BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg går langsomt op af trappen til min lejlighed.
Det har været en lang dag på arbejde. Jeg er så udmattet.
"Undskyld. Du er da ikke tilfældigvis Louise Vestergård?" spørger en dyb mandestemme bag mig.
"Ja det er mig." siger jeg og vender mig om. Det er pakkeposten. Han står med en pakke i hånden.
"Den her til dig så." siger han smilende.
"Jamen jeg har ikke bestilt noget." siger jeg og kigger på pakken, som han rækker mig. Jeg rødmer, da jeg ser hvad der står.

-Anna's sex legetøj og andet tilbehør til kvindererne-

SEX I DAG?

"Er du sikker? Der står til:Louise Vestergård Mågevej 16 5tv." siger han smilende. Den liderlige satan. Han ved udemærket godt, hvad der er i kassen.
"E-er den betalt?" spørger jeg stammende. Det er så pinligt! Jeg rødmer endnu mere og kigger ned i jorden.
"Den er betalt og det hele. Jeg skal bare have din underskrift." Han rækker en lille maskine frem. Jeg tager kuglepennen og skriver under med en rystende hånd. Jeg tager imod pakken og kigger på den med store øjne.
"Ha det sjovt med den!" råber han da han går ud. Jeg kommer til at rødme endnu mere. Jeg stormer op af trappen og smækker døren.

Senere på aftenen åbner jeg pakken. Jeg er blevet så nysgerrig, hvad der mon kan være i den. Jeg åbner pakken langsomt. Jeg er så nervøs. Jeg kan mærke mine hænder ryster. Inde i den brune pakke ligger der en stor lilla DILDO vibrator! Jeg gisper.
"Hold da op." mumler jeg. Den er mindst over ti centimeter lang! Og meget tyk. Jeg tager den op. Jeg kan mærke, at jeg bliver liderlig. Mine trusser er allerede våde og mine brystvorter hårde og stive. Jeg har allerede spist og skulle faktisk i seng alligevel. Jeg løber ud og børster tænder og gøre mig klar til at gå i seng. Jeg kaster min nye dildo på sengen, før jeg skynder mig ud på badeværelset.

Lidt efter står jeg igen og stirrer på den store lilla dildo. Jeg bider mig selv i læben. Jeg er allerede nøgen. Jeg tager fat i dildoen. Den er blød og hård på samme tid. Jeg gyser. Jeg lader en hånd glide ned af min krop og ned til min fisse. Jeg er allerede våd. Meget våd. Mine safter er allerede begyndt at løbe ud af mig langsomt. Kan jeg virkelig blive så liderlig af bare, at jeg kigger på den? Jeg smiler til mig selv og lægger mig ned i sengen. Jeg spreder benene langsomt. Jeg slikker to af mine fingre og lader dem langsomt gnide spyttet rundt på dildoen. Jeg smiler til mig selv igen. Jeg er allerede så pisse liderlig. Bare af at holde den! Jeg starter med at sutte på dildoen. Jeg tænker på min drømme mand, mens jeg sutter på dildoen. Jeg stønner. Jeg skubber dildoen så langt ned i halsen, som jeg kan. Jeg tager den ud af min mund. Den er helt våd af savl. Jeg fniser og bevæger den længere ned. Jeg stopper den lige for an min driv våde fisse. Jeg lader den langsomt tættere på og så penetrerer den mig.
"Mm hvor er den stor!" kommer jeg til at sige. Jeg holder mig for munden med det samme. Hvad hvis min nabo høre mig? Det må han ikke. Jeg skubber langsomt min dildo lidt længere ind. Det føles fantastisk. Dildoen spreder langsomt mine skamlæber. Jeg skubber den ind, så langt jeg kan klare det. Jeg stønner igen. Dybere den her gang.
"Åhhh." kommer det fra min mund. Jeg tager min dildo, og skubber den ind og ud af min våde fisse. Jeg gisper hver gang den går helt ind. Lydende fra min våde fisse, der bliver åbent og lukket rundt om plastic pikken er fantastiske.
"Ah!" pludselig begynder den at vibrere. Hårdt og hurtigt. Jeg kommer til at skrige da den sidder langt inde i mig. Det føles så fantastisk! Jeg har aldrig før følt noget så godt! Pludselig banker det på.
"Hallo? Det er Michael inde ved siden af. Er du ok Louise? Jeg hørte bare et skrig." siger en mandestemme ude fes døren. Fuck! Der skal absolut være så lyt! Fuck fuck fuck! Hvad siger jeg?
"Jeg er ok Michael! Jeg ser bare en uhyggelig FILM!" råber jeg. Jeg bliver sindssygt frustreret, fordi jeg ikke kan slukke for den skide dildo vibrator!
"Er du sikker på at du ikke vil have besøg? En fredag aften alene er ikke en fredag aften!" råber han. Han har altid været lidt forelsket i mig.
"Nej! Ellers tak. Jeg klare mig. Og tak fordi du tjekkede på mig!" råber jeg.
"Det er helt ok. Vi ses måske en anden dag." siger han og endelig går væk! Jeg ånder lettet ud. Fuck hvor akavet! Jeg går tilbage til at have sex med mit nye plastik legetøj. Jeg skubber den hurtigt ind og ud af mig.
"J-jeg kommer!" mumler jeg til mig selv. Jeg forestiller mig min drømme mand sige det samme. Jeg stønner hurtigere og hårdere. Jeg kan mærke en orgasme på vej. Jeg skubber min dildo ind og ud hurtigere og hurtigere! Og så kommer min orgasme. Jeg kommer til at skrige, men jeg stopper min pude i ansigtet på mig selv. Det stopper mit skrig for at kunne høres. Mine safter sprøjter ud af mig. Mine muskler spænder rundt og den allerede møg store plastik pik. Det for den bare til at føles endnu større! Orgasmen begynder at gå langsomt væk. Min krop er helt slap. Der er en våd plet på mit senge lan. Jeg smiler til mig selv. Jeg for endelig slukket for den forbandet dildo, men jeg lader den sidde. Inde i mig.
"Brrr." der var telefonen. Jeg rækker ud efter den. Jeg kan stadig tydeligvis mærke dildoen inden i mig. Jeg fniser og tager min telefon. Det er en besked fra min veninde Jeanette.
"Hej skat! Jeg håber du kan lide den." og så to hjerter. Jeg gisper. Jeg rejser mig op. Jeg bider mine tænder sammen da dildoen stadig ligger dybt inde i mig. At stå op hjælper ikke med at klare størrelsen på den! Jeg gisper og går langsomt hen mod kassen, hvor dildoen lå i. Jeg samler den op. Og ganske rigtigt! Der ligger et lille stykke papir hvor der står.

-Ha det sjovt min elskede! Jeg kunne ikke komme til din fødselsdag, men den må kunne give der nogle form for glæde! -Jeanette-

Jeg smiler til mig selv og går tilbage til mit soveværelse. Jeg falder ned på min seng af udmattelse. Jeg er så træt. Jeg tager ikke dildoen ud af mig. Jeg falder hurtigt i søvn. Måske får jeg en våd drøm eller to, hvis jeg er heldig.

(Hejsa allesammen. Jeg håber i kunne lide min lille historie. Giv gerne feedback!)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 40 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.