BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vågnede ved at mærke en varm tunge, som kælede for min fisse, og da jeg kiggede ned, så jeg Vera ligge mellem min ben og slikke mig.

”Nå, så kunne du vågne” grinte hun ”Så er det ud af fjerene, vi har ting vil skal nå inden i aften, men allerførst er der noget jeg vil vise dig”. Vera tog min hånd og nøgne gik vi ned i hendes kælder.

SEX I DAG?

”Efter at jeg blev alene, har jeg langsomt gået og bygget noget op” sagde Vera samtidig med at hun åbnede døren ind til et stort rum. Jeg standsede chokeret, da jeg så, at det var et fuldstændigt udstyret SM-rum. Her var kors, bænke, kæder, kroge, piske, dildoer, gabestok, ja alt hvad hjertet kunne begære.

I det ene hjørne var der faktisk en stor brusekabine, hvor man nemt kunne ligge på gulvet. Jeg kunne ikke lige forstille mig, hvorfor Vera havde fået den installeret, men jeg blev klogere i løbet af natten.

”Ja, det er så her, hvor jeg håber at vi kommer til at tilbringe mange timer, hvis du altså har lyst til det” sagde hun. ”Øh, det har jeg da helt sikkert” svarede jeg, stadigvæk i chok.

 ”Kom, lad os gå op og forberede aftenen” sagde Vera og fortsatte ”Jeg har inviteret en gæst til spisning, en ung pige, som jeg har hjulpet rent økonomisk de sidste mange år, mod at hun så stod til rådighed for mig”.

Vi gik op for at dække bord og anrette nogle små, lækre retter. Vi skulle jo ikke være alt for mætte når vi skulle i gang med aftenhyggen, og snart var vi klar og klokken var også tæt på 18.00.

 Jeg var meget spændt på, hvem jeg nu skulle lære at kende. 2 kvinder indenfor samme døgn, det havde jeg ikke lige forstillet mig, men jeg var med på den værste.

Det ringede på døren, og Vera sagde ”Kan du lige skænke velkomstdrinks op, mens jeg henter vores gæst. Jeg vil lige sørge for at hun kommer af sit tøj”. Vi var jo begge stadigvæk nøgne.

 Jeg gik hen til køkkenbordet og begyndte at skænke op, mens jeg hørte Vera hilse på den nyankomne. Døren gik op, og så hørte jeg en stemme sig ”Mor”, og da jeg vendte mig om, stod Ea nøgen sammen med Vera i køkkenet.

 ”Mor, hvad laver du her” sagde Ea, mens hun så forskrækket ud. ”Ja, jeg kunne jo spørge dig om det samme” svarede jeg.

Jeg kunne nu ikke lade være med at beundre min datter som hun stod der, høj og flot, med de flotteste bryster og også en barberet fisse, så for at bløde lidt op på den akavet situation gik jeg hen og gav hende en knuser og et kys, som Ea besvarede ved at lade hendes lille tungespids danse hen over mine læber. Det gav et sug i maven, da jeg opdagede at det tændte mig at stå nøgen sammen med min datter.

”Havde jeg vist det, havde jeg nok handlet anderledes” sagde Vera, men nu for der en djævel i mig og jeg sagde ”Nej, det er vist på tide at Ea og jeg lærer hinanden lidt bedre at kende” hvorpå jeg gav hende et dybt tungekys, samtidig med at jeg stak min hånd ind imellem hendes ben.

 ”Mor, hvad laver du” spurgte Ea, men hun undlod da at trække sig væk fra mig, da jeg begyndte at kæle for hende, og jeg kunne fornemme, at hun godt kunne lide det.

”Godt” sagde Vera ”Det skal vi nu nok få noget spændende ud af. Nu sætter vi os og spiser, og så kan i jo fortælle hinanden lidt om hvad der er sket”.

 Ea fortalte, at hun havde mødt Vera til et selskab, og at de havde fået følelser for hinanden, trods den store aldersforskel, og da Vera hørte, at Ea var i gang med at uddanne sig, tilbød hun hende en form for et job, hvor hun skulle være til rådighed imod at hun fik en god betaling.

Ea havde været med til at lave rummet i kælderen færdigt, hjulpet med at indkøbe remedierne, serveret nøgen til selskaber, været Veras slavinde og ellers bare hygget sammen med Vera.

Jeg fortalte så om hvordan jeg ville udforske mine lesbiske lyster, og hvordan jeg havde mødt Vera. I tak med at vinen gled ned steg humøret, og på et tidspunkt kom Ea over til mig, og satte sig overskrævs på mine lår.

Tog mit ansigt mellem sine hænder og gav mig et rigtigt frækt og liderlige tungekys. Jeg kunne se, at Veras hånd havde travlt mellem hendes ben, så det var nok et dejligt syn.

”Jeg elsker dig, mor” sagde Ea med et sødt, og lidt frækt smil ”Vi skal nok få en dejlig aften, og så kan vi jo tale det igennem i morgen. ”Jeg elsker også dig, min skat” sagde jeg samtidig med at jeg stak en finger op i Eas stramme, våde fisse.

 ”Og jeg glæder mig til at lære dig lidt dybere at kende” sagde jeg med et grin og stak fingeren endnu længere op”. ”Mor, jeg vidste ikke at du var så fræk” grinte Ea.

