POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

× Stil spørgsmål om kærlighed og følelser til din partner i dette forum

Soulmate? Modsætning?

Mere
2 måneder 5 dage siden #215 af KvindeligtBrugernavn
Der var en gang, jeg troede at min soulmate skulle være min modsætning.Men jeg tænker i dag noget andet.Måske skal han ligne mig mere end jeg havde forestillet mig. Hvad tænker du selv om din partners fit eller om din fremtidige partners fit?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 måneder 5 dage siden #217 af Beshine
Besvaret af Beshine på emne Soulmate? Modsætning?
Hende jeg har brugt mest tid med her i livet, kommer med en apolitisk baggrund, hvor jeg, tidligere, har været meget politisk aktiv. Hun er veluddannet på det håndværksmæssige område (mad og køkkenledelse), jeg fik aldrig nogen uddannelse færdig, da studiet ikke havde de nødvendige pladser ud over de første 3 år. Men har altid været i arbejde. Vi har begge den grundholdning, at hvis man kan klare sig selv, så gør man det. Men så skal samfundet samle op på de, der ikke kan selv.
Hun er kvinde, jeg er mand, og vi har nydt den rollefordeling sammen. Begge er samtidig klar over, at en person kan indeholder flere facetter. Så vi er på mange måder modsætninger, men sammen har vi fået meget ud af livet.
Men hun har fundet ud af, at jeg ofte bliver tændt, når hun kalder mig en kælling... Ment med baggrund i den almindelige opfattelse af ordet. Jeg bliver også tændt når hun kalder mig en tøs, selvom vi aldrig har været der sammen...

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
2 måneder 1 time siden #228 af lys10g
Besvaret af lys10g på emne Soulmate? Modsætning?
Jeg tænker soulmate som een man er på bølgelængde med. Man forstår hinanden. Måske man tænder på hinanden…

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen