BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lidt forvirrende, men nu fortsætter historien efter dette afsnit:  Mit nye lesbiske liv - 3 - Kælderen med Vera og Ea.

Ea fortæller.

SEX I DAG?

Det lykkedes for Vera at få fat i Sonja, så vi glædede os alle til at hun skulle dukke op, så alle pigerne igen var samlet.

Mor trak mig til side og spurgte hvem Sonja er. Jeg fortalte, at hun var en ualmindelig sød, lille dame på alder med Vera.

Jeg kunne se at mor var lidt forlegen, da hun var den eneste som ikke kendte Sonja, men jeg gav hende et beroligende kys, og så gik vi ud til morgenkaffen.

Endelig hørte vi en bil køre ind på gårdspladsen. Straks efter stod Sonja i køkkenet og kiggede på os.

”Jeg må da vist heller få noget af mit tøj af”, og så åbnede hun frakken og viste os, at hun var nøgen indenunder. Det vakte naturligvis stor jubel.

Hvis mor skulle have følt sig mindre værd mht. kropbygning, bryster med mere havde hun nu fået en ligesindet, da både Sonja og mor var små, spinkle med små bryster.

Jeg kunne også se på mor at hun var faldet helt til ro og sad og smilede. Vera førte Sonja hen til mor.

”Det er så Kathrine, som vi kalder Kat. Hun er grunden til at vi har glæde af den skønne Ea.”

”Åh, endelig fik jeg lov til at møde dig”. Sonja omfavnede mor og gav hende et dybt tungekys som jeg kunne se at mor gengældte med stor lidenskab.

”Så, i to, nu skal vi lige have morgenkaffen først.” Vera trak grinende Sonja væk fra mor og fik hende placeret ved bordet.

”Ea. Kan du ikke lige sørge for en lille morgenbitter til os, så er du en skat. Jeg har nemlig noget jeg gerne vil snakke med jer om”.

Jeg skyndte mig at finde en flaske Fernet Menta og fem glas frem, og skænkede op til os alle. Vi skålede alle og jeg skænkede endnu et glas op.

Vera rejste sig op. ”Kære venner. Kære Camilla og Sonja. Jer har jeg kendt længe og nu er i endelig sluppet af med de to bøsserøve, som I var gift med (latter omkring bordet).

Kære Ea, du har hjulpet mig så meget og har været et lyspunkt i mit liv, og kære Kat, ikke nok med at du har givet os Ea, du har også givet mig et lykkeligt liv.

Jeg vil gerne takke jer alle sammen, og håber at vi kan holde sammen i mange år. Skål, og så har jeg lige en sidste ting. Jeg vil meget gerne have, at i gør mig en stor tjeneste og opfylder en drøm jeg længe har haft”.

Det ville vi naturligvis gerne alle sammen, men vi var da noget spændte på, hvad hun nu havde fundet på.

Vera gik ud og kom kort efter tilbage med 5 net bluser, med nogle temmelig store masker.

”Nu tager i sådan en her på hver, og så står der nogle lette sandaler til jer i entreen. Jeg har forsøgt at ramme jeres nummer, så jeg håber at de passer jer”.

Det var godt nok nogle vovede bluser. Jeg tog mig i at stå og beundre Camillas skønne bryster, hvor brystvorterne stak ud imellem hullerne.

Selv om bluserne nåede et godt stykke under balderne var det ganske tydeligt at vi ikke havde noget indenunder.

”Så følger i med mig”. Vera førte os ud til sin store Mercedes. ”Ea, du kører og Camilla ved siden af dig. Kat, du sidder imellem Sonja og jeg på bagsædet”.

Jeg fik nu besked på at køre til Ballehage Strand, som lå lidt syd for Århus. Jeg kendte den ganske overfladisk som en nudiststrand.

Det var lidt grænseoverskridende at køre igennem Århus med en bil med 5 halvnøgne kvinder i, men også lidt pirrende og frækt.

Undervejs forklarede Vera, at hun havde en lille ekshibitionist gemt i sig og længe havde ønsket at have sex på en offentlig strand, og den fornøjelse ville vi da ikke tage fra hende.

Vera bad mig holde ved en købmand, og som den naturligste ting i verden tog hun sin pengepung og gik ind for at købe øl og vand.

Vera var åbenbart blevet godt orienteret, for hun dirigerede mig hen til en fjerntliggende p-plads, hvor der holdt 7 biler i forvejen.

I bagagerummet var der pakket tæpper og håndklæder ned, og vi hjalp hinanden med at bære det ned på stranden.

Vi fik bredt tæpperne ud og satte os for at nyde det gode vejr. Jeg blev noget overrasket da jeg fik ro til at orientere mig.

Til venstre for os stod en ældre dame på alle fire, mens hendes mand sad på knæ bagved og kneppede hende. Til højre for os sad en ung pige og red på hendes fyrs pik, men hun stønnede.

Længere borte kunne vi se 5-6 mennesker som havde travlt med hinanden og oppe i klitterne lå 2 unge fyre og suttes pik på hinanden.

Vi fik hurtigt smidt bluserne og Vera lagde sig på ryggen med bøjede, spredte ben. Mor og Sonja lagde sig på hver side af hende og legede med hendes store bryster, og jeg så mit snit til at lægge mig mellem hendes ben og slikke hende.

Min tunge skilte hendes skamlæber og fandt hurtigt den lille hårde klit, som jeg bearbejdede. Vera begyndte at vride sig lidt og stønnede: ”Åh, hvor er i dejlige. Camilla, sæt dig over mit ansigt. Jeg vil slikke din fisse”.

Camilla var ikke sen til at gøre som der blev sagt, og sænkede snart sin fisse ned til Veras åbne mund, som omgående begyndte at suge og sutte hende.

Jeg skævede ud til begge sider, og kunne se at begge par var stoppet med at kneppe og sad nu og iagttog os. Jeg fornemmede at safterne begyndte at løbe ud af min fisse, så liderlig var jeg blevet.

Det unge par havde nu rejst sig og var kommet hen og stod og kiggede på os. Gutten havde en stor, stiv pik, men det interesserede mig ikke. Det var mere pigen. Hun så ganske ung ud, med spæde bryster og en helt glat fisse.

Jeg gjorde tegn til hende, at hun skulle lægges sig bagved mig og slikke mig. Hun kiggede rødmende på sin kæreste som nikkede til hende, og kort efter havde hun sin tunge begravet i min våde, varme fisse.

Jeg fik øjenkontakt med Camilla som smilede og blinkede til mig. Jeg kunne se på hendes smukke, liderlige ansigt at Veras tunge gjorde godt oppe i hende.

Jeg fik mig vendt rundt, så pigen bedre kunne komme til at slikke mig. Hun lå med sin frække røv lige i vejret og hendes kæreste satte sig nu på knæ bagved hende og kneppede hende.

Mor og Sonja havde lagt sig i en 69’er og var helt opslugt af at slikke hinanden. Jeg blev gennemstrømmet af varme da jeg så hvor lykkelig min mor så ud.

Den unge pige, som i øvrigt hed Mia og var 17 år gammel, var fantastisk til at slikke. Jeg var snart helt oppe at køre, og fik hende ned på ryggen og lagde mig omvendt på hende og begravede mit ansigt i hendes glatte skød.

Camilla lagde sig ned over Veras krop og fortsatte slikkeriet, hvor jeg havde sluppet. Det ældre par stod nu også og kiggede på os.

De havde åbenbart fået ondt af den unge fyr, for han stod nu bagved kone med pikken oppe i hende mens manden stod og onanerede.

Der var nu efterhånden kommet flere til som stod i en rundkreds omkring os. Mia slikkede guddommeligt, og det varede ikke længe før jeg fik en orgasme. Jeg fortsatte med at slikke hende, og straks efter kom hun også.

Inden længe havde de 4 andre også slikket hinanden til orgasme og udmattede faldt vi om på tæppet. Jeg kunne se, at den gamle havde leveret en ordentlig ladning i sandet, og den unge gut var ved at tørre sin pik, efter at have kneppe den gamle kone.

Camilla gjorde tegn til mig om at jeg lige skulle komme hen til hende. Hun lagde sig på ryggen i sandet og så vidste jeg godt hvad hun ville.

Jeg skrævede over hendes ansigt, skilte skamlæberne og pissede ud over hendes smilende, smukke ansigt. Hun åbnede munden og lod de gyldne dråber plaske ned i hendes hals.

Mor kom hen til os, og da jeg havde pisset færdig bad hun mig om at lægge mig ved siden af Camilla. Nu var det hendes tur til at pisse os i ansigterne, og til min store overraskelse stod Mia lige pludselig også og pissede på os.

Da de var færdige løb Camilla og jeg ned til vandet og skyllede os, og vendte så tilbage til de andre. De mennesker som havde stået omkring os var gået, og jeg så at den unge gut også var forsvundet.

Mia sad og så helt fortvivlet ud, så vi satte os på hver side af hende og lagde armene omkring hende.

”Hvad er der galt” sagde Camilla.

”Jo, det fjols kunne ikke lide at jeg tissede på jer, så han gik med de to gamle i stedet for. Han drømmer nok om at røvpule det gamle fjols, men jeg er skideligeglad. Jeg gider ham alligevel ikke.”.

Det lød så sjovt, at vi brast i latter, og snart sad vi alle seks og hyggede os med øl og vand.

Efter et par timers hygge besluttede vi os for at tage hjem igen. Vi nåede da at hygge os på kryds og tværs inden da, og Vera var lykkelig og dybt taknemmelig for at vi gjorde hende den tjeneste.

Vi spurgte Mia hvor hun boede, og hun sagde at hun boede på et kollegieværelse i Silkeborg, og nu vidste hun ikke hvordan hun skulle komme hjem.

”Jamen, jeg bor også i Silkeborg, så tag du bare med os nu så skal jeg nok køre dig hjem senere.” Min søde Camilla var der straks med en god ide.

Som sagt så gjort. Hele vejen hjem sad Mia på skødet af Vera, og jeg kunne se i bakspejlet at Vera ikke kunne holde fingrene fra Mias spæde bryster og glatte fisse.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.