Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

PleasurePeter1969
OFFLINE

PleasurePeter1969

4
5242
PleasurePeter1969
Mand
54
Heteroseksuel
Syddanmark
Gift
-
På søen
Musik og sejlads. Nysgerrig på andres (sex)liv og meninger, så jeg kan godt finde på at spørge til din lyst. Søger ikke selv så meget mere.
Jeg er kun på siden, når jeg er på arbejde. Profilen er mest for at kunne uploade historier, men fræk chat og anden chat, er også velkommen. Er glad for runde faste numser:-) Mest til 30+. Nul IRL.

Ingen galleri søgeresultater fundet.
Jun 4, 2024

Så blev novelle nummer 50 udgivet. Selv om der ikke er grund til stor fest, fejrer jeg alligevel det runde tal for mig selv. Det  er alligevel noget. Jeg håber, at mange har haft fornøjelse af dem. Det er alligevel frækt, at forestille sig, hvad som foregår, mens der bliver læst noveller i de små hjem.


Måske kommer der 50 mere, hvem ved. Ha det helt fantastiskt til vi mødes.


Mvh

Så er der en ny serie på vej. Den handler om en almindelig fynsk kvinde, som sammen med sin mand, rejser til italienske Sicilien. Det er bare ikke de samme oplevelser, som de tager med sig hjem. Det er lidt langsom læsning, ligesom den sicilianske stemning er langsom og intens. Håber den falder i god jord hos nogle af jer læsere. Mvh

Maj 30, 2024

Kink og fetish er sexlivets salt. Fetish og kink er der, hvor vi virkelig tænder.


En tanke jeg har tænkt, når jeg har læst/skrevet noveller, er at kvinder og mænd tænder forskelligt. Jeg har også lagt mærke til, at det mest er mænd, som kommenterer på novellerne. Jeg ved ikke, om kvinder er mere private omkring deres ophidselse, eller novellerne bare generelt passer bedre til mænd. Det kan også bare være, at mystikken omkring kvinder skal bevares, således at mænd, til evig tid, kan forundres og søge efter den lille hemmelighed


Efter min opfattelse, kan vi godt tænde på det samme, men så er det ofte fordi, at vi lægger noget forskelligt i det, som vi oplever. De eneste sammenfaldende punkter synes at være magtbalance, selvværdsniveau, samt smerte/velvære balance og vores kink/fetishes.


Jeg finder, at mænd tænder mere umiddelbart på synsindtryk. Det de ser, eller det som bliver udpenslet i ord. Hvis personen i novellen beskrives visuelt attraktivt. Altså på en måde, som modtageren finder smuk og/eller sexet. Det kan også være, at den beskreven karakter opfører sig på en bestemt måde, er iklædt noget tøj/udstyr, eller udsmykket på en måde, som er passende for modtageren. På den måde er mænd måske mere påvirkede af fetishes end kinks.


Min fornemmelse med kvinder er, at de tænder mere på association. De kan godt få tænding ved noget visuelt, men så er det mere indirekte. De kan godt tænde på et sexet udseende, men i langt højere grad, er det den fornemmelse, som den beskrevne person giver dem, som de tænder på. Så hvis den lækre beskrevne karakter samtidig fremkalder en stemning, en fornemmelse, eller en energi, som svarer til modtagerens kink, så er det der, at tændingen sker. På den måde tænker jeg, at kvinders lyst er mere baseret på kink end på fetishes.


Tænk lidt over det. Er min hjerne impotent, eller hvad?

En sød lille historie er, at jeg for tiden sejler på Sydamerika. I den forbindelse har jeg for nylig chattet med en ung bruger, som ikke var bleg for, at udfordre de brasilianske pigers numser. I Sydamerika er pigerne ellers kendte, for deres meget runde og kødfulde numser, men det skulle snart vise sig, at en dansk pige også kunne være med. Jeg er numsemand og finder numser dejlige og erotiske. Bare synet af, og legen med bagdelen er ophidsende. I mine øjne, sidder de pæneste numser på almindelige slanke kvinder, der bare er lidt fyldige omring hoften. Så der er mange lækre numser derude. Og så til sagen, den lækre sag!


Wauu, både rund og fast så den ud. Hun havde virkelig gode former. Mine hænder længdes uafladeligt efter, at masserer de lækre baller, mens min tunge ikke kunne vente med, at slikke revnen imellem dem. Synet af numsen var en ren fornøjelse og satte gang i mange frække tanker. Bedre blev det ikke, da hun vendte sig om og trak knæene op mod brystet. Det frækkeste lille hul kom til syne, under missen, som fristede på toppen. Når der sådan bliver serveret, så løber ens mund jo i vand. Min tunge blev draget imod de fristende huller, som hver har deres egen karakteristiske, krydrede velsmag.


På kvindens opfordring, slikkede jeg dem våde og dejlige glatte, både udenpå og indeni, mens hun reklamerede dygtigt for hendes bagindgangs mange kvaliteter. Behandling fandt pigen åbenbart fornøjelse i, for hun proklamerede snart, at hun nu trængte til en god pik i numsen, fordi hun elsker analsex.


Og hvorfor ikke opfylde et fromt ønske for os begge. Når det nu var så lige til.


Kvinden lokkede med alle de velbehageligheder, som min pik ville kunne finde oppe i hendes lækre bag. Vi fandt snart enighed om, at det var et godt sted for en stiv sømandspik, da det ville hidse os begge. Hun opfordrede mig frækt til at kneppe hendes snævre hul, for hun elsker at mærke, når liderlige mænd kommer og sprøjter deres fede sperm op i hende. Hun inviterede gavmildt og lokkende.


Jeg forestillede mig, hvorledes jeg trængte ind forbi hendes faste muskel, som var veltilvendt og smidig, da den regelmæssig bliver udfordret af store pikke. Jeg mærkede hendes silkebløde indre, som smøg sig omkring mig. Jeg mærkede, hvor skønt det føltes at være oppe i hendes frække ende, som legede med min pik, når jeg bevægede mig. Hun æggede mig med fræk tale og sin søde mås. Min udløsning var uundgåelig og hastigt på vej. På hendes opfordring øgede jeg hastigheden og bragte mig selv ud over kanten. Mine nosser trak sig sammen og gav hende det, som hun havde efterspurgt.


Sikken dejlig numse, som du sendte til mig. Den satte fantasien i gang, men jeg tvivler på at du virkelig sender din egen.


Fik du noget dejligt ud af det, eller gjorde du det bare lækkert for mig?

Jan 15, 2024

Man siger jo gerne, at en sømand har en pige i hver havn. Det passede måske for 50, eller 100 år siden, men det er nu ikke noget, som jeg har set meget af gennem min karriere. Men for mange år siden, hvor man reelt lå længere tid i havn end man sejlede, fordi det tog lang tid, at laste og losse skibene, var mulighederne for at pleje et decideret forhold til stede.


Mens jeg har sejlet, har skibene kun ligget i havn i ½-2 døgn ad gangen, så det var ikke nemt, at komme i kontakt med and end de professionelle piger. Jeg har aldrig brudt mig om betalingssex, så mine anekdoter er noget uskyldige. I dag, går vi kun sjældent i land og når vi gør, har vi gerne en anden grund end før i tiden. Det hænger også sammen med den mere restriktive alkohol politik. Så her et par små anekdoter i den kun lidt frække afdeling.


Det er efterhånden mange år siden, at jeg har været i Hongkong, et par og tredive år, velsagtens.


Den gang tog vi undergrundsbanen fra havnen ind til Tsim Sha Tsui, som er en metro station i nærheden centrum, hvor søfolk tog hen. Der var et fast værtshus, som vi næsten altid besøgte og havde som udgangspunkt og mødested. Det var også delvist en slags bordel. Der var nogle damer tilknyttet, men ikke nogle særlig pæne nogen.


En af damerne var nærmest et klenodie. En virkelig veteran, måske 65-70år og ganske alkoholisk. Så altså ikke for de kræsne, men ekspert i at sutte pik. Hun havde ingen tænder i munden og brugte, efter sigende, gummerne helt fantastisk. Hun kunne få en kunde til at komme på tre minutter, hvis hun ville. Hun gik altid rundt i baren og hygge snakkede, mens hun prøvede at overtale folk til en sutter. Den blev givet på stedet, efter betalingen var faldet til bestyreren af butikken. Så kunne alle andre i princippet se showet, hvis de havde lyst. Hvis man var lidt genert, kunne man gå ned bagved, hvor der var lidt afskærmning mellem bordene. Det var det privatliv, som kunne tilbydes. De andre piger havde et værelse oven på. Jeg ved ikke, hvorfor den gamle ikke havde det.


I Busan (Syd Korea) var et ganske godt horehus. Horehus var en almindelig betegnelse, som blev bugt i flæng om steder, hvor man kunne møde professionelle piger og siger intet om kvalitet. Dette sted var ikke snusket, som så mange andre steder. Pigerne var unge, pæne, smilende og fristende. De var ofte iført stramme cowboy bukser.


Når man gik i byen, lagde man gerne ud med en øl hos pigerne. Det var sådan set uanset, om man havde tænkt sig at være sammen med én af pigerne. Mens man nød sin øl, ville pigerne gerne sidde ved én i sofaerne og pjatte lidt. De satte sig nemlig på vores skød og gnubbede deres lækre røve mod vores udstyr. De viste jo godt, at havde man været til søs i mange dage, ville man, efter den behandling, være nemmere at overtale til lidt forretning ovenpå. De boede på stedet og havde deres eget værelse.


Tuapse (Rusland) havde før i tiden en ganske berygtet sømandsklub. Det var et ganske godt sted. Mange sømandsklubber var ikke særlig lækre, men det her sted havde både en fornuftig restaurant og velassorteret bar. Desuden var der et ganske stort udvalg af russiske piger, som lavede sig en ekstra månedsløn på at gå i seng med en sømand. Jeg er næsten sikker på, at der var mange deltidspiger, for der var næsten ikke nogen om dagen. Først efter arbejdstids ophør dukkede de op. 


Pigerne var lidt for en hver smag, men fælles for dem, var at mange boede i den samme boligblok. Så hvis man blev fristet, kunne man, under fornøjelsen, høre lydene fra ganske mange andre søfolk, da dørene til lejlighederne var ganske utætte og væggene tynde.


Min debut med at gå i land var i New Orleans. Nogle få dage efter, at jeg var mønstret første gang på et skib, ville nogle fra besætningen i land. De talte så godt om Burbon Street, at det synes at være en selvfølgelighed, at man tog med. Selv om jeg synes, at der skete rigelig mange nye ting, eftersom jeg lige var kommet om bord, så blev jeg overtalt. Det har jeg ikke fortrudt.


Det var en ganske særlig og stemningsfuld gade dengang. Om det stadig forholder sig sådan, ved jeg ikke. Gaden var pakket med forskellige værtshuse, spillesteder, restauranter og stripbarer. Blues, rock og jazz strømmede ud fra de forskellige steder, eller blev spillet på gaden. På restauranterne sad folk og spiste, mens der, I huset ved siden af, kunne være en halv nøgen dame på scenen. Alt mødte én i vilkårlig rækkefølge. Det var næsten for meget oplevelse for en ung mand. Those were the days

mange tak for dine pæne ord i min gb
det varmer lidt tak
Sikke du kan sætte gang i tankeværket hos mig med dine noveller *SF*
Jeg er kun lige begyndt at læse dem, men skal have læst nogle flere henover de næste par dage. Jeg tør næsten ikke tænke på hvad der SÅ sker
Jeg er begyndt at læse dine noveller, du skriver nogle dejlige frække noveller
Ikke efter klokken 8 i aften i hvert fald *hehe* ??
Vil bare sige tusind tak for sludren i går. Jeg elskede virkelig din bemærkning om strudsen, der stikker sit hoved i et hul og bilder sig ind, at den ikke kan ses. Hvor forfriskende! *LOL*
Og puha, du er godt nok produktiv mht noveller herinde, så der er da læsestof nok for mig til de næste par måneder vil jeg tro
mange tak, ja men det passer fint til vores tempo, med 2 teenage piger og arbejde, så kan vi nå det hele, og der kommer alligevel nogle henvendelser alt nåes nok
Hvad går du og laver!?

porno med danske piger