BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg nærmest fløj hjem til mig selv, efter mit besøg hos Vera. ”Jubi” tænkte jeg ”Hvor heldig kan jeg være”. Mine bekymringer med økonomi var nu væk og i tilgift skulle jeg være sammen med den flotte, ældre kvinde.

Jeg var så glad, at jeg næsten havde lyst til at fortælle det til nogen, men blev enig med mig selv om, at det måtte vente.

SEX I DAG?

Jeg svævede på en sky de næste dage, og glædede mig bare til at høre fra Vera igen. Der gik ikke mange dage før jeg fik en sms fra Vera. Der stod bare ”Kom”, så jeg smed hvad jeg var i gang med og kørte ud til Vera.

Hun modtog mig i døren og jeg fik et kys. Hun førte mig nu ind i stuen, hvor hun trak op i sin nederdel inden hun satte sig i en lænestol, med benene vidt spredte.

”Slik mig, mens jeg fortæller hvad der skal ske” kommanderede hun nu, og jeg skyndte mig at sætte mig på knæ foran hende.

Hun tog godt fat i mit hår og tvang mit ansigt hen til hendes fisse, hvor jeg ihærdigt begyndte at slikke hende. ”Du har jo lovet mig at stå til rådighed” sagde hun nu.

 ”På lørdag får jeg 2 par på besøg til spisning. Jeg vil, at du skal komme og hjælpe med anretning og servering, og du skal forvente at der bliver krævet meget af dig i løbet af aftenen” fortsatte hun. Med min mund dækket af hendes fisse kunne jeg kun mumle en bekræftelse.

 ”Mændene er bøsser, og kun gift p. gr.af deres stillinger som direktører, men deres koner er lesbiske, og det er dem du skal servicere” sagde hun nu.

Jeg var efterhånden blevet liderlig af at slikke Vera, så jeg tænkte, at det var da alle tider job. Jeg fortsatte med at slikke Vera fisse, og fandt ind i mellem vej til hendes stive klit.

Hun var begyndt at stønne og vride sig, og nærmede sig orgasmens højder. Hende fisse drev af safter, og jeg trak nu mit ansigt væk og stak et par fingre op i hende. ”Fist mig” stønnede hun og ubesværet fik jeg nu igen min hånd ind i hende.

 Jeg pressede hårdt på, og til sidst var min arm inde i Vera lige til albuen. Da jeg igen ramte hendes klit med min tunge, kunne jeg mærke at fissen trak sig sammen i en voldsom orgasme.

Vera rejste sig nu op og trak nederdelen ned igen. Jeg kom også på benene og Vera gav mig et tungekys. ”Du er en god pige, min skat. Jeg ville lige tjekke om du forstod at adlyde når jeg kaldte, og det skal jeg da love for at du gør” sagde hun med et smil.

 ”Smut nu, min ven, og så ses vi på lørdag kl. 14”. Jeg fik endnu et kys til farvel, og lidt efter sad jeg lidt omtumlet i min bil.

Jeg var godt liderlig, men jeg havde jo ikke fået lov til at komme, så jeg trak ind på den næste rasteplads, hvor jeg onanerede mig til en skøn udløsning, med den forestående lørdag i tankerne.

Lørdag middag tog jeg et bad, barberede min fisse, lagde en flot makeup og drog så afsted til Vera. Jeg ankom præcist, noget som jeg tænkte hun ville sætte pris på, og jeg kunne også se at hun med et anerkendende blik lige skævede til klokken, da hun lukkede op for mig.

 Jeg fik nu besked på at smide mit tøj, og fik så et hvidt blondeforklæde på og intet andet. ”Ja, er din uniform, når jeg har gæster” sagde Vera.

Jeg skævede hen i et spejl, og kunne se, at det faktisk klædte mig. Min lille frække pariserrøv struttede under forklædet, og det så rigtigt frækt ud.

”Nu dækker vi bord og så går du ud i haven og plukker en flot buket til bordet” sagde Vera. ”Jamen, hvad hvis der er nogle som ser mig udenfor” spurgte jeg, hvortil Vera blot sagde ”Ja så får de da noget smukt at se på

Efter dette kompliment sagde jeg ikke mere, men gjorde som hun havde sagt. Der manglede ikke noget i forhold til at dække et smukt bord, og da vi var færdige, gik jeg ud i haven.

Det var nu lidt frækt at gå næsten nøgen og plukke blomster, og jeg kunne ikke dy mig for at bukke mig forover da der kørte en bil forbi.

Da jeg havde ordnet buketten, kom Vera ind for at godkende det hele. ”Flot arbejde, min skat. Det kan jeg lide” sagde hun og jeg følte mig meget stolt.

Gæsterne skulle komme kl. 17 til velkomstdrink, så jeg gik i gang med at forberede, mens Vera gik i bad. Da hun kom ud i køkkenet til mig, var jeg ved at gå bagover.

Hun havde en flot, stram lædernederdel på, sorte netstrømper og røde højhælede sko.

På overkroppen havde hun en bluse med indbygget halvskål BH, så hendes bryster var fri. Jeg kunne se, at hendes brystvorter stak ud over BH’en og brysterne bevægede sig æggende, når hun gik.

Blusen blev samlet igen over brysterne og rundt om halsen, men en flot, sort blondekant.

Hun havde lagt en flot make-up, og jeg stod bare helt stivnet og fik sagt ”Hold da kæft, hvor ser du lækker ud”. Vera smilede sødt til mig og sagde ”Tusinde tak, min skat. Du er nu også pragtfuld”.

 Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvilken dresscode der var krævet hos Vera og glædede mig til at se de andre.

Gæsterne ankom nu, og jeg stod klar i døren med drinksene. Vera hjalp dem med overtøjet og så trådte de ind i stuen. Først kom Hans og Sonja. 58 år og 52 år.

