Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

A
OFFLINE

Altid glat

4
1250
Altid glat
Mand
62
Biseksuel
Midtjylland
Single
-
Nej, det er sgu for kedeligt
Dejlige kvinder og mænd
Søger dejlige kvinder og mænd til lækkert og frækt sex
ArtikelKategoriDannet
Denne bruger har ingen artikler.
EmneKategoriDato
Denne bruger har ingen poster.
Ingen galleri søgeresultater fundet.

Altid glat er en moden biseksuel mand og som brugernavnet siger, så er jeg ALTID glatbarberet, fordi, jeg bryder mig ikke om hår, hverken i skridtet eller i munden


Min store hobby er naturisme, jeg elsker at ligge på stranden uden tøj og lade solen varme mig og når det så bliver for varmt, så sopper man lige så stille ud i det varme vand og svømmer en lille tur, ganske så nøgen som man er. Hvor er det dog befriende og en absolut ren nydelse!! Og det er kun den første dag, man lægger mærke til, at folk ikke har tøj på, derefter ser man kun "mennesket", er det ikke underligt, men fuldstændig fantastisk Klæder skaber folk og omsætning, nøgenhed skaber "mennesker"!! Mageløst - ikke sandt??


Som nævnt, så er jeg biseksuel og nyder derfor sex med både kvinder og mænd.


Når jeg er sammen med kvinder, så er jeg mere den aktive type, der tager teten og slikker fisse og knepper hende. Jeg nyder et par gode patter, en god røv og en dejlig glatbarberet fisse. Jer er glad for at slikke fisse - nej, jeg ELSKER at slikke fisse, at køre en god dildo ind og ud af fissen samtidigt med, at man slikker den og få alle safterne ud i munden og få hele smagen med af de dejlige safter, det er jo fantastisk - og så er det SÅ lækkert at se hun kommer!! Så en dejlig glat fisse - jo tak!!
Kvinder foretrækker jeg aldersmæssigt +/- 5-10 år omkring min egen alder.


Men når jeg er sammen med en mand, så er jeg meget passiv, absolut passiv! Jeg nyder en dejlig glatbarberet strunk pik og jeg kan bruge oceaner af tid på at slikke og sutte den. Som passiv, nyder jeg at få pikken over alt på kroppen, dvs. at jeg nyder i den grad at blive taget og kneppet, dybt og dejligt -og gerne lidt hårdt ind imellem - og så er det lidt frækt at stå til rådighed og at lægge huller til, når han bliver liderlig
Sex med en mand er ofte noget mere direkte, frækt og hæmningsløst og det er jo lækkert, når man godt kan lide at blive "brugt"
Mænd foretrækker jeg aldersmæssigt +/- 5-10 år omkring min egen alder.


Det var så lidt om mig og min seksuelle side. Skulle der være noget, som har fanget din interesse, så er du altid velkommen til at sende mig en besked, jeg er åben for kommentarer og nye input.


Knus - Altid glat

Hej glat alt vel
Hej er du liderlig

porno med danske piger