Da vi var færdige med at spise, og var i gang med at rydde op gav jeg et signal til Ea, om at vi lige skulle tage os lidt af Vera. Jeg gik hen bagved hende og tog fat i hendes arme og holdt dem bag hendes ryg, mens Ea stillede sig foran hende og kælede for hendes fisse.

”Så, i to frækkerter, kan i nu lade mig gå” grinte Vera, og vi slap hende igen så vi kunne blive færdige. Det tog godt nok lidt ekstra tid, da jeg ikke kunne lade være med at pille ved min skønne datter, og jeg kunne efterhånden fornemme, at vi alle tre var ved at være godt liderlige.

 ”Så går vi i kælderen, jeg har en plan med jer to” sagde Vera og tog fat i vores hænder og trak afsted med os.

”Nu har du været min slavinde i mange år” sagde Vera til Ea ”så i dag skal du lære lidt om den anden side. Tag din mor og bind hende til loftkrogen ude midt i rummer”.

Ea så lidt forskrækket ud, men jeg smilte beroligende til hende, og for anden gang i dag fik jeg manchetter på arme og ben, og blev bundet, så jeg stod som et X med vidt spredte ben og arme.

Det var sindssygt frækt at blive bundet af min egne datter, og jeg nød synes af hendes flotte, velskabte krop, men hun gik rundt og gjorde mig fast til krogene.

”Så trænger din mor vist til en røvfuld” sagde Vera ”Tag en latex pisk og gå i gang” kommanderede hun mens hun stillede sig foran mig, tog fat i mine brystvorter og vred dem rundt.

Det gjorde lidt ondt, men var samtidig enormt ophidsende, og det blev endnu bedre, da Ea begyndte at piske min røv. Vera stak et par fingre op i min fisse. ”Nå, der er nok en som nyder det” sagde hun, da hun mærkede hvor våd jeg var.

Efter at min røv havde fået en ordentlig omgang, og min fisse var blevet onaneret til jeg var tæt på en orgasme blev jeg nu løsnet, blot for at blive bundet hen over et smalt bord, beklædt med læder.

”Sæt dig op, så din mor kan slikke din fisse” sagde Vera til Ea, som satte sig overskrævs på bænken og skubbede sig hen, så fissen var lige ud for mit ansigt. ”Nu skal jeg til at slikke min datters fisse” tænkte jeg, men uden at have andre tanker end at det bliver lækkert.

Jeg stak forsigtigt min tunge frem og lod den berøre Eas fisse. Det smagte fantastisk dejlige og det blev endnu bedre, da Ea tog et fast tag i mit hår og pressede mit ansigt helt ind imod sit skød.

Nu kunne jeg rigtigt få min tunge ind i hendes samtidig med at den også legede lidt med hendes klit ind i mellem.

Pludselig mærkede jeg at mine ben blev spredt endnu mere, og så kunne jeg mærke noget glide op i mig og begynde at kneppe mig.

Ea havde godt fat i mit hår, så jeg kunne ikke dreje ansigtet, men jeg hørte Ea sige ”Ja, Vera, knep hende, knep min mor” samtidig med at hun selv vred og vendte sig under min tunges behandling af hendes fisse, og det varede ikke længe før hun blev gennemrystet af en orgasme.

Jeg kunne nu komme til at se, at Vera stod bagved mig med en DILDO spændt omkring livet og gennem kneppede mig.

”Læg dig mellem din mors ben og slik hendes fisse” sagde Vera til Ea, som hurtigt fik lagt sig mellem mine ben, samtidig med at Vera trak pikken ud af mig og førte den op til mit lille røvhul.

 ”Åh nej, tænkte jeg, ”det er lang tid siden jeg er blevet kneppet i røven” men da jeg mærkede Eas varme tunge lege med min fisse slappede jeg helt af, og Veras pik gled ganske stille langt ind i min røv.

Ea slikkede min fisse og Vera kneppede min røv, og jeg var bare helt salig.

Til sidst kunne jeg ikke holde mig mere, og med et skrig kom jeg i en kæmpe orgasme. Mine fissesafter sprøjtede ud af mig og ned i Eas kønne ansigt. Jeg kunne høre at hun gjorde alt for at sluge så meget som muligt.

Vera trak sig stille ud af min røv og jeg sank udmattet sammen. Ea lagde sig på ryggen på gulvet og fik Vera til at sætte sig over sit ansigt, så hun kunne slikke hende.

Jeg nød at se, hvordan min datter slikkede både fisse og røv på den skønne gamle kvinde, og det varede da heller ikke længe, før Ea også skulle sluge Veras fissesafter.

Trætte tog vi et bad i den store brusekabine, hvorefter vi gik ovenpå, for at slappe lidt af med en dejlig kold øl. Ea satte sig imellem os, kigge på os begge og sagde ”I to er det bedste i hele verdenen” hvorpå vi fik hvert sit kys.

 Jeg kunne ikke dy mig for at sætte mig imellem Veras ben og kæle for og kysse hendes lækre fisse, imens Ea kælede for hendes store, flotte tunge bryster, og det lykkedes da også mor og datter at give den gamle kvinde endnu en orgasme.

 ”Nå, Vera” sagde jeg ”når vi lige er kommet til kræfterne igen har jeg nu en plan med dig. Jeg håber du er med på det” ”Jeg er med på alt, sammen med jer to skønne kvinder” svarede Vera.

Fortsættes

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.