Hans var i jakkesæt og Sonja i en lang sort stofnederdel og en gennemsigtig, hvid bluse hvor man tydeligt kunne se hendes små, lækre bryster.

Hun var ikke ret høj, rødhåret og blændende smuk. På fødderne havde hun nogle flotte stiletter. Jeg tipper hende til at være omkring de 60 år. Da Sonja havde taget hendes drink, gav hun mig et lille klap i røven, samtidig med at hun blinkede til mig.

Så kom Camilla og Jens. 35 år og 46 år. Jens i samme kedelige type jakkesæt som Hans, men Camilla var fantastisk.

 Jeg tror aldrig jeg har set så høj en pige før. Hun havde en stram korsetagtig top på, hvor hendes store bryster var helt fri, superkort nederdel og sorte netstrømper, selvfølgelig også afsluttet med stiletter, og så havde hun langt, rødt hår.

 ”Hold da op” tænkte jeg. ”Er det sådan når de rige holder fest”. Efter at Camilla havde fået sin drink fik jeg igen et klap i røven. Til sidst kom Vera, og hun gav mig et kys da hun havde fået sin drink.

”Nu sagde hun ”Velkommen kære venner. Jeg vil lige præsentere Ea, som er min nye ansatte. Hun vil servicere jer med mad og drikkevarer, og til i to kære damer kan det jo være at den service strækker sig lidt længere”.

Både Sonja og Camilla sendte mig et anerkendende smil og jeg blev vildt glad for den gestus som blev vist mig. Serveringen forløb godt, og Vera fortalte mig bagefter, at jeg var den dygtigste hun havde haft ansat til at servere.

Jeg modtog dog nogle klap i røven og et par fingre i fissen under serveringen, men det var bare med til at gøre mig endnu mere liderlig.

Da vi havde spist, skulle jeg servere kaffe cognac i dagligstuen og så ellers rydde op og sætte mad væk. Jeg skyndte mig at få det ordnet og gik så ind i stuen.

Jeg var vist ikke lige forberedt på det syn som mødte mig, for Vera sagde efterfølgende at jeg var standset op, og bare stået med åben mund og kigget.

Sonja og Camilla sad nøgne på sofaen med fingrene i hinandens fisser, mens Vera stod bagved og kælede for deres bryster, men det som jeg mest fokuserede på lige nu, var Hans og Jens.

 Jens stod foroverbøjet over et bord, mens Hans bankede sin stive pik ind i hans røv. Jeg havde aldrig set to mænd kneppe IRL og var noget betaget.

”Kom herhen” beordrede Vera, og jeg skyndte mig at gå hen til damerne. Vera spændte nu mit forklæde af og bad mig om at lægge mig hen over Sonja og Camillas lår. Jeg lagde mig så mine bryster blev presset ned på Camillas lår, og min fisse på Sonjas.

De to kvinder begyndte nu blidt at massere mig. Sonja smækkede ind i mellem mine balder og jeg kunne mærke hvordan liderligheden voksede i mig. Nu havde Sonjas fingre fundet vej til min våde sprække og hun begyndte at kneppe mig med sine fingre.  Vera fortsatte med at kæle for deres bryster.

Jeg fik nu besked på at vende mig om, så nu var det Camilla der havde fissen og Sonja som havde brysterne. Jeg nåede lige at se, at Jens nu sad på ovenpå Hans med hans pik dybt begravet i røven.

Camilla fortsatte hvor Sonja havde sluppet og stak et par fingre op i mig samtidig med at hendes tommelfinger nussede min klit, og Sonja tog nu fat på mine bryster som blev kælet og krammet.

 Da Camilla nu også fandt mit lille røvhul og stak en finger op, samtidig med at Sonja vred mine brystvorter rundt, kunne jeg ikke mere, og måtte overgive mig.

Mine fissesafter løb ud af mig og ned på Camillas lår da jeg kom. Jeg hørte samtidig et brøl da Hans tømte sin pik oppe i Jens.

Camilla satte sig nu i sofaen og Sonja satte sig ovenpå hende så begge deres fisser var åbne og parate til min mund. Vera gav mig nu ordre på at sørge for, at begge kvinder fik orgasme.

Jeg lagde en pude på gulvet og satte mig på knæ foran de to skønne kvinder. Det var godt nok noget af en opgave at skulle slikke to fisser samtidig, men jeg fandt en rytme, som passede dem.

Jeg slikkede og suttede, pressede fingre op i fisser og legede med klitter, indtil begge kvinder stønnende faldt sammen af udmattelse. Jens var i mellemtiden i gang med at sprøjte sin sperm ud i ansigtet på Jens.

Vera sagde nu til mig, at der nok ikke ville blive brug for mig mere i aften, så jeg kunne godt tage hjem, når jeg havde ryddet pænt op.

Jeg ærgrede mig lidt over, at jeg ikke skulle blive længere, men det var Vera der bestemte, så jeg gik ud i køkkenet og fik ryddet det sidste til side.

Da jeg var færdig, ville jeg gå ind for at sige farvel, men standsede i døren. Vera lå med vidt spredte ben og var ved at blive slikket af Sonja og Camilla og Hans og Jens lå i en 69 og var ved at sutte hinandens pikke, så jeg tænkte at jeg ikke ville forstyrre.

Jeg trak i mit tøj og kørte hjem. Da jeg kom hjem, tog jeg et varmt brusebad, og lod bruseren give mig en skøn udløsning mens jeg tænkte på de tre smukke kvinder jeg havde været sammen med. Jeg faldt i en dyb søvn, og vågnede først kl. 8 da jeg hørte at der kom en sms. Det var fra Vera. Der stod ”Kom”.

Fortsættes

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.