranden”.

”Men … men … jeg troede …. I andre gjorde det jo også”.

”Bare rolig, lille skat. Det var bare for sjov, men i gamle dage blev folk straffet i gabestokken, men i dag bliver den kun brugt, når man skal nyde noget.”

”Nyde hvad”

”Ja. Hvis man skal have smæk eller pisk, eller skal have en kneppes med en dildo”.

”Jeg kunne da godt tænke mig at prøve at få smæk. Det har jeg aldrig prøvet, men set på FILM, og det ser frækt ud.”

Jeg lod min flade hånd suse ned over hendes lille røv med et stor klask.

”Av … Uhm … det var da godt”.

Nu gav jeg begge balder en masse slag og Mia stønnede og ømmede sig, men vrikkede samtidig indbydende med røven.

”Åh ja, det er dejligt. Jeg bliver så liderlige. Giv mig flere smæk. Hårdere”

Jeg kørte en finger op i hendes fisse. Hun var drivvåd af liderlighed. Camilla havde i mellemtiden hentet en af de blide latex piske og begyndte nu at piske Mia.

Jeg satte mig på hug foran hendes ansigt og trykkede mine læber mod hendes mund. Langsom åbnede hun munden og lod min tunge komme ind. Det kvalte samtidig de lyder som hun kom med hver gang pisken ramte hendes røv.

Nu stoppede Camilla og gik hen og spændte en DILDO omkring livet. Hun stillede sig bagved Mia og førte dildoen ind i hendes våde stramme fisse og begyndte at kneppe hende.

Med et godt tag i hofterne hamrede Camilla nådesløst pikken ud og ind af Mia. Mia stønnede og hulkede og til sidst stod hendes ryg i en bue, da hun fik sit livs største orgasme.

Da vi fik løsnet den lille pige, faldt hun os om halsen. ”Det er det skønneste og vildeste jeg har oplevet. Tusinde tak”.

Sammen gik vi ovenpå igen, hvor Mia stolt viste sine røde balder frem. Mor mente at vi var gået for hårdt frem, men Mia sagde at det var helt i orden. Hun havde nydt det.

Under maden fortalte Mia at hendes mor boede i Horsens, men Mia var flyttet til Silkeborg for at læse. Moren var fraskilt og boede i en lille lejlighed, og havde ikke så mange penge. Derfor var Mia så imponeret over Veras sted.

Da vi havde spist, blev vi enige om at vi alle skulle en tur i kælderen. Vera følte sig lidt træt, så hun valgte at sætte sig med et glas hvidvin og så lade os andre more os.

Da det var lang tid siden at Sonja havde været her, ville hun meget gerne prøve at blive bundet og pisket igen, og nu havde vi jo en lille nye elev i Mia, som måske kunne lære noget.

Vi gav Sonja manchetter på og fastgjorde hende til krogene på korset. Hun stod nu som et X og var totalt i vores magt.

Camilla stod og kælede for mors fisse mens jeg viste Mia, hvordan hun skulle sætte brystklemmerne på Sonjas bryster. Først klemte og nev vi lidt i dem så de voksede og så satte vi klemmerne fast.

Sonja ømmede sig lidt da vi hængte et par lodde i klemmerne, Jeg hentede nu en ni-halet latex pisk og stillede mig foran Sonja. Hun så på mig med et liderligt blik og nikkede som tegn på at hun var klar.

Jeg begyndte nu at piske hende vinkelret på kroppen og imellem benene så pisken hele tiden landede på hendes fisse.

”Så er det din tur”. Mia så lidt forskrækket ud men tog dog pisken. Jeg kunne se at Camilla nu sad på knæ med sit hoved begravet i mors fisse, og mor stod med lukkede øjne og nød det.

Mia piskede forsigtigt Sonja som jeg havde gjort. ”Mere lille skat. Slå hårdere. Jeg vil mærke det” stønnede Sonja og Mia tog mod til sig og svingede pisken med al den kraft hun kunne opbyde.

