BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg stod op og skyllede mig hurtigt under bruseren og skyndte mig afsted. Der holdt ingen biler på gårdspladsen, så gæsterne var nok kørt hjem, men til min store glæde og overraskelse var både Sonja og Camilla stadigvæk hos Vera.

De sad alle tre nøgne i køkkenet med en kop kaffe da jeg kom ind. Jeg skyndte mig lydigt at smide tøjet og gik hen for at hilse på dem.

SEX I DAG?

”Hun er da godt opdraget, hende din lille skat. Hende vil jeg da godt leje af og til” sagde Camilla med et sødt smil til mig. ”Ingen problem, det finder vi nok ud af” svarede ’Vera samtidig med at jeg fik et kys af hende.

Vera fortalte at hun havde en stor plan, og bad os gå med hende ned i kælderen. Derned var der et stort, uudnyttet rum med højt til loftet.

 ”Ser i, jeg har tænkt mig at lave et dejligt rum hernede, hvor vi kan lege med alt hvad vi har lyst til. Det skal indrettes så der både er plads til bondage, S/M og almindeligt hygge.

 Jeg vil også placere en brusekabine, både af praktiske hensyn og hvis nogle vil lege de mere våde lege, ikke sandt Camilla” sagde Vera og kiggede frækt hen mod Camilla, som rødmede lidt. ”Nå, så hun er til tisseleg. Spændende” tænkte jeg.

Vera havde allerede udfærdiget nogle tegninger, og vi fordelte opgaverne imellem os. Sonja skulle sørge for håndværkere, da hendes mand havde et byggefirma.

Camilla skulle sørge for VVS og andet, som hendes mand kunne hjælpe med, og jeg skulle sørge for indkøb af remedier og indretning sammen med Vera.

Da vi gik op, trak jeg Vera til side og spurgte hviskende ”Er Camilla til tisselige”. ”Ja, grinede Vera ”Det elsker hun, kan du også gode lide det”.

 Jeg rødmede og sagde ”Har aldrig prøvet men det tændte mig med det samme, da du sagde det til Camilla”. Vera gav mig et kys og sagde ”Det er godt at vide”.

Da vi kom op, satte vi os i stuen med et glas hvidvin. Jeg fik lidt at vide om hvordan resten af deres aften var gået. Pigerne havde slikket hinanden til den ene udløsning efter den anden, mens mændene var gået helt døde og var kørt hjem. Derfor var der lidt ro på med hensyn til at slikke fisse i dag.

 De var vist alle lidt ømme. ”Uha, jeg skal sådan tisse” sagde Camilla. ”Tag Ea med, hun kan vist godt lide det” sagde Vera.

Camilla kiggede på mig, men jeg rejste mig bare og tog hendes hånd. ”Kom” sagde jeg og sammen gik vi ud på badeværelset. ”Du er sgu så fræk” grinte Camilla og fulgte med.

Da vi kom ud på badeværelset, bad Camilla mig om at lægge mig på gulvet. Hun skrævede nu over mit ansigt, og jeg kunne se lige op i hendes fisse.

 Hun skilte skamlæberne og så kom det strømmende ud af hende. Det varme tis plaskede ned i mit ansigt, og jeg slugte så meget jeg kunne. Hun var åbenbart meget trængende for hun blev ved med at tisse.

 Jeg nød den dejlige fornemmelse når de varme stråler ramte mig, og da hun endelig var færdig sænkede hun fissen ned til mig så jeg kunne slikke hende ren.

 ”Forsigtigt skat, jeg er meget øm” sagde hun, så jeg slikkede forsigtigt med min tunge rundt om hendes skamlæber og lidt på klitten.

Da hun rejste sig, hørte jeg 2 der klappede. Vera og Sonja stod henne i døren og havde set det hele. Kvinderne gik nu ind i stuen igen, mens jeg lige tog en hurtig skyller under bruseren.

Da jeg kom ind igen, sagde Camilla ”Kom og sæt dig på mit skød med ryggen til mig” og jeg skyndte mig hen og satte mig. Jeg lænede mig tilbage og mærkede hendes to pragtfulde bryster presse mod min ryg. Hun førte nu sine hænder ind foran mig hvor de fandt min våde fisse.

Mens de stadigvæk sad og talte sammen alle tre begyndte Camilla nu forsigtigt at gnide min fisse. Hendes ene finger fandt hurtigt min klit som hun sagte masserede mens hun med den anden hånd stak et par fingre op i mig. 

Det var vildt frækt at sidde som en form for inventar, mens snakken stadigvæk gik mellem de tre kvinder, og så samtidigt langsomt blive nusset til udløsning. Jeg sad bare med lukkede øjne, og nød det indtil jeg kunne mærke at orgasmen kom skyllende ind over mig.

Det var et af de mest intense øjeblikke jeg nogensinde havde oplevet, og jeg slikkede begærligt Camillas fingre da hun førte dem op til min mund, så jeg kunne smage min egen fissesaft. Jeg rejste mig, vendte mig rundt og gav Camilla et stort kys, hvorpå hun hviskede til mig ”Det var tak for tisseturen”.

 ”Altid til tjeneste” sagde jeg grinende og gjorde honnør for hende, hvilket afstedkom et kærligt klask i røven. Vi hørte nu en bil dytte ude i gården.

Det var Jens om var kommet for at hente kvinderne. De skyndte sig at trække en slåbrok over sig. Deres festtøj fra i går var pakket i poser, så vi fik et hurtigt kys fra dem begge, og så var de væk.

”Nå, min skat” sagde Vera ”du er da vist brændt lidt varm på Camilla, og hun er også en dejlig kvinde. Det kan være, at hun skal låne dig lidt af og til”.

Jeg nøjedes med at nikke, da jeg jo ikke ville have, at Vera troede at jeg heller ville være ved Camilla, for det var ikke sandt.

Jeg tog hjem og begyndte at lede efter de indkøb, som jeg skulle fortage på nettet. Jeg havde fået et kontonummer af Vera og fik besked på at jeg ikke skulle spare.

Det var helt vildt at sidde og kigge på alle de Sex-butikker, og det kan da godt være, at jeg gik lidt for meget amok, men efterfølgende var Vera godt tilfreds, og hun nævnte aldrig regningerne.

I løbet af 3 uger var rummet færdigt, og det skulle selvfølgelig indvies med en lille fest. Vera inviterede de samme 2 par fra sidst, og havde samtidig fået fat i en ung gut til mændene.

Gutten var til S/M, mest som slave, så de skulle nok få det sjovt. Denne gang havde Vera bestilt mad ude fra, og da vi jo ikke skulle være propmætte inden vi skulle i gang med det sjove, var det nogle små lette retter, som vi hurtigt anrettede, og så fik jeg love til at være med som gæst denne gang.

Den unge gut, Kim, var også kommet og da dresscoden i dag var: ingen tøj stod vi nu alle tre nøgne og ventede på gæsterne. Da de fire gæster kom, gik de først ind på et gæsteværelse og smed tøjet, hvorefter de kom ind til os.

Vi hilste alle på hinanden, Camillia hilste nok lidt mere hjerteligt på mig, men det så Vera heldigvis ikke. Jeg kunne se at mændene så helt vilde ud, da de så Kim.

Han var nu også en høj, flot fyr, med sixpack, tatoveringer og en helt glatbarberet, stor pik mellem benene. ”Gad vide om de to ældre bøsser kunne klare ham” tænkte jeg og kunne ikke lade være med at smile. Vi forsynede os med lækkerierne på bordet og fik rigeligt med vin og til, til at skylle ned med.

Da vi var velforsynet inviterede Vera os ned i kælderen. Der var spændt et rødt bånd ud, og Vera gav mig en saks, og sagde at jeg skulle klippe båndet. Det var en sjov og sød gestus, som faldt i alles smag.

Vi gik alle rundt og beundrede det nye rum, indretningen, remedierne og alt legetøjet et stykke tid. Hans og Jens kunne ikke holde sig fra Kim. Og alle tre pikke strittede lige ud i rummet.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.