× Hvad er din Fetich? Hanrej, BDSM, lak/læder, urinsex eller noget helt tredje...

Udstyr til bdsm med dig selv?

  • Nysgerrig6
  • Nysgerrig6's profilbillede Emne forfatter
  • Gæst
  • Gæst
1 måned 3 uger siden #475 af Nysgerrig6
Udstyr til bdsm med dig selv? blev oprettet af Nysgerrig6
Jeg er nysgerrig på hvad I bruger af udstyr hvis I ligesom jeg eksperimenterer med bdsm ved onani? Jeg har ikke en herre endnu men elsker at lege at en eller flere erfarne tager kontrollen og bruger og straffer mig.
Min liste indeholder butt plug, spanskrør, frisk ingefær i numsen, tøjklemmer, frække dametrusser. Hvad bruger I?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 2 uger siden #492 af christian
Opbinding af pik og nosser md våd læder snor, som tørres med hårtører så læderer trækker sig sammen når det krymper og når pikken er stiv og bundet op trækkes jeg kravlende rundt på alle 4 om pony

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 2 uger siden #493 af christian
Jeg får bundet mine hænder til hver sin loftsbjælke, og min ven han fastgør en benspreder mellem mine ben, så jeg står midt i rummet – spændt ud i et X – uden at jeg kan røre mig.
Mine nosser og pik bindes stramt op med et reb, så mine nosser er skilt fra hinanden og blodet ikke kan løbe tilbage fra min pik. Med en ridepisk “kærtegnes” mine nosser, og jeg ser hvordan min ven han rykker i min pik. han finder nogle tøjklemmer og sætter en på hver af mine brystvorter. han slår let på klemmerne med pisken, jeg bedre kan mærke det. Det rykker i min pik for hvert slag. min pik er meget stiv, og pikhovedet er mørkerødt – næsten blåligt.
Efter han har brugt mig en halv times tid, kommer han en sæk over mit hoved, så jeg ikke kan se hvem der bruger mig, og uden på sækken sættes en gagg så min mund lukkes, og så holdes der åbent hus hvor andre herskere og fruer kan bruge min krop til jeg er mørbanket, og efter afstraffelsen løsnes jeg fra loftbjælken og presses ind i et lille bur hvor mine hænder lænkes til siderne i buret, og så får jeg lov til at sove der til næste dag, hvor jeg låses ud af buret og sendes i bad og får besked på at gøre rent i rummet efter det sperm m.v. der er kommet på gulvet under min afstraffelse, inden jeg får mit tøj og sendes hjem.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 2 uger siden #494 af christian
Elsker stramme reb, gag, fange i sække, ophængt med maske over hovedet så jeg ikke kan høre eller sige noget og ikke se hvordan jeg bruges..

Jeg kan godt lide at bruge MASSER af reb, fanget og bundet i sække hvor jeg ikke kommer ud uden hjælp, lukket inde i sleep-sack fastspændt, og i gamle jute eller kornsække.

Kan aldrig have for meget fangeskab med stram og hård bondage, hvor jeg eller du ikke må kunne bevæge dig en centimeter eller lave en lyd. Hele pointen med at være bundet er at være HELT hjælpeløs og under kontrol af den, der laver bindingen og holder mig fanget i sækken eller et bur.

Våde læder remme eller lædersnor der er våd er godt at binde stramt med på overarmene, pik og nosser samt omkring brystet, hvor læderet krymper når der bliver tørt, så det skærer dejligt ind i kroppen og strammer så jeg ikke kan komme fri uden hkjælp, og opbindingen giver masser af røde striber.

Elsker at blive kidnappet og smidt bagbundet i sæk i bil bagagerum og derefter holdes fanget i kælder, bur eller et ukendt sted bundet i en kold stald som dyr.

Jeg holder af at blive bundet og opstaldet som dyr i stalden på rideskolen og gården, i langtid uden at vide hvornår jeg kommer fri med hjælp, og gerne lænket og låst fast så jeg ikke kan stikke af, og med en sæk over hovedet så jeg ikke kan se hvem der bruger min krop og huller.

Når min hersker ikke kan holde øje med mig kommes jeg i en stor gammel sæk som snøres til så jeg ikke kan komme ud af sækken , hvor ankler og håndled er bundet sammen så jeg ikke kan lege med mig selv. En god gang pisk med reb elle ridepisk er godt og giver dejlig varme i min krop.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 2 uger siden #496 af Beshine
Besvaret af Beshine på emne Udstyr til bdsm med dig selv?
Til bondage af mig selv har jeg udviklet "hen over bord"-bondagen.

Lægger en dyne over enden af mit havebord/bænk (eller bord/bænk i plantagen ved stranden).
Har forfrossen to dunke vand med tampene af et et reb i hver bunk. På hver side af midten på rebet, er der lavet to håndleds ringe, der lukkes passende til når rebet strækkes. De må ikke være så stramme, at de lukker for blodet, for en bondage kan snildt vare en time.
Dresser mig nøgen (eller i pikant lingeri - dog trusseløs) efter alt er klargjort.
Stiller en dunk på hver bænk og laver sidste tilpasninger.
Stiller mig for enden af bordet, stikker hver fod i et øje ude ved hver bænk.
Stikker hænderne i håndværkerne.
Der er anlagt en tynd line fra hver dunk, udenom bænkene, ind under det hele og op igennem revnerne i bordet, ca hvor mit hoved vil ligge.
Bider fast i linen, trækker, og dunkene vælter ud over kanterne på bænkene.
Det er næsten umuligt at trække dunken op igen, men alligevel er det ingen stram bondage, da alt er målt grundigt op.
Jeg er nu totalt fixeret, hvis nogen kommer.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 måned 2 uger siden #497 af christian
Lyder som rigtig dejlig måde med at bruge frosne dunke til bondage sikring ved bord og bænk ved stranden, og vil gerne selv prøve at blive fanget på frn måde.
Hvor mange liter vand skal fryses ind for at sikre man ikke bare kan komme fri inden isen er smeltet, og hvor lange kan man holdes sikret ibondagen på bænken.

Jwg tænkte man kunne ligge en pisk lavet af reb på bordet, så hvis nogle kommer forbi kan den der er i dbondagen få engang pisk mens man ligger i bondage ved bordet.

Har du været bundet i reb bondagen på bondagen og blevet fundet ved bordet, hvad sagde dem derr kom og fandt dig?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.