”Åhhh ja, sådan skal det være. Pisk mig”. Mia var nu blevet mere modig og begyndte at piske Sonjas lår og mave, som efterhånden antog en rød farve.

”Ea, min skat. Gider du at hente et glas vin til den gamle tøs her”. Vera rakte sit glas hen til mig. Der var cirka en tredjedel tilbage i glasset.

”Det behøver jeg da ikke”. Jeg satte glasset imellem mine ben og pissede i det til det var helt fuldt igen.

”Værsgo og velbekomme”. Jeg rakte glasset tilbage til Vera, som satte det op til læberne og drak en tår.

”Uhm, det smager sgu da godt. Det bliver min favoritdrik fremover.” Vera flækkede af grin efter at have sagt det.

Mor og Camilla lå nu i en 69’er på gulvet og var helt væk i hinanden.

”Ja mor. Det kan være at det er din kommende svigerdatter som du ligger og slikker i fissen” tænkte jeg.

Jeg gik nu hen til Sonja, tog brystklemmerne af under stor smerte og fik Sonja vendt så hendes røv vendte ud imod os. Mia fik nu besked på at fortsætte med at piske Sonja på røven, mens jeg hentede en vibrator.

Der var ingen grund til at smøre den, for safterne nærmest løb ud af Sonjas fisse, så jeg stak den op i hende og tændte for vibrationerne.

Jeg satte mig på gulvet mellem Sonjas spredte ben og kørte vibratoren ud og ind af hendes fisse mens Mia fortsatte med pisken. Jeg fugtede et par fingre og pressede dem op i Sonjas stramme røv.

Sonja vred sig i liderlighed og hulkede og stønnede og så kom hun. Hele hendes krop eksploderede og hendes safter sprøjtede i kaskader ned i mit ansigt og ud over mit hår.

Mia satte sig på knæ foran mig og begyndte at slikke Sonjas safter af mit ansigt. Hun var godt nok lærenem, den lille pige.

Jeg kunne høre, at mor og Camilla skreg deres orgasmer ud i rummet da vi løsnede Sonja.

”Så er den gal igen”. Vera rakte glasset frem imod mig, men Camilla snuppede det og så var det hendes tur til at pisse i Veras glas. Også det glas fuld drak Vera med velbehag.

”Tror du din mor vil slikke min fisse”. Mia stod lidt genert og hviskede mig i øret. ”Bare sæt dig over hendes ansigt” og Mia skrævede over mors ansigt og sank ned over hendes mund.

Jeg kunne se at mor straks gik i gang med at slikke og sutte på Mias fisse, og inden længe vred tøsen sig liderligt over mors sugende mund.

Jeg kunne ikke lade være, så jeg gik hen til Mia og tog fat om hendes brystvorter med tommel- og pegefingre og vred dem helt rundt.

Det var åbenbart det der skulle til for Mia kom i en vild sprøjteorgasme og rystede over hele kroppen. Jeg bøjede mig ned og gav den smukke pige et stort kys, og hjalp hende op at stå.

Camilla hjalp galant min mor på benene og vi gjorde os klar til at gå ovenpå igen.

”Vent lige lidt. Nu har jeg prøvet begge to, så denne gang vil jeg have en cocktail.” Grinende rakte Vera sit vinglas hen til os og på skift pissede Camilla og jeg i det og gav hende det tilbage.

Hun løftede glasset som for at hilse på os, ligesom i Matador og satte så glasset til munden og tømte det i et drag.

”Pragtfuldt. Det smager pragtfuldt”. Vi grinte hele vejen op.

Jeg spurgte Vera om det var OK at jeg kørte med Camilla hjem til Silkeborg. Hun gav mig et knus.

”Selvfølgelig, min skat. Følg dine drømme”. Hun vidste godt at jeg var på vej væk fra hende.

Vi sagde farvel til dem alle og tog Mia med til Silkeborg. Hun skulle overnatte i Camillas hus indtil næste dag.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.