BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter at have kendt min mand i 35 år, og været gift i 32 år … de sidste år uden ret meget fællesskab, er jeg endelig blevet alene, og vores skilsmisse er på plads.

En god ting har jeg da taget med fra ægteskabet, nemlig min dejlig datter Ea som arbejder som journalist i Århus.

SEX I DAG?

Da jeg skulle vælge hvor jeg ville bo efter skilsmissen, faldt det mig ikke svært at vælge en forstad til Århus, hvor jeg lejede en 3-værelses lejlighed, hvor jeg nu har boet i 3 måneder. Ea har hjulpet mig med at komme på plads, så nu kan jeg begynde på mit nye liv.

Lige lidt om mig og min datter. Jeg hedder Kathrine, men bliver altid kaldt Kat. Jeg er 55 år gammel, lille og slank, sort hår (godt nok farvet) og små bryster, som hænger lidt, både p. gr.af fødslen og min alder.

 Ea er 34 år, også enlig og mit diametrale modstykke. Høj, slank, lyshåret og med en flot krop og faste bryster.

I de sidste par år af mit ægteskab begyndte jeg at få tanker om pigesex, noget jeg aldrig havde tænkt på tidligere, og en dag besluttede jeg mig for at teste mig selv af.

Jeg fandt en datingside på internettet og satte en annonce i, hvor jeg søgte en moden, enlig kvinde, som gerne måtte være lidt dominerende, og som ville oplære mig i de lesbiske lyksaligheder.

Til min store overraskelse var der allerede svar den næste dag, fra Vera som beskrev sig selv som en 68-årig enke, velstående og velholdt, høj og lidt buttet med store D-skåls bryster.

Hun skrev videre, at hun havde været enke i 16 år, og havde en del erfaring med sex mellem kvinder, og at hun ville elske at lære mig op.

Vi korresponderede lidt frem og tilbage, og jeg fik en enormt godt indtryk af Vera, og hun af mig, så vi aftalte, at jeg skulle komme til frokost hos hende den næstfølgende lørdag.

Hun bad mig om at klæde mig lidt frækt og forførende på. Da jeg læste det, mærkede jeg en dejlig varme brede sig i mit underliv, en fornemmelse, som jeg ikke havde haft længe.

Jeg kørte til Magasin og fandt noget frækt lingeri, hofteholder, halvskåls BH, og G-streng trusser. Dertil et par netstrømper, en kort nederdel og en næsten gennemsigtig bluse.

 Lørdag formiddag gik med at nette mig, barbere fissen og ellers bare gå med sommerfugle i maven. Vera boede ca. en halv times kørsel fra mig, så kl. 11.30 startede jeg min lille bil og kørte afsted.

På slaget 12 ringede jeg på hos Vera. Hun boede i en dejlig, stor villa. Hendes mand havde været direktør, og havde efterladt hende med en formue på kontoen, så der manglede ikke noget. Da hun åbnede døren, var jeg ved at besvime.

Foran mig stod en smuk, høj, ældre kvinde iført et gennemsigtigt neglige og indenunder kun hofteholder og sorte nylonstrømper. Jeg kunne se, at hun også havde haft travlt med barbergrejset, for hendes skød var helt glat

”Hej Kat” sagde hun og bød mig indenfor. Efter at jeg havde taget min jakke af, kom hun hen og gav mig en stor knuser efterfulgt af et dejligt, dybt tungekys.

”Kom indenfor, min ven” sagde hun ”Jeg har forberedt en lille frokost, så vi lige kan sludre lidt”. Jeg fulgte efter hende ind i et flot køkken, hvor der var dækket op til os to.

Vera serverede noget lækkert, let mad, og vi drak kold hvidvin til. Efter de førte par glas vin, begyndte jeg at slappe af og hurtigt gik snakken, som om vi havde kendt hinanden hele vores liv.

Vi fik naturligvis også vendt vores ønsker og behov, og da vi var færdige og havde ryddet op, gik vi ind i dagligstuen, og satte os i sofaen.

Vera tog mine hænder i sine, kiggede mig i øjnene og sagde ”Nu gør vi lige hvad vi har lyst til, og du skal endelig sige, hvis der er noget, som du ikke bryder dig om”

Jeg sad og følte mig helt dum ved siden af denne smukke, selvsikre dame, men da hun så lænede sig frem, tog mit ansigt i hænderne og trykkede et kys på min mund, var det som om det hele faldt på plads.

Jeg lagde mine arme omkring Vera og trykkede hende ind imod min krop, mens vores tunger legede frække lege i munden. Jeg kunne allerede mærke, at safterne begyndte at sive ud af mit skød, og det blev endnu bedre, da jeg begyndte at kæle for hendes skønne bryster.

Vera bad mig rejse mig op og tage mit tøj af. Det var en spændende fornemmelse at stå og klæde sig af, mens en anden kvinde sad og betragtede mig.

Da jeg stod helt nøgen foran hende bad hun mig dreje rundt, så hun kunne se mig. ”Du ser fantastisk ud. Bedre end jeg havde turdet håbe på” sagde hun og jeg sagde ”Tak i lige måde”.

Vera rejste sig nu op og trak sit tøj af. ”Kom” sagde hun og tog min hånd og førte mig ind i et soveværelse, som næsten var lige så stort som min lejlighed, naturligvis med tilhørende, stort badeværelse.

 Midt i rummet stod en stor himmelseng og Vera bad mig nu om at lægge mig på ryggen, midt i sengen og lukke mine øjne.

Jeg gjorde som hun bad mig om, og så kunne jeg mærke, at hun bandt noget omkring mine håndled og ankler. Lidt nervøst lurede jeg og kunne se at det var nogle polstrede lædermanchetter med kæder, som jeg fik på.

Hun trak nu mine arme og ben ud imod sengestolperne, hvor der var kroge som hun kunne fastgøre kæderne til.

”Du synes måske at jeg går lidt hurtigt frem, men jeg har aldrig været ret tålmodig, og altid fået min vilje, så jeg synes ikke der er grund til at spilde tiden.

”Vi kan åbenbart lide hinanden begge to, så lad os få det bedste ud af dagen” sagde hun, og jeg kunne faktisk kun give hende ret. Jeg var blevet så liderlig allerede nu, så jeg var parat til alt.

Vera satte sig overskrævs på mine lår, og begyndte at massere min bryster, samtidig med at hun indimellem lænede sig forover for at kysse mig. Jeg lå bare med lukkede øjne og nød hendes behandling.

Langsomt bevægede hendes hænder sig ned over min krop, masserede min mave for til sidst at enden ved min, efterhånden drivvåde fisse.

Hun masserede min klit, for så at presse først én, så to fingre op i mig, samtidig med at hun suttede og bed i mine stive brystvorter

Nu vendte Vera sig så om, og sænkede sin våde fisse ned over mit ansigt, samtidig med, at hun med tungen begyndte at slikke mig.

Jeg åbnede munden og nærmest spiste hendes dejlige fisse, og lod min tunge bevæge sig frem og tilbage og ud og ind, og inden længe fik vi vores to første orgasmer den dag.

Vera løsnede mig nu, og vi lagde os arm i arm i hendes seng, mens vi stille kælede for hinandens bryster.

”Ja, min skat. Jeg tænkte, at det var noget du kunne lide, og for at vi kan være helt sikker på, at du vil fortsætte, er der flere ting vi skal have afprøvet i dag, så nu synes jeg, at vi skal tage en lille lur, så vi er friske til i aften, hvor jeg har en overraskelse til dig” sagde hun, hvorefter vi begge faldt i søvn